jezykozwierz 21.02.09, 08:39 Kupiłam długą czarną sukienkę na ramiączka w delikatny wzór kwiatowy i teraz nie wiem z czym ją załozyć (to moj debiut jeśli chodzi o takie kiecki)... Proszę o rady. Może jakies zdjęcia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black_magic_women Re: Styl boho, etno,folk, ... 21.02.09, 10:21 Najlepiej gdybys wkleiła zdjęcie tej sukienki,bo tak z opisu to ciężko cos doradzic.I napisz jeszcze jaka masz figurę,wzrost itp. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Styl boho, etno,folk, ... 21.02.09, 12:04 A chcesz ja nosić teraz,czy dopiero latem?Myślę,że taki fason fajnie ukryje biodra,a wyeksponuje biust i ramiona te panie chyba akurat w ciąży;) www.babble.com/CS/blogs/famecrawler/2008/08/16-22/who-owns-it-angelina-garner.jpg farm4.static.flickr.com/3044/2740269213_8fa82d6913.jpg www.whowhatwear.com/website/admin/uploads/LongDresses.jpg mało bizuterii,ew jakięs duże kolczyki,buty na koturnach Odpowiedz Link Zgłoś
jezykozwierz Re: Styl boho, etno,folk, ... 21.02.09, 12:21 Latem napewno tak, ale do lata jeszcze tyle czasu więc chciałabym zacząć już teraz. Zastanawiam się nad jakimś T-shirtem pod. Hmm... Myślicie że będzie pasował? I w jakim kolorze? Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Styl boho, etno,folk, ... 21.02.09, 13:58 lepiej załóż cokolwiek na sukienkę- rozpinany sweter, krótszy lub dłuższy; szary, czarny czy inny; marynarkę chociażby pod spód bym nic nie dawała Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Styl boho, etno,folk, ... 21.02.09, 15:09 ensoleillement napisała: > lepiej załóż cokolwiek na sukienkę- rozpinany sweter, krótszy lub dłuższy; > szary, czarny czy inny; marynarkę chociażby Ja nosze aksamitna bordowa marynarkę,podobna do tej www.condenast.co.uk/ImageLib/240x360/Shows/AW2003/Paris/R-T-W/YSL_Rive_Gauche/00010f.jpg > > pod spód bym nic nie dawała racja,z podkoszulka pod spodem wyglądałabyś jak dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
marrgaretta Re: Styl boho, etno,folk, ... 23.02.09, 10:41 Ja bym założyła jakąś marynarkę albo kurtkę w stylu militarnym, najlepiej czarną... Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Styl boho, etno,folk, ... 21.02.09, 12:25 latem- samą, z drewnianymi koturnami lub płaskimi sandałami, do tego jakaś gruba bransoleta i tyle jak jest zimniej- z czarną bomber jacket albo ramoneską, na nogi luźne czarne botki/saszki trochę inspiracji: bagladyshop.blogspot.com/ bastetlady.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś