toful 19.08.08, 20:57 czy jest szansam, że ktoś sklasyfikował rodzaje butów najlpeiej nazwy poparte zdjęciami?? np t-bar, saszki, ankle shoes itd. Bardzo bym była wdzieczna;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota77 Re: klasyfikacja butów 19.08.08, 21:16 Czyzby cos sie stalo z Googlem? Wczesniej dzialal;-) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: klasyfikacja butów 19.08.08, 21:18 nawet do gugla trzeba pomyśleć :) Odpowiedz Link Zgłoś
toful Re: klasyfikacja butów 19.08.08, 21:37 jak nie checie pomagac to darujcie sobie Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: klasyfikacja butów 19.08.08, 21:47 Ale to naprawde nie jest skomplikowana sprawa, a ty zamiast wrzucic na goggle'a te hasla oczekujesz od nas, ze odwalimy za ciebie cala robote i jeszcze sie obrazasz. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: klasyfikacja butów 19.08.08, 22:40 tak... Najlepszy jest ten foch :) Odpowiedz Link Zgłoś
eej Re: klasyfikacja butów 19.08.08, 22:44 tak to sie robi: tinyurl.com/t-bar-shoe itd. itd. itd. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mujer_bonita Re: klasyfikacja butów 19.08.08, 22:56 Autorce wątku chyba chodziło o zebranie tych wszystkich nazw. Jasne, że jak się zna nazwę to można wrzucić w googla i już. Gorzej jak się nie wie o istnieniu jakiejś. Np. określenie t-bar shoes widzę pierwszy raz (wiem niemodna jestem ;)). Domyślam się co to za buty ale sama bym nie wpadła gdyby ktoś kazał mi podać angielską nazwę :) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: klasyfikacja butów 19.08.08, 23:11 No ale sadzac po pytaniu autorka zna nazy, a nie wie, co to za buty, a na to Google spokojnie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: klasyfikacja butów 20.08.08, 00:05 Sądząc po pytaniu autorka zna tylko niektóre nazwy i chętnie poznałaby inne. Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: klasyfikacja butów 20.08.08, 00:09 może net-a-porter przybliży Ci trochę nazewnictwo..są zdjęcia i opisy..:) www.net-a-porter.com/Shop/Shoes/Boots www.net-a-porter.com/Shop/Shoes/High_Heels Odpowiedz Link Zgłoś
toful Re: klasyfikacja butów 20.08.08, 12:58 dzięki. o to mi chodziło. Jak wyglądają t-bary czy saszki wiem, chodziło mi własnie o inne całkiem rodzaje butów. Jak miałabym szukać ich w zdjęciach w google jak nie nie mam pojęcia jak się nazywają. Jeszcze raz dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: klasyfikacja butów 20.08.08, 13:27 nie ma sprawy :) w razie wątpliwości wklejaj zdjęcie podobnego modelu butów, a napewno dziewczyny z fm spróbują rozszyfrować nazwę Odpowiedz Link Zgłoś
madziusiuss Re: klasyfikacja butów 20.08.08, 12:18 Dużo informacji znajdziesz clothing.shop.ebay.com/items/Womens-Shoes__W0QQQ5fcatrefZ1QQ_flnZ1QQ_sacatZ63889 w lewym menu masz "style" , potem możesz szukac pod "sub style" - jak na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: klasyfikacja butów 02.09.08, 12:50 to ja Was zapytam: czy taki model ma jakas nazwe, a jezeli tak to jaka? www.eobuwie.com.pl/index.php?id=2965 chodzi mi o znaki rozpoznawcze w postaci sznurowania plus wysoki obcas, azurowe wykonczenie niekonieczne; Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: klasyfikacja butów 02.09.08, 13:55 Sznurowane trzewiki:-). Jezeli maja te azurowe ozdoby, to oxfordy. Po angielsku brogue, oxfords, shoe boots tez, zdaje sie. Odpowiedz Link Zgłoś