diamond-beauty 01.08.09, 15:20 Jak Ally i inny się chwalą, to ja też ;] Niedawno kupiona, jeszcze pachnie nowością ;) Trochę kiepsko się na krześle układa, ale w ręku bardzo ładnie wygląda. img228.imageshack.us/i/img4614.jpg/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salmo.nella Re: Moja torebka :) 01.08.09, 15:27 blichtr, blask, złoto... straszna Odpowiedz Link Zgłoś
violiii Re: Moja torebka :) 01.08.09, 16:43 chociaz oryginalna ? akurat seria babooshka jest chyba najgorszą sezonowościa jakie gucci mogl wypuscic. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond-beauty Re: Moja torebka :) 02.08.09, 01:57 Violiii nie wiem czy zauważyłaś, od tej kolekcji na nowo wróciła moda na ćwieki i frędzle nie tylko u Gucciego ale i też w wielu sieciówkach.Mi wlaśnie ten model się podobał po pierwsze dlatego, że nie krzyczy marką jak większość torebek Gucci, a poza tym jest z egzotycznej skóry. Tak, torebka jest oryginalna, a jakże ;] Odpowiedz Link Zgłoś
violiii Re: Moja torebka :) 02.08.09, 12:21 nie zgadzam się z Tobą, frędzle akurat gucci już miał o wiele wcześniej np w torebce Indy. A moda na ćwieki wziela sie od rockowego klimatu balmain Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Moja torebka :) 01.08.09, 17:06 Kochana, juz Ci pisałam, że jest piekna ;))) sama zabiłabym pytona dla takiej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
diamond-beauty Re: Moja torebka :) 02.08.09, 01:52 Hahaha, Ally widzę, że obie mamy fatalny gust tylko sobie z tego nie zdajemy sprawy ;] Koniecznie musimy się przejść po bazarkach i zobaczyć co też się teraz nosi, bo przecież nie wypada się pokazać z jedyną w swoim rodzaju torebką! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Moja torebka :) 06.08.09, 08:09 ja tez uwazam, ze jest piekna:) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Moja torebka :) 01.08.09, 18:08 ło Jezusie Maryjo... a więcej ozdupek* się na niej upchnąć nie dało? *Celowe. Odpowiedz Link Zgłoś
buka123 [...] 01.08.09, 20:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: Moja torebka :) 02.08.09, 03:07 niestety nie podoba mi sie wcale, rozumiem ze wraca teraz flavor lat '80 ale to byl niestety tragizm w modzie blyszczace skora, fredzle i cekiny. no nie. nijak nie moge sie przekonac. jak dla mnie paskudztwo. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond-beauty Re: Moja torebka :) 02.08.09, 08:08 Skóra nie jest świecąca, tak po prostu wyszła na zdjęciu. Po drugie to nie cekiny! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: Moja torebka :) 02.08.09, 08:22 przykro mi, ale za darmo bym takiej nie chciala :/ po prostu zupelnie nie w moim (mnimalistcznym) guscie Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Moja torebka :) 02.08.09, 11:32 Obetnij to dyndające serduszko, frędzle i będzie OK ;-) Fajnie by wyglądała do prostych, grubych szarych kardiganów na jesień (bo to granat)? Odpowiedz Link Zgłoś
diamond-beauty Re: Moja torebka :) 02.08.09, 11:32 :) Przecież każdy ma inny styl i gust i chyba nie ma rzeczy/torebki która podobałaby się wszystkim bez wyjątku. Jeżeli chodzi o mnie do świetnie pasuje do mojego stylu. Jeżeli chodzi o strój to raczej konserwatywnie, ale za to szaleję z dodatkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Moja torebka :) 02.08.09, 11:36 No i super. Byłoby gorzej, gdybyś nosiła się dodowato albo krysiowato. A zestaw z kardiganem i tą torbą widziałam u Horodyńskiej - był to chyba jedyny, jaki mi się u niej podobał od wieków. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond-beauty Re: Moja torebka :) 02.08.09, 11:49 Niestety zazdroszczę niektórym osobom, że ubierają się dość ekstrawagancko. Ja najlepiej czuję się w czarnych kobiecych sukienkach do kolan, i raczej delikatnych kolorach: granat, fiolet. Nawet biały jest dla mnie "zbyt widoczny" Kiedyś kupiłam sobie piękną czerwoną sukienkę i miałam ją na sobie tylko raz. Nie lubię jak gdzieś wchodzę i zwracam swoim strojem uwagę wszystkich. Nieśmiała raczej jestem. A jak "Krysia" to bym się nie ubrała za skarby świata :D Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Moja torebka :) 02.08.09, 11:51 Wcale nie jest zla. Wszystko zalezy od tego jak ja sie nosi. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond-beauty Re: Moja torebka :) 02.08.09, 11:59 greentea2 napisała: > Wcale nie jest zla. Wszystko zalezy od tego jak ja sie nosi. > Dzisiaj miałam ją do czarnych dżinsów, białego golfu, czarnej krótkiej skóry i czarnych szpilek. Jedyna ekstawagancja była w torebce :) Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Moja torebka :) 02.08.09, 12:03 Jak ktos wczesniej napisal, nosialabym ja do prostych grubych kardiganow, oczywiscie rozniez do jeansow, zwyklych koszulek, bialych koszul. Odpowiedz Link Zgłoś
kea100 Re: Moja torebka :) 02.08.09, 19:25 Torebka,torebką,ale mnie interesuje gdzie jest tak zimno,że musialaś chodzC w golfie i skórze?.U nas na południu Polski upał 30 stopniowy... Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Moja torebka :) 02.08.09, 20:05 O cholera, u was taki upal, a ja tak cieplo sie dzis ubralam, ale gafe strzelilam. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond-beauty Re: Moja torebka :) 03.08.09, 10:49 kea100 napisała: > Torebka,torebką,ale mnie interesuje gdzie jest tak zimno,że musialaś > chodzC w golfie i skórze?.U nas na południu Polski upał 30 > stopniowy... To że w Polsce upał nie znaczy, że wszędzie na świecie jest lato ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kea100 Re: Moja torebka :) 03.08.09, 13:23 Zadałam grzec znie,proste,nieskomplikowane pytanie...gdzie jest tak zimno?czy tak trudno na nie odpowiedzieć?przecież nie pytam o adres i numer paszportu?No więc jeszcze raz,gdzie jest tak przyjemnie chłodno? Odpowiedz Link Zgłoś
diamond-beauty Re: Moja torebka :) 04.08.09, 11:28 A ja prosto i grzecznie odpowiedziałam :) Australia. Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: Moja torebka :) 02.08.09, 12:18 mozna ja nosic "fajnie" - osobiscie bym nie kupila ale ja mam "alergie" na fredzle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
angelina25 Re: Moja torebka :) 02.08.09, 12:22 Torebka jest super! Jak ktos pisze, ze bazar, wies, tandeta, to chyba pojecia nie ma, z jaka marka, z jaka jakoscia ma do czynienia. Tak jak ktos napisal wczesniej, wszystko zalezy od tego z czym ja zestawisz. Bledem byloby, gdyby stroj i buty byly zbyt "na bogato". Jezeli reszta bedzie stonowana, spokojna, to bedzie rewelacja. Taki niebanalny dodatek do zwyczajnej calosci. Mlodym kobietom jak najbardziej takie gadzety przystoja. Na stuprocentowa klasyke w modzie masz jeszcze czas. A do osob, ktore pisza, ze torebki Gucci nawet za darmo by nie chcialy...no oczywiscie im wierzymy ;)) Idzcie sobie na bazar po torebki, skoro tak dobrze wiecie jak wygladaja torebki z bazaru. Ewidentnie jestescie obeznane w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Moja torebka :) 02.08.09, 15:23 To znaczy, angelino, twoim zdaniem wielka marka nie jest w stanie wyprodukować czegoś obiektywnie brzydkiego? Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: Moja torebka :) 02.08.09, 18:41 > A do osob, ktore pisza, ze torebki Gucci nawet za darmo by nie > chcialy...no oczywiscie im wierzymy ;)) mozesz wierzyc albo nie, ale najpierw czytaj ze zrozumieniem ne pisalam ze nie chcialabym za darmo torebki Gucci - jesli bylaby w moim stylu, czemu nie? TEJ bym nie chciala bo i tak bym sie z nia nie pokazala na ulicy. czy tak trudno uwiezyc ze nie kazdemu marka przyslania osobisty gust? jesli wlascicielce sie podoba, to dobrze. gdybym ja ja miala nosic tylko dlatego ze "Gucci" to wybacz... Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Moja torebka :) 02.08.09, 22:14 A do osob, ktore pisza, ze torebki Gucci nawet za darmo by nie chcialy...no ocz > ywiscie im wierzymy ;)) Idzcie sobie na bazar po torebki, skoro tak dobrze wiec > ie jak wygladaja torebki z bazaru. Ewidentnie jestescie obeznane w tym temacie. ano troche jestem obeznana w temacie, na bazarach sie nie ubieram i nie kupuje tam torebek, a jesli chodzi o te torebke, to za darmo bym jej nie chciala...albo inaczej : przyjelabym ja jako prezent i czym predzej wystawilabym na ebay'u. nie wierzysz mi ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: Moja torebka :) 03.08.09, 19:55 angelina25 napisała: > chyba pojecia nie ma, z jaka marka Marka nie zmienia tego, że torebka jest brzydka i przeładowana ozdobnikami. > A do osob, ktore pisza, ze torebki Gucci nawet za darmo by nie chcialy...no ocz > ywiscie im wierzymy ;)) Jakby dawali to bym wzięła, żeby później opchnąć jakieś zapatrzonej w Markę nieszczęśnicy. Ale gdybym nie mogła odsprzedać to bym nie brała nawet za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
paulka-paulka Re: Moja torebka :) 02.08.09, 16:10 Piękna jest ta torebka ;) Coś mi się ona kojarzy, czy to nie jest Prada ? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Moja torebka :) 02.08.09, 20:44 Gucci, była mowa o tym, że to Gucci. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Moja torebka :) 02.08.09, 22:12 gucci czy pierducci - ma wszystkiego za duzo. taka juz jej uroda. gdybym musiala, to nosilabym ja do klasyczych czarych spodni i marynarki, napewno nie do dzisow ai np. do trencza. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Moja torebka :) 03.08.09, 08:32 festyniarska i nie ma znaczenia jak napisala forumka powyzej czy to gucci czy pierducci. Odpowiedz Link Zgłoś
mojepierwszekroki Re: Moja torebka :) 03.08.09, 14:00 Kompletnie nie moja bajka, ale nich się dobrze nosi. Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Moja torebka :) 03.08.09, 14:04 zupelnie nie moj styl przepraszam, ale jak dla mnie koszmar jakich malo ale skoro Tobie sie podoba, to niewazne moje i innych zdanie ;-) niech sie dobrze nosi Odpowiedz Link Zgłoś
merda Re: Moja torebka :) 03.08.09, 16:23 Bardzo mi sie podoba,w moim stylu. Wedlug mnie pasuje do (prawie) wszystkiego. Z tym, ze ja sie raczej skromnie nie ubieram..:) Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Moja torebka :) 03.08.09, 19:33 diamond-beauty napisała: > Jak Ally i inny się chwalą, to ja też ;] > Niedawno kupiona, jeszcze pachnie nowością ;) > Trochę kiepsko się na krześle układa, ale w ręku bardzo ładnie wygląda. > > img228.imageshack.us/i/img4614.jpg/ produkcja tej torebki musiała pochłonąć wiele ptasich istnień... Odpowiedz Link Zgłoś
diamond-beauty Re: Moja torebka :) 04.08.09, 11:26 Nie rozumiem, dlaczego ptasich?? Odpowiedz Link Zgłoś
diamond-beauty Re: Moja torebka :) 04.08.09, 11:24 Wszystkie macie rację! I te, którym się podoba, i te, króte mówią, że to szkaradztwo. Nie wiem, czy jest na świecie jakaś torebka, która podobałaby się wszystkim. Zanim kupiłam tą obeszłam chyba wszystkie możliwe sklepy. Byłam w LV, Pradzie, Mulberry, Burberry, Versace, Jimmy Choo, Valentino, Chanel, Dior, Loewe, Fendi i z tych wszystkich podobały mi się może ze dwie. Byłam nawet w Hermesie, ale na te, które mi się podobają nie stać mnie na razie :( I niektrórych też nie chciałabym nawet za darmo, albo nie podobały mi się na tyle, żebym chciała na nie zapłacić. Tak więc to, że coś jest z domu mody wcale nie oznacza automatycznie, że musi się wszystkim podobać. Ile kobiet, tyle gustów i chyba dobrze, że tak jest, bo wszystkie byłybyśmy takie same :) Odpowiedz Link Zgłoś
nedzioza Re: Moja torebka :) 04.08.09, 23:46 beauty is only skin deep... szkoda, że w tej torebce najładniejszy jest sam GUCCI, na kolana siostry;P Odpowiedz Link Zgłoś
vincentyna Re: Moja torebka :) 05.08.09, 20:51 Torebka trudna w odbiorze, trzeba uwazac by za festyniarsko sie do niej nie ubrac. Ja bym sie ta torebka zaopiekowala, tylko nie mialabym gdzie z nia chodzic ;) Nie pasowalaby do moich ciuchow. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Moja torebka :) 05.08.09, 23:03 pasowalaby do kacika humoru modowego Odpowiedz Link Zgłoś
0lla Re: Moja torebka :) 06.08.09, 10:34 Jak to zwykle bywa, jednym sie podoba, innym nie ;) Ale na pewno wszystkie zazdroscimy ci mozliwosci finansowych. Odpowiedz Link Zgłoś
nitulina Re: Moja torebka :) 06.08.09, 11:18 Niestety, minęły czasy kiedy np. Gucci dyktowało trendy i kształtowało gusta, dzisiaj to gusta nowobogackich decydują o tym co Gucci sprzedaje. Twarde prawa rynku i kryzysu. Odpowiedz Link Zgłoś
vivi-anne Jeju!!!!!!!!!! Co to??????????????????????? 06.08.09, 17:41 Najbrzydsz torba jaką w życiu widziałam. Tandeta na całej lini. Odpowiedz Link Zgłoś