Gość: Marzena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 11:49 Witam.Zamierzam wybrac sie 1 wrzesnia do Turcji do hotelu Kleopatra Celine z biura Alfa Star.Prosze o opinie na temat tego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamila Re: hotel Kleopatra Celine IP: *.wroclaw.mm.pl 31.05.10, 10:01 Byłam w tym hotelu w maju 2010, bardzo polecam nie masz się czego obawiać!!! Sama miałam obawy jak tam leciałam bo to tylko 3 gwiazdki a słyszałam, że standard w Turcji jest zaniżony, ale byłam pozytywnie zaskoczona!!! Pokoje bardzo ładne i czyste z balkonami na morze, łazienka trochę mała ale zadbana, klima (działająca), w pokojach znajdują się sejfy (oczywiście za opłatą - ja jednak nie wykupiłam go nic nie zginęło, bo nie miało prawa zginąć!). Jedzenie bardzo dobre w formie szwedzkiego stołu (głodna na pewno nie będziesz). Na basenie znajdują się leżaki i parasolki, jest również brodzik dla dzieci i barek (ceny trochę drobie ale nie odbiegają jakoś znacznie od naszych Polskich piwo-4LT, cola,fanta itp. 3,5LT). Przed hotelem są rozstawione stoliki, gdzie można sobie spokojnie posiedzieć. W hotelu jest również internet, bilard. Nad morze rzut beretem, bo wystarczy przejść przez ulicę. Obsługa cudowna, wszyscy mili i uśmiechnięci, pomocni w każdej sytuacji, właściciele trochę gburowaci. Kleopatra Celine naprawdę porządne 3 gwiazdki polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś