Dodaj do ulubionych

Autokomis Misiek

05.09.11, 13:59
Cześć

Co wiecie o byłym już autokomisie Misiek?

Przyznam, że ja mam niezbyt miłe wspomnienia.
Obserwuj wątek
    • Gość: j-23 Re: Autokomis Misiek IP: *.022.c64.petrotel.pl 05.09.11, 14:31
      Niestety,nic nie wiemy...
      • Gość: automan Re: Autokomis Misiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 14:49
        Ja też nic nie wiem. A co wydymali ciebie w tym Miśku niezbyt starannie?
    • Gość: Janek z Łomianek Re: Autokomis Misiek IP: *.centertel.pl 08.03.23, 01:13
      Prowadzony był przez id.otę i jego żonę id.otkę i ich wspólnika, swoją drogą porządnego chłopaka, który trochę na siłę wmawiał sobie jakąś przyjaźń z nimi, a ci za jego plecami objeżdżali go jak ostatniego młotka. Bywałem tam, nasłuchałem się tych ich filozofii, plot i awantur, bo oboje srogo pier.olnięci i zakochani w swoim pustym ego. Cieszę się, że im się to rozpadło, życzę im, żeby trafili kiedyś do pracy do takich samych prostaków i byli tak samo traktowani jak ich pracownicy, chłopaki z myjni obok, która do nich również należała, którzy zapier.alali w pocie czoła a i tak wiecznie było coś nie tak. Co do aut, którymi handlowali nie wypowiem się, ale rozmawiałem kilka razy z pracownikiem ich komisu i chłopak szczerze o wszystkim opowiadał, czyli jak o autach używanych z normalnymi akceptowalnymi wadami jak to przy autach używanych, dlatego poleciłem ich znajomemu i kupił u nich samochód. Nie narzekał, był zadowolony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka