pendlare 27.04.09, 14:18 Dzieczyny, znacie markę Massimo Dutti? Chciałabym kupic spódnicę tejże marki przez allegro, nie jest zbyt tania i zastanawiam sie czy warto. Wiecie jaka mają mniej wiecej jakoś swoich wyrobów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abigail83 Re: Massimo Dutti 27.04.09, 14:32 MD to Inditex, czyli taka Zara ze średniej/wyższej polki. Ja uwielbiam ten sklep i staram się tam nie wchodzić, bo zawsze na cos zachoruję :P ale i tak mam stamtad sporo rzeczy i wszystkie sie nienagannie sprawują. Maja naprawde fajne kaszmiry w przystepnych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Massimo Dutti 27.04.09, 14:42 ja sobie kupilam ostatnio sandalki na lato wygladaja oblednie, sa dobrze wykonane ale niestety o jakosci sie nie wypowiem bo jeszcze po ulicyw nich nie chodzilam Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Massimo Dutti 27.04.09, 15:39 To jest hiszpanska sieciowka, celujaca tak mniej wiecej w klientke 30+, stylistyka typu "klasyka z modnym akcentem". Ceny i jakosc troche wyzsza od Zary. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Massimo Dutti 27.04.09, 16:02 Na allegro wybór niestety jest skromny i sie powtarza. Jak za allegrowe ceny polecam. Mam od nich kilkanascie rzeczy i jestem z nich zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina7383 Re: Massimo Dutti 27.04.09, 16:15 Kupilam wlasnie niedawno śliczna jedwabna bluzeczke jest super :) Odpowiedz Link Zgłoś
jj1978 Re: Massimo Dutti 27.04.09, 16:34 jakosc ok, material i wykonanie odpowiednie do ceny, przynajmniej tej w funtach (nie wiem jak sie sprawy maja w zlotowkach) ale jesli chodzi o wzornictwo + jakosc to polecam banana republic, cena podobna a ogolne wrazenie duuuzo lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Massimo Dutti 27.04.09, 17:01 Ja proponuje jednak podawać marki dostepne w PL. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: Massimo Dutti 27.04.09, 17:09 a dlaczego? forum nazywa sie moda, ale moda polska etc poza tym podrozujesz, kupujesz z allegro, ebaya, sklepo w necie Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Massimo Dutti 28.04.09, 09:48 w dobie zakupow internetowych wszystkie sieci sa dostepne w Polsce to po pierwsze. Po drugie: masa dziewczyn na forum mieszka poza granicami PL Odpowiedz Link Zgłoś
milou_milou Re: Massimo Dutti 28.04.09, 10:16 Ale przeciez Massimo Dutti jest dostepne w polsce, wczoraj sama bylam w tym sklepie, w galerii mokotow :) Odpowiedz Link Zgłoś
abigail83 Re: Massimo Dutti 28.04.09, 10:20 Chodzi o Banana Republic, ktorej w Polsce nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: Massimo Dutti 27.04.09, 23:39 z MD to jest troche "hit and miss" - mam od nich duuuzo ciuchow i w 90% jestem zadowolona z jakosci, generalnie jest to sklep w ktorym warto kupic swetry i dzianiny (mieszanki kaszmiru z jedwabiem, welna itp - dobra jakosc za niewygorowana cene) - "ciezszych" rzeczy typu plasze nie polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
abigail83 Re: Massimo Dutti 28.04.09, 10:09 "ciezszych" rzeczy typu > plasze nie polecam... > Hmm, a ja polecam wlasnie... mam od nich trencz, bardzo starannie wykonczony, nosi się wspaniale i jest skrojony na kobietę z talią i biustem! i mam skorzana kuretczke, skora jest mieciutka jak maslo, a nie byla wcale az taka droga, naprawde warto tam zagladac imo. Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: Massimo Dutti 28.04.09, 10:18 Moja ulubiona jedwabna sukienka stamtąd pochodzi, uwielbiam ją. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lunesmartes Re: Massimo Dutti 28.04.09, 11:46 super sklep. znana hiszpanska marka, co ma ciuchy jakosciowo lepsze niz zara. mam spodnie, i dwie bluzki z tego sklepu a kolezanka dwie pary butow. fajne ciuchy maja tylko czasem troszke za drogo :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynahiszpana Re: Massimo Dutti 28.04.09, 15:16 Uwielbiam ten sklep,jakosc lepsza niz w Zarze,jest mniejszy wybor, ale bardziej przemyslany i dobrze wykonczony. Mam super sweter z kaszmiru z latami zamszowymi na lokciach, wyglada swietnie, prawie jak Ralp Lauren;) I jeszcze kilka topow z jedwabiu, ktorym tez nic nie mozna zarzucic,sa piekne. Co do spodnic, to radzilabym najpierw poprzymierzac w sklepie,ja zachorowalam na taka rozkloszowana niebieska ale po przymierzeniu stwierdzilam ze to nie na moja figure,nosze rozmiar 34-36 ale mam kobieca sylwetke i ta spodnica mnie poszerzala. Wybierz sie do GM lub Arkadii, jesli jestes z Wawy i sama zweryfikuj:) Odpowiedz Link Zgłoś
pendlare Re: Massimo Dutti 28.04.09, 15:55 dziś idę, znalazłam sklep we Wrocku :) Odpowiedz Link Zgłoś