Dodaj do ulubionych

Turcja na zaproszenie Bon Prix

08.05.10, 17:37
Witam. Czy zdecydował się ktoś na wyjazd do Turcji (Riwiera turecka) na
zaproszenie Bon Prix organizowane przez Premio Travel? Ja mam lecieć
29.09.2010 r. do 06.10.2010 r. Cały koszt z pobytem w dwóch hotelach 5*,
przelotem i wyżywieniem HB dla dwóch osób to 3.018 zł.Proszę o wszelkie
informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: ktosik Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.chello.pl 08.05.10, 17:56

drogo - koniec września i pażdziernik na 7 dni za 3 tyś????? zobacz sobie ceny
      z biur na hotel podobnej klasy
      • 1kaja2 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 08.05.10, 22:09
        pobyt w hotelach: Grand Ring Hotel i Paraiso Verde. W między czasie wycieczka do
        Antalay (w cenie) i na koniec gala Bon Prix ( w cenie imprezy). Dla przykładu:
        rok temu w czerwcu pojechaliśmy do Chorwacji. Własny dojazd, wyżywienie itp.
        wyszło nam po ponad 2 tysiące od osoby! Do tego męczarnia podróży. Znajomi byli
        rok temu na Riwierze Tureckiej w październiku -2.200 od os. pobyt byl ok.
        Bardziej chodzi mi o wiarygodnosc Premio Travel.
        • Gość: ktosik Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.chello.pl 08.05.10, 22:52
          Trochę to dziwne porównanie wyprawy samochodowej do Chorwacji w wycieczki
          samolotem do Turcji - ja tylko uważam, że HB za tydzień o tej porze roku
          dostaniesz taniej niż za 3 tyś. i to z przelotem i jeszcze na wycieczkę starczy.
        • simon_r Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 24.09.10, 15:46
          jedziemy w tym samym terminie ale
          cale koszty dla 2 osob wyszly 2200zl
        • Gość: Klientka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.play-internet.pl 13.08.11, 17:32
          W ofercie pełną opłatę ponosi tylko osoba yowarzysząca? Więc skąd az taka kwota?
        • Gość: aNKA Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.11, 20:42
          Skoro 3 tys. na dwie osoby to drogo, to daj namiary na tańsze wyjazdy w hotelach 5*
          Ja byłam w ubiegłym roku na takiej imprezie i było ok
      • Gość: Ewa Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 213.195.186.* 04.07.11, 21:26
        Tak byliśmy 07 maja , hotele 4 5 gwiazdkowe odpowiadają europejskim 3 i 4 gwiazdki mieliśmy zagwarantowane tylko śniadania na miejscu wykupiliśmy obiady i kolacje nawet nie drogo. Jedzenie pyszne , wycieczki wspaniałe , drogo ale fajnie pozdrawiam Ewa
    • Gość: Kaska Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 89.191.155.* 09.05.10, 19:55
      strasznie drogo!
      Mysmy polecieli w kwietniu we 2 osoby za 2600. Hotel wprawdzie byl 4
      gwiazdkowy. Ale jakos nie widze promocji w tym co piszesz. Chyba, ze
      daja gratis jakies wycieczki fakultatywne ? Mysle, ze last minuta sie
      znajdzie w tej samej cenie , co Bon Prix proponuje. A lepiej pojechac z
      jakims zaufanym biurem. Mysmy byli z GTI i bylo bardzo profesjonalnie.
      Wiem, ze Itaka tez dobre wycieczki organizuje.
      • Gość: kaska Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 89.191.155.* 09.05.10, 19:58
        aha zapomnialam dodac, ze all inclusive to bylo. I troch
        eprzeklamalam , bo 1360 os osoby placilismy. na 3 tygodnie przed
        wyjazdem. I to w cetrum Alanyi a nie na wygwizdowiach oddalonych po
        kilkanascie kilometrow od miasta, gdzie jest jeden wielki plac budowy
        i plaza. Co z tego, ze ladny hotel skoro okolica nieciekawa;)
        Uwazam, ze bardzo niekorzystna ta oferta, po prostu nie widze w niej
        promocji. Wycieczke do Antalyi, mozna w lokalnym biurze podrozy
        wykupic za 20-25 euro.
        Biura nie znam, wiec sie nie wypowiadam. Ale lepiej jechac z jakims
        znanym.
    • Gość: re Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 212.160.202.* 14.05.10, 11:57
      Ja też się zdecydowałam - termin od 22 września. Również sprawdzałam opinie ale
      nic nie ma w necie bo to nowy turoperator. Co do ceny to moim zdaniem nie jest
      aż tak strasznie drogo jak piszą niektórzy. Za osiemset złotych to można
      polecieć na hotel traf ale ja nie specjalnie przepadam za tego typu adrenaliną.
      Zobaczymy - myślę, że powinno być dobrze, w końcu Bonprix istnieje już tyle lat
      i u mnie przynajmniej się sprawdził.
      • 1kaja2 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 14.05.10, 14:01
        do re: ja też myślę, że nie jest aż tak drogo, w tym wycieczka i
        gala. Ogladałam oferty innych hoteli o tym standardzie i ceny we
        wrześniu są pow. 2000 zł. Jeżeli coś się wiecej dowiesz to napisz,
        ja też będę szukać. pozdrawiam.
        • Gość: kreskaz Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.10, 10:07
          wrocilam niedawno z tej wycieczki, biuro podrozy jak najbardziej
          wiarygodne. Hotel verde to istny raj, ten drugi troche gorszy, ale
          za to ciekawa ma plaze. Nie jest to super okazja, ale naparwde mi
          sie podobalo i pojechalabym drugi raz. zadnych problemow nie bylo.
          pozdrawiam
          • Gość: ktosik Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.chello.pl 29.05.10, 14:48
            Oczywiście, że to nie jest super okazja - bo to już jest koniec sezonu i ceny są
            niskie nawet w hotelach 5*, tydzień za 3 tysiące - spędzisz w październiku gdzie
            będziesz sobie chciała, nie w żadnym traff hotelu.
            Ciekawi mnie ta tajemnicza gala- co to , pokaz jakiś?
          • Gość: 1kaja2 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.mofnet.gov.pl 01.06.10, 10:55
            czy możesz mi napisac cos wiecej, tzn. o wycieczce wliczonej w cenę,
            jak wyglądała ta gala bon prix-u, jakie było wyżywienie (my
            dokupiliśmy obiadokolacje), jak długo trwał lot? Może jeszcze jakieś
            szczegóły. Dzięki i pozdrawiam.
            • Gość: ki Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.broker.com.pl 04.06.10, 00:36
              coo??? to nieźle przepłacisz
            • simon_r Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 24.09.10, 15:52
              chrzanic fakultety. . my zamierzamy wypozyczyc auto i samodzielnie pojezdzic. . btw szukamy pary wspolnikow :)
          • ina12344 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 20.07.10, 14:29
            Ja chcę pojechać na początku paździrnika. Jestem ciekawa tych dopłat. Ile osoba towarzysząca musi dopłacić a ile osoba, która ma gratis?
            • Gość: 1kaja2 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.mofnet.gov.pl 21.07.10, 10:39
              osoba towarzysząca:
              pobyt 1399
              ubezpieczenie 25
              dopłata do HB 325
              opłata lotniskowa 400
              razem 2149
              osoba, która ma gratis:
              ubezpieczenie 25
              dopłata do HB 325
              opłata lotniskowa 400
              ubezpieczenie od odstapienia 120 (dobrowolne)
              razem 870
              wycieczka do Antalya - gratis
              wieczór (gala) -darmowe napoje i bufet -gratis

• Gość: renata Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.10, 10:52
                To biuro tez ma ofertę dla klientów HDI:
                www.bezpiecznepodroze.pl/8-dni-w-Turcji.html
                Uważam że nie jest to zbyt korzystna oferta zważywszy ze poza sezonem
                • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 29.07.10, 06:57
                  Dostałam zaproszenie. Nie jest to specjalnie tanio ale chyba się
                  zdecyduję. Hotele mają niezłą renomę i wellnes gratis, gala ,
                  wycieczka do Antalyi, 4 dni w Kemer 3 w Belek lub na odwrót.
                  Wyliczyłam że za 2 osoby ze wszystkim 2800. 6-13X z Katowic.
                  • Gość: renia Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 20:33
                    ja lecę z mężem z warszawy w tym samym terminie myślę że będzie fajnie
                • Gość: jaga Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 14:43
                  Ja wykupiłam tą wycieczkę i jeśli jest jeszcze ktos ,proszę o kontakt.
                  • Gość: jaga Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 17:20
                    Chodzi oczywiscie o wycieczke dla klientów HDI .Mam termin 6-13/10.
                    • Gość: Anna Mizera-Guzows Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.promax.media.pl 08.04.11, 11:18
                      Bylam, zwiedzilam i uwazam ten wyjazd z Gratisem za bardzo udany.Skladam ta droga podziekowania i wyrazy uznania.
      • Gość: grazka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.xdsl.centertel.pl 01.10.10, 18:47
        byłas to opowiedz jak było
      • Gość: Żaba Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.subscribers.sferia.net 10.11.10, 19:28
        no ja też się zdecydowałam :-)
        Myślę, że nie jest to drogo 3tyś za dwie osoby za 8 dni, w tym śniadanie i wszystkie wycieczki za free, boję się tylko trochę bo nie znam tego biura i różne głupoty mi do głowy przychodzą ale pocieszam się tym co piszę koleżanka niżej Bon-Prix istnieje już tyle lat :-) Doczytałam się, że można wykupić dodatkowe ubezpieczenie w wys. 120 zł. od odstąpienia umowy i zwróceniu kosztów więc... :-) no chyba, że ktoś rozpatruje to tylko i wyłącznie jako jakaś ściema, sama nie wiem ...
      • apiotrowski29 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 09.12.12, 16:42
        Byliśmy z mężem od 13-20.10.2012 na objazdówce po Turcji, było cudownie, zwiedziliśmy bardzo dużo, przewodnicy bardzo profesjonalni.Jesteśmy bardzo zadowoleni i zapisaliśmy się na następną Stambuł- Antaliya.Pozdrawiam bardzo serdecznie uczestników wycieczki- autokar nr 15było to bardzo miłe i wesołe towarzystwo.Do zobaczenia. Polecam wszystkim nie męczące i profesjonalne zwiedzanie pięknej Turcji.
    • Gość: Kaja K. Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 81.219.202.* 02.08.10, 17:10
      Mam ten sam termin pobytu w Turcji na zaproszenie Bon Prix, może się
      skontaktujemy. Wylatujemy z Warszawy.Pozdrawiam
    • Gość: Kaja K. Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 81.219.202.* 02.08.10, 17:15
      Chodzi mi o termin 29.09.-6.10.2010, razem raźniej...:-)
      • Gość: 1kaja2 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.mofnet.gov.pl 03.08.10, 16:04
        Pewnie, że będzie raźniej, odezwij się do mnie Kaj K.:
        rokwor1@interia.pl
        pozdrawiam.
        • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 04.08.10, 11:44
          Będziemy lecieć Onur Air. Czy ktoś korzystał juz z tych linii?
    • bpsc2 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 08.08.10, 08:16
      Właśnie się zastanawiam czy skorzystać z tego zaproszenia.Niby nie
      za drogo ale z osobą towarzyszącą to duży koszt.HB za 3018,00 to
      bardzo drogo.W ubiełgym roku za dwie osoby we wrześniu załaciliśmy
      2600,00 w 4 * ALL inclusive i super był hotel i cały pobyt.Wg mnie
      nie jest drogo tylko osobie zaproszonej. Z kolei samej się wybrać to
      nie za bardzo.Może jest osoba, która ma taki sam problem ?
      Ja miałabym wylot z Katowic.
      • bpsc2 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 09.08.10, 13:14
        Strasznie przepłacone tak Gratisy jak osoby towarzyszące.
        Za dobę dopłata 130,00 zł!!!!!!!!!!!!!( nie normalne) są dopłaty do
        jedynek ale cały pobyt 20%od całości kosztów ,a nie jak tu za każdy
        dzień+ wyżywienie + opłaty różne.
        Nie opłaca się za nic, bo w takich hotelach i opcją All incusive w
        innych biurach podróży jest dużo,dużo taniej.I jeszcze poza sezonem.
        To jest straszne zdzierstwo.Nic tu nie ma GRATIS !!!A wręcz
        przeciwnie.Nabieranie ludzi aby zbyć miejsca wolne.
        • tumalgos Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 13.08.10, 10:52
          Bez dłuższego zastanawiania się zdecydowałam się na ten wyjazd i nie
          uważam, że jest jakoś strasznie drogo. Podeszłam do tego racjonalnie
          moim zdaniem. Wybrałam termin 10 listopada, nie zależy mi na upałach
          podane temperatury w listopadzie to 23 st. w zupełności wystarczą,
          przynajmniej sie nie umęczę a i koszt niższy dla osoby
          towarzyszącej. Z obiadokolacji zrezygnowałam bo nie lubię niczego
          robić na "gwizdek" a chętnie posmakuję prawdziwej kuchni tureckiej a
          nie zeuropeizowanej w hotelu. Kosz będzie napewno niższy. Nie zawsze
          muszę jeść w restauracjach.Jeśli zaś chodzi o dopłatę do pokoju
          jednoosobowego, można tego uniknąć decydując się na wyjazd w dwie
          osoby. Zawsze to raźniej i weselej. Mnie samej kilka osób
          proponowało swoje towarzystwo twierdząc, że jestem farciarą bo
          załapałam sie na atrakcyjną tanią wycieczkę. Całkowity koszt mojego
          wyjazdu na dwie osoby to 2049 zł(oczywiście bez kasy, którą
          zabieramy ze sobą).
          Prośba do wyjeżdżających we wcześniejszych terminach - piszcie jak
          było.
          Pozdrawiam wszystkich malkontentów też.
          • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 13.08.10, 17:50
            Jadę 6.10 i nie uważam ,że to strasznie drogo. Tym bardziej ,że nie
            mogę(z przyczyn zawodowych) korzystać z lastów. Dokupiłam
            obiadokolacje bo byłam juz w Turcji i muszę stwierdzić ,że tamtejsze
            jedzenie nie jest smaczne. No ew kebab jest zjadliwy. To nie Grecja.
            Ta wycieczka spadła niespodzianie i ciesze się z tego.
            • tumalgos Re: Do sisi Turcja na zaproszenie Bon Prix 13.08.10, 20:24
              sisi. Masz rację,ten wyjazd to miła niespodzianka. Jeśli chodzi o
              tureckie jedzenie - ja nie byłam jeszcze w Turcji nie mogę się więc
              wypowiadać. Będąc po raz pierwszy trzeba posmakować ich specjałów
              aby móc wyrobić sobie zdanie. Czy mogę liczyć na relację z Twojego
              wyjazdu?
              Pozdrawiam Cię serdecznie życząc niezapomnianych wrażeń.
              • Gość: sisi Re: Do sisi Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 14.08.10, 20:24
                Z pewnoscią opiszę wrazenia.
                • lisiaaaaa Re: Do sisi Turcja na zaproszenie Bon Prix 16.08.10, 15:04
                  Witam. My z siostrą lecimy na ta wycieczkę 29.09.10r i też mamy wiele
                  wątpliwości co do przebiegu tego wyjazdu. My płacimy nieco ponad 2000zł na 2os.
                  czy ktoś już był na tym wyjeździe? i czy ktoś leci tam razem z nami? dziękuje za
                  wszelkie informacje
                  • Gość: Karmen2 Re: Do sisi Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.10, 16:41
                    Witam. Mamy ten sam termin wylotu co Ty i jestem dobrej myśli. Mam także
                    informacje z majowego pobytu osoby, która jest zadowolona. Troszkę podróżujemy i
                    zawsze znajdzie się ktoś, co będzie marudził. Najlepiej sprawdzić samemu.
                    Powiększa się już grono osób, które będą z nami balować.Pozdrawiam :-)
                    • lisiaaaaa Re: Do sisi Turcja na zaproszenie Bon Prix 18.08.10, 18:11
                      dodam tylko,ze byłam w tym biurze i wygląda wiarygodnie.
                      mam nadzieje ze wrócimy cali :) no i opaleni do zobaczenia.
                      • Gość: Karmen2 Re: Do sisi Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.10, 18:57
                        Ja także sprawdziłem biuro- pod kontem prawnym.Proponowane hotele obejrzałam i
                        poszukałam opinii. Wystarczy dobre towarzystwo i humor a będziemy zadowoleni, bo
                        słoneczko mamy zagwarantowane.Do miłego...:-)
                  • Gość: HENIA Re: Do sisi Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.tktelekom.pl 27.08.10, 14:24
                    BYŁAM Z CÓRKĄ W KWIETNIU WARTO JECHAĆ HOTELE FAJNE OPIEKA SUPER
                    TYLKO GALA SZUMNIE SIĘ TO NAZYWA
            • Gość: pepa Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.12, 22:41
              byłam na takiej wycieczce z biurem premium trawel w marcu i było bardzo fajnie jak ktoś chce narzekać to zawsze coś znajdzie myślę że cena nie taka straszna organizacja dobra hotele też jadę do kapadocji 17.11.2012 drugi raz
          • Gość: ewa Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.kalisz.mm.pl 28.08.10, 23:03
            To napisz jak wrócisz jak było, bo listopad jak na Turcję nie wydaje się za ciekawy i ze względu na pogodę i na termin wyjazdu- w hotelu już nie tak jak w sezonie.
      • Gość: ANIA Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 22:52
        Witam. ja się właśnie zastanawiam czy jechać? jeśli już to chyba będę sama.
    • Gość: rene Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 212.160.202.* 19.08.10, 15:39
      Czy leci ktoś 22 z Warszawy? Bo na razie nikogo nie widzę.
      • Gość: Doris Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.toya.net.pl 20.08.10, 21:53
        Witam, lecimy 22-go września z Warszawy.Jesteśmy pełni optymizmu, jedyna obawa
        to obecny remont lotniska w Warszawie...czy nie będzie zmian co do wylotu.Dziś
        upewniałam się w biurze, że 22-go ma być bez zakłóceń, ale trzeba jeszcze to
        sprawdzać... pozdrawiam rene do zobaczenia
        • Gość: rene Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 212.160.202.* 24.08.10, 08:23
          Doris gdybyś cokolwiek wiedziała - podziel się informacją - zaglądam na to forum
          co jakiś czas i na pewno zajrzę przed wylotem - jak czegoś się dowiem to też
          oczywiście wrzucę info.
    • 1kaja2 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 22.08.10, 13:23
      Napewno będzie fajnie, ja w to wierzę. Wystarczy dobry humor i doborowe towarzystwo. Do zobaczenia wszystkim, którzy lecą 29 września z Warszawy i dziękuję za wszystkie opinie. Pozdrawiam.
      • Gość: grażka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 10:42
        Witam ja wylatuję 20.10.czy może ktoś leci w tym terminie z Katowic?
        Proszę piszcie bo lecę za granicę pierwszy raz i jestem
        zielona.Poszperam trochę w necie o proponowanych hotelach i biurze i
        napisze!
        • Gość: nata Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.chello.pl 28.08.10, 14:12
          Dwa dni w tym hotelu, 3 dni w tamtym, wiele się nimi nie nacieszycie - a gratis
          - kochani , strasznie naiwni jesteście - kto daje coś za darmo - za wszystko
          płacicie - tylko to słówko omamiło was na tyle, że nie widzicie, że za taka sumę
          w pażdzierniku to można 2 tyg spędzić w fajnym hotelu. A owa gala - to zapewne
          wieczór turecki- bezpłatny w hotelach klasy All - i dostępny bez reklamy. Ja w
          tym roku w 4* za 2 tyg w tureckim Kemer , wersja All w lipcu płaciłam 2800.
          • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 28.08.10, 16:10
            Nie traktuję siebie jako naiwną. W tym roku byłam juz na Rodos, za
            tydzień jade na Majorkę. Ta wycieczka pojawiła sie niespodziewanie i
            tak ją traktuję. Nie zamierzałam się nigdzie wybierać a tu
            niespodzianka. Nienajtańsza ale co z tego. Jadę i już.
            • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 28.08.10, 16:15
              I jeśli coś mąci nieco przyjemność to fakt ,że nie znam biura . Mam
              nadzieję ,że nie bedzie wpadki. Zapłaciłam 2800 i nie
              chciałabym ,żeby przepadły.Myślę ,że inne osoby na forum też mają
              trochę obawy i stąd ten wątek.
              • Gość: grazka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 18:00
                Myślę sisi że będzie OK.
                /www.premiotravel.pl/o_nas.html
                Byłam na opisie tego biura ale nie ma tam opinii uczestników,lub źle
                szukałam.Będzie Ok i tego się trzymajmy,myślę że Bon Prix nie pozwoli
                sobie aby stracić klientów!
        • Gość: Madzia Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 193.23.61.* 30.08.10, 14:29
          Witam, ja też lecę 20.10 ale z Warszawy. Może spotkamy się na
          miejscu :)
          • Gość: grażka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 20:52
            Dzięki Madziu za odpowiedź i mam nadzieje że spotkamy się w realu na miejscu.Podaje Ci mój email:
            ggeem@onet.eu
          • Gość: lucyna Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.stansat.pl 29.09.10, 11:00
            Lecę z mężem z Warszawy w tym samy terminie co ty może się spotkamy na lotnisku . Będzie rażniej
            pozdrawiam
        • Gość: aniam Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 213.77.8.* 15.09.10, 12:01
          Witaj. Ja z mężem też zdecydowałam się na tę wycieczkę - termin 20.10 z Katowic.
          Mam mnóstwo obaw (szczególnie dziś gdy zbankrutowało jedno z biur), ale cóż żyje się raz...
          Myślę, że trzeba czytać opinie osób które już tam były. Będzie ok!
          kontakt do mnie na gg ANIAM(4710353) Pozdrawiam.
        • Gość: ewuska Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 18:05
          Ja lecę z Katowic ale 22.10, to dziwne że 20.10 też jest wylot?
        • Gość: Marian Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.12, 14:19
          Także lecę na ten wypad 20.10.2012 ale z Wa+wy.Mój e- mail :cwynar5@wp.pl
          Lubię podróże.
    • kasia_p45 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 29.08.10, 11:08
      1kaja2 napisała:

> Witam. Czy zdecydował się ktoś na wyjazd do Turcji (Riwiera
      turecka) na
      > zaproszenie Bon Prix organizowane przez Premio Travel? Ja mam
      lecieć
      > 29.09.2010 r. do 06.10.2010 r. Cały koszt z pobytem w dwóch
      hotelach 5*,
      > przelotem i wyżywieniem HB dla dwóch osób to 3.018 zł.Proszę o
      wszelkie
      > informacje.

Co to za zaproszenie jesli musisz płacic?? I to wcale nie taniej niz
      w Biurze Podróży??
    • Gość: jk Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 11:00
      Hej ja sie zdecydowalam :) wylatujemy z katowic
      • Gość: j_gliwice Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 11:08
        Hej
        Jesli ktos leci tego 29.09-06.10.2010 z Katowic to podaje maila i prosze o wiadomość :) zawsze razniej w kilka
        osob :)

mail : justyna_1988_88@o2.pl

Pozdrawiam :)
        i moze do zobaczenia :D
        • Gość: hanka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.centertel.pl 02.09.10, 23:24
          witam,
          my lecimy 29.10 z ktw, też podaję maila : hannuszka88@gmail.com
          pozdrawiam !
          • Gość: BeataŚ Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 13:43
            witam, mam pytanie lecisz 29.10 (piątek) czy 27.10 (środa), bo ja z siostrą 27.10 z Warszawy, więc jak 27.10 to może się spotkamy na miejscu?
            beata.slesicka1@wp.pl
    • jadwig123456 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 06.09.10, 07:27
      kora.
      ja wylatyje 13.10.2020r. z warszawy czy ktos
      leci w tym czasie ,ja jade sama dlatego pytam
      prosze o odpowiedz.
    • Gość: tutka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.pljtelecom.pl 07.09.10, 13:29
      Chcialam jechac sama, zrozumialam, ze to jest 130 zl tygodniowo za pobyt w pokoju jednoosobowym - a Wy mowicie, ze dziennie???
    • ali303 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 07.09.10, 18:36
      Ja zdecydowalam sie jednak na ten wyjazd, cena za pokoj jednoosobowy 1660 zl, z HB, wydaje sie atrakcyjna - oczywiscie, moge miec last minute za te cene, ale raczej w trzech gwiazdkach... a tu piec gwiazdek, i dwie miejscowosci, na co mam ochote (fajnie bedzie zobaczyc Kemer i Belek, chocby po to, zeby wiedziec, gdzie i czy w ogole mam ochote sie wybrac w przyszlosci z rodzina na dluzej).
      Prosze, powiedzcie, czy dojazd z hoteli do centrum Kemer i Belek (zwlaszcza Kemer) jest mozliwy, sa jakies busiki?
      I co z wycieczkami fakultatywnymi? Jakie, za ile?
      I ostatnie pytanie - ten wieczor galowy, to jest jakis pokaz mody bon prix, czy co? Namawiaja do zakupow? Jak to wyglada?
      • Gość: nuta Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.chello.pl 07.09.10, 22:06
        1600 za tydzień w październiku - to nie 3 * ale spokojnie dużo lepszy hotel byś dostała - ile masz noclegów ? 5 ?
        • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 08.09.10, 07:51
          To jest 7 noclegów i 7 śniadań, Za obiadokolacje dopłata. Noce 3 w Belek i 4 w Kemer albo na odwrót. Wycieczka do Antalyi i impreza(gala) Bon Prixa w cenie. Nie jest to tanioale są to hotele 5*( nigdy z takich nie korzystałam). Jak juz pisalam ta wycieczka okazała sie niespodzianka więc jadę. Potem będę narzekać. Czekam na wieści z wyjazdów wczesniejszych.
        • ali303 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 09.09.10, 09:23
          1600 zl mam juz z obiadokolacjami, pokoj jednoosobowy. Przegladalam dzis oferty last minute (chce leciec pod koniec wrzesnia) - i w tej cenie za jedynke sa tylko 3 gwiazdki. Wiec chyba wybiore Bon Prix jednak, piec gwiazdek, i 2 miejscowosci zobacze...
          • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 19.09.10, 22:08
            Czy ktoś już wrócił z tej imprezy? Jak było? Niecierpliwie oczekuję na relację.
            • Gość: BeataŚ Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 22:22
              nikt nie pisze jak było, więc lecimy w ciemno... ty 6.10, a ja 27.10. Po powrocie napisz proszę jak było? plis....:)))
              • lisiaaaaa Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 23.09.10, 19:50
                29.09 lece :) zaczynam sie bać. czy ktoś słyszał o jakiś dodatkowych opłatach?
                • Gość: BeataŚ Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 22:44
                  podaj maila wyślę ci maile z odpowiedziami na pytania, które zadałam Pani z biura turystycznego. Niby brzmią wiarygodnie, ale nigdy nic nie wiadomo... wszystko okarze się po zapłacie, czy dostane bilety czy nie....?
                  • Gość: grazka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 21:28
                    Może ja też podam swojego maila BeataŚ /ggeem@onet.eu/ i mi też wyślesz?Od razu bardzo dziękuje za wysłanie.Ja wylatuje z Katowic 20.10 i nie powiem też mam wielką niepewność dlatego dziękuje wszystkim którzy dzielą się z Nami wszystkimi informacjami.Nadal szukam czy jeszcze ktoś leci z Katowic w tym samym czasie.Ja obiecuje że jak tylko wrócę napisze na tej stronie jak było naprawdę!
                • Gość: Ewa Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 10:30
                  My tez lecimy 29.09. . Bilety juz otrzymalismy 20.09. listem poleconym. Towarzyszą nam zwykłe obawy jak przed kazdym tego typu wylotem. Nie wiem co Ty masz szczególnego na myśli ?
                  • Gość: BeataŚ Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.10, 11:25
                    Szczególnego niby nic. Miałam obawy, że biuro może "zniknąć" po wpłacie pieniędzy, ale jak widać wszystko ok! Interesowały mnie opłaty dodatkowe już na miejscu, więc spytałam pani z biura. Napisała, że w pokojach są sejfy płatne 2 euro za dobę, napoje i alkohol w ciągu dnia i do kolacji płatny, do śniadań bezalkoholowe bezpłatne, że nie można ich dokupić przed wyjazdem, gdyz biuro nie ma ofertty allinsclusiv. Pani w biurze nie ma cennika z hotelu, wiec nie mogła podać cen napojów i alkoholu. Leżaki na basen i plażę bezpłatne, w łazience suszarka, żelazko do prasowania do wypożyczenia w recepcji. Jeśli jedzie sie z osobą towarzyszacą zakwaterowanie w "dwójce". :)
                    no to tyle :)
                    pozdrawiam
                    • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 27.09.10, 18:09
                      fatalna prognoza pogody dla wyjeżdżajacych 6-13.10-deszcz i chłodno. Chciałam się wygrzać!
                      • Gość: grażka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 21:32
                        Chłodno to znaczy ile temp? A deszcz to tam podobno jest przelotny.Będzie OK pogody długoterminowe nie są wiarygodne!!
                      • Gość: grażka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 21:39
                        Wejdź sobie na pogodę długoterminową w Turcji ale w miejscowości:Belek i Kemer bo tam będziemy a tam pogoda i temperatura jest OK.Będzie dobrze! Ja lecę dopiero 20.10 a mam nadzieje zamoczyć się w wodzie.
                        • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 28.09.10, 06:32
                          Na Meteoprog. Temp 19-21 C. i opady. Może się jeszcze zmieni, jak to z prognozami. Na zoover 25 st. Zagrożenie opadem ok 30%.
                        • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 28.09.10, 06:44
                          Podaj namiary na turecką prognozę bo ja sprawdzam wiele różnych ale prawde mówiąc nie wiem skąd pochodzą.
                          • Gość: grażka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 21:18
                            Ja wchodzę na :pogoda długoterminowa w Turcji i następnie tam na tej stronie jak ją otworzysz można sobie wybrać miasto-po lewej stronie ekranu.
                          • Gość: grażka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 21:22
                            To jest też METEOPROG.PL
                            • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 29.09.10, 07:47
                              To sprawdzamy to samo. Ciekawe ,że są spore różnice pomiędzy prognozami w Kemer , Antalyi, Belek pomimo ,że te miasta leżą dość blisko siebie.
                              • Gość: grażka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 20:02
                                Poszperałam dzisiaj po necie i tych hotelach oraz pogodzie jaka była przy tych hotelach i jest spoko.Dziś było tam 29 stopni wiec super w porównaniu z nami.Ty już powoli masz finałowe odliczanie bo za tydzień o tej porze to będziesz w samolocie a na drugi dzień na plaży.Szkoda tylko ze nie zdążę poczytać Twojej relacji z wycieczki a jak do tej pory nikt nie chce się z nami podzielić wrażeniami.
                              • max27_2007_1 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 01.10.10, 19:31
                                Witam, ja też lecę na tą wyciezkę razem z mężem, wylatujemy z Katowic 20. 10, jestem pełna
                                obaw, jest to nasz pierwszy lot samolotem, nie wiem co tam zastaniemy. Czakam na relacje wszystkich co już wrócili.
                                • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 01.10.10, 19:47
                                  Wracam 13 i obiecuje ,że złożę relację.
                                • Gość: grażka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 22:53
                                  Więc witam w klubie.Ja też lecę z mężem 20.10 z Katowic i też pierwszy lot samolotem.Chyba kupię redbulla.A tak na poważnie było by mi miło gdybyś napisała coś więcej o sobie.Podaje mojego emaila: ggeem@onet.eu
                                  Bardzo się ciesze że się odezwałaś!

• Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 01.10.10, 08:25
                          Cześć Grażka. Ciągle nikt nie zdał relacji z wyjazdu. Na razie zmienili mi godziny wylotu( z Katowic). Woda w morzu bedzie ciepła bo teraz są upały ale niestety na wiekszości prognoz pogody następuje spadek temperatur i pojawiaja sie deszcze. Cóż , moge liczyć tylko ,że te prognozy nie do końca sie sprawdzą.
                          • Gość: grażka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 22:48
                            Będzie dobrze Sisi ja będę trzymać za Ciebie.Wiem jedno że i tak będzie cieplej niż u nas.Z zapartym tchem będę czekać na chociaż parę słów po powrocie.No i oczywiście wierze w to że po niedzieli pogoda w Turcji ulegnie znacznej poprawie.
                          • Gość: grażka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 19:57
                            Sisi za dwa dni wyjeżdżasz.Będę za Ciebie trzymać.Głowa do góry będzie super.Tyle lądowań ile startów.Pozdrowionka i czekamy na relacje!PA!
                            • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 04.10.10, 20:43
                              Dzięki. Odezwę się.
      • simon_r Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 07.10.10, 20:28
        Paraiso Verde to hotel na totalnym zadupiu 6km od Serik a od Belek to chyba z 15.. jakiś bus tam jeździ ale nawet nie patrzyłem dokąd bo wypożyczyłem auto.
        Grand Ring też nie jest w Kemer tylko w Beldibi. Do Kemer masz ok. 20km ale Beldibi na szczęście nie jest szczerym polem i można się tam trochę przejść po straganach.
        Fakultety są w cenach jak wszędzie. Można nabyć pakiet za 150euro i wtedy masz Pamukkale, rafting w Manavgat i Aspendos.
        Nie daj się nabrać na darmową wycieczkę do Antalyi bo to jest dzień zmarnowany.. zawiozą Was najpierw na starówkę na godzinę (60 minut :)) potem do sklepu z biżuterią na peryferiach potem do knajpy na obiad za 10euro, po obiedzie nad wodospad na 15 minut a następnie do sklepu ze skórami. I to cała wycieczka.. 1h15minut zwiedzania a reszta to wożenie się autobusem po zadupiach i zwiedzanie ekstremalnie drogich sklepów.
        Wielka Gala to marna potańcówa z czeską kapelą i drinkami za darmo przez godzinę.
        • simon_r Byłem... relacja 08.10.10, 00:20
          KLIK TU
          • Gość: 1kaja2 Re: Byłem... relacja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.10.10, 13:43
            Popieram w 100 %! Do tego jeszcze "mały" szczegół: my wyjeżdżaliśmy o godz. 2 rano 29 września, w Warszawie byliśmy w godzinach szczytu i pełni obaw pędziliśmy na lotnisko, bo samolot miał być o 10.30. Na miejscu okazało się, że lot będzie dopiero o 12.30. Dzień wcześniej dzwoniłam do Premio Travel i Pani z biura potwierdziła godzinę wylotu 10.30 a odprawy o 8.30. Do hotelu trafiliśmy ok. 18, potem zebranie z rezydentką, potem szukanie pokoi i jeden dzień pobytu z głowy. Wyjazd 6 października o godz. 4 rano, więc znowu dzień z głowy. Gratisowa wycieczka niewypał, znowu dzień z głowy. W niedzielę 3 października "przerzut" do drugiego hotelu, gdzie po drodze mijaliśmy Antalie i uważam, że ta gratisowa wycieczka powinna być właśnie w tym dniu. Straciliśmy 4 dni z całego pobytu. A gala??? 300 ludzi na małej sali! Nie mogliśmy doprosić się kelnera o szklankę wody, więc przez godzinę siedzieliśmy przy pustym stole i po kolejnej interwencji u kelnera (bez odzewu) wyszliśmy z "Wielkiej Gali" z dużym niesmakiem. Ogólnie mówiąc wielki niewypał. Najlepiej wspominam uczestników wycieczki, fajni ludzie i mieliśmy za mało czasu żeby się lepiej poznać. Może kiedyś spotkamy się w bardziej sprzyjających okolicznościach. Pozdrawiam.
    • tumalgos Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 08.10.10, 14:41
      Witam.
      Lecę 10.11 proszę powracających o info na temat wycieczek fakultatywnych. Po Waszych opiniach dotyczących wycieczki do Antalyi na pewno się na nią nie skuszę jak i nie skuszę się na WIELKĄ GALĘ. Jak sobie zagospodarować czas ? Ile kasy wzięliście ? Ja nie zdecydowałam się na wykupienie kolacji, czy w pobliżu hoteli, w których mieszkamy są możliwości zjedzenia czegoś "ichniego" i jakie są ceny ? Generalnie podawajcie jak najwięcej przydatnych wiadomości. Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam
      • simon_r Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 08.10.10, 16:21
        Bierz samochód od Sahila i zwiedzaj okolicę.
        Za samochód trzeba liczyć 30 euro dziennie.
        A jedzenie w normalnych knajpach kosztuje tyle co u nas.
        Więcej wkrótce na mojej stronie www.simons.pl
        • Gość: klaudia Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 80.51.78.* 10.10.10, 20:09
          Leci ktoś może 14 z Katowic? :)
          • Gość: klaudia Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 80.51.78.* 10.10.10, 20:10
            miało być 13 :P
            • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 13.10.10, 20:20
              Relacja. Pobyt 6-13.10.Wylot z Katowic. Ogólnie jestem bardzo zadowolona. Uczestnikami mojego wyjazdu były osoby w wiecej niz średnim wieku. Grupa katowicka liczyla ok 42 osób. Do Antalyi lecielismy przez Genewę(!), gdzie zabralismy Szwajcarów. Lot niespodzianie przdłużył się do 6 godzin. Hotel Grand Ring w Kemer zmieniono na Cristal w centrum Kemer. I była to chyba dobra zamiana. Świetne jedzenie a samo Kemer jest pieknym czystym miasteczkiem ze skwerkami i wsaniałym widokiem na góry. Pierwszego dnia pojechalismy kolejką na górę a nastepnie do krainy pstragów na lunch. Nast epnego dnia Myra-Demre-Kekova. Świetna wycieczka. Z wyjazdu do Antalyi nie korzystałam. W kemer plaża kamienista a woda miała jeszcze 27 st. Niestety pogoda nieco sie popsuła-ochłodziło się szczególnie wieczorami. W niedziele przeprowadzka do Belek-ładny hotel , gorsze jedzenie. Część grupy była w innym hotelu równie dobrym. W poniedziałak Pammukale. Niektórzy skorzystali z wycieczki po Manavgat i Aspendos oraz rafingu. Ja leniuchowałam. Gala odbyła sie ostatniego wieczoru. Czeski zespół i Czesi z wycieczki z Neckermana. Zabawa była niezła trwała do ok 2 w nocy. Alkoholu i picia nie brakowała. Powrót z Antalyi do Katowic ze Szwajcarami. Tym razem oni nadrobili drogi.
              • Gość: lilia Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 62.148.79.* 14.10.10, 10:19
                śmiać mi się chce z naiwności!
                Ludzie, tydzień wczasów ze śniadaniem?? jedna potańcówka, 2/3 pobytu w trasie??
                Przejrzyjcie na oczy i przejrzyjcie oferty!! w tej cenie macie ALL, gdzie jedzenia i pica pod dostatkiem.
                takie rzeczy tylko w Polsce...
                • simon_r Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 14.10.10, 13:20
                  Nie wiem gdzie znajdujesz all za 2100 zł dla dwóch osób w tej klasy hotelach.
                  Naiwnością i bezsensowym natomiast jest moim zdaniem korzystanie z fakultetów w turcji.
                  Dlatego następny raz będzie już maksymalnie w opcji bb. Hb to było za dużo i za bardzo ogranicza.
                • Gość: żaba Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.subscribers.sferia.net 10.11.10, 19:45
                  no tak bo dla prawdziwego Polaka to aby się najeść dobrze i jeszcze lepiej najeść, tak??? hehe
                • iwonataxi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 21.09.11, 10:36
                  witaj jeśli posiadasz jeszcze tą ofertę z chęcią ją odkupię
                  taxitomo2@op.pl to mój mail
                  jeśli chciała byś tą ofertę odsprzedać pisz
              • Gość: grażka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 11:02
                Witaj Sisi jesteś wielka że napisałaś jak obiecałaś i za to co napisałaś bo trochę wlałaś we mnie optymizmu.Jeżeli mogę Ci podać mojego emaila i żebyś napisała do mnie bo jest parę rzeczy które niekoniecznie chcę z Tobą poruszyć na forum.Jeszcze raz wielkie dzięki i mam nadzieje że się odezwiesz na moją pocztę.PA! Mój email :ggeem@onet.eu
                • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 14.10.10, 15:15
                  Niektórzy trochę bredzą. Każdego dnia był jakis fakultet , nawet w dzień przeprowaadzki-haman.Tych hoteli zdaje sie nie oferuja polskie biura podróży. Zresztą szkoda byłoby mi kasy. Na jezdzenie po Turcji samodzielnie nie piszę się. To nie Grecja czy Hiszpania. Ceny fakultetów były niewygórowane, zawsze uwzględniały obiad.Podtrzymuję-wycieczka bardzo mi sie podobała. Uważam ,że była dobrze zorganizowana i w przystepnej cenie. Odpoczęłam , coś zobaczyłam, wygrzałam się w południowym ciepełku.
                  • Gość: BeataŚ Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 16:25
                    a ja tam myślę, że będzie tak jak napisała sisi! lecę 27.10 z warszawy - grunt to dobre nastawienie i humor. pozdrawiam :)
                    • Gość: kosjaro Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 94.141.128.* 11.02.11, 10:52
                      Witam
                      Mam do odstąpienia 2 bony promocyjne o kodzie TUR-BON-02-2011. Ponieważ szykuje nam się wesele nie możemy skorzystać z oferty. Zainteresowanych proszę o kontakt: kosjaro@wp.pl.
                      • anulka897 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 11.03.11, 20:51
                        Witam serdecznie ;)
                        My z mężem byliśmy z Premio Travel z zaproszenia Bon prix w Turcji w terminie 26.02.2011r.
                        Wycieczka była super, możemy z pewnością polecić.
                        Mieliśmy super przewodników, pana Hakana z pochodzenia turek i panią Melise polkę mieszkającą w Turcji. Wszystko było sprawne, polecamy wykupienie obiado-kolacji, jedzenie bylo bardzo smaczne. Daleko jest do jakichkolwiek sklepow z żywnością. Krajobrazy przepiękne, pogoda takze dopisuje. Hotele pierwszej klasy ;) Niektórzy narzekali z powodu pewnego incydentu gdy wracalismy samolotem zamiast do Katowic, to do Warszawy, lecz odwieźli nas autokarami, które już na nas czekały ;) Przecież najwazniejsze ze szczesiwie dotarlismy.
                        P.S Pozdrawiam kompanow wycieczki z autokaru nr 2 ;)
                        Anna i Tomasz M.
                    • Gość: tlp Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 17:57
                      Polecam wszystkim wyjazd z Bon Prix'u! Rezydenci dostępni 24h/d ! Wycieczki w każdym dniu. Hotele naprawdę super! Byłem i nie można się do niczego przyczepić. Choć my Polacy lubimy pomarudzić i wiecznie ponarzekać ;) Sam to zauważyłem na swoim wyjeżdzie. Czemu 30 stopni zamiast 50, czemu takie jedzienie ? A stół szwedzki ogromny..... Tak to już z nami jest. W domu na sienniku spia ale przy naprawde b. dobrych warunkach trzeba ponarzekac ;)
                      Ja polecam wyjazd z tym biurem! Bo naprawde sa to neiwielkie pieniadze jak na takie hotele!
                    • Gość: krysta Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.173.30.247.tesatnet.pl 07.04.11, 15:16
                      Właśnie wróciłam z Turcji 2.04.2011r. na zaproszenie Bon Prixu. Udana wycieczka pogoda dopisała. Naszym Przewodnikiem byL Matin z dużą wiedzą o swoim kraju wesołymi dowcipami. Hotele super 2 posiłki wystarczą w zupełnością. Swietna organizacja Biura tylko chwalić.
                  • simon_r Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 14.10.10, 18:48
                    Ależ sisi.. nie unoś się :))
                    Ja też uważam, że wycieczka ta jest bardzo dobrą ofertą. Hotele były fajne. Jedzenie super.
                    Zwracam tylko uwagę potencjalnym wycieczkowiczom żeby nie dali się nabrać na gratisowy fakultet do Antalyi... chyba, że mają zamiar spędzić cały dzień w autobusie, fabryce biżuterii i fabryce skór.
                    Co do kwestii wyboru fakultet czy samodzielne zwiedzanie... osobiście wolę to drugie i nie widze wielkiej różnicy między Grecją a Turcją... Turcy wolniej jeżdżą :))
                    • Gość: grażka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 10:16
                      Zostawiłam wiadomość na Twojej stronie "Podróże małe i duże"Proszę o odpowiedź.Dziękuję!
                      • grazka2708 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 20.10.10, 20:38
                        Byłam w Turcji z grupą katowicką 6-13.10.10. Hotele były bardzo ekskluzywne .Pierwszy hotel w Kemer położony jest blisko kamienistej plaży i około 400 metrów od centrum miasta.Na spotkaniu organizacyjnym najważniejszą omawianą sprawą były wycieczki nadzorowane przez rząd Turcji.Wycieczki są bardzo drogie i wozi się uczestników po rządowych fabrykach skór,złota,bawełny w których są astronomiczne ceny. Nie dajcie się na to nabrać,nie ma nic za darmo-wycieczka do Antali to stracony czas.W hotelu dla mnie jedzenie było smaczne i bez problemu można było wybrać coś dla siebie.Można też korzystać z basenu wewnątrz hotelu. Niedziela była dniem przeprowadzki do hotelu Cristal w Belek .Piękne miejsce -dużo zieleni i rozległy teren.Hotelowa restauracja ogromna a wybór dań spory.Plaża piaszczysta woda ciepła.Na plażę można dojść lub dojechać.Wieczór darmowy jest trochę naciągany .Drinki w barze można brać do godz.23.30 a pózniej się płaci.Grano czeską dechówkę bo byli z nami Czesi.Olbrzymia sala a parkiet 4na4.Urlop był bardzo wspaniały i nikt mi nie że 1 450zł od osoby za HB to dużo .
                        • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.c192.msk.pl 20.10.10, 21:01
                          To byłyśmy na twej samej imprezie. Ja nie byłam w fabryce skóry, złota. Byłam tylko w jakimś sklepie z bawełną gdzie kupiłam skarpetki z bambusa(?). Nie byłam też w Antalii. Wybrałam wycieczkę na górę Tahtali kolejką górska . Niestety widoki przesłaniały chmury ale i tak widziałam piękne cedrowe lasy.Potem obiad w tzw Krainie pstrąga. I wycieczkę Demre-Myra-Kekova-przewspaniała-kościół św Mikołaja, likijskie grobowce, piękny amfiteatr i zatopione miasto na wyspie Kekova. Pogoda dopisała. No i Pammukale. Choć to mój trzeci pobyt w Turcji jakoś to Pamukale nie trafiło się wcześniej. Co do cen wycieczek to nie zgadzam się ,że okropnie drogie. Ceny przeciętne a kosztach obiad. Tego inne biura nie praktykują. Byłam w tym roku na Rodos i Majorce. Co prawda mało korzystam z fakultetów ale zdarzyło się- wycieczki zwykle były droższe i nigdy nie było posiłku. Hotele wypasione. Szczególnie podobało mi się w Kemer. W samym miasteczku z widokiem na piękne góry Taurus z jednej stronę i na morze z drugiej. Czysto, zielono. Plaża kamienista. A Belek-plaża piaszczysta ale okolica taka sobie. Można łowić rybki w morzu(dla zainteresowanych-biorą na ciasto). Generalnie -ta wycieczka-niespodzianka bardzo mi się podobała. Chętnie bym jeszcze raz...
                          • simon_r Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 21.10.10, 09:30
                            A w jakim to hotelu byłyście w Kemer????
                            Bo hotele w ofercie BonPrix były dwa.. jeden to Paraiso Verde sieci Crystal Hotels w okolicy Belek a drugi to Grand Ring w BELDIBI.... z Beldibi do Kemer jest dobre 15km.
                            • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.c192.msk.pl 21.10.10, 15:45
                              Właśnie. Nie bylismy w Grand Ring . Powiedziano nam o tym w autobusie z lotniska. Podobno byly skargi na hotel. Bylismy w hotelu Crystal ....nie pamietam całej nazwy. W centrum Kemer-50 m od plaży. W poblizu czyste skwerki i maly ryneczek z pomnikiem Ataturka. Hotel super. Crystal to hotele sieciowe-są w Belek, Side i Bodrum.
                    • Gość: ana Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.chomiczowka.waw.pl 31.10.10, 01:00
                      Byliśmy w Turcji - na zaproszenie Bon Prix - w drugiej połowie września. Było super. Ekskluzywne hotele, pyszne potrawy różnych kuchni, baseny do wyboru, romantyczne muzyczne wieczory (kawiarenka, gdzie codziennie występował inny zespół). Szczególnie dobrze było nam, jak w raju, w Hotelu Paraiso Verde. Ogromna powierzchnia ( piękna egzotyczna, jak dla nas) roślinność, huśtawki, późnowieczorne kąpiele w basenie, ciekawy hotelowy program artystyczny, fajna droga nad morze, dwa baseny: jeden na widoku, drugi mały bardziej ukryty. Zdecydowaliśmy się na pakiet wycieczek i jesteśmy bardzo zadowoleni. Po powrocie odpoczywaliśmy kapiąc się w morzu lub basenie, lub spacerując. W Hotelu Grand Ring można było wymknąć się boczną furtką poza hotel, żeby znaleźć się na rozświetlonej, tętniącej życiem ulicy pełnej hoteli oraz straganów z owocami, słodyczami, torbami, ubraniami itd. Królowały napisy i reklamy po rosyjsku ponieważ Rosjanie opanowali Turcję. W hotelach zaczepiali nas, żeby porozmawiać, Czesi ponieważ bliżej im było do nas.
                      Rzeczywiście za mało było czasu na zwiedzanie Antalyi, zwłaszcza że zanurzyliśmy się w tamtejsze bazary, żeby kupić słodycze i prezenty dla najbliższych. Turcy brali mojego męża za Francuza i próbowali rozmawiać z nim po francusku. Ja im odpowiadałam, bo akurat nieźle znam ten język. Potem naturalnie między sobą rozmawialiśmy po polsku, a oni baranieli, bo przecież niepotrzebnie się wysilali. Polski mają lepiej opanowany. Co do Gali, to bez fajerwerków, ale za to ubawiliśmy się setnie, bo bawiliśmy się z Czechami przy ich muzyce (zespół) + hity i evergreeny oczywiście po czesku. Brzmiało to niesamowicie, nie zapomniane przeżycie ! Generalnie wyjazd uważamy za bardzo udany, mimo że spędzaliśmy go aktywnie tzn. niewiele leniuchowania. Opieka była dobra (turecki przewodnik), a hotele wygodne i ciekawe ( w Grand Ring - widok na Góry Taurus). No i oczywiście wygrzaliśmy się za wszystkie czasy. W Warszawie powitało nas zimno, deszcz i wiatr. Zatęskniliśmy za słoneczną Turcją.
                      • alkapisz Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 07.11.10, 12:05
                        Dziekuje bardzo za wyczerpujaca odpowiedź..zastanawiam sie jeszcze, a właściwie mój mąż zastanawia sie na tym wyjazdem.Nie mamy duzo czasu ,bo nalezałoby zarezerwowac miejsce na konkretny termin...Wszelkie opinie sa mi bardzo pomocne. Dziekuje bardzo.
                  • Gość: madad Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.zosprp.pl 08.11.10, 16:25
                    Witam.
                    Myślę o tym aby się wybrać z mężem 19.01.11 na wycieczkę do Turcji z Bon Prix ale mam pewne obawy nas ta wycieczka kosztowałaby 2120zł. , śniadanie i te wycieczki czy napewno wszystko w tej cenie ? Napiszcie jesli możecie jak to naprawde wygląda i ile miej wiecej trzeba mieć kasy jeszcze z sobą. Co tak naprawde jest w tej cenie . Kobieta na infolini powiedzała że zakwaterowanie w hotelu Adonis. Wycieczki fakultatywne Myra, Pamukkale,Dalyan,Efez i starówka Antalyi az tyle wycieczek w tej cenie. Napiszcie prosze jakie były wasze spostrzezenia po tej wycieczce. Pozdrawiam.
                    • Gość: madad Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.zosprp.pl 08.11.10, 16:26
                      Sorki 19.02-26.02.11 to ten termin.
                  • Gość: premiotravel Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.11, 15:06
                    zapraszamy do wyrazania swoich opinii na FACEBOOKU, zakladka PREMIO TRAVEL
                • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 15.10.10, 14:10
                  Grażka -napisałam Ci maila. Pytaj
    • alka-pisz Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 28.10.10, 13:12
      Witam serdecznie

