Dodaj do ulubionych

Znów wypadek na pasach

IP: *.c244.petrotel.pl 19.07.06, 14:53
Znowu na Armii Krajowej, na wysokości garażów na Zielonym Jarze. Kobieta szła
na pasach, a jakiś młodociany gnojek rąbnął w nią z całej siły, aż pofrunęła
kilka metrów dalej i zwiał! na szczęście ludzie zapisali numery, samochód już
się znalazł, przy ulicy Sikorskiego, tylko sk...syn uciekł. Mam nadzieję, że
policja go złapie i przydusi, tatusia gó..arza też!!!!
Obserwuj wątek
    • yolo.szwarc Re: Znów wypadek na pasach 19.07.06, 15:05
      szkoda kobiety.
      dobrze ze go zlapali. kara byc powinna i to nieuchronna. 2 lata pracy spolecznej przy ofiarach wypadkow.
      rodzice sie nacierpia sami, zostawmy ich w spokoju. niech gosc odpowiada za siebie.
      • Gość: Pio dwa lata? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 18:00
        za ucieczkę to powinien dostac 20
        tej kobiecie akurat ktoś pomógł, ale co byłoby gdyby stuknął kogoś gdzieś na
        uboczu i zostawił bez pomocy? Finał łatwy do przewidzenia.
        Za ucieczkę nie powinno być litości
    • kawka Re: Znów wypadek na pasach 19.07.06, 17:25
      Widziałam ten wypadek i znam panią, która została ranna. Chcę powiedzieć, że
      bardzo spodobała mi się postawa ludzi, którzy byli świadkami. Kto miał komórkę,
      od razu zapisywał w niej numer samochodu tego szaleńca-wariata drogowego. Od
      razu pozbierano rozsypane rzeczy poszkodowanej, garderobę i zakupy, żeby nic nie
      zginęło. Wezwano pogotowie, ktoś zawiadamiał policję, nikt nie odszedł, zanim
      nie nadjechały te dwie służby, ale też nikt nie pchał się i nie przeszkadzał
      ratownikom. Jeden z kierowców, który wcześniej jechał za piratem, natychmiast
      ruszył jego śladem, żeby zobaczyć, jaki obrał kierunek. Oczywiście najbardziej
      wstrząsnęła mną tragedia pani Halinki, ale taka życzliwa ludzka solidarność jest
      naprawdę budująca.
    • Gość: Pio a niech ktoś w ogóle poda numery jak zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 18:02
      mamy tu taką swoją modę na podawanie numerów debili - niech ludzie wiedzą
      Jaka marka, kolor, numery
      pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka