iwmol 28.12.04, 09:31 Moja córeczka ma suchą skóre i to dziwne bo tylko na twarzy. Kupiłam jej meleczko firmy chicco. Czy jest może coś lepszego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa.m.kaminska Re: sucha skora 28.12.04, 09:48 Nie znam tego mleczka, bo nie zostało zgłoszone do badań w Instytucie Matki i Dziecka, więc nie mogę się o nim wypowiadać. Jeśli nie nastąpi poprawa po kilku dniach stosowania, lepiej zastosować jakiś krem. Właściwie dobry jest każdy krem pielęgnacyjny dla niemowląt, ale niektóre z nich są dobre zimą jedynie do stosowania w warunkach domowych lub przy niezbyt niskich temperaturach. Natomiast do smarowania buzi także przed spacerem dobra jest np. maść Aquastop, która doskonale nawilża i jednocześnie natłuszcza. Jeśli i ona okaże się niewystarczająca, może Pani spróbować np. maści Linomag. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kkkasiaaa1 Re: sucha skora 19.01.05, 14:44 Witam, moja córeczka tez miała bardzo wysuszona skórkę ale rewelacyjny okazał sie krem Oilatum. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś