niyya 13.12.08, 18:41 macie jakieś pomysły dziwczyny jak sie przebrać na stylwetra użądzanego z motywem film :) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene Re: przebranie sylwetrowe - motyw film/bajka/seri 13.12.08, 21:18 a masz jakas ulubona postac flmowa? Odpowiedz Link Zgłoś
lady_agrest Re: przebranie sylwetrowe - motyw film/bajka/seri 13.12.08, 21:31 myszka miki? :D Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: przebranie sylwetrowe - motyw film/bajka/seri 13.12.08, 22:14 Za Catherine Trammel z Basic Instinct :-) www.imdb.com/media/rm4095972608/tt0103772 Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: przebranie sylwetrowe - motyw film/bajka/seri 13.12.08, 22:18 Tylko trzeba pamietac, zeby nie zalozyc za duzo bielizny... Odpowiedz Link Zgłoś
ceciledv Re: przebranie sylwetrowe - motyw film/bajka/seri 14.12.08, 15:02 niestety nie wiemy jak wyglądasz;p najlepiej dopasować postać troszke do siebie i nie pzresadzić:) mi wpadła na myśl zebyście sie dopasowali z twoim partnerem np.Alladyn i jego dziewczyna<http://tapety.dziecionline.pl/data/media/80/alladyn_02.jpg>, Bonnie i Clyde, Bolek i Lolek:) Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 jesli jestescie para ;) 14.12.08, 15:51 przebierzcie sie za Aleksandre i Ryśka z Misia :D najlepiej w motyw: przyszlem wczesniej gdyz nie mialem co robic... czyli Ty w koszuli z mocno czerwonymi ustami i z ta jej grzywka a on w garniturku ze śledziem i kwiatami jak dla mnie postacie z bajki sa dobre na przedszkolna choinke... Odpowiedz Link Zgłoś
niyya Re: przebranie sylwetrowe - motyw film/bajka/seri 16.12.08, 02:23 te z parami - super pomysły, szcególnie Miś mi się podoba, ale ide sama :/ ja miałam takie pomysły lara croft, co sądzicie ? andzelika z włatców móch - ale to takie zwyczajne tylko na różowo wilma w flinstów - ale to teź lepiej w parze :/ rozważam myszke mini ale te kolorowe szpile musiałabym mieć a nie nosze takich :/ :) specjalnie kupować ... czekam na dalsze pomysły coś w klimat filmowy :) dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
maly.wredak Re: przebranie sylwetrowe - motyw film/bajka/seri 16.12.08, 13:04 a może uma z pulp fiction - w białej koszuli? tylko wtedy koniecznie jej fryzura. jeśli masz inne włosy, to może peruka? uma wyglądała bosko Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: przebranie sylwetrowe - motyw film/bajka/seri 16.12.08, 15:45 Lara Croft tez mi przyszła do głowy. Albo wojowniczka Xena. Albo Czterej Pancerni i Marusia. Albo Domek na Prerii. albo Dynastia. Albo Na dobre i na Złe. No pomysłów jest masa... Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: przebranie sylwetrowe - motyw film/bajka/seri 16.12.08, 21:26 za shreka i fione Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: przebranie sylwetrowe - motyw film/bajka/seri 16.12.08, 21:27 Ja idę na taka imprezę niebawem :) Wybraliśmy Froda i Gandalfa. Może się spotkamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
szonik1 Re: przebranie sylwetrowe - motyw film/bajka/seri 18.12.08, 14:19 Piraci z Karaibów, Przeminęło z wiatrem, 7 wspaniałych, musical Chicago...my się przebieramt własnie za piratów:) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: przebranie sylwetrowe - motyw film/bajka/seri 18.12.08, 14:32 Za Scarlett z Przeminelo z wiatrem - mozesz stroj wypozyczyc w teatrze Albo za Uciekajaca panne młodą - wypozyczalnia sukien slubnych moze byc tez inspiracja Sniadanie u Tiffaniego, Kill Bill.... Nie ogladasz zadnych filmow? Nie masz ulubionej sceny, aktorki, nic? Odpowiedz Link Zgłoś
bianka111 Star Wars 18.12.08, 16:38 Jezeli masz ciemne wlosy to proponuje Gwiezdne Wojny, bardzo malownicze byloby przebranie sie za krolowa Amidale : wypozyczcyc z teatru jakas odjazdowa szate no i ten awangardowy makijaz z czarnymi kropkami na policzkach i czerwona kreska na ustach... Boskie! www.starwarsportal.net/img/ep1/amidala.jpg Albo wersja oszczedna : ksiezniczka Leia (wystarczy tylko biala przewiazana w pasie plachta w charakterze sukienki, no i wlosy upiete w ta jej charakterystyczna fryzure ;) Odpowiedz Link Zgłoś