Dodaj do ulubionych

Kemer-lokalne biura podróży

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.10, 17:31
Witam! Jak w temacie czy moglibyście podać/polecić jakieś biura
podróży (najlepiej sprawdzone) w Kemer (lub okolicy) gdzie można
wykupić wycieczki fakultatywne?

Podrawiam,
K.

Ps. czas zacząc odliczanie do wakacji...:)
Obserwuj wątek
    • Gość: agat658 Re: Kemer-lokalne biura podróży IP: *.u.itsa.pl 14.04.10, 12:13
      Już odliczam,lecę 21.04., jak wrócę to napiszę. Pozdrawiam
      • Gość: kinia Re: Kemer-lokalne biura podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.10, 20:29
        Bede wdzieczna;D
        a w jakim hotelu sie zatrzymujesz?
        • Gość: agat658 Re: Kemer-lokalne biura podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.10, 21:07
          Crystal Deluxe, jedziemy z GTI
    • Gość: robert64 Re: Kemer-lokalne biura podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 20:57
      Jakimi fakultetami jesteś zainteresowana ,czy cena będzie decydująca,czy masz prawo jazdy,czy jedziesz z małymi dziećmi.Ja odwiedziłem Kapadocję (2 dni),Demre-Myra-Kekowa,Olympos,Faselis.Bazą był Joy Hydros Club sierpień 2009
      • malwa-24 Re: Kemer-lokalne biura podróży 27.04.10, 13:53
        Witam,
        Jak możesz to napisz coś więcej na temat hotelu joy hydros club, bo
        też wybieram się do niego z rodziną w czerwcu.Będę bardzo
        wdzięczna.A czy na miejscu można kupić jakieś wycieczki tzn nie od
        rezydenta tylko w mieście i z polskim przewodnikiem?A co do hotelu
        to interesuje mnie czy byłeś zadowolony, jak animacje
        miasteczko.Jadę z dwójką dzieci 9 i 5 lat.
        • Gość: kinia Re: Kemer-lokalne biura podróży IP: 195.187.251.* 27.04.10, 14:20
          ja równiez wybieram się do joy hydros club:)
          chodzi mi o wycieczki zorganizowane przez lokalne biuro. prawa jazdy nie mam
          wiec wynajecie samochodu odpada. i wybieram sie z 10latka...
          PS. a jak wrazenia z samego hotelu? bo ciagle sie zastanawiam czy to aby dobry
          wybor...
          pozdrawiam
          • Gość: robert64 Re: Kemer-lokalne biura podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 01:00
            Sieć JOY właśnie padła,ale dobra wiadomość kupiła Ją niemicka grupa TUI,czyli standard(i tak wysoki)do góry.Takie informacje na niemieckich i nie tylko forach internetowych.
            Nadchodzi wielka majówka,będzie wiecej czasu na info.Postaram sie opisać możliwie obiektywnie hotel ,okolice ,wycieczki.Podróżuje od 1998,wiek dzieci to 13(dziewczynka)21 Chłopak (zaczynaliśmy w pieluchach i ze słoiczkami.Kupiłaś wycieczkę w BP ITAKA to opis katalogowy jest prawdziwy.Hotel to uczciwe 4*.Hotel "opanowany" przez frncuzów (70%) no to i animacje ,piosenki z głośników,reklamy,servis np. przy barach preferuje francuski ,ale to TURCJA !!! po Lwosku ,Kaszubsku,Śląsku no problem.Jest godz.0,20,idę spać .W weekend napiszę wiecej,no chyba ze ma ktoś pomysł ( z tych naprawdę zainteresowanych) na bardziej efektywny kontakt(kupę tekstu trzeba napisać by opisać proste sprawy) , mam fajne fotki ,dvd lub plik w HD,hotel,kemer ,wycieczki itd.Turcję odwiedziłem kilka razy,hotele 4*,5* ,Side ,Alanya,Ockurcalar,Kemer .c.d.n.
            • Gość: kinia Re: Kemer-lokalne biura podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 10:37
              Brdzo dziękuje za odpowedz Robert:0 bardzo chetnie usłyszę Twoją
              opinie.
              Także jak będziesz miał czas i chęci bardzo prosze o kontynuację:)
              no i jeżeli mógłys to proszę podrzuc mi info na e-maila:) będzie mi
              miło:)
              korbi84@o2.pl

Pozdrawiam:)
              • malwa-24 Re: Kemer-lokalne biura podróży 30.04.10, 12:19
                ja też bardzo dziękuję za odpowiedź.Też poproszę informację na maila
                malwa-24@o2.pl Z góry dziękuję.Pozdrawiam.
                • Gość: robert64 Re: Kemer-lokalne biura podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 15:42
                  Wysyłam od wczoraj część pierwszą tekstu i nic nie wchodzi.Krótkie
                  tak długie nie ,dziwne
            • Gość: robert64 Re: Kemer-lokalne biura podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 00:46
              ?
              • Gość: robert64 Re: Kemer-lokalne biura podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 16:27
                C.D. W Kemer nie ma biura z polskim przewodnikiem ( 99%)Na wycieczkę do Kapadocji pojechałem z I (12 godz w jedną stronę) program , serwis , hotel na miejscu wszystko super.Program zawierał wszystkie istotne i warte odwiedzenia miejsca.Pierwszego dnia nasza pilotka zaproponowała po fascynującym ale męczącym dniu wszystkim fotomaniakom(takim jk ja)darmowy przejazd w kilka widokowych miejsc na "dobre światło"przed zachodem słońca - rzadkość!W Goreme spotkałem "naszych"którzy przybli do Kapadocji z Side i okolicy ze znanym lokalnym "polskim" biurem lena-pachotour.Alanya.Niby wszystko ok.zapłacili troche mniej ale te 12godz jechali busem,a my wygodnym autobusem full-wypas.My super hotel(jak na wycieczkę)pokój z osobnym aneksem dla naszej córki,tv-sat,klima,mini bar,chyba 50-60 m2 pow!!,czysto,jednorazowe wkładki na deskę sedesową.ciepły bufet na śniadanie i kolację.Dla chętnych wieczór turecki( nuuudny)a o świcie przelot balonem nad Kapadocją (drogiii).Ekipa z loklnego biura byle hotelik , a gdy my zwiedzalismy skalne koscioły Goreme oni zwiedzali kolejną hurtownię wyrobów skórzanych,ale to może przypadek.generalnie zwiedzili połowe tego co my w gorszych warunkach za trochę mniejszą cenę.Pytanie czy chcesz zaliczyć,cz zobaczyć.Z Kemer wycieczki sa albo dalekie i drogie(Pamukale ,Kapadocja)i być może wrto szukać tanich ofert lokalnych biur,lub bliskie gdzie cena między lokalnym a twoim biurem będzie wynosic równowartośc ceny kilku piw kupionych w sieci Carrefour Expres Kemer no i impreza niepewna.Wniosek , nie zawsze lokalne-tańsze oznacza lepsze.Fajnie ,tanio i blisko czyli Phaselis, Olympos opiszę troszkę póżniej.Fotki z Hydrosa poszły.
                • malwa-24 Re: Kemer-lokalne biura podróży 01.05.10, 17:11
                  Super bardzo dziękuję również za fotki.
                  • Gość: Kinia Re: Kemer-lokalne biura podróży IP: 195.116.88.* 01.05.10, 17:33
                    Dzięki Robert!:D Czekamy na dalszą część :D
                    Pozdrawiam,
                    K.
                    • Gość: robert64 Phaselis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 00:29
                      Siedzisz sobie na antycznym kamieniu i moczysz stopy w krystalicznych wodach uroczej zatoczki.Kilkanaście metrów dalej rzymski amfiteatr ,agora,resztki małego portu na końcu agory,a nad tobą akwedukt.Cała okolica ,to antyczne zabytki z czasów Ligi Licyjskiej rozrzucone na niewielkim terenie półwyspu PHASELIS.Uwaga to tylko 7 km od Kemer!My pojechaliśmy autem w trójkę ,a z nami drugim autem młoda para poznana w hotelu do których przykleiła sie samotna matka z dwójką dzieci w wieku szkolnym(miała prawko ale bała się)podzielcie teraz 35 euru za Hiundaia akcenta na 5 osób.Dobrze pojechać tam po obiedzie gdy nie ma tylu turystów przypływających tam łudeczkami i malymi statkami.Przybywają z Kemmer na półwysep wpadają tlko na chwile i spadają dalej wieczorkiem wracamy do hotelu szczególnie że dziś wieczór turecki , cały personel przebrany w tureckie barwy,wszędzie flagi,z oddali dochodzą zapachy grilowanych ryb i jagnięciny także inne lokalne specjały .Phaselis Piekne miejsce dla leniwych miłośników kultury antycznej i lerzakowania w pieknej okolicy bez tłumów turystó -wysyłam moje fotki tej uroczej okolicy
                      • Gość: robert64 Olympos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 23:53
                        Indiana Jones i Zaginione Miasto.Olympos to idealny plan zdjęciowy na kolejny odcinek filmu o dzielnym archeologu-awanturniku ok 35 km od Kemer.Od parkingu droga wiedzie doliną wśród gęstych zarośli , liczne ścieszki i odnogi głównego traktu prowadzą w labirynt antycznego miasta pochłonietego przez "tropikalną"roślinność.Idziesz przez gęsty las(jak na nasze standarty naprawdę tropikalny)aż tuż przed toba pojawia sie wielka Rzymska brama , a za nią dziedziniec z terakotą z przed kilku tyś.lat, mało? cała okolica to jeden wielki zabytek,a opodal Chimery rozplają swój ogien,ogień znany z czasów Odysa turysci pieką tam kiełbaski(Chimery to literacke ,mityczne postaci,ale to również prawdziwe ognie wydobywające się ze szczelin skalnych
                        Na końcu traktu nagroda dla wytrwałych podróżników -plaża z uroczym ujściem rzeki.
                        Lody ,napoje itd wszystko 3xtaniej niż w Kemer.Było gorąco,jakieś 41C, polecam piwo EFES słabe ale bardzo dobre.Acha tam są odjazdowe ,znane z programów TV hotele wiszące na drzewach 8euro za noc.Aaaa zapomniałem o kilku praktycznych radach w Kemer i Hotelu,to jutro .Wycieczka DEMRE -MYRA -KEKOVA (ale tyko foto)Opis znajdziecie wszędzie.Przesyłam kilka fot z Olympos
                        • lunetka2 Re: Olympos 06.05.10, 08:39
                          Robercie, jeśli to nie kłopot, czy możesz również do mnie przesłać parę cennych
                          info i foto o Joy Hydros Club,np. jaki pokój wybrać czy w bungalowie czy w
                          części hotelowej itp.
                          Pozdrawiam cieplutko z Łodzi.
                          mail: lunetka2@gazeta.pl
                          • Gość: robert64 Joy hydros Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 21:53
                            TYLKO BUNGALOW!!!dlaczego ? ponieważ za scianą jest hotel ORANGE COUNTY
                            ciekawa replika uliczki w Amsterdamie ze sklepami ,pabami zwodzonymi mostami i wiatrakiem na koncu.Nie ,na koncu jest molo i imprezki wspaniałe lasery ,taniec w pianie, wybuchy ,mgły,ngłośnienie zajefajne.Tyle tylko że obcych nie wpuszczą,a żyć się nie da.Łoją na maksa do 5.00 czasem 6.00 kilka razy w tygodniu.Jedyną przeszkodą jest kilku piętrowy budynk hotelowy.Wyslę ciekawym fotki lotnicze tych hoteli ,i wszystko będzie jasne.
                        • misia126 Re: Olympos 08.05.10, 20:25
                          Hej,

Robert64 czy moge prosic o fotki z Twoich wycieczek? Moj adres misia126@gazeta.pl
                          W czerwcu bede w Kemerze, wiec chetnie zobaczylabym okolice... z piecioletnim
                          dzieckiem na dluzsze zwiedzanie nie ma co liczyc :(

z gory wielkie dzieki
    • Gość: BiMG Re: Kemer-lokalne biura podróży IP: 109.243.6.* 08.05.10, 22:43
      Polecam biuro YUNAYA w Kemerze. Wycieczki są po rosyjsku.
      • Gość: mat Re: Kemer-lokalne biura podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 12:22
        a może doś więcej na temat YUnaya??
        • Gość: robert64 Re: Kemer-lokalne biura podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 20:59
          www.yunayatour.com
          Tylko dlaczego koniecznie nie polskike biuro.
          • Gość: robert64 Re: Kemer-lokalne biura podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 21:19
            To "I" w moim poście o Kapadocji to Itaka -nie ma lepszej oferty na Kapadocję z Kemer dopóki to pisałem post był blokowany.
            Generalnie polskie są droższe ale maja bogatszy program,lepsze ubezpieczenie,lepsze jedzenie,brak barjery językowej ważne dla dzieci.Rozejrzyj się obok w hotelu mogą być z GTI , WEZYR ,Alfastar ,Orbis,TUI,itd , itp Porównaj PROGRAM I CENĘ a nie tylko CENĘ bo wtopisz z Jolciami I Marjolciami tu na forum masz kopalnę wiedzy.........Istnieją masso, sado z puszką paprykaża w świat
            • Gość: robert64 Re: Kemer-lokalne biura podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 21:26
              przepraszam znam jeden wyjątek to Biuro AABA- SHARM tak taniej , lepiej ,milej, szybciej ,sprawniej ,wiecej,po Polsku
              www.taniewycieczkisharm.com tylko to Egipt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka