Gość: maurycy IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 16:00 Wystarczyło trochę ponad miesiąc mojej nieobecności i Wałbrzych nas wyprzedził. Do roboty ludziska. Maurycy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kama Re: Co się dzieje? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 20.10.01, 01:27 Tak jak Ty po wyborach wyskoczyłam na grzyby i ryby. Było tak przyjemnie, że codziennie zmieniała się data powrotu. Dzięki temu minął prawie miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoSoS Re: Co się dzieje? IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.10.01, 11:38 Dobrze, ze "starzy: forumowicze wrocili do pisania - to naprawde budujace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Co się dzieje? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 21.10.01, 00:08 SoSoS ciebie Jelonka powinna nagrodzić za wytrwałość. Pozostałeś sam a jednak nie opuściłeś tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoSoS Re: Co się dzieje? IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.10.01, 11:38 Gość portalu: kama napisał(a): > SoSoS ciebie Jelonka powinna nagrodzić za wytrwałość. Pozostałeś sam a jednak > nie opuściłeś tego forum. Jednak w grupie razniej czlowiekowi. P.S. oczekujemy nowych forumowiczow - ludzie z Jeleniej piszcie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Co się dzieje? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 21.10.01, 14:14 Miałam nidzieję,że zwiększy się ilość forumowiczów kiedy tepsa wprowadzi 30 godzinny abonament. Wnioskuję, że chyba nie o to chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoSoS Re: Co się dzieje? IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.10.01, 20:55 Moze kiedy zima nadejdzie ludzie wezma sie za "klawiaturzenie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Co się dzieje? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 22.10.01, 02:56 Jakoś nie bardzo mnie to przekonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoSoS Re: Co się dzieje? IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.10.01, 15:49 A moze sie uda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Co się dzieje? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 23.10.01, 00:10 A tym kierunku idą moje ciche oczekiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Co się dzieje? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 23.10.01, 16:18 W tej chwili mają jeden do tyłu. Nie potraktowali poniedziałku jako szewskiego, tylko wzięli się ostro do roboty. A już mieliśmy naście do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoSoS Re: Co się dzieje? IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.10.01, 21:17 Walbrzych trzyma rowne tempo a u nas odbywa sie to na zasadzie zrywow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Co się dzieje? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 24.10.01, 00:05 U nich też następuje mobilizacja, kiedy zauważą prowadzenie Jelonki. Są znowu do przodu o 3 posty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoSoS Re: Co się dzieje? IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.10.01, 06:29 Ale teraz znowu sa za nami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Co się dzieje? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 24.10.01, 22:02 To chyba dzięki temu, że Artur wyklikał swoją radość. Odpowiedz Link Zgłoś