Mam zaproszenie z Bon Prix na objazdówkę(Myra,Likia,Efez,Hierapolis,Antalya) i zarezerwowałam wycieczke w teminie 12-19.03.2011 .Ktos moze jedzie w tym samym terminie ,a po za tym interesuja mnie opinie osób ,które były na takiej objazdówce w tym roku (2010 ),z racji ostanich upadków firm turystycznych ,wczesniejsze opinie moga byc juz mało wiarygodne.
      • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.c192.msk.pl 28.10.10, 15:02
        Byłam na zaproszenie Bon -prix w Turcji z biurem Premio Travel. Tyle ,że nie na objazdówce a na pobycie. Było super. Będziesz w Turcji Likijskiej. Ciekawe i piękne miejsca. Podobno Premio Travel jest biurem sponsorowanym przez rzad turecki-chodzi o to by zaktywizować turystykę poza sezonem i pozyskać turystów m.i z Polski. Powinno byc dobrze.
        • alka-pisz Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 28.10.10, 15:28
          Dzięki wielkie ,każda opinia jest dla nie ważna,nie znam biur podróży ,bo zwykle jeżdzimy własnym transportem ,w Turcji tez nigdy nie bylismy ,a taka niespodziewana okazja nie zdaża sie czesto ..chociaż ,skłamałabym ,dostałam tez zaproszenie z promocja ze Świata Kasiązki,ale z BP wydawała mi sie korzystniejsza...Pozdrawiam
          • alka-pisz Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 28.10.10, 15:29
            alka-pisz napisała:

> Dzięki wielkie ,każda opinia jest dla ważna,nie znam biur podróży ,bo zwykl
            > e jeżdzimy własnym transportem ,w Turcji tez nigdy nie bylismy ,a taka niespodz
            > iewana okazja nie zdaża sie czesto ..chociaż ,skłamałabym ,dostałam tez zaprosz
            > enie z promocja ze Świata Kasiązki,ale z BP wydawała mi sie korzystniejsza...Po
            > zdrawiam
            • alka-pisz Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 28.10.10, 15:30
              alka-pisz napisała:

> alka-pisz napisała:
              >
              > > Dzięki wielkie ,każda opinia jest dla mnie ważna,nie znam biur podróży ,bo zw
              > ykl
              > > e jeżdzimy własnym transportem ,w Turcji tez nigdy nie bylismy ,a taka ni
              > espodz
              > > iewana okazja nie zdaża sie czesto ..chociaż ,skłamałabym ,dostałam tez z
              > aprosz
              > > enie z promocja ze Świata Kasiązki,ale z BP wydawała mi sie korzystniejsz
              > a...Po
              > > zdrawiam
              • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.c192.msk.pl 28.10.10, 16:00
                Turcja jest piękna. Piszesz o Hierapolis a to oznacza też Pamukale. Trzeba by lat ,żeby ten kraj poznać. Ma wszystko-zabytki i wspaniałą przyrodę.Pozdrawiam
                • ewaa29 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 10.11.10, 10:25
                  Ja zarezerowałam wycieczkę z Bon Prix w terminie 19-26.02.2011
                  Lecę z Warszawy.
                  • Gość: gosiaa Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.10, 22:58
                    Ja też lecę z Warszawy 19.02-26.02. Już przeczytałam wiele smpatycznych opinii. A czy ktoś wie jaka jest w lutym pogoda w tym rejonie? Może ktoś doradzi, czy lepiej wziąć gotówkę ze sobą czy kartę i wypłacać na m-cu w bankomatach?
                    • ewaa29 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 15.11.10, 07:45
                      W ulotce, którą ja dostałam była informacja ze w tym okresie jest koło 25 stopni.
                      • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.c192.msk.pl 15.11.10, 09:11
                        Z pogodą może różnie być. Byłam 6-13.10 i prawde mówiąc z pogodą mogło byc lepiej. Z tym ,że Ci co byli po mnie i przede mną zdaje sie ,że nie narzekali. Co do bankomatów. Rezydent turecki na spotkaniu mówił ,żeby z wybieraniem pieniedzy poczekać na wyjazd do Antalyi bo tak bezpieczniej. Ja tradycyjnie z gotówką. Ogolnie wyjazd bardzo udany. Co dzień inna wycieczka. A hotele super.
                      • Gość: gosiaa Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.10, 11:23
                        Ja też mam napisane, że jest tam 25 stopni, ale w internecie sprawdzilam - dla tego regionu w lutym średnia temp. to 7-13 stopni. Basen zewnętrzny odpada, ale do zwiedzania to lepsza temp. niż ponad 30. Bardziej martwię się o deszcz. Może jeszcze jakieś "złote rady" od tych, co już tam byli? Czy na tę Galę - wieczór Turecki - to należy ubrać się w jakiś strój wieczorowy? Na zdjęciach wcześniej widziałam ludzi w krótkich spodenkach.
                        • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.c192.msk.pl 21.11.10, 14:16
                          Gala to za dużo powiedziane. Impreza z tańcami , zespołem czeskim i Czechami z neckermana. Stroje różne-zwykłe letnie sukienki i suknie wieczorowe. Panowie-niektórzy w garniturach , niektórzy w dżinsach i koszulach. W lutym na Wybrzeżu potrafi być chłodno ,zwłaszcza w nocy. Nastawiłabym się na temp nawet poniżej 10 st.
                          • Gość: gosiaa Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.10, 19:41
                            Wilkie dzięki za info. A może jeszcze jakieś rady przed wyjazdem?
                    • simon_r Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 15.11.10, 09:27
                      euro mieć trzeba a liry można pobrać z bankomatu na lotnisku... stoi tam obok siebie bodaj 5 bankomatów róznych banków przy wyjściu z hali przylotów.
                    • Gość: Maciej Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.10, 12:32
                      Również lecimy w tym terminie (3 os.) z W-wy. Dzisiaj jest tam 18 stopni (29.12.2010).
                      Po analizie meteogramów na luty dla tego obszaru uważam,że powinno dać się przeżyć. Temperatura min. 6 stopni, max. ok. 16 stopni. Jeśli zawieje z pn. będzie bliżej 6 stopni a jeśli z pd. to uważam, że może dojść nawet do 20 stopni. Ja i tak się wykąpie w morzu.
                      Pozdrawiam
                      • Gość: gosiaa Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.11, 00:27
                        Bardzo mi miło. Z pewnością się spotkamy. Ja lecę z córką również z W-wy.
                        Pozdrawiam
      • sloneczkowa Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 20.11.10, 07:53
        Cześć, właśnie dostałam ofertę z Bon Prix na te właśnie wyjazdy. Może z nich skorzystam? Ale chciałabym jechać z kimś, żeby nie dopłacała ani jedna osoba. Proszę o kontakt mailowy : sloneczkowa@gazeta.pl
        • Gość: vvv darmowa reklama sklepu z odzieżą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.10, 13:33
        • rodzynki222 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 21.11.10, 18:55
          Mam bon na wyjazd do Turcji z Biurem Premio Travel i Bonprix. Chciałabym z niego skorzystać. Szukam osoby, która również ma taki bon. Mogłybyśmy razem pojechać. Interesuje mnie marzec lub kwiecień. Mam 45 lat, jestem ze Śląska. Pozdrawiam
          • due-nde Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 25.11.10, 10:15
            witam
            ja po długich przemyśleniach tez zdecydowałam się na wyjazd od 12.03-18.03.2011 pytam kilka razy w Premio travel czy wycieczki są w cenie ( Pamukale, Efez, Myra itd) czyli za te dwie osoby płacę ok 2200 zł w tym mam śniadania, przejazd, noclegi i wycieczki ??? prosze o opinie jeśli już ktos był na objazdówce po Turcji z Premio Travel. Pani w biurze mi powiedziała że to jest OBJAZDÓWKA Z PAKIETEM WYCIECZEK W CENIE!!!
            • kikakika3 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 11.12.10, 23:46
              Ja lece z Bon Prix w lutym 19-26. Jade sama z warszawy. troche sie obawiam bo nikogo nie bede znac i obcy kraj zreszta pierwszy raz samolotem.ale mam nadzieje ze sobie poradze:) Co do pogody to nie bedzie tak zle tam jest okolo 16-17 stopni ale wiadomo ze dowiemy sie dopiero na miejscu jak bedzie.
              • Gość: jancia wodnik Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.10, 15:22
                Pogodę sprawdzisz sobie przed wyjazdem na tydzień na onet.pogoda - znajdziesz Kemer i temperaturę w dzień i wieczorem. Gorąco nie będzie- o kąpieli w morzu i basenie zapomnij.
              • Gość: hjbedyk Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 80.48.95.* 17.01.11, 21:42
                właśnie przeglądam 0pinie też lecę z Warszawy w lutym mam nadzieję że się spodkamy.
              • ewaa29 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 10.02.11, 14:51
                Witam
                lecę 19-26.02.2011 r. z Warszawy. Ktoś jeszcze w tym terminie się wybiera?
                Może zróbmy jakąś listę wylatujących?:)
            • simon_r Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 03.01.11, 13:30
              Jak ja tam byłem to to nie była objazdówka.... może coś się zmieniło albo biuro zaczęło twierdzić że to objazdówka bo są dwa hotele... czyli objazdówka wokół Antalyi :))
              A jak było?... zapraszam kolejny raz do poczytania TUTAJ
          • Gość: Iwi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.10, 22:48
            Również dostałam bon na ten wyjazd, ale myślałam żeby zabrać ze sobą mamę, bo wręcz pali się do tego wyjazdu. Zastanawiam się pomiędzy 26.03 a 02.04, niestety na inne terminy praca mi nie pozwala, a i tak będę musiała się "nagimnastykować" żeby się wyrobić. Ciekawa jestem jaka tam jest pogoda w tym okresie, no i trochę obawiam się, bo nigdy nie leciałyśmy samolotem. My również jesteśmy ze Śląska. Czy ma Pani więcej informacji o tym biurze, bądź takiej wycieczce? Pozdrawiam
            • Gość: ania_kaczusia Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 21:42
              Witam.
              Ja rowniez wybieram sie na tą objazdowke... tylko wybralam ostatni mozliwy termin zeby najcieplej bylo :)
              czy oprocz lirow duzo potrzebnego jest euro?
              i czy w ogole jest szansa stolowac sie gdzies w poblizu hoteli, zamiast tych drogich obiadokolacji? :)
              • Gość: Misia Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 16:34
                Ja właśnie też lecę z premio travel (oferta bon prix). Cala wycieczka kosztuje 2349 (dla dwóch osób). Termin to 19.03.2011 do 26.03.2011. Wylatuje z Katowic. Czytałam już wiele pozytywnych komentarzy dotyczących tej wycieczki i w sumie same pozytywy. Korzystam puki mogę, bo kiedyś może mnie nie będzie stać wyjechać gdziekolwiek. Jeśli ktoś też leci w tym terminie będzie mi miło jeśli się zgadamy na gg (6267943). :) Zupełnie nie wiem jakie ciuchy zabrać w danej chwili Turcja jest dość chłodna.
          • Gość: Doranna Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.subscribers.sferia.net 11.01.11, 22:37
            Witam,dziś dostałam bon na wycieczkę do Turcji z Bonprix. Zastanawiam się nad wyjazdem .Jestem w tym samym wieku, mieszkam w W-wie. Terminy w zasadzie też mi pasują.
            • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.c192.msk.pl 13.01.11, 14:16
              Jestem zdumiona . Ponownie dostałam zaproszenie do Turcji z Bon Prixa i Premio Travel tym razem na objazd po Licji. W pażdzierniku byłam w Kemer i Belek. Wyjazd był wspaniały. Szkoda ,że teraz nie moge skorzystać.
              • limonka008 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 14.01.11, 08:40
                Witam serdecznie tez otrzymałam zaproszenie do Turcji z BON PRIX zastanawiam się nad terminem 30.04.2011 wylot z Katowic czy jest ktoś kto też leci sam?Razem raźniej :-) Proszę o kontakt seul997@interia.pl
                Asia
                • Gość: jana Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 11:20
                  przeczytalam twoja wiadomosc tez chcialabym poleciec sama nie moge ci wyslac wiadomosci na podany kontakt bo jakis blad mi blokuje moze przeczytasz tutaj moja odp podam ci moj gg 9390338 termin by mi odpowiadal
              • kpk38 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 26.01.11, 09:37
                Witam Cię sisi. Przeczytałam twoją wypowiedź, że znowu dostałaś Bon z Bon Prix do Turcji i nie możesz z niego skorzystać, czy nie chciałabyś go odstąpić? Ja dostałam również taki bon ale moja przyjaciółka niestety nie, a bardzo chciałybyśmy pojechać razem (wiesz oderwać się od dzieciaków i mężów). Niestety nie stać jej na zapłacenie pełnej kwoty jako osoby towarzyszącej. A może ktoś inny na forum chce się pozbyć takiego bonu???
                • zuzia12-3 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 29.01.11, 16:47
                  Mogę Ci odstąpić wyjazd jeśli chcesz.
          • Gość: Celina Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 18:06
            Hej rodzynki222 ja również mam 45 lat jadę z córką 19 marca z Katowic. Napisz na gg 555281
            • Gość: Celina Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 10:12
              Proszę o ponowny kontakt na gg, ponieważ nie odczytałam info, a nie mam archiwum.
              • Gość: katarzyna248 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 23:00
                czy ktoś leci w terminie 2.04.11 z Poznania
            • Gość: katarzyna248 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 22:51
              prosze o opinie -jak wycieczka-lecimy 2.04.11-katarzyna234@wp.pl-pozdrawiam i czekam na odp.
              • Gość: lalique Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 46.112.86.* 18.01.11, 13:32
                lece 2.4.11 z Warszawy, leci ktos?
                • Gość: due-nde Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.ip.netia.com.pl 19.01.11, 15:03
                  Z niecierpliwością czekam na mój wyjazd objazdówki 12-19. 03.2011 na zaproszenie Bon prix. Obiecuję zdać relację jak wrócę:). Proszę o informację czy lepiej wziąć euro czy dolary czy liry? czy z każdego po trochu. U nas w Katowicach dzisiaj pada deszcz więc marzy mi się słońce i lenistwo :) tzn aktywny wypoczynek i zwiedzanie:). Moje pytanie ile bagażu można zabrać do samolotu ( kg). Każde linie mają swój regulamin, pewnie będę jeszcze dzwonić do Premio T ale może ktoś odpowie na moje pytanie . No i gdyby ktoś wybierał się w tym terminie z Katowic to do zobaczenia:)
              • Gość: katarzyna248@wp.pl Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 19:09
                jakie pieniądze zabrac i ile mieliście czy swobodnie mozna zrobic zakupy czy daleko jest do jakiegos miasta czy drogo za taxi czy mozna kupic dobre jedzenie i za ile
          • Gość: aniam Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.11, 14:39
            Ja również mam taki bon - kolejny już, ponieważ w ub.roku 20-27.10. skorzystałam wraz z mężem i było fantastycznie. Teraz chętnie pojechałabym znowu tylko, że nie mam drugiej osoby, a koszt wyjazdu w pojedynkę to minimum 1.500,- .Jestem również ze Śląska, mam 55 lat.Kontakt do mnie na gg ANIAM 4710353. Pozdrawiam serdecznie ANIAM.
            • Gość: wanda Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.cdma.centertel.pl 24.01.11, 14:24
              Szukam kogoś kto wybiera się marzec, kwiecień z Warszawy. Nie chcę dopłacać do jednoosobowego pokoju. wanda100@tlen.pl
        • Gość: jana Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 10:57
          nie wiem czy juz znalazlas towarzyszke podrozy ja tez mam ten sam problem co ty moge leciec sama i nie chce doplacac do jedynki jesli przeczytasz to w tym roku napisz na gg9390338 a moze ktos inny czytajac wypowiedzi na tej stronie tez chcialby polaczyc ze mna wspolny wyjazd z katowic interesuje mnie tremin kwiecien maj
          • Gość: gosia Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.cdma.centertel.pl 24.01.11, 22:29
            Witam:) ja wybieram się do Turcji z Bon Prix 26.02-05.03.11 z Katowic. Tych którzy wybierają się w tym samym czasie proszę o kontakt tel. 724271070
            • kpk38 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 26.01.11, 09:40
              Czy ktoś nie chce odstąpić bonu z bon Prix ? Jeżeli tak proszę o kontakt 605 34 99 22
              • Gość: ja Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.jub.supermedia.pl 27.01.11, 13:15
                LUDZIE!!!! T R A G E D I A !!!! byłem na tej 'promocji" w pażdż. 10r nie polecam!!!
                na miejscu drogo 3 E za piwo, nie można wykupić All, panie tz. rezydentki okropne, nie dbające o Klientów, i co raz wyrywają bakszysz dla siebie i całej tam ekipki tureckiej.
                Tak zwana gala to wielka godzinna lipa, nie zdążysz zamówić 2 kolejki i już won. Cała grupa Bon Prix traktowana jest przez tubylców okropnie, chyba że gawaricie pa ruski i rzucacie w nich pieniędzmi.
                NIGDY WIĘCEJ !!!!
                • amertillek Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 28.01.11, 13:17
                  Byłam w pażdzierniku i mam zupełnie inne zdanie na temat wycieczki. Zresztą z postu "ja" wynika ,że zainteresowanie budziła jedynie impreza i alkohol(tęsknota za all inclusive). Ani słowa o wycieczkach i świetnych hotelach. A impreza jak impreza. Czeski zespół i bawili.smy sie z Czechami. Ale trwała do 3 w nocy. Pani rezydentka Małgosia-super , miła i dbająca o turystów.
                  • due-nde Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 28.01.11, 14:06
                    no 3 E za piwo to faktycznie :) ...śmiać mi się chce jak ktoś wybiera się na wycieczkę i zamiast o wrażeniach co zobaczył, co zwiedził, jak się bawił czy jak wyglądał hotel, obsługa i czy śniadania były dobre opisuje w pierwszej kolejności cenę piwa:). Nie jestem przeciwnikiem piwa , a nawet bardzo lubię , ale niestety tak wygląda cena piwa w knajpach , barach , restauracjach tym bardziej w takich miejscach gdzie są turyści a Turcja chyba do takich miejsc należy. Ceny 3 E za piwo to ceny europejskie, tak samo w knajpie kupuje się piwo w Anglii czy w Dani ( e tam to jeszcze więcej:)). Ja tylko mam nadzieje że będąc w Turcji od 12-19.03.2011 na wycieczce objazdowej zobaczę parę ciekawych miejsc, będę miała dach nad głową i gdzie się wykąpać czego więcej chcieć :) a no może słońca :) pozdrawiam tych którzy jadą 12.03.2011 i wylatują z Katowic:)
                    • Gość: jajajaj Odstąpie zaproszenie IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.11, 19:03
                      jak wyżej :)
                      Nie pojade,szkoda,żeby się zmarnowało. Zaproszenie dotyczy jednej osoby, a wiadomo, ze każdy chciałby albo zabrać swoją połówkę, albo przyjaciółke i od połówki odpocząć :P
                      kto chce niech poda meil to sie skontaktuje
                      • Gość: rrr Re: Odstąpie zaproszenie IP: 178.73.49.* 02.02.11, 21:52
                        proszę o kontakt pod adresem mailowym mailmoj2@o2.pl.
                        Pozdrawiam
                        Ryszard
      • Gość: madaja Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.11, 23:36
        Witaj,

Ja też jadę w tym samym terminie, więc sie spotkamy:) bardzo pozytywnie jestem zaskoczona takimi fantastycznymi opiniami o tej wycieczce z bon prix , bo trochę się obawiałam.. a zanosi się na świetny wyjazd;) jedyny problem w tym , ze jedziemy z Krakowa i mieliśmy wylatywać z Katowic jednak okazało się że muszą nas "przetransferować" do Wawy i nic w tym złego gdyby nie godzina wyjazdu 5.30 rano! musimy więc z Krk wyjechać koło 4 zeby zdążyć. Uff.. Nie mam pojęcia jakie ubranie zabrać tam podobno będzie pomiędzy 15 -20 st. więc nie szcególnie upalnie . Mój nr gg 10394962 gdyby ktoś chciał się odezwać :)
    • Gość: macko Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 10:44
      witam, mampytanie czy ktos leci do Turcji z bon prix z Poznania 19 marca 2011?
      • Gość: rrr Odkupie bon na wycieczke IP: 178.73.49.* 02.02.11, 21:53
        Pilnie odkupię jedną promocyjną wycieczkę objazdową do Turcji z „PREMIO TRAVEL-
        BON PRIX”. Ofertę z: TUR-BON-09-2010, Lub TUR-BON-10-2010, może być również
        TUR-BON-11-2010, lub wcześniejszą. Oferuję kwotę 200 zł. Jeżeli nie możesz sam jechać,
        zamiast wyrzucić, to lepiej sprzedaj. Podaję kontakt: mailmoj2@o2.pl lub tel. 509 936 922.
        Sprawa pilna.
        • Gość: mała8786 Re: Odkupie bon na wycieczke IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.11, 10:58
          ja mam do odsprzedania, ale TUR-BON-02-2011
          • Gość: Marek Re: Odkupie bon na wycieczke IP: *.net.stream.pl 03.02.11, 14:33
            Jestem zainteresowany tym terminem to znaczy LUTY 2011 - proszę o kontakt GG 3176163
            • Gość: odsprzedam zaprosz Re: Odkupie bon na wycieczke IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.11, 15:28
              prosze o kontakt na meilam mysza88@op.pl
              nie mam gg
              • Gość: Marek Re: Odkupie bon na wycieczke IP: *.net.stream.pl 06.02.11, 17:13
                Pani ma do odsprzedania bon czy chce kupić bo się pogubiłem :) Ja chcę kupić na 26 lutego.Mój adres alfiks@wp.pl
                • Gość: lalka Re: Odkupie bon na wycieczke IP: *.play-internet.pl 08.02.11, 19:20
                  witajcie, ktos moze leci 2.4 z wawy? Lece ja (ok.30tki) z mama, moze znajdzie sie jakas bratnia dusza?
                  • patilub Relacja Turcja z Bon Prix 10.02.11, 14:23
                    Wklejam linka może kogoś zainteresuje i sobie poczyta ;)
                    www.simons.pl/artykuy-o-nas/30-azja/80-do-turcji-z-premio-travel
                    • Gość: ggg Re: Relacja Turcja z Bon Prix IP: *.cdma.centertel.pl 10.02.11, 21:18
                      Wybieram się do Turcji 26 lutego. Jeśli ktoś wybiera się w tym samym czasie proszę o kontakt tel. 724271070
                      • Gość: czikita Re: Relacja Turcja z Bon Prix IP: *.home.aster.pl 12.02.11, 10:19
                        Witam,
                        ja również z siostrą wybieram się 26 lutego na tą wycieczkę :). Zastanawiamy się tylko jak będzie z pogodą, szkoda tylko, że o tej porze roku nie będzie można skorzystać z kąpieli w morzu :(
                        • Gość: ggg Re: Relacja Turcja z Bon Prix IP: *.cdma.centertel.pl 12.02.11, 11:20
                          Ja sprawdzam pogodę w Antalyi codziennie jak na razie temperatury w ciągu dnia dochodzą do 20 stopni
                          • Gość: Kasia Odstąpię TUR-BON-02​-2011,Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.11, 10:40
                            Ponieważ byłam już wiele razy w Turcji chetnie odstapię TUR-BON-02​-2011.
                            W cenie oferty-pokój 4/5 gwiazdkowy,śniadanie,przelot,pakiet wycieczek do kwoty 621 zł,przejazdy autokarami,opiekę polskiego rezydenta.+gratis wieczór turecki i napoje na tym wieczorze.
                            kontakt: oslica@gmail.com
                            • Gość: due-nde Re: Odstąpię TUR-BON-02​-2011,Kraków IP: *.ip.netia.com.pl 22.02.11, 13:28
                              witam, jest 22.02 czy już ktos wrócił z objazdówki po Turcji z Premio Travel? Ja wyjeżdzam 12 marca -obiecuję zdac relację:)
                              • Gość: Celina Re: Odstąpię TUR-BON-02​-2011,Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 23:32
                                pierwszy wyjazd był 19 lutego z tego co się orientuję, więc powrót 26 lutego.
                                • Gość: arl Re: Odstąpię TUR-BON-02​-2011,Kraków IP: *.czeladz.vectranet.pl 24.02.11, 16:52
                                  ja mogę odstąpic wylot na 2.04 z Katowic albo jeżeli ktoś byłby chętny zastąpic moją os. towarzyszącą to proszę pisac na mój nr gg: 11858068. (ja - dziewczyna 22 lata)
      • ivetka53 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 25.02.11, 18:56
        Witam,rownież otrzymalam zaproszenie do Turcji,jednak sama nie chcialabym lecieć.Interesuje mnie wylot w kwietniu z Poznania.Moj adres e-mailowy ivonka53@interia.pl proszę o kontakt
        • Gość: duende Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.ip.netia.com.pl 01.03.11, 12:13
          halo wrócił już ktoś z Turcji z Premio Travel z objazdówki??? ja wylatuję 12 marca mam nadzieje że zanim polecę dowiem się jakiś szczegółów od tych co wrócili?:)))
          • Gość: Piotr Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.182.163.254.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.03.11, 13:44
            Witajcie ja lecę 26.03, również przyłączam się do prośby o opis wrażeń, jak wyglądał plan dnia, itd.
            • Gość: ramona77 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.11, 11:57
              czesc, w sprawie lotu do Turcji czy ktos wie w ktorym terminalu jest odprawa bagazowa w Katowicach lub ewentualnie w ktorym miejscu na lotnisku nalezy szukac rezydenta? dzwonilam na infolinie do premio ale panie nic nie wiedza, jedna powiedziala, ze lotnisko jest male wiec na pewno jakos rezydenta znajde :]

• Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.192.* 02.03.11, 19:09
                W Pyrzowicach biura mają swoje stanowiska na 2 pietrze. Może tam będzie. Gdy ja jechałam stał przy wejściu na lotnisko, wokół niego grupa turystów. Nie było problemu.
            • Gość: Kasia Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.11, 20:47
              My też z mężem lecimy 26.03, z Warszawy, już nie możemy się doczekać :-)
              • Gość: Grupa 26.02.11 WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.ttnet.net.tr 04.03.11, 16:49
                Jesteśmy grupą, która do Turcji wyleciała 26 lutego.. Mamy problemy z powrotem do kraju... 6 dnia jest Wieczór Turecki, kończący się o 23, śniadanie przesunęli na 1 w nocy, a o 1:30 musimy być na lotnisku. Mamy bilety wykupione do Katowic, a samolot leci tylko do Warszawy... Następnie mamy przesiąść się do busa i jechać nim do Centrum Katowic. Bilety mamy wystawione na godzinę 13:45 (05.03), a samolot mamy o 3.45, wyjazd z hotelu 1.30. Było fajnie.. ale jedna decyzja nieodpowiedzialnej osoby zniweczyła całą radość z pobytu. O decyzji odlotu dowiedzieliśmy się 04.03 około godziny 16:00, czyli na 8h przed odlotem.
                • Gość: kocik WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.ttnet.net.tr 04.03.11, 18:02
                  My też mamy ten sam problem, zjedzony dzień z pobytu. Do tego autobusem do Katowic. Będziemy składać napewno reklamację. Tylko prostując to na lotnisku mamy być o 2:30, a nie o 1:30, bo lot jest o 4:30.
                  • farmacja1946 WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 04.03.11, 22:27

• farmacja1946 WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 04.03.11, 22:29

• Gość: Gosc WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.ttnet.net.tr 04.03.11, 23:33
                    Trzeba policzyc tez do każdej obiadokoloacji napój, który jest w cenie ok 1,5 euro za herbatę. Posiłki bardzo dobre więc warto ale jeżeli chce ktoś zaaoszczędzić to też można sobie poradzić z jedzeniem przywiezionym z Polski i uzupełnić tureckim na mieście. Ale to już zależy co kto lubi i ile wytrzyma na suchym jedzeniu :). Na miejscu jest też możliwość wykupienia dodatkowych wycieczek plus lunche za 85euro (2 wycieczki, wieczór turecki i 6 lunchy). Same lunche w restauracjach gdzie je wycieczka kosztuja 10 euro plus dodatkowo platne napoje, ale jak sie wybierze samemu na miasto to mozna kupic obiad taniej.
                • Gość: gosiaa WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.11, 00:05
                  Ja byłam w terminie 19.02-26.02. i jeszcze cieplo wspominam ten wyjazd. Było SUPER. Nie mielismy żadnych problemów z odlotem, pobytem ani przylotem do Warszawy. Początkowo byłam sceptycznie nastawiona do Turecko- Polskiej organizacji, ale wszystko odbyło się bez zarzutu. Program wycieczek był w/g mnie b. ciekawy i organizacja - cała logistyka ( jeden wyjazd to 240 osób!!!) była zorganizowana super. Ja zdecydowałam się na wykupienie fakultetu i lunch-y. Polecam wszystkim - sama chetnie wyjechała bym drugi raz :)
                • Gość: Turysta WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.big4.pl 05.03.11, 19:57
                  Wszystko byłoby OK gdyby nie oszustwo Premio Travel...
                  Mimio zawartej umowy na lot z Antalyi do Katowic lot był tylko do Warszawy. Zero rzetelnych informacji, przesunięty lot z 13:45 na 04:30. Podróż zamiast trwać 5h trwała 12.
                  Na pomoc rezydentów na miejscu też nie macie co liczyć. W razie konkretnego problemu umywają poprostu ręcę, grożą wezwaniem policji, nie ma nawet kto podpisać dokumentów, puls całkowity brak szacunku do starszych osób.
                  Nie wszyscy trafili tak źle, jak my na Pania Justynę z autobusu nr 1, która nie była wogóle przygotowana merytorycznie do pełnienia roli pilota: szczątkowe informacje o Turcji, zero pasji, podnoszenie głosu, generalnie wszystkiego dowiesz się "później".
                  Ale mozna też trafić super. Pozdrawiamy Metina, Panią Dorote i Melise. To kompetentne osoby!

