Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Trendy na jesień

03.08.09, 11:07
    Czas zastanowić się nad tym, co będzie modne jesienią! Wiem, że na pewno
    cekiny w wersji casual zagoszczą w mojej szafie. Skuszę się też na skarpety do
    botków:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: weronika Re: Trendy na jesień IP: *.chello.pl 03.08.09, 11:42
        Jesienią będą królować luźne kroje płaszczy i pomarszczone kozaczki za kostkę z
        zamszu na płaskiej podeszwie.Myślę że w dalszym ciągu będziemy nosić się
        "warstwowo."-krótka skórzana kurtka narzucona na miękki sweter.
        • Gość: m Re: Trendy na jesień IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.09, 12:33
          myślę, że luźny styl (coś w stylu bojfrend), ale z odrobiną ekstrawagancji, seksownie i
          luźno. i naturalnie:)
        • Gość: nika Re: Trendy na jesień IP: 193.138.243.* 04.08.09, 13:39
          z jesiennych trendów ja mam już w swojej szafie marmurki, botki, koronkowe
          body(chociaż to wcale nie musi być body), bluzkę a`la wycinanka, długie marynarki
      • Gość: Catherine Re: Trendy na jesień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 12:37
        Ja wybieram: swetry, koszule itp. itd. w wersji oversize, męski styl, vintage(!), na imprezy
        rockowo, cekiny.
        myślę, że połączenia, mieszanki z wybiegów głównie, inspiracje z ulicy, czasopism (np.
        Vogue). Pozdrawiam:-)
      • dolce89 Re: Kika ma racje, trendy wymyslaja KReatorzy duz 03.08.09, 17:46
        szerokie ramiona, sukienki na jedno ramie, cekiny, skóra, futra (sztuczne)
        długie kozaki. A tak na marginesie, mógłby już ktoś skończyć reklamować gry –
        ubierani, bo to się już nudne robi.
        • Gość: jama Re: Kika ma racje, trendy wymyslaja KReatorzy duz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.09, 18:58
          olowkowe spodnice i szerokie gory, dlugie kozaki i rekawiczki oraz skorzane spodnie i
          spodnice.
          • Gość: paula Re: Kika ma racje, trendy wymyslaja KReatorzy duz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 17:32
            Plaszczyki buty za kostke i ciemniejsze kolory
      • retromania Re: 05.08.09, 22:31
        Jesienią niezmiennie będą w modzie boho kwieciste spódnice, kamizelki,
        sukienki vintage do kolana, skórzane kozaki w stylu lat 70tych, koszule z
        bufami, wielkie haftowane chusty i szale. Na cebulę - t-shirty oversize i
        bluzki z ozdobnym dekoltem (takie jak np. wyszperałam w necie w sklepie
        www.retrofuturo.pl - teraz czaję się tez na legginsy z lycry, czyli prawie
        powrót do dzieciństwa hihi), na to kamizelka, bluza, sweter i na dodatek
        kurtka plus szal i czapa ;)
      • claudia14 Re: Trendy na jesień 06.08.09, 00:17
        Myślę,że tej jesieni kupię sobie botki szare,lub czarne za kostkę i na małym
        obcasie;-) Od dawna takie chciałam;-)Bardzo mi się podobają;-)Myślę też o fajnej
        chuście,lub szaliczku:-D
      • bianka Re: Trendy na jesień 07.08.09, 11:15
        Na stronie style.com można zobaczyć, co wg nich będzie modne na jesień:
        www.style.com/trendsshopping/trendreport/072709/
        • Gość: em Re: Trendy na jesień IP: *.ip.netia.com.pl 11.08.09, 13:04
          trochę nie rozumiem tych prób przewidzenia trendów na zbliżający się sezon. i
          tak ulica wyglądać będzie jak mozaika tego co kto ma w szafie i akurat było na
          przecenie/bazarku, nie mówi że wszyscy. poza tym, chyba zakłada się to, w czym
          człowiek czuje się dobrze i dobrze wygląda. Próba sygnalizowania "aktualnych
          trendów" we własym ubiorze na dany sezon jakoś do mnie nie przemawia...:>
          • Gość: marita Re: Trendy na jesień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 21:52
            na pewno seksownie i rockowo:-/
      • Gość: Jata Re: Trendy na jesień IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.09, 14:30
        Według mnie hitem będzie
        www.we-dwoje.pl/kolekcja;marki;zara;dla;kobiet;-;jesien-zima;09;10,artykul,14108.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka