Gość: Krzysztof Orłowicz IP: *.plock.mm.pl 30.09.10, 23:53 Po obejrzeniu filmu Krzysztof nasunęła mi się refleksja... ze cała ta sprawa to chyba czas panowania sld? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wizjoner Re: Olewnik, a SLD... Hetkowski? IP: *.244.c86.petrotel.pl 01.10.10, 00:09 Otóż skaczyniały moherze dowiedz się, że gen. Papałę też zastrzelił Hetkowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Olewnik, a SLD... Hetkowski? IP: 94.40.67.* 01.10.10, 08:15 Gratluje pomysłu...Gdyby głupota miała skrzydła,to byś fruwał od samym niebem! To nie polski western... Oj! Boisz się .Hetkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: Olewnik, a SLD... Hetkowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 08:56 Oczywiście, że w tą sprawę umoczeni byli prominenci SLD, co można sobie sprawdzić :). Pokazany w filmie układ i przejęcie zakładów mięsnych na służewcu, to Płockie SLD... Personalnie nie wymieniono nikogo, ale ale kilka osób z tego środowiska ma lub będzie miało postawione zarzuty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Olewnik, a SLD... Hetkowski? IP: 94.40.67.* 01.10.10, 09:11 Miało! Wyjaśniam,że nazwiska Hetkowski-wśród nich NIE BYŁO! Na ekrany kin wszedł nowy film "Zemsta".Proponuje seans i...czekam na refleksje.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towwieslaw Re: Olewnik, a SLD... Hetkowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 11:26 chciałym a priori uciac wszelkie spekulacje co do tego iz P. Hetkowski podpalil Reichstag. To nie on ! To ja zrobilem z niejakim dymitrowem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wh Re: Olewnik, a SLD... Hetkowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 14:02 Nie to ja. Ja to zrobiłem. Prosze mnie nie wybielać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: Olewnik, a SLD... Hetkowski? IP: *.244.c86.petrotel.pl 01.10.10, 21:59 a nad Siewiernym mgłę też rozsnuł Hetkowski w dfzień 10 kwietnia 2010 rfoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaliber Re: Olewnik, a SLD... Hetkowski? IP: *.plock.mm.pl 02.10.10, 09:12 SLD było umoczone w tą całą sprawę, co jest udowodnione. I choćby nie wiem, co będziecie pisali, to tego nie zmienicie! To są fakty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiedź. Re:śp.K.Olewnik, to tragedia,a nie walka wyborcza IP: *.187.c84.petrotel.pl 02.10.10, 09:46 Kaliber z ciebie duży, a strzelasz z armaty i znów pudło! Ciszej nad trumną męczennika. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Olewnik, a SLD... Hetkowski? 02.10.10, 10:20 Gość portalu: Kaliber napisał(a): > SLD było umoczone w tą całą sprawę, co jest udowodnione. Proszę przytoczyć te dowody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaliber Re: Olewnik, a SLD... Hetkowski? IP: *.plock.mm.pl 02.10.10, 10:39 Fakt 1. Śledztwo było prowadzone za czasów SLD`owskiego komendanta - jak było prowadzone, tego mówić nie muszę, wystarczy że oficjalnie określono je jako "patologiczne". Fakt 2. Były szef SLD w Sierpcu, Grzegorz Korytowski usłyszy nowe zarzuty w sprawie porwania i zabójstwa Krzysztofa Olewnika. (wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/108161,sprawa-olewnika-byly-szef-sld-z-zarzutami.html) Fakt 3. info.wiara.pl/doc/412084.Komisja-ds-Olewnika-zeznawali-szefowie-MSWiA-z-rzadow-SLD Fakt 4. Najbardziej szokujące są nagrania rozmów Olewnika z Grzegorzem Korytowskim (SLD). Przyznaje się on, że wie, gdzie jest Krzysztof, ale nie mówi nic więcej. Również bierze pieniądze Sam Korytowski wszystkiemu zaprzecza choć taśmy mówią same za siebie. (mikev.salon24.pl/30957,zbrodnia-na-olewniku-z-abw-i-sld-w-tle) Fakt 5. Podam sam link, bo jest tego bardzo dużo: www.rp.pl/artykul/129699.html To tylko niewielki ułamek. Mało? Wystarczy trochę pogooglować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Olewnik, a SLD... Hetkowski? IP: 94.40.67.* 02.10.10, 14:57 Lepiej zmień leki,na bardziej uspokajające,bo te,które bierzesz-NIE DZIAŁAJĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaliber Re: Olewnik, a SLD... Hetkowski? IP: *.plock.mm.pl 02.10.10, 15:25 Hiehieh, śmieszny jesteś :) To są czyste fakty, którym nie da się zaprzeczyć :) Ale oczywiście, możesz mówić, że białe jest czarne, a czarne jest białe. Żyjemy w wolnym kraju, nikt tego Ci nie zabroni, ale to nie zmieni faktów NIGDY. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Olewnik, a SLD... Hetkowski? 02.10.10, 16:44 Gość portalu: Kaliber napisał(a): > Fakt 1. Śledztwo było prowadzone za czasów SLD`owskiego komendanta - jak było p > rowadzone, tego mówić nie muszę, wystarczy że oficjalnie określono je jako "patologiczne". Co oznacza pojęcie "SLD'owski komendant"? I proszę wskazać niepodważalny związek przyczynowo-skutkowy między tym wskazanym faktem (przy czym nie wiem, czy słowo "fakt" nie jest tutaj nadużyciem), a faktem, którego ma on dowodzić. > Fakt 2. Były szef SLD w Sierpcu, Grzegorz Korytowski usłyszy nowe zarzuty w sprawie > porwania i zabójstwa Krzysztofa Olewnika. (<a href="wiadomosci.dziennik.pl > /wydarzenia/artykuly/108161,sprawa-olewnika-byly-szef-sld-z-zarzutami.html)" > target="_blank" rel="nofollow">wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly > /108161,sprawa-olewnika-byly-szef-sld-z-zarzutami.html)</a> Fakt, że zarzuty dostał szef lokalnych struktur SLD nie oznacza jeszcze, że sama partia była w tę sprawę zamieszana. Fakt powyższy nie jest zatem dowodem w omawianej sprawie. > Fakt 3. <a href="info.wiara.pl/doc/412084.Komisja-ds-Olewnika-zeznawali-szefowie- > MSWiA-z-rzadow-SLD" target="_blank" rel="nofollow">info.wiara.pl/doc/412084.Komisja- > ds-Olewnika-zeznawali-szefowie-MSWiA-z-rzadow-SLD</a> Czy dowodem ma tutaj być sam fakt wezwania do złożenia zeznań? Jeśli nie, to proszę o jakieś konkretne fragmenty tych zeznań, bo ten fakt nie jest dowodem przytoczonej tezy. Jeśli jakieś fragmenty zostaną zacytowane, to mam prośbę, jak w przypadku punktu pierwszego, o wskazanie związku przyczynowo-skutkowego. > Fakt 4. Najbardziej szokujące są nagrania rozmów Olewnika z Grzegorzem Korytowskim > (SLD). Przyznaje się on, że wie, gdzie jest Krzysztof, ale nie mówi nic więcej. Również > bierze pieniądze Sam Korytowski wszystkiemu zaprzecza choć taśmy mówią same za siebie. > (<a href="mikev.salon24.pl/30957,zbrodnia-na-olewniku-z-abw-i-sld-w-tle)" > target="_blank" rel="nofollow">mikev.salon24.pl/30957,zbrodnia-na-olewniku-z-abw-i-sld- > w-tle)</a> Znów proszę o wskazanie związku przyczynowo-skutkowego między wspomnianymi "szokującymi nagraniami", a zaangażowaniem SLD jako organizacji w sprawę porwania Krzysztofa Olewnika. > Fakt 5. Podam sam link, bo jest tego bardzo dużo: www.rp.pl/artykul/129699.html Nie fakt, tylko link, więc jeśli są tam jakieś fakty, to proszę o cytaty. Ale cytaty faktów, a nie czyichś opinii. > To tylko niewielki ułamek. Mało? Wystarczy trochę pogooglować. Mało? Bardzo mało. Na razie nie ma żadnego wśród tych faktów dowodu postawionej tezy. Na tej zasadzie można by napisać, że Polska jest zamieszana w sprawę porwania Krzysztofa Olewnika, bo osoby zamieszane w tę sprawę są Polakami. Albo że zamieszany jest ówczesny rząd, bo zeznawali jego ministrowie. Cierpliwie czekam zatem dalej na obiecane dowody. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaliber Re: Olewnik, a SLD... Hetkowski? IP: *.plock.mm.pl 02.10.10, 17:19 Hehhe, Romku, jeśli dowodem na udział w tym SLD, nie jest aresztowanie i postawienie konkretnych zarzutów Korytowskiemu, to brak mi słów. Oczywiście, jeśli okazałoby się, że zarzuty zostaną postawione innym działaczom, (a zapewne zostaną postawione, to tylko kwestia czasu) to nadal będziesz twierdził, że to nie dowód. Jeśli 99% działaczy lokalnych będzie zamieszanych w tą sprawę, to powiesz, że SLD nie ma z tym nic wspólnego bo jeszcze pozostał 1%. Tak jak pisałem, twierdzisz że białe jest czarne a czarne jest białe, ale oczywiście wolno Ci. Z mojej strony EOT, bo udowadnianie oczywistego nie ma najmniejszego sensu. Co byś, nie napisał, co byś nie skasował, faktów nie zmienisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Olewnik, a SLD... Hetkowski? IP: 94.40.67.* 02.10.10, 18:29 Większość moich znajomych i ja też-uważamy,że to nagłaśnianie srawy Olewnika,ma tylko jeden cel : REKLAME! TO JUŻ JEST ŻENUJĄCE! ŁĄCZENIE Z TYM NAZWISKA KANDYDATA-TEŻ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Olewnik, a SLD... Hetkowski? IP: *.244.c86.petrotel.pl 02.10.10, 18:54 Ludzie! Opamiętajcie się! Zostawcie tę nieszczęsną rodzinę Olewników w spokoju i nie wycierajcie swoich brudnych łap w ich nieszczęście Nie macie serca. Żebyście swoją podłością nie ściągnęli na siebie żałoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kade Re: Olewnik, a SLD... Hetkowski? IP: 94.40.67.* 02.10.10, 19:06 Popieram! OLEWNIKÓW I HETKOWSIEGO TEŻ! Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Olewnik, a SLD... Hetkowski? 02.10.10, 20:12 Gość portalu: Kaliber napisał(a): > Hehhe, Romku, (...) brak mi słów. I trzeba było tak od razu napisać. :-)) > Oczywiście, jeśli okazałoby się, że zarzuty zostaną postawione innym działaczom, (a > zapewne zostaną postawione, to tylko kwestia czasu) to nadal będziesz twierdził, że to nie > dowód. To będzie na pewno czegoś dowód, ale na pewno nie dowód tej tezy, którą lansujesz. :-)) > Jeśli 99% działaczy lokalnych będzie zamieszanych w tą sprawę, to powiesz, że SLD nie ma > z tym nic wspólnego bo jeszcze pozostał 1%. Jak będzie to 99%, wtedy mnie zapytaj, dobrze? :-)) > Tak jak pisałem, twierdzisz że białe jest czarne a czarne jest białe, ale oczywiście wolno Ci. Dziękuję, że mi pozwalasz na coś, czego nie robię, bo nie muszę. To nie jest kwestia tego jak kto nazywa dany kolor (pamiętasz, co o kolorach swego czasu powiedział premier Kaczyński?), ale tego, komu przypisuje się autorstwo malowidła. Próbujesz wmieszać do sprawy politykę i umoczyć w to porwanie partię, do której żywisz na pewno szczerą i głęboką niechęć. Sęk w tym, że szyjesz to grubymi nićmi, więc się rozlatuje. Ale choć na pewno znajdziesz takich, którzy Ci przytakną, tak też znajdziesz takich, którzy Ci wytkną to, co sprawia, że Twoje fakty nie przekładają się na dowody. > Z mojej strony EOT, bo udowadnianie oczywistego nie ma najmniejszego sensu. Gdybyś pisał o oczywistościach, to oczywiście nie byłoby sensu tego udowadniać. Piszesz jednak o czymś, co jest w stosunku do oczywistości na drugim biegunie i cieszę się, że nie będziesz się już o to ze mną spierać. > Co byś, nie napisał, co byś nie skasował, faktów nie zmienisz. Nie zmieniałem, nie zmieniam i nie zamierzam zmieniać żadnych faktów. Co więcej, nie będę nawet zmieniał Twojej ich interpretacji, choć nie masz na jej podparcie żadnych dowodów. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towwieslaw Re: Olewnik, a SLD... Hetkowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.10, 23:12 Podaje zwiazki P. Hetkowskiego z ta sprawa i ujawniam cala prawde . Oto mianowicie P.Hetkowski jadl razem ze mna wedliny od Olewnika . bardzo byly smaczne szkodas ze tak malo . pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Olewnik, a SLD... Hetkowski? IP: 94.40.67.* 03.10.10, 16:45 Tak się boją tego Hetkowskiego,że zaczyna to być zabawne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z jaru Re: Olewnik, a SLD... Hetkowski? IP: *.plock.mm.pl 03.10.10, 18:01 Byłbym ostrożnieszy w ocenie fakltów po to by nie umnieszac tego potwornego zjawiska jaki oblepil ludzi w związku z Olwenikiem. Olewnik to tylko haslo problemu, który jest daleko, daleko większy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Olewnik, a SLD... Hetkowski? IP: 94.40.67.* 03.10.10, 19:23 Zazdrościcie Hetkowskiemu,że ma fajną kampanie?! To Wy też się postarajcie a nie zawistnie próbujecie zniszczyć race innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew [...] IP: 94.40.67.* 04.10.10, 09:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś