agafu 23.03.06, 15:06 Czy mogę stosować na pleśniawki u mojej 3 miesięcznej córeczki, czy dopiero po 11 roku życia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
penelina Re: Aphtin 23.03.06, 15:13 Nie, nie możesz. Aphtin można stosować dopiero po 11 roku życia. Pleśniawki pędzluj Nystatyną w zawiesinie. Odpowiedz Link Zgłoś
agafu Re: Aphtin 24.03.06, 19:51 Nystatyną pędzluję już długo i nic. A moe gencjan? Jak to si robi i czy gencjana jest bezpieczna? Odpowiedz Link Zgłoś
tofka Re: Aphtin 24.03.06, 21:04 Idź z tym do lekarza!!!!!!!!!!!!!!!! Nie eksperymentuj na swoim dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: Aphtin 24.03.06, 21:26 Penelino proponuję żebyś zaproponowała pani Kamińskiej, że będziesz odpowiadać za nią. W końcu wiesz wszystko a kto wie moze nawet jesteś nieomylna. Odpowiedz Link Zgłoś
penelina Re: Ach ;-) Nie ma to jak bezinteresowny ... 24.03.06, 23:22 ... wytrysk złośliwości )) Myślę, że lepiej Ci się zrobiło )) I pewnie się nie mylę, bo przecież sama napisałaś, że jestem nieomylna Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: Ach ;-) Nie ma to jak bezinteresowny ... 24.03.06, 23:28 Raczej nie jestem złośliwa, prześmiewcza to tak. Zwłaszcza jak widzę takie pewne siebie osóbki jak Ty. Mogłabyś np. linka podać do p. ekspert albo się podeprzeć innymi argumentami. W końcu to jest forum eksperckie. Zauważyłaś??? Odpowiedz Link Zgłoś
penelina Re: Ach ;-) Nie ma to jak bezinteresowny ... 24.03.06, 23:46 shiva772 napisała: > Raczej nie jestem złośliwa [...] Wiesz, jakoś mało mnie to interesuje. > W końcu to jest forum eksperckie. Zauważyłaś??? Ojej ... .n.a.p.r.a.w.d.ę. ... ??? P.S. Zdaje się, że wyszukiwarka działa u wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: Ach ;-) Nie ma to jak bezinteresowny ... 25.03.06, 00:06 A to przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.m.kaminska Do Shivy i Peneliny 27.03.06, 15:18 Jestem bardzo wdzięczna Penelinie za odciążanie mnie w odpowiedziach na Wasze pytania. Niestety z powodu natłoku zajęć nie jestem w stanie ostatnio regularnie tu zaglądać i wtedy liczę po cichutku, że może jednak Penelina lub inne "zaawansowane" już w poradach mamy zastąpią mnie w tym czasie w odpowiadaniu na Wasze pytania, tym bardziej że bardzo często jest to właśnie nakierowanie na odpowiedni link z moją odpowiedzią. Jeszcze raz dziękuję!!!)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś