Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Z czym nosic- dwie spodnice

28.10.08, 11:03
    Dziewczyny, licze na Wasza pomoc:)
    Pierwsza spodnica jest szyta troche na ksztalt tulipana. Material miekki i cieply, raczej zimowa. Do tej pory nosilam z czarnym, prostym topem z dlugim rekawem i do tego jakas apaszka lub cos w tym stylu. Macie inne pomysly?
    Zdjecia spodnicy: cala i zblizenie na gore. Kolor jest raczej jak na pierwszym zdjeciu.

Druga spodnica jest czarna, szyta z dwoch warstw; gorna warstwa to cos na ksztalt tiulu (ale jest miekki) z aplikacjami. Jak ja nosic do pracy? Czy w ogole ja mozna nosic do pracy, czy nie jest zbyt strojna?

Przepraszam za troche nieostre zdjecia.
    Obserwuj wątek
      • ensoleillement Re: Z czym nosic- dwie spodnice 28.10.08, 11:15
        Pierwszą bym nosiła tak jak Ty- bo bardzo lubię połączenie czarny plus szary. A
        więc gładka czarna góra, czarne grube rajstopy i czarne kozaki. Oprócz tego
        widziałabym ją np. z fioletową górą i dużym musztardowym szalem. ALbo szare
        rajstopy, koniakowe kozaki, granatowa góra.

2- imo nie jest zbyt strojna. Gładka czarna lub szara góra, szary lub czarny
        szal, czarne kryjące rastopy i czarne buty. Albo szary obcisły golf i na to
        czarna kamizelka (puchata będzie modna:)

Oczywiście wszystkie te góry włożone w spódnice i przylegające :)
        • zawsze_zielona Re: Z czym nosic- dwie spodnice 28.10.08, 11:17
          Kamizelka to fajny pomysl, nie pomyslalam o tym. A jakbym chciala poszalec z
          kolorowymi rajstopami (obie spodnice)?
          • ensoleillement Re: Z czym nosic- dwie spodnice 28.10.08, 11:27
            z pierwszą imo można poszaleć- np. fioletowe/śliwkowe rajstopy, musztardowa góra
            i fioletowy szal (albo odwrotnie), fuksjowe rajty i ciemnoszara góra...w sumie
            pewnie można więcej kolorów ale te są akurat moje ulubione do szarości. Z ta
            drugą bym nie kombinowała
      • dakota77 Re: Z czym nosic- dwie spodnice 28.10.08, 11:20
        Powiem szczerze, ze moim zdaniem ta druga spodnia nie nadaje sie do pracy.
      • klymenystra Re: Z czym nosic- dwie spodnice 28.10.08, 11:53
        Szary ma to do siebie, ze mozesz nosic z wieloma kolorami- ja najczesciej lacze
        z czerwonym, fioletowym, czasem z zielonym.
        Wedlug mnie druga sie do pracy srednio nadaje (ale tez zalezy jaka praca :)) a
        jesli juz, to z jakas jasna gora.
      • hazel_dobkins Re: Z czym nosic- dwie spodnice 29.10.08, 22:05
        jeśli chodzi o drugą, to zależy w głównej mierze od charakteru
        Twojej pracy

widzę ją dokładnie tak ;)
        bp3.blogger.com/_qjpwnPW4c1o/RzmYfyKNdvI/AAAAAAAACgA/Bci6zR7uBl0/s1600-h/MC1.jpg
        • monikaa13 Re: Z czym nosic- dwie spodnice 30.10.08, 10:33
          Z drugą jest właśnie tak jak pisze hazel, zależy od rodzaju pracy. A
          co do samej spódniczki mnie się bardzo podoba.
        • zawsze_zielona Re: Z czym nosic- dwie spodnice 30.10.08, 10:57
          Pracuje w laboratorium, dress code nie ma, no chyba ze musze fartuch zalozyc, by
          sie czyms nie umorusac.
          Fajny ten zestaw, pokombinuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka