lover11 21.09.09, 10:09 Witam Z moja kobieta na poczatu Pazdziernika chcemy sie wybrac do Turcji.Interesuje nas hotel 5* All do ceny 3500pln za osobe na tydzien.Co mozecie polecic??? Pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: toja Re: jaki hotel 5* ??????? IP: 217.153.153.* 21.09.09, 11:13 Antalya i Belek. Tam każdy hotel ma minimum 5 gwiazdek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprezynka Re: jaki hotel 5* ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 11:56 Ciekawa teza powyżej haha Ja jednak zaczęłabym od odpowiedzi na pytanie co chcecie robić na miejscu. Jesli tylko leniuchowac w hotelu to chwalone są niedrogie kompleksy Alba (Queen, Royal, Resort) niedaleko Side, Utopia World, Lykia etc. Wystarczy sprawdzić na forum hotele. Imprezy w Alanyi. Jednak widoki na Riwierze Tureckiej są niczym w porównaniu np. z Półwyspem Bodrum. Dopiero gdy sprawdziłam to uwierzyłam... Czego oczekujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: jaki hotel 5* ??????? IP: 80.50.234.* 21.09.09, 13:11 Polecam hotel z sieci Asteria w Side Sorgun. Bardzo dobre opinie na Holiday Check od międzynarodowej klienteli oceniających. Bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
diana-2000 Re: jaki hotel 5* ??????? 21.09.09, 15:15 polecam Gloria Golf Resort, do miejscowości Belek 6 km. Komfortowy hotelprzy plaży z pysznym jedzeniem- opcja all inclusive.sprawdź na millos.pl znajdziesz go w cenie do 3500 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchos Pytanie co chcesz robic jest zasadne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.09, 18:24 jesli tylko odpoczywac to moge polecic SIMENE SUN CLUB...lata tam tylko wezyr i gti z naszych biur podrozy Ponizej linki do poogladania Ceny znajdziesz na pewno na stronach wezyra =========== opinie ludzi i opis hotelu www.wakacje.pl/hotele/turcja/simena-sun-club-13927.html oficjalna strona www.simenasunclub.com/ youtube www.youtube.com/watch?v=GM-uqsuIJCY www.youtube.com/watch?v=PQ3gW1Ud_dE www.youtube.com/watch?v=ucj3NSYVGXU&feature=related www.youtube.com/watch?v=t_ZsyA1701U&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
lover11 Re: Pytanie co chcesz robic jest zasadne 22.09.09, 08:53 Witam Dziekuje wszystkim za pomoc!!! To co najbardziej interesuje mnie to na pewno zeby hotel byl komfortowy, w miare rozlegly zeby duzo ludzi sie nie krecilo :), dobre zarcie, piekny ogrod, ladna plaza, dobra silownia. Jedziemy tam odpoczywac wiec raczej przy 1 tyg nie bedzie czasu na zwiedzanie itd. Czekam na dalsze propozycje!!! Naprawde wszystkim dziekuje za pomoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pytanie co chcesz robic jest zasadne IP: 62.29.157.* 22.09.09, 10:39 to chyba tym bardziej polecam simena sun club, byłem na przełomie czerwca/lipca, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: jaki hotel 5* ??????? IP: 83.238.13.* 22.09.09, 08:45 Jak lecicie na tydzień, to Side i Alanya odpadają - szkoda tracić czasu na dojazd. Polecam Barut Lara - dojazd z lotniska 20 min., pyszne jedzenie, czysto, to hotel z klasą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchos Re: jaki hotel 5* ??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.09, 15:49 To chyba z Agnieszka sie spotkalismy razem..:) ja bylem z synem Hubertem, o ile dobrze pamietam Ty z mezem i synkiem.. Linki sa prawdziwe...to juz info dla zaiteresowanych a hotel w 100% polecam!!!!!!!!!! Agnieszka, nadal jezdzicie nieraz do Poznania? Jakby co moj email muchospatatos@gazeta.pl Robert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: jaki hotel 5* ??????? IP: *.suwalki.vectranet.pl 23.09.09, 11:54 polecam joy nashire-wszystko super przy plazy! najlepszy hotel i najpiekniejszy Odpowiedz Link Zgłoś