Gość: Byłem tam IP: 148.81.8.* 10.10.05, 08:19 Jak zwykle przekręcone informacje. Samochód - sprawca to citroen. Rejestracjia CIN (chyba Inowrocław) nie wskazuje na płocczankę, choć jej nie wyklucza. Reszta się zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oko STOP KALEKOM DROGOWYM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 15:45 Piratom drogowym najczęściej brakuje wyobraźni, kalekom drogowym brakuje i wyobraźni i umiejętności. Ci są najniebezpieczniejsi, bo najtrudniej przewidzieć ich reakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pap bzdury pisze GW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 15:59 to była awaria układu hamulcowego i kierowniczego, a nie zagapienie się kierowcy renaulta!!!!zanim napiszecie takie bzdury warto zaczęrpnąć inf. u policji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobi Re: Weekendowe wypadki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 18:07 jak znowu citronen ?? !!!!co ty gadasz ?? tam nie bylo zadnego citroena tylko volkswagen i renault. sam byles swiadkiewy tego wypadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyżak Re: Weekendowe wypadki IP: *.c154.petrotel.pl 10.10.05, 19:15 chodzi mi o wypadek w białobrzegach tak się składa że osoba poszkodaowana w tym wypadku jest moja rodzina zrbie wszystko aby ten pijany kierowca tira posiedział sobie troszkie zanim usiadzie nastepny raz za kierownicą chłopak jest w bardzoo ciezkim stanie dopiero dzisiaj został odłaczony od respiatora niewiadomo czy będzie chodził jeżeli nawet to rehabilitacja będzie bardzo długa i bolesna wynajme dobrego adwokata żeby odszkodowanie było subiektywne do obrazeń jakich dokonał ten pijany kierowca tira pozdrawiam krzyzak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Weekendowe wypadki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 19:52 Życzę szybkiego powrotu do zdrowia, oraz ADEKWATNEGO odszkodowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Weekendowe wypadki IP: *.pzuzycie.pl 10.10.05, 20:53 jak juz wyczerpiesz wszystkie srodki prawem dostepne proponuje pozegnac tirmana komitetem zniczowym Odpowiedz Link Zgłoś