buka123 18.05.09, 09:18 czy czarne gladiatory będą pasowały do dużej karmelowej torby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jej_torebka Re: czerń + brąz? 18.05.09, 10:41 Ja noszę taki zestaw właśnie. wydaje mi się, że gdyby brąz był bardzo ciemny, to wyglądałoby to średnio, ale przy karmelu jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
vivi-anne Re: czerń + brąz? 19.05.09, 10:38 Brąz nie pasuje do czerni. To jak zielony z czerwonym. Odpowiedz Link Zgłoś
zolzatoja Re: czerń + brąz? 19.05.09, 11:36 Według ciebie - nie pasuje, a ja uważam, że czerń i brąz to doskonałe zestawienie. Z tego wynika, że nie należy być arbitralnym, bo "kazdeho blazna neco bavi" jak mówią nasi południowi sąsiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mechantloup Re: czerń + brąz? 19.05.09, 11:46 Ja do brązowej szmizjerki noszę czarne legginsy, brązowe baleriny i czarno-brązową torbę (właściwie ogromniasty tobół). Trochę monotonnie, ale ja się w tym dobrze czuję. I raczej nie wyglądam, jak kosmita. A do czerwonych swetrów noszę zielone kolczyki/koraliki/bransoletki, co mi tam wpadnie w łapę rano. Odpowiedz Link Zgłoś
buka123 Re: czerń + brąz? 19.05.09, 12:07 wyskoczyłam tak dzisiaj i wczoraj, tyle, że w innych zestawach - w obu było ok, a nawet bardzo ok (: więc sądzę, że nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
r.o.b.a.cz.e.k Re: czerń + brąz? 19.05.09, 12:29 Brąz pasuje do czerni, czerwony do zielonego też. Czarne gladiatorki pasują do karmelowej torby, byleby ta torba pasowała do gladiatorków:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś