kklekss 16.01.09, 22:11 Czy obniżki już się zaczeły na dobre, czy już się okazje do kupna jakiegos fajnego ciucha za niewielkie pieniądze sie skończyły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tia-dalma Re: Szał wyprzedaży 17.01.09, 00:32 Ja dzisiaj za 150 zł łącznie kupiłam: torebkę w Carry, spodnie i długą bluzkę z długim rękawem w Stradivariusie oraz stanik w Oysho. Tak więc są wyprzedaże :) Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Szał wyprzedaży 21.01.09, 22:55 byłam w weekend w CH i moim zdaniem wyprzedaze sie juz koncza, swiadczy o tym fakt, ze przecenioną kupilam raptem jedna bluzke i dwa swetry, tyle ze je juz w cenie regularnej.. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.ko Re: Szał wyprzedaży 21.01.09, 23:46 jeszcze są, ale wiadomo, ze rozmiarówka jest już raczej przebrana. Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Szał wyprzedaży 22.01.09, 01:19 a ja sie ciesze, ze sie koncza - w koncu bedzie mozna normalnie, bez przepychanek pochodzic po CH lubie jak cos kosztuje mniej, to jasne, ale szlag mnie trafia, jak sa tlumy w sklepach, kolejki - wymiekam i uciekam ze sklepu, a wiec i z przeceny nie korzystam :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
edi681 Re: Szał wyprzedaży 22.01.09, 09:51 zdecydowanie już się kończą, zostały mocno przebrane rzeczy, których i za darmo bym nie chciała:-) no i pojedyncze rozmiary Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_fashion Re: Szał wyprzedaży 22.01.09, 11:21 niby się kończą ale naprawdę można jeszcze coś dorwać... wczoraj byłam w Arkadii i wprawdzie nie latałam za ciuchami ale SALE migało mi często przed oczami :) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna182-0 Re: Szał wyprzedaży 22.01.09, 11:41 czy ja wiem, 2 dni temu mojemu miśkowi kupiłam koszulę bardzo tanio i sobie bluzkę. Damskie ubrania były przebrane, ale męskich koszul było multum i zero problemu z rozmiarówka i wzorem, do tego duży wybór przeróznych swertów, kamizelek i spodni niestety też męskich. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Szał wyprzedaży 22.01.09, 19:41 kiepskie wyprzedaze w tym roku byly, teraz to juz w ogole same resztki zostaly Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Szał wyprzedaży 22.01.09, 21:20 A ja dzis byłam w reserved i upatrzyłam sobie śliczny jedwabny szaliczek przeceniony z 49 na 19, ale przy kasie zobaczyłam ze jest minimalnie uszkodzona - zaciagnieta nitka, ale prawie nie widac, odłozyłam i wyszłam. Za jakied 20 minut zdecydowałam sie wrocic po nia, ale juz ktos kupił!! Odpowiedz Link Zgłoś
vincentyna Re: Szał wyprzedaży 24.01.09, 02:13 Kupilam kurte maxmary za ponad 50% znizki, idealnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
inaa1 Re: Szał wyprzedaży 24.01.09, 13:32 wyprzedaże nadal trwają Kraków Galeria Centrum - dużo rzeczy przecenionych o 70%, rozmiarówka cała od 34-44 Reserved - fakt, trochę przebrane, ale z rozmiarami również nie ma problemu, przeceny 70%... i można by jeszcze wymieniać. a dlaczego ten płacz i zgrzytanie zębów, że wyprzedaże do d...? no tak, zapomniałam... coś, co nie jest z ostatniej kolekcji się nie liczy... Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Szał wyprzedaży 24.01.09, 14:59 inaa1 napisała: > a dlaczego ten płacz i zgrzytanie zębów, że wyprzedaże do d...? > > no tak, zapomniałam... coś, co nie jest z ostatniej kolekcji się nie liczy... > Raczej "zapomniałaś", że te szmaty nawet po przecenie nie są warte swoich cen Odpowiedz Link Zgłoś
inaa1 Re: Szał wyprzedaży 24.01.09, 15:13 jeżeli w regularnej sprzedaży w danym sklepie są szmaty, to trudno się spodziewać rarytasów na wyprzedaży. jeżeli jakość ubrań jest dobra - nożna zrobić udane zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś