izaniew 06.04.09, 22:34 czy myślicie że na święta wypada juz przyodziaś sandałki? czy bedzie to jednak przesadne obnażenie... mam moje ukochane na obcasie ale nie chce wygladać jak dziwoląg... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_koz Re: święta 06.04.09, 22:46 u mnie dzisiaj padal snieg, i jeszcze nawet lezy, wiec jednak zalozenie sandalkow byloby dziwologiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: święta 06.04.09, 23:03 Zimno będzie. Ciepła pogoda ma się utrzymać tylko do piątku. Jeśli jednak nie przeszkadza ci eksponowanie sinozielonych z zimna nóg, to sandałki nie są zakazane :P Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: święta 06.04.09, 23:08 A w lecie sandałów do kościoła nie zakładasz? Sorry, ale nie rozumiem problemu... Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: święta 06.04.09, 23:51 Problem chyba nie w kościele, a w temperaturze... Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: święta 07.04.09, 00:01 Pytanie jest o święta... Jeśli chodzi o pogodę na święta to podobno chłody idą:)! Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: święta 07.04.09, 12:08 Na rodzinnym obiedzie to "obnażenie" też może gorszyć;)? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: święta 07.04.09, 12:41 Jasne. Np. rózne ciotki, które będą jęczeć ze zgorszeniem "Oj, Angazetka, przecież Ty zamarzniesz"... Nie masz tak? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: święta 07.04.09, 13:17 Ja zmarzluch jestem, więc obnażam się jak już większość społeczeństwa jest obnażona;)! Odpowiedz Link Zgłoś
ooldea Re: święta 07.04.09, 09:59 wybaczcie, ale strasznie mnie śmieszy jak ludzie zadają takie tematy i podobne na forum. Czy wypada, czy już można itp. Wyglądasz przez okno i widzisz jaka jest pogoda, każdy powinien umieć ocenić czy nie jest jeszcze za zimno na jakąś cześć garderoby. A nie pytać koleżanek z forum, u których to może być zupełnie inna pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: święta 07.04.09, 10:03 Nie, nie można. Trzeba poczekać na odgórny, urzędowy nakaz. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: święta 07.04.09, 12:53 he he dobrze,ze ja nie obchodze swiat i nie mam takich dylematow ciotek tez zreszta nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
teane Re: święta 07.04.09, 17:42 a ja pytanie rozumiem, dobrze jest się czasem poradzić, niż później wyglądać trochę dziwnie. ja bym jeszcze z sandałami nie szalała, chyba ze takie z zakrytym przodem, bo zupełnie odkryte będą jeszcze dziwnie wyglądać, pewnie większość w wiosennych płaszczykach będzie. Odpowiedz Link Zgłoś