malagracja 12.02.09, 21:04 W tym wątku opisujemy doświadczenia ze sklepem ALEXIS 4 U. Link do sklepu: www.alexis4u.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pana.cotta Re: ALEXIS 4 U 11.03.09, 21:34 zamowilam od nich w niedziele. Rago 22, rozmiar 24 (nie wiem jaka wersja, jak dojdzie to dam znac :) ) wysłali w poniedziałek. dobry kontakt mailowy. poki co polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
malagracja pana.cotta 12.03.09, 16:29 Koniecznie daj znac, bo zauwazylam ze mozna kupic wersje poprzednia w rozmiarze 24 natomiast nowsza jedynie w 26 :( Odpowiedz Link Zgłoś
pana.cotta Re: ALEXIS 4 U 31.03.09, 15:08 o pasie nic nie napiszę, bo nadal go nie mam. straszne, bo mi sie naprawde niewiele takich przygod z poczta zdarzyło.. za to moge napisac na temat sklepu. za wysyłkę płaciłam 5 dolarów z hakiem za jeden pas (wysłany w małej kopercie, nawet mi wymiary podali ;) ). kontakt ze sklepem bardzo dobry. oznaczyli przesyłke jako >$15 czyli uniknelabym cla. ponadto im mniejsza wartosc przesylki tym mniejsza szansa, że ukradna.. poprosili mnie abym poczekała do piątku, czekam. zobacze jak to rozwiążą jesli nadal nie otrzymam przesyłki. moja nadzieja to urząd celny gdzie chca mi as ovatować, ale nie wiem jak zamierzaja to zrobic jezeli jest napisane, ze warte to jest 15 dolarow.. czy beda orownyac z innymi sklepami, czy co.. czekam nadal z niecierpliwoscia, nieco stracilam nadzieje, ale zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
monissska Re: ALEXIS 4 U 31.03.09, 19:15 hmm a to nie jest tak z tym cłem, że naliczane jest dopiero od paczek o wartości powyżej 150 zł? a za jeden pas chyba tyle nie zapłaciłaś... wysyłka rejestrowana czy nie? bo jeśli nie, to ja bym się z nią pożegnała... Odpowiedz Link Zgłoś
pana.cotta Re: ALEXIS 4 U 31.03.09, 23:37 napisałam przecież: "oznaczyli przesyłke jako >$15 czyli uniknelabym cla." cła nie bede płacić, ale vat mogę owszem. przesyłka nierejstrowana ale 95% moich przesyłek jest nierejstrowana i dotad zagineła mi jedna.. (nie wliczając tej..) Odpowiedz Link Zgłoś
pana.cotta Re: ALEXIS 4 U 05.05.09, 20:23 uhh troche czasu minelo, ale tak.. moja przesylka zaginela definitywnie. pisalam ze sklepem i w koncu zdecydowali sie mi przeslac ponownie ten pas. okazalo sie, ze jednak rozm 24 jest na razie out of stock i czekalam i czekalam. no ale jak juz wyslali to doszedl w 5 dni przy czym tylko 2,5 bylo roboczych ;) kontakt przemily, okazalo sie za pan Don jest polakiem ale nie wiem czy wlada jezykiem polskim. no i takie tam. dzis dostalam pas. na 60cm w talii rozmiar 24 jest okej, nie sciska mnie jakos ale jest wygodny. paski dla mnie za dlugie, ale solidne. wygodny. nosze od jakiejs 13 ;) napisze recenzje na fizi wkrotce :) w ogole w zyciu nei czekalam tyle na cos. Odpowiedz Link Zgłoś