kochanica-francuza 08.06.09, 23:21 czarne bawełniane niedrogie majtki na moje cztery litery (rozm. 46) Ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solaris87 Re: Dupa krasnoludka - czyli gdzie kupię 08.06.09, 23:48 Marks & Spencer? Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Dupa krasnoludka - czyli gdzie kupię 09.06.09, 12:00 Marks&Spencer, na 100%. Co prawda sama 46 nie kupowałam :), ale bawełnianych gatek w fasonach różnistych mają dużo (chyba do brytyjskiego rozmiaru 20?). Odpowiedz Link Zgłoś
esceven Re: Dupa krasnoludka - czyli gdzie kupię 09.06.09, 12:18 kaphal stadion x-lecia:) Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Dupa krasnoludka - czyli gdzie kupię 10.06.09, 20:15 esceven napisała: > stadion x-lecia:) tam to chyba chińszczyzna typu XXXL a wygląda ledwo jak nasz S-ka :-P. W Atlanticu który już kiedyś Ci polecałam sprawdź :-). Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dupa krasnoludka - czyli gdzie kupię 09.06.09, 15:43 Dziękuję uprzejmie wszystkim. Co do tytułu: moja d... wprawdzie nie przypomina krasnoludkowej, ale jest to nawiązanie do wątku "Dupa krasnoludka", który założyłam wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
brahenn Re: Dupa krasnoludka - czyli gdzie kupię 09.06.09, 19:28 ja kupuje na bazarach - gatki po 5-10 pln z bawełny i sensowne rozmiary tez sa :) Odpowiedz Link Zgłoś
krysia_laska Re: Dupa krasnoludka - czyli gdzie kupię 09.06.09, 21:02 może męskie byłyby ok? Odpowiedz Link Zgłoś
buka123 Re: Dupa krasnoludka - czyli gdzie kupię 10.06.09, 19:14 męskie dla kobiety? sama też takie nosisz? podejrzewam, że autorka wątku nie jest transseksualistką.. Odpowiedz Link Zgłoś
nestea1 Re: Dupa krasnoludka - czyli gdzie kupię 10.06.09, 20:05 Kappahl, bardzo ładne majteczki. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Dupa krasnoludka - czyli gdzie kupię 10.06.09, 20:12 Jestem przywiązana do marki "C3", dostępnej w niektórych hipermarketach (E. Leclerc) i bieliźniakach. Kolorystyka różna, rozmiarówka poprawna (ich XL jest na moje solidnych rozmiarów cztery litery za duże), jakość doskonała. Bawełna z elastanem. Odpowiedz Link Zgłoś
nostress.ka21 Re: Dupa krasnoludka - czyli gdzie kupię 10.06.09, 22:21 kochanica-francuza napisała: > czarne bawełniane niedrogie majtki na moje cztery litery (rozm. 46) > Toż Ty kobieto nie masz takiego rozmiaru! Tak na moje oko ;) Fakt widziałam raz jedno zdjęcie, ale 46? nieee :| > Ktoś wie? Esotiq. Szczególnie na outletach można dostać tanie i moim zdaniem dobre jakościowo gatki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza do nostress.ka 10.06.09, 22:28 Jesteś zatem świadkiem, że nie wyglądam na swój rozmiar. Niemniej na oko to może nie, ale majtki kupuję na tyłek.;-) Mierzyłam wspomniane w innym wątku t-shirty w tesco i 44 było za małe. Odpowiedz Link Zgłoś
nostress.ka21 Re: do nostress.ka 10.06.09, 22:35 Ja na "oko" to jestem od Ciebie większa. Fakt rozmiar rozmiarowi nie jest równy. Ale skoro gatki nie na oko, a na tyłek mają być to faktycznie niech Ci będzie, że i 46 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: do nostress.ka 11.06.09, 14:31 nostress.ka21 napisała: > Ja na "oko" to jestem od Ciebie większa. A jaki masz rozmiar i gdzie widziałaś moje foto? Odpowiedz Link Zgłoś
lady_devil Re: Dupa krasnoludka - czyli gdzie kupię 11.06.09, 14:24 Esotiq to dość niefortunna propozycja dla rozmiarów większych niż przeciętne M Odpowiedz Link Zgłoś
nostress.ka21 Re: Dupa krasnoludka - czyli gdzie kupię 11.06.09, 14:28 Ja tam kupuję rozmiar L i uważam, że jest trafiony i idealny. Tyczy się to każdej bielizny, a proszę wierzyć, że jestem duuuża :P Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dupa krasnoludka - czyli gdzie kupię 11.06.09, 14:33 Zeznaję, że nie zawsze. Galeria Centrum, majtki bawełniane kilka sztuk w folii, Tesco na Bemowie, stoisko w części "galerii handlowej" z majtkami - w rzekomą L-kę nie zmieściłby się nawet rozmiar 38. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_devil Re: Dupa krasnoludka - czyli gdzie kupię 11.06.09, 19:36 a to ja miałam odwrotną sytuację związaną z zakupami w ich sklepie :] Odpowiedz Link Zgłoś