• Gość: Uczestnik WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.net.stream.pl 06.03.11, 08:20
                    Ostrzeżenie przed biurem podróży Premio Trawel !!!!! Zgadzam się z tym co napisał poprzednik. Jeśli oni zrobili nam taki numer to nie wiadomo do czego są zdolni w przyszłości,dlatego odradzam wszystkim potencjalnym klientom tego biura.Ja straciłem całkowicie zaufanie do nich!!!!!!
                  • Gość: Re Re Re WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.cdma.centertel.pl 06.03.11, 23:45
                    Muszę sprostować w autobusie nr 1 był Metin. On jest super :) nie mogliśmy trafić lepiej

• ewaa29 WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 07.03.11, 10:21
                      Ja byłam w Turcji w terminie 19-26.02.2011r. Jestem zadowolona z pobytu. W moim przypadku nie bylo żadnych nieprzyjemnych zgrzytów.Wszystko było rewelacyjnie zorganizowane:przelot,pobyt,wylot. Nasza przewodniczka p. Dorota była rewelacyjna:)
                      Jeśli ktoś ma jakieś konkretne pytania to proszę o maila. Chętnie udzielę informacji.
                      Pozdrawiam
                      Ewa
                      • Gość: duende WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.ip.netia.com.pl 07.03.11, 12:15
                        To przesunięcie lotu z Katowic do Warszawy związane jest zapewne z niska frekwencją osób lecących z Katowic. Ja na szczęście zostałam poinformowana o zmianie lotu 2 tyg prze wyjazdem. Lecę 12.03 a dostałam informację 1.03. Najgorzej chyba miały osoby które były na miejscu i otrzymały informacje tam na miejscu. Biuro podróży powinno chyba wiedzieć ile osób leci i czy opłaca się "puszczać samolot" z danego miasta. Tutaj jak dla mnie mały minus dla Premio Travel. Jadę 12 marca więc okaże się na miejscu czy to będzie tylko ten minus:) Póki co czekam z niecierpliwością.
                        Pani Ewo czy pogoda była na tyle ciepła że kąpaliście się w morzu. Moje pytanie jeszcze o której wyjeżdza się z hotelu i o której się wraca? Jak długie są wycieczki? Aha i pytanie czy internet w hotelach jest płatny?
                        • ewaa29 WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 07.03.11, 13:39
                          U nas pogoda nie była na tyle ciepła żeby się kąpać. Ogólnie było ciepło ok. 20 stopni.Moczyliśmy jedynie nogi. Nieliczni pływali - moze 1,2 osoby max.
                          Wyjazdy z hotelu i powroty zależały od tego co danego dnia zwiedzalismy. Ogólnie bylo tak że jednego dnia wyjeżdzaliśmy ok. 8 rano a innego dnia o 8.30. Powroty ok. 17-18.00
                          Trzeba pamiętać że w Turcji jest przesunięcie czasu o 1 godz. do przodu.
                          • Gość: IP WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.11, 13:52
                            ewa, jak wygladala wycieczka lodzia na plaze izutsu, tz. ile czasu mieliscie wolnego na przebywanie na plazy i czy byla mozliwosc kapieli blotnej? czy do pamukkale trzeba zabrac stroj, czy jest tam mozliwosc kapieli, ew. w basenie kleopatry (tak to sie chyba nazywa), czy oprocz obowiazkowych sklepow z drogimi skorami i bizuteria byl tez wolny czas na zakupy pamiatek na jakims bazarze czy innych sklepikach? z gory dzieki za odpowiedz, pozdrawiam
                            • Gość: duende WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.11, 22:48
                              Ewa dzięki za odpowiedz ale napisz jeszcze coś więcej :) ile kosztują wstępy do Efezu i do Pamukalle? No i czy mieliście czas wolny? dzieki:)
                              • Gość: aaa WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.cdma.centertel.pl 08.03.11, 11:08
                                Wstępy do Efezu i Pamukkale są w cenie wycieczki. A jeżeli chodzi o czas wolny to zależy od przewodnika. Nikomu nie życzę trafić na Panią Justynę
                            • ewaa29 WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 08.03.11, 11:44
                              Kąpieli błotnej nie mieliśmy. Jest możliwość kąpieli w basenie Kleopatry w czasie wolnym kiedy będziecie w Pamukkale. Basen Kleopatry to basen z wielkimi kamieniami a dookoła są stoliki przy których ludzie piją kawę lub jedzą różne pysznosci. Także wg mnie to takie pokazowe mini zoo z łabędziami pośrodku:)
                              My mieszkalismy w takim hotelu w którym był basen z wodami termalnymi więc nikt u nas z basenu Kleopatry nie korzystał. Kąpiel w wodach termalnych basenu hotelowego był bezpłatny ale nie można długo siedzieć w tych wodach!! Jeśli masz zamiar się kąpać to zabranie stroju jest wskazane:)
                              PS. aaa - co nie tak było z p. Justyną? Nie miałam okazji jej poznać podczas wycieczki więc chętnie się dowiem:)
                              Pozdrawiam
                              E.
                              • Gość: aaa WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.cdma.centertel.pl 08.03.11, 12:14
                                Ona nawet nie miała zielonego pojęcia co to znaczy być przewodnikiem.
                              • Gość: aaa WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.cdma.centertel.pl 08.03.11, 12:16
                              • Gość: IP WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 13:34
                                a ile tego czasu na plazy iztuzu bylo wolnego? i czy byl czas na zakupy na bazarze w antalyi lub gdziekolwiek indziej?
                                • Gość: Pusia46 WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.03.11, 14:05
                                  Na plaży wolnego czasu jest sporo, ok 2godz. Na bazary niezbyt jest czas, chyba,że zrezygnujecie z wycieczki w Antalyi do manufaktury skór i złota i na własną rekę się wybierzecie. Wszędzie przy zwiedzanych obiektach są małe sklepiki ze wszystkim. Ale pamietajcie, w Turcji wcale nie jest teraz tak tanio. Wszyscy ostrzegali nas przed bazarami,że tam Turkowie bardzo oszukują. To co tam tanio sprzedają, to pamietajcie jest fałszywe. dlatego duzo uczestników naszej wycieczki decydowało sie na odwiedzenie manufaktur i tam zakupy, niz na bazarze.
                              • Gość: duende WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.ip.netia.com.pl 08.03.11, 13:40
                                aaa i ewa bardzo dziękuję za informacje. Myslałam że wstępy sobie płacimy :) To miło że są juz w cenie. Hm powiem tak co do pilotów oni są dla nas a nie my dla nich:) więc trzeba się nie dać :) oczywiście wiem że oni muszą zorganizowac tak aby grupa była zwarta , nie spóxniała się itd bo wtedy wszystko się "wali" ale też nie mogą nam wejśc na głowę. Wiem to i znam bo byłam też nie tylko turystą ale pilotem:). Mam nadzieje że moja grupa 12 marca będzie zdyscypinowana :) i dozobaczenia w Turcji. PS. Strój biorę oczywiście :) gdzie się będę kapać to jeszcze się okaże ;)
                              • Gość: aaa WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.cdma.centertel.pl 08.03.11, 17:31
                              • Gość: Grzesiek WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.play-internet.pl 08.03.11, 21:32
                                Witam :) mam pytanie, chciałem zapytać czy Pamukkale można zwiedzać chodząc boso po wyznaczonych trasach, czy nie ma takiej możliwości i zwiedzanie jest możliwe tylko zza szyb autokaru? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź :)
                                • Gość: Kasia WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.11, 21:57
                                  No tak, to ile proponujecie państwo Ci co byli już na tym wyjeździe wziąć ze sobą euro, aby wystarczyło na napoje do kolacji, wieczorem na piwko, jakiś soczek i drobne pamiątki ?
                                  • Gość: Pusia46 WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.03.11, 14:07
                                    ok. 200 euro, aby byc na luzie.
                                • Gość: Pusia46 WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.03.11, 13:52
                                  Można, ale krawędzie sa tak ostre,że poraniłam sobie stopy. Ja się od razu wycofałam. Usiadłam sobie po drugiej stronie na drewnianym pomoście i pomoczyłam sobie stopy w ciepłej termalnej wodzie,w małym wodospadziku.
                              • Gość: Grzesiek WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.play-internet.pl 08.03.11, 22:43
                                Witam :) chciałem zapytać czy Pamukkale można zwiedzać chodząc boso po wyznaczonych trasach, czy nie ma takiej możliwości i zwiedzanie jest możliwe tylko zza szyb autokaru? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź :)
                                • Gość: sisi WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.c192.msk.pl 09.03.11, 07:53
                                  Pammukale zwiedza się na bosaka chodząc po wyznaczonej trasie. Jest mocno zniszczone tak,że te trasy okresowo są zmieniane. Mozna skorzystać z kąpieli w basenie Kleopatry.
                                  • Gość: tawa WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.cdma.centertel.pl 09.03.11, 08:07
                                    Pamukkale można zwiedzać tylko nie wolno wychodzić poza wyznaczony teren. Można się nawet wykąpać tylko trzeba w pogodę trafić. Jak ja byłam to było super.
                                    • Gość: duende WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.ip.netia.com.pl 09.03.11, 11:25
                                      już nie mogę się doczekać sobota rano wcześnie rano wyjazd:))))
                                      • farmacja1946 WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 09.03.11, 17:50
                                        witam!
                                        Czy może mi ktoś doradzić cy warto brać na zakupy liry tureckie czy euro ? a może dolary!
                                        Z podziękowaniem
                                        Tomasz
                                        • Gość: Grzesiek WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.play-internet.pl 09.03.11, 18:56
                                          Mam jeszcze jedno pytanko, czy wszyscy lecący z Warszawy 12.03.2011 mają przesuniętą godzinę odlotu z 8:30 na godz. 11:40?
                                        • Gość: wawa WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.cdma.centertel.pl 09.03.11, 19:11
                                          do Turcji można zabrać wszystkie te waluty w większości sklepów przyjmują euro i dolary
                                          • Gość: Kasia WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.03.11, 21:04
                                            Jeszcze raz proszę o informację ile mniej więcej trzeba mieć euro na osobę na napije, piwko, soczek i drobne upominki :-). Proszę o odpowiedź.
                                            • Gość: duende WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.11, 23:58
                                              Grzesiek :) tego nie wiem , ale wiem że na pewno musicie poczekać na nas bo mieliśmy lecieć z Katowic a tu za mało nas i wstajemy o 4 rano żeby dojechać do Was:) na samolot:) zbiórkę mamy w Katowicach ale 5 rano więc zapewne zabiorą nas razem ale później:)
                                              • Gość: sisi WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.c192.msk.pl 10.03.11, 07:50
                                                Leciałam z Katowic w pazdzierniku ale przez Genewę gdzie wsiedli Szwajcarzy. Prze co podróż przedłuzyła sie o bodaj 4 godziny. Troche wkurzylismy się ale pobyt był tak przyjemny ,że o tej niedogodnosci sie zapomniało. Tym bardzie ,że powrót (ze Szwajcarami) zaczął sie od Katowic Nas bylo ok 40 osób. Może teraz polecicie prosto do Antalyi. Jest wiele pytań -ile pieniędzy zabrać. Hotela są 5* więc drogie a opcja HB co oznacza ,że napoje płatne dodatkowo. Ja nie byłam na objezdzie więc wycieczki były płatne. Do tego jakieś piwo , pamiatki, sok z granatów co krok(był sezon). Nie kupowałam dużo ale wydałam ok 500 euro.
                                                • Gość: sisi WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.c192.msk.pl 10.03.11, 07:54
                                                  Aha. Najlepiej płacić w lirach. Wymieniałam w hotelu albo w banku (w Kemer miałam do banku 100m). Boje sie bankomatów, zresztą Metin mówił żeby zachować ostrozność. I jeszcze jedno-chetnie pojechałabym znowu jesienią do Kemer-Belek. To był naprawde udany wyjazd.
                                                  • Gość: duende WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.ip.netia.com.pl 10.03.11, 09:41
                                                    sisi ? czy miałaś wykupione obiadokolacje? bo jak na tydzień to 500 euro dla mnie na pamiątki , piwo i soki to jakoś dużo:)? no chyba że płaciłaś za wycieczki jeszcze?
                                                  • Gość: sisi WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.c192.msk.pl 10.03.11, 10:28
                                                    Miałam wykupione obiadokolacje. Płaciłam za wycieczki. Nie jestem oszczedna.
                                                  • Gość: ja WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 11:46
                                                    ja tu widze, ze wiele osob chyba nie czyta do konca pytan ewentualnie ich nie rozumie a na nie odpowiada, na same napoje i drobne pamiatki mysle ze 50 - 100 euro w zupelnosci wystarczy a prawdopodobnie jeszcze sporo z tego zostanie, ale lepiej wziac troszke wiecej niz mialoby zabraknac gdyby cos nieco drozszego sie spodobalo
                                                  • farmacja1946 WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 10.03.11, 12:27

• Gość: sisi WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.c192.msk.pl 10.03.11, 13:36
                                                    Warto bo jedzenie jest bardzo dobre.Wątpię ,żeby stołowanie się gdzieś "na mieście" było tańsze.
                                                  • Gość: sisi WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.c192.msk.pl 10.03.11, 13:39
                                                    Po pierwsze płaciłam za fakultety na 2 osoby, za napoje, I jakieś ręczniki z bambusa, soczki, widokówki i nie wiem co jeszcze. Jak mówiłam nie jestem oszczędna. Ale 50 euro??? Na napiwki chyba?
                                                  • Gość: ja WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 14:51
                                                    nie, nie na napiwki tylko na napoje, piwo i DROBNE pamiatki, piwo kosztuje niecale 3 liry, tz ok 1,5 euro, soki czy woda mineralna przypuszczam ze jest tansza niz piwo, zakladam, ze kobieta czy dziewczyna wypije do obiadu szklanke soku czy kufel piwa, plus ewentualnie wieczor gdzies wyskoczy posiedziec przy piwie, zakladam, ze nie jest pijaczka i 1 wystarczy plus DROBNE pamiatki, jak dla mnie jakby nie liczyc 50 euro jest na styk a drugie 50 na wszelki wypadek jakby ktos byl tak bardzo nieoszczedny czy wrecz rozrzutny w dawaniu napiwkow jak ty sisi
                                                  • Gość: ja WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 14:59
                                                    poza tym pytanie bylo o konkretne wydatki na 1 osobe a ty opowiadasz o 500 euro, co sie z czasem okazuje 500 euro na dwie osoby juz razem z fakultetami czego juz nie zaznaczylas wczesniej, wiec daruj sobie odpowiedzi wprowadzajace wszystkich w blad
                                                  • Gość: duende WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.11, 23:40
                                                    halo nie ma sobie tutaj co kamyczków wrzucać :) sisi na "pamiątki "wydała 500 euro "ja" wyda 50 euro ( ew 100 euro) ważne żeby każdy był zadowolony:). Dla mnie 500 euro to też sporo kasy bo to więcej niż sam koszt wycieczki z obiadokolacjami:) więc jak dla mnie 150 euro jest wystarczające na soczki, piwo, widokówki czy magnesy na lodówkę ;) . Każdy wydaje tyle ile ma ale faktycznie 500 euro to za dużo:) dla przeciętnego człowieka:) pozdrawiam
                                                  • Gość: ja WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.11, 08:01
                                                    tu juz nie chodzi o to jaki kto jest bogaty i jaki ma wakacyjny budzet ale o wprowadzanie ludzi, ktorzy szukaja informacji w blad
                                                  • Gość: Kasia WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.11, 19:54
                                                    No właśnie i o to chodzi :-) analizując wszystkie wypowiedzi, stwierdziłam, że rozsądnie będzie zabrać ze sobą 150 euro, a jak się okażę pijaczką, to najwyżej skorzystam z bankomatu ;-) Pozdrawiam, już nie mogę się doczekać 26 marca.
                                                  • Gość: 6 dni zamiast 8 WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.11, 17:50
                                                    Ja wylatuję 19.03 o 17:10 na miejscu 20:00 (sobota z głowy) powrót 26.03 wylot 7:00 o 10:00 w Wawie (tez sobota z głowy ) to jest wyjazd 6 dniowy nie 8 dniowy
                                                  • Gość: stary wyjadacz WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 18:43
                                                    odkrywco, wystarczy przeczytac regulamin pierwszego lepszego biura podrozy, zeby wiedziec, ze biuro rezerwuje sobie czy zastrzega ( jak zwal tak zwal) pierwszy i ostatni dzien wycieczki czy wczasow na dojazdy do miejsca docelowego, tak samo jak zastrzega sobie prawo do zmiany portu lotniczego, pod warunkiem dowozu do wlasciwego itp. gdybyscie zadali sobie trud przeczytania (podstepnych) regulaminow, nie dziwily by was takie rzeczy i wiedzac to wczesniej nie musielibyscie podpisywac umowy, chociaz wiekszosc i tak z was by ja podpisala
                                                  • Gość: sisi WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.c192.msk.pl 14.03.11, 19:28
                                                    Nie zamierzałam nikogo wprowadzać w błąd. Problem polega na tym ,że nie czytam wszystkich wypowiedzi. I chyba nie tylko ja. Odpowiadałam na pytanie Kasi z 8.03. Nie było tam mowy,że " na osobę". A o tym ,że płaciłam za fakultety pisałam wcześniej i to nie raz. I wcześniej(wiele) podawałam ile kosztowała mnie całość z osobą towarzyszącą(mężem). Zresztą ten wątek biegnie bodaj od maja ub roku a ja sporo na nim pisałam. Jeśli ktoś czuje się urażony to przepraszam.
                                                  • simon_r WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 16.03.11, 08:48
                                                    Gość portalu: sisi napisał(a):

> Po pierwsze płaciłam za fakultety na 2 osoby, za napoje, I jakieś ręczniki z ba
                                                    > mbusa, soczki, widokówki i nie wiem co jeszcze. Jak mówiłam nie jestem oszczędn
                                                    > a. Ale 50 euro??? Na napiwki chyba?

Oj tam... jak się kupi flaszkę łyskacza na lotnisku to 50 euro wystarczy na napoje na tydzień ;)
                                                    W końcu duża butla coli czy innej fanty w sklepie kosztuje 2 euro.
                                                    Inaczej jest gdy się chce pić przy barze.
                                                  • olka24051 WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 19.03.11, 23:37
                                                    jade z mężem 2 kwietnia z Poznania nie mam pojęcia ile wziaść kasy i jakiej bardziej euro czy dolary i co z karta bankomaty sa ok nie bedzie problemów, czy mozna wszedzie kupic jedzenie za ile- mamy tylko w ofercie śniadania. czy taxi mozna wszedzie dojechac za ile, czy daleko jest do centrum. czy ktoś może coś napisać
                                                  • simon_r WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 21.03.11, 10:32
                                                    Co do kasy to weź jakieś 100 euro i kartę bankomatową. Na lotnisku przy wyjściu stoją bankomaty różnych banków.. jest ich chyba ze sześć i są to bezpieczne bankomaty. Tam warto wziąć trochę lirów.
                                                    W Antalyi będziemy mieszkać w hotelu Adonis w dzielnicy Lara. To tak po środku między centrum a wodospadami Duden. Tam jest sporo knajp równiez takich dla zwykłych ludzi. Ostatnim razem gdy wycieczka pojechała sobie na obiad my wysiedliśmy przy wodospadzie i poszlismy sobie na jedzenie do lokalu dla tubylców... zapłaciliśmy 7euro za dwie osoby za bardzo smaczny kebap i napoje.
                                                    Z Lary do centrum jeździ mnóstwo autobusów a w innych miejscowościach podobno też hotele mają być blisko centrum.
                                            • Gość: Pusia46 WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.03.11, 13:58
                                              Ok. 200 euro i wtedy na luzie.
                                        • Gość: Pusia46 WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.03.11, 13:56
                                          Zdecydowanie euro. tam można wymienic w recepcjach hotelu na liry (korzystniej jak u nas), ale w zasadzie nie ma potrzeby, wszędzie można płacić albo tym, albo tym. Dolarami też.
                      • Gość: Arleta WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.11, 16:59
                        Witam!Wybieram sie z koleżanką do T.2.04 .Wykupiliśmy obiadokolacje.Czy jakieś ma Pani konkretne wskazówki co tego pobytu.Z czego dodatkowego skorzystać?Jak z lunchem?Czy lepiej samemu to zorganizować?Opinie jak zwykle są podzielone.Czy korzystała Pani z oferty spa?Byłabym wdzięczna za każdą wskazówkę.Pozdrawiam Arleta

• Gość: sisi WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.c192.msk.pl 15.03.11, 19:49
                          Jeśli to do mnie. Nie korzystałam ze spa. Mój wyjazd nie był objazdówką, tylko pobytem Kemer-Belek. Codziennie była wycieczka fakultatywna a na niej obiad. Ponieważ nie skorzystałam ze wszystkich wycieczek, chyba 2 dni "zorganizowałam" sobie jedzenie-lunch. Śniadanie bardzo obfite więc tzw lunch to były po prostu jakieś słodycze kupione w sklepie, paluszki solone, lody na plaży, sok z granatów(świeży) Mnie to wystarczyło.
                          • Gość: magda WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.clubnet.pl 16.03.11, 20:03
                            Może powiecie coś konkretnie o tej Justynie? Jedziemy z mężem niedługo z Premio i mamy trochę obawy że możemy na nią trafić i wolelibyśmy wiedzieć czego się spodziewać
                            Pozdrawiam
                            • Gość: Turysta WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 196.25.95.* 17.03.11, 09:35
                              Z pewnością moga Państwo spodziewać się tego, że "wszystkiego dowiecie się później"....
                      • angie848 WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 18.08.11, 09:18
                        Witam lece do turcji na objazdówke z dzieckiem 2 lata prosze o informacje czy to w ogóle realne czy sobie poradzimy trosze sie boje czy mała wytrzyma.
                        • Gość: Celina WAŻNE !!!!! Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 23:05
                          W trakcie wycieczki prawie cały dzień spędza się w autokarze. Ja nie zabrałabym tak małego dziecka. Każda noc w innym hotelu.
        • j.a.d.w.i.g.a.122 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 22.01.12, 15:40
          Witam, wybieram się do Turcji 7.04 z Warszawy. Czy ktoś jedzie w tym terminie? Proszę o kontakt jadwiga.kurtycz @ gmail.com
        • Gość: aa Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 82.139.156.* 22.01.12, 15:43
          weqw
      • Gość: Teresa Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.11, 08:39
        Czy ktoś z wylatuje z Katowic 17.09.2011r, o której jest odlot. Tego nie mogę dowiedzieć się w biurze podróży. Jaką kwotę potrzeba na dodatkowe wyżywienie, poza hotelem.
    • Gość: duende Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.11, 15:00
      Witam...wczoraj wróciłam z Turcji i mogę powiedzieć jedno CUDOWNIE:). Koszt 1500 zł na osobę to naprawdę połowa zapłaty tego co w zamian dostaliśmy. W samolocie dostaniecie napoje zimne i gorące za darmo, poczęstunek za darmo. Dolecieliśmy do Antalyi tam czekał na nas przewodnik. Życzę każdemu dostać się w "ręce" Metina:). Zawozi Was do hotelu, tam po rozpakowaniu kolacja. I powiem tak 350 zł za obiadokolacje to naprawdę niewiele za to co otrzymacie. Szwedzi stół więc jecie ile chcecie i co chcecie.Wybór ogromy , nie da się przejeść tego, ciepłe, zimne posiłki, desery, ciasta , owoce- wybór ogromny. Śniadania takie same. Do kolacji płacicie tylko za napoje , do śniadań są za darmo. Wyjazd z hotelu ok 8.30 ( z bagażami) i najpierw Myra ( bilety wstępu rozdaje tzw w naszym autobusie Św. MIkołaj czyli pracownik administracji tureckiej który jeździ z nami i ma na celu kontrolować czy wszystko jest ok. Z nami jeździł P Alpaj- sympatyczny , miły i nawet postawił nam rakiję:).
      Aha bilety wstępu do Myry, Efezu, Pamukalle , kościół Św Mikołaja -dostajecie za darmo (a ceny wstępu to ok 10-15 euro więc razy 4 macie macie w kieszeni zaoszczędzone). Zwiedzacie Myrę, Efez, Pamukalle, Hierapolis, płyniecie barką na plażę żółwi- na barce można kupić rakiję ok 3 euro piwo i inne a na poczęstunek dostajecie orzeszki i pomarańcze.
      Zwiedzacie też fabryki skóry i biżuterii można tam zrobić zakupy, rzeczy piękne choć kosztowne. W naszej grupie dość sporo osób zaopatrzyło się jednak w biżuterię i skóry bo można się targować i np stargować i skórę z 1000 euro na 150 euro. Podsumowując : hotele super ( sprawdziłam cenę na cenniku pokój 1 osobowy 170 euro więc łatwo obliczyć że np. nasze wydane 1500 zł starczyło by nam na ewentualnie 3 noclegi w tych hotelach:). Pokoje ok, jedzenie pyszne, wyborne i dużo:). Baseny w hotelach polecam basen w Richmont Hotel, i baseny termalne w hotelu Surweli, woda ok 40 stopni plus basen dla ochłody . Basen termalny w środku hotelu i na zewnątrz , my skorzystaliśmy z zewnątrz bo pogoda ciepła . Kąpaliśmy się ok 22 wieczorem super klimat. Ręczniki za darmo. Jednak udany wyjazd to nie tylko jedzenie , hotele:) . Abyście mieli tak udany wyjazd jak nasz życzę Wam dostać się do autobusu Metina :). Kompetentny, super miły, profesjonalista, pomocny, odpowiadał na każde pytanie, miał ogromny zasób informacji i wiedzy. Zawsze uśmiechnięty i dowcipny , zna nasze obyczaje , piosenki i naprawdę nadaje się do tej pracy. Aha w autobusie dzieli tzw "wodą kolońską " i dezynfekuje ręce ;) Zresztą sami zobaczycie. Z autobusu Metina wychodziło się z bolącą od śmiechu szczęką :), bogatszym o historię i obyczaje Turcji, zadowolonym i zrelaksowanym:) Aha Metin dba o punktualność - nie wolno się spóźniać i z naszej wycieczki nikt mu się w tej kwestii nie sprzeciwił:) a dzięki temu mieliśmy "nagrody" w postaci krótkich przerw na zdjęcie ze wspaniałymi widokami, które nie miał inny autobus:). Metin dzięki za wspaniały pobyt :) nie każdy jak Ty nadaje się do tej pracy:) Pozdrawiam serdecznie :) i żałuję że nie wzięłam od razu 2 tygodni :) z Premio Travel:) . U nas śnieg więc zazdroszczę jeszcze bardziej:) . Chciałabym Wam napisać więcej ale nie wiem co jak amcie jakieś pytania chętnie odpowiem :) zaglądnę wieczorem i odpowiem. :)
      • Gość: duende Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.11, 15:05
        Cio do P Justyny z tego co mi już wiadomo nie było jej na naszej wycieczce od 12-19 marca:) była inna przewodniczka w drugim autobusie ale nie wiem jak miała na imię ---Dorota? ( miała rude włosy tyle wiem) :)
        • Gość: aaa Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.cdma.centertel.pl 21.03.11, 11:11
          Czy może Pan napisać ile było osób na waszej wycieczce bo jak ja byłam 26 lutego to było ponad 200.
          • Gość: duende Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.ip.netia.com.pl 21.03.11, 12:00
            u nas były 2 autokary po ok 40 osób w każdym grupa polska. Ale też bon prix organizuje dla Ukrainy bo byli z nami na wieczorze tureckim.
            • Gość: wawa Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.cdma.centertel.pl 21.03.11, 14:16
              Co do Metina jest świetny też trafiłam do jego autokaru. Byłam 26 lutego i nawet utrzymuję z nim kontakt.
      • Gość: Pusia46 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.03.11, 14:24
        Zgadzam się w całej rozciagłosci.Byłam na wycieczce z Premio Travel sponsorowanej przez Bon Prix od 19.02br. Było super. Wszystko świetnie zorganizowane, wygodne, eleganckie autokary, hotele o wysokim standarcie, świetne żarcie. Lecieliśmy liniami tureckimi airbusem. radzę nie brać kanapek. W kierunku Antalyi podają obiad i napoje zimne i gorące gratis, a z powrotem do kraju śniadanie tez z napojami gratis.
        Radzę wykupić obiadokolacje, bo od hoteli daleko do punktów gastro i sklepików. Czajników w hotelach nie ma, a napoje do obiadokolacji wszystkie płatne. Herbata droga.
        W czasie śniadania radzę sobie zapakować kanapki na obiad, są też jajka gotowane na twardo,ale przy wynoszeniu schować do jakiejś torebki, albo reklamówki, bo ze stołowek nie wolno nic wynosić,ale nie przeszukują. Te kanapki sie przydadzą, bo w czasie wycieczek zatrzymują się przy takich punktach gastronomicznych, gdzie nic nie można kupić. Są tylko stoły po szwedzku i moga tam jeść tylko Ci, którzy za te obiady zapłacili razem z wycieczkami fakultatywnymi. Taki obiad od osoby kosztuje 10 euro.
        Wycieczka bardzo ciekawa, dużo zwiedzania,bardzo dużo miłych wrażeń. Przeżyłam nawet trzęsienie ziemi w Kusadasi w hotelu.Wszędzie wstępy gratis. W basenie Kleopatry w pamukkale się nie kąpałam, bo to kosztuje 25 euro, kapałam sie w hotelu, w tych samych źródłach.Radzę wykupić wieczór turecki, aby obejrzeć folklorystyczny zespół turecki i nauczyć się tańca brzucha. Gala to tylko elegancka kolacja z dancingiem.Można tez wykupić wycieczkę na Górę Oliwną, gdzie matka Boska została wniebowzieta i do wioski, w której produkuja wina z owoców np z morwy, ale tam w sklepikch uważajcie, bo mnie nacieli na winie, inne degustowałam, a inne mi wsadzili do takiej sznurkowej torby, gdzie nie widac etykiet.
        Świetni polscy i tureccy przewodnicy. Jechałam autokarem nr 5 z pania Małgosią i Serkanem.
        Nr 1 jechałam na wycieczkę fakultatywną. Murat świetnie jeździ serpentynami. Zreszta wszyscy kierowcy są Turkami i świetnie znają tamtejsze drogi. Niezapomniane widoczki. Premio Travel jest niezawodne. Więcej dają, niż to kosztuje, bardzo się opłaca, polecam.

• simon_r Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 21.03.11, 20:19
        czy jesteś w stanie powiedzieć w jakich hotelach w jakich miejscowościach się mieszka??
        i czy te hotele są daleko od centrum miejscowości?
        Jest to dla mnie ważne gdyż rozważam jeszcze czy nie wypożyczyć samochodu i nie przemieszczać sie na własną rękę...
        • Gość: Pusia46 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.03.11, 22:16
          Pierwszy nocleg w Antalyi - hotel Sea Life = nad samym morzem, od śródmieścia parę kilometrów
          Drugi nocleg pod Muglą - Orient Resorth,
          Dwa noclegi jakieś 10km od Kusadasi = hotel Surmeli
          Nocleg w Pamukkale - hotel Richmond - tez kilka km od miasta, prawie pustkowie.
          Na własną rękę na pewno drożej Cie wyniesie. Turcja jest droga. Ta podróż wygodnym autokarem nie jest męcząca, a po drodze przewodnicy opowiadają bardzo ciekawe fakty z życia turków. Poza tym cięzko by sie chyba zgrać z autokarami, aby móc gratisowo korzystać ze wstepów do miejsc zwiedzanych. Wszędzie przed wejściem, przewodnicy rozdawali nam gratisowe bilety wstępu. W każdym bądź razie nie polecam Ci takiego rozwiązania.
          Myślę,że takie zwiedzanie na własną rękę bardziej wygodne jest, jak mieszkasz cały tydzień w jednym miejscu i na własną rękę sobie wszystko zwiedzasz.
          • Gość: Wiwi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 22:49
            Ja mam może głupie pytanie - jaka tam jest pogoda? Sprawdzam na różnych stronach www, ale wiadomo prognozy rzadko się sprawdzają. Czy są potrzebne jakieś cieplejsze ubrania? Wylatuję w tą sobotę a wolałabym nie brać zbędnych ciuchów.
            • pavvka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 23.03.11, 14:40
              Gość portalu: Wiwi napisał(a):

> Ja mam może głupie pytanie - jaka tam jest pogoda? Sprawdzam na różnych stronac
              > h www, ale wiadomo prognozy rzadko się sprawdzają.

Hm, uważasz, że jakaś przypadkowa osoba z forum lepiej Ci przepowie pogodę niż instytut meteorologii? Tak, to rzeczywiście głupie.
              • Gość: Wiwi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 23:30
                No cóż, nie prosiłam, żeby mi ktoś przepowiedział pogodę. Pytanie było raczej skierowane do osób, które wróciły z Turcji i mniej więcej potrafią określić jak tam jest.
                Więc jeśli nie masz interesujących mnie informacji, to po co się wypowiadasz?!
                • pavvka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 24.03.11, 09:13
                  Byłem w Stambule tydzień temu, ale co Ci przyjdzie z tego, że Ci powiem jaka była wtedy pogoda?
                  • simon_r Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 24.03.11, 15:27
                    No wiesz... ale może zauważyłeś jakieś znaki??.. np. Turków zbierających opał, co by oznaczało, że będzie zimno. ;)))
                    • pavvka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 24.03.11, 16:42
                      Nie zbierali :) Akurat dobrze trafiłem - było ciepło (tzn. około 15 stopni w dzień) i ładnie. Ale wiem, że kilka dni wcześniej padał śnieg, a po moim wyjeździe też się ochłodziło. I autentycznie nie rozumiem sensu pytania, dlatego dociekam. Powiedzmy, że pytaczka się dowie jaka jest pogoda w danym miejscu dzisiaj - i co? Przecież za 2 dni spokojnie może być o 10 stopni więcej albo mniej. I zacznie padać, chociaż teraz przez cały tydzień było słonecznie.
                      Można sprawdzać prognozy pogody tuż przed wyjazdem (np. na tej stronie ), albo obejrzeć dane klimatyczne (np. takie) żeby wiedzieć w jakich granicach pogoda zawiera się w danym miejscu o danym czasie. I to, owszem, ma sens.
        • Gość: Pusia46 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.03.11, 22:18
          No i jeszcze dwa ostatnie noclegi znowu w Antalyi, w tym samym hotelu.
          • Gość: duende Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.11, 00:30
            Nie bardzo rozumiem sens wypożyczania samochodu skoro decydujesz się na wycieczkę objazdową? Wyjazdy są ok 8.30 z hotelu , postoje co ok 1,5 h na ok 15 -20 min. Program jest tak dobrze zorganizowany że samochodem sam tego nie zwiedzisz. Wraca się ok 18.00 prysznic i akurat na kolację , potem basen w hotelu i kiedy czas na samochód. Polecam basen termalny ( za darmo) w hotelu Richmont - świetna sprawa, w Sealife -też przyjemny basen ( ręczniki są za darmo wszędzie). Aha nasi kierowcy mieli w autokarze piwo i wodę ( taniej niż w sklepach:) ) więc luksus naprawdę :) .
            • kurczak48 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 22.03.11, 06:45
              Po prostu raj , wszystko za darmo z Bon Prix :D:D:D
            • simon_r Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 22.03.11, 09:24
              Sens jest bardzo prosty... wypożyczając samochód nie musze tłuc się konwojem autokarowym z setką ludzi, robić zdjęć na gwizdek i jeść kolacji (nawet bardzo dobrych) w hotelu.
              Nie muszę również być zdanym na łaskę Metina w kwestii zatrzymania się w dowolnym miejscu celem zrobienia paru fotek a wieczorem mogę sobie pojechać do centrum i posiedzieć w fajnej tawernie zamiast w lobby hotelowym.
              W czasie gdy wycieczka pojedzie zwiedzać potwornie drogie manufaktury ja mogę pojechać na prawdziwy bazar i do prawdziwych outletów gdzie nie docierają numerowane wycieczki, od których biura podrózy dostają prowizje.
              Wiem, że to objazdówka i tym bardziej widzę tu sens wypożyczenia samochodu, gdyż siedząc w jednym hotelu musiałem każdą drogę pokonywać dwa razy (tam i z powrotem :) a mając już zapewnione hotele na trasie mogę sobie dowolnie kształtować czas i miejsca mojego zwiedzania.
              Przy takiej cenie wycieczki stać mnie na to żeby zapłacić sobie za komfort bycia niezależnym.
            • simon_r Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 22.03.11, 09:28
              Aha... piwo i wodę to kierowcy mieli taniej niż w sklepikach hotelowych :)
              Bo w normalnych sklepach piwo i woda kosztują ok. 1 liry.. no ale tego Metin nikomu nie powie tylko zacznie straszy c jak to okropnie Cię tam oszukają, okradną i broń Boże nie wolno nawet pomysleć o tym, zeby zrobić coś inaczej niż on mówi. Ja wiem, że wszyscy się Metinem zachwycają ale juz byłem na jednej wycieczce z Bon Prix i doskonale znam jego ściemy.
              • Gość: Pusia46 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.03.11, 11:40
                Jak byłeś i wszystko wiesz, to po co się pytasz? Nudzisz się?
                • Gość: warszawka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 12:20
                  simon_r - jak narazie po przeczytaniu Twoich wypowiedzi uważam że masz dobre spięcie w mózgu. Byłem już 3 razy na wyjazdach z Premio. Pewnie wypowiadasz się o wszystkich że ściemniają ponieważ sam coś nie wyjaśniłeś i uważasz się za biednie teraz pokrzywdzonego- w moich grupach też były podobne typki jak Ty więc sorry ale tu nikogo nie nabierzesz! Jeśli jesteś takim bogatym cwaniaczkiem to dlaczego nie pojedziesz samochodem to Turcji bądź nie znajdziesz sobie tanich linii do Turcji i będziesz sam sobie wszystko zwiedzał? Po to są objazdówki żeby właśnie jechać z grupą fajnych ludzi, pozwiedzać i sie zrelaksować!!!! Co do przewodników- byłem zadowolony z Metina, z Gosi, Mehmeta , Doroty i innych przewodników, ale jeżeli ktoś jedzie z nastawieniem jaki ja to jestem zajebisty i musi wszystko negować(a w domu ma gorzej niż w psiej budzie) to wybacz ale najlepiej zastanów się nad tym co Ty w ogóle wygadujesz. Mam kontakt ze wszystkimi przewodnikami począwszy od Metina skończywszy na Dorocie. Są naprawde pozytywnymi ludźmi a Ty kolego pomyśl zanim cokolwiek znowu napiszesz
                  Pozdrawiam
                  • Gość: ela_tom Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 12:28
                    Mozecie napisac cos o tej Justynie/????

chcielibysmy byc przygotowani na to czego mamy sie po niej spodziewac

pozdrawiamy
                  • simon_r Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 22.03.11, 16:15
                    wow... chyba komuś nadepnąłem na jakiś odcisk albo inny kompleks.
                    Szanowni drodzy moi adwersarze, czy ja wyjeżdżam do Was z jakimiś personalnymi pretensjami??
                    Gdybyście wykazali choć ociupinkę myślenia zamiast emocji to może byście zauważyli, że byłem z Premio Travel na wyjeździe stacjonarnym. Gdybyście jeszcze wykazali odrobinę chęci to przeczytali byście moje z tego wyjazdu relacje... ZAPRASZAM SĄ TUTAJ
                    Wtedy byście wiedzieli co nazywam ściemnianiem Metina. Przy czym nigdzie nie napisałem, że nie jest on pozytywnym człowieczkiem.
                    A jeśli chodzi o objazdówkę to właśnie zastanawiam sie nad potraktowaniem wycieczki Premio Travel jako rodzaju tanich linii lotniczych połączonych z noclegami na trasie objazdówki.... co?.. nie wolno mi???... Czy widziałeś w umowie z Premio Travel zapis, że nie wolno w żadnym wypadku tej wycieczki traktować jako sposobu taniego dotarcia do Turcji i sposobu na rezerwację kilku hoteli???
                    No cóż widać takie rozumowanie przekracza Twoje zdolności pojmowania.
                  • Gość: W_waw Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 178.244.107.* 21.09.11, 19:47
                    Jesteś super (Warszawa) i tak trzymaj.. głupi jest ten .
                • Gość: aaa Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.cdma.centertel.pl 22.03.11, 12:24
                  skoro jesteś taki cwaniak to nie zawracaj ludziom głowy takimi głupotami
                  • Gość: duende Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.ip.netia.com.pl 22.03.11, 12:51
                    simon... faktycznie szkoda zawracać sobie Tobą głowy...:D dokładnie skoro jesteś taki bogaty to po co wyjeżdżasz z bon prixu? skoro stać Cię na samochód to na prywatny odrzutowiec do Turcji zapewne też:) Nie musisz zwiedzać z ludźmi tabunem jak to nazwałeś autokarów. Myślę że i ludzie z Twojej grupy też będą zadowoleni gdy taki snob zniknie z ich autokaru:) Naprawdę człowieku skoro byłeś na wycieczce z Premio T to po cholerę się pytasz o wypożyczenie samochodu powinieneś wiedzieć że w hotelach są" rent a car":D.
                    Co do Justyny to chyba nie będzie już jej ale nie mam pewności , z nami były dwie nowe pilotki, które przejechały z nami trasę i teraz będą same prowadzić więc może jak nie traficie na Metina traficie na kogoś kompetentnego:) . Życzę każdemu takiej pogody jak ja miałam i zazdroszczę:)
                    • Gość: fran31 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 15:34
                      Dokładnie ! popieram koleżankę wyżej i kolegę parę wypowiedzi wcześniej odnośnie całego simona ! Ten kto był i nie jest z typu ludzi "jestem wiecznie nie zadowolony" to w 100% napewno Wam poleci wyjazd z Premio! :)

Tylko czasem przypomnijcie sobie że Ci przewodnicy,kierowcy czy inni ludzie z obsługi są też ludźmi TAK SAMO jak Wy i mają prawo do błędów !!!!!!!!! Człowiek nie jest istota nie omylną więc WARTO czasem to sobie przypomnieć, a nie zgrywać cwaniaków ze słomą w butach którzy myślą że są nie zastąpieni!
                      • simon_r Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 22.03.11, 16:23
                        Ło matko!!!..... leczcie się na nogi bo na głowę to już za późno i czytać się chyba juz nie nauczycie.
                        Zadałem dokładnie dwa pytania, na które odpowiedzi otrzymałem i dziękuje. Pytania te brzmiały:
                        pytanie nr 1 - czy jesteś w stanie powiedzieć w jakich hotelach w jakich miejscowościach się mieszka??
                        pytanie nr 2 - i czy te hotele są daleko od centrum miejscowości?

Święte oburzenie na to, że wolę zwiedzać sam niż się wozić z tłumem ludzi możecie sobie niniejszym wsadzić głęboko tam gdzie wam wygodnie.
                        Jakoś nie zauważyłem, żebym ja oceniał wasze metody wypoczynku.
                        • Gość: duende Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.ip.netia.com.pl 22.03.11, 16:43
                          simon_r i na tym zakończmy niepotrzebne licytowanie co jest lepsze. Traktuj sobie wycieczkę z Premio Travel jak chcesz , możesz sobie wypożyczać samochody, jeździć gdzie chcesz tylko nie wprowadzaj ludzi w błąd, bo ja uważam że wyskakując z hasłem- ściemnianie Metina czy tabuny autokarów czy zatrzymywanie się przy pamiątkach gdzie przewodnicy maja za to kasę- wprowadzasz ludzi w błąd. Ludzie mogą zrozumieć to jako coś przeciwko. Nikt nie każde kupować Ci pamiątek przy parkingach , ostatni dzień w Antalyi jest czas wolny ok 2,5 h można tam nabyć pamiątki. W Efezie mieliśmy wolny czas ok 1 h. w Pamukkale też z 2,5 h więc nie opowiadaj że ludzie są uwiązani na sznurku:). Ja osobiście czytałam Twoją relację i uważam że w trakcie pobytówki też wypożyczyłabym samochód żeby coś zobaczyć ,bo nie nadaje sie na leżenie na plaży 7 dni:) ale skoro wypiera się opcje objazdówki to wychodzenie przed szereg jakoś mnie dziwi ale Twoja sprawa:) Aha co do targów i bazarów jak pisałeś nie zabierają żeby zobaczyć prawdziwą Turcję to tutaj się mylisz mój drogi :) Na naszą prośbę Metin zabrał nas na bazar turecki w Antalyi - mieliśmy tam chyba z 1h czasu wolnego. I wiesz co Ci powiem mam fajne zdjęcia tylko ale wyszłam stamtąd tak zmęczona nachalnymi sprzedawcami że tyle bazarów mi starczyło na cały pobyt:). Zresztą większość naszej grupy miało już dosyć po 20 minutach zakupów na bazarze:) i każdy marzył wrócić do polskiego hipermarketu żeby już nikt im" nie kazał "nic kupować :)

• Gość: duende Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.ip.netia.com.pl 22.03.11, 16:44
                            "Nikt nie każde kupować Ci pamiątek przy parkingach , "
                            powinno być :
                            Nikt nie musi, nie ma obowiązku kupować pamiątek przy parkingach :)
                          • simon_r Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 22.03.11, 17:22
                            Ano widzisz.... zadałem tylko pytania o to gdzie są hotele i z nikim się nie licytowałem. Za to rzuciło się na mnie stado oburzonych ludzi wyzywając mnie od snobów, skrzywionych coś tam itd...
                            A jeśli chodzi o sklepy odwiedzane z wycieczką to uwierz... nie wprowadzam nikogo w błąd. Autokarowi turyści są wożeni tam gdzie biuro dostaje prowizję. W tym właśnie celu dostaje się numerki przy wejściu. Są w Antalyi prawdziwe outlety gdzie można zrobić naprawdę dobre i markowe zakupy za ceny ok. 1/3 polskich.... ale tam autokary nie jeżdżą. To samo dotyczy zwykłych supermarketów. Mimo wielkich próśb naszej wycieczki, żeby zatrzymać się w Serik pod sklepem typu "zwykły supermarket" Metin naopowiadał coś o tym jak to on jest odpowiedzialny za wycieczkę i nie wolno mu tego zrobić bo... właściwie nie wiadomo bo co.
                            Na bazar natomiast warto pojechać samemu i zrobić to o poranku gdy ów się otwiera, gdyż jest to kwestia przesądu... Turek musi obsłużyć pierwszego klienta bo inaczej będzie mu się źle handlować przez cały dzień. Dlatego po przejściu wycieczki już nie będą tak skorzy do negocjacji ;)
                            Nie zamierzam tym nikogo zniechęcać. Wycieczki są fajne i nigdy nie twierdziłem, że nie są warte swojej ceny. Zwyczajnie uważam, że sam potrafię lepiej zorganizować sobie swój własny czas.

------------
                            Grecja Turcja i inne relacje z podróży
                            • Gość: karol Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.clubnet.pl 22.03.11, 22:30
                              Więc jeśli potrafisz sobie wszystko sam zorganizować to po prostu nie zawracaj głowy na forum swoimi średnio prawdziwymi opiniami i weź zabierz się już dziś za zorganizowanie sobie swojego wyjazdu samemu.

Poza tym skoro widzisz że tyle osób uważa jednogłośnie pewne fakty o Tobie które można przeczytać we wcześniejszych opisach- to znaczy że jakaś prawda w tym jest!

Więc skończ już wypisywać swoje zbędne wypowiedzi i robić średnią atmosferę na forum.
                              • Gość: duende Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.11, 23:09
                                co do bazarów to właśnie Metin zabrał nas na jeden z nich i nie dostawałam nigdy żadnych numerków i wątpię żeby Metin czy biuro miało z tego jakieś prowizje bo akurat ten bazar na pewno nie był w planie:) co do supermarketów przy wolnym czasie np w Myrze znalazłam taki super market:) , wiadomo że jeżeli jest się w hotelu na "pustkowi" jak Richmont Hotel Metin nikt nie zabierze Cię do marketu. U nas częśc grupy pojechała do Domu Matki boskiej, inna częśc wylegiwała się na plaży a inna wynajęła taxówkę za 10 euro i pojechała do Selcuk i każdy był zadowolony:) Co do numerków o których mówisz nie wiem co to bo nikt nam czegoś takiego nie wręczał. Poza tym autokar zatrzymuje się w miejscach gdzie są Wc, gdzie można napić sie czegoś i kupić pamiątki i jak dla mnie to akurat świetna sprawa. Oczywiście fajnie zobaczyć Turcję czy inny kraj " z drugiej nie turystycznej strony" ale wtedy organizuję sobie wyjazd na stopa albo wyłącznie we własnym zakresie tyle na ten temat:)
                                W każdym razie nie martwcie się że będziecie wożeni gdzieś gdzie nie warto. Co do zegarka to przy grupe 40 osobowej ważne jest żeby ustalić godzinę zbiórki, bo jak wyobrażasz sobie że każdy wraca kiedy chce . Wtedy jest szansa że nie zdąży się nawet na śniadanie:0 a co do odpowiedzialności za grupę to oczywiście Metin czy inny przewodnik jest odpowiedzialny za Ciebie, gdyby się coś stało on musi się tłumaczyć nie Ty:)
                                • Gość: Pusia46 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.03.11, 00:16
                                  Jak zauważyłam, cena benzyny w Turcji w przeliczeniu na nasze złotówki, wynosi 7,20, więc jak kogoś stać na to, to niech sobie sam organizuje cały wyjazd razem z przelotem i hotelami.Mnie sie wydaję,że cos takiego trzeba by ustalić z Premio Travel, w końcu oni nas ubezpieczją i odpowiadają za nas, chyba nie zgodzili by się na takie samodzielne podróżowanie. Najlepiej zadzwonic do nich i porozmawiać o tym. Wtedy byłoby wszystko jasne.
                                  • Gość: duende Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.ip.netia.com.pl 23.03.11, 12:16
                                    dokładnie tak myślę:) ceny benzyny są raz droższe niż w Polsce a i dla mnie wygodniej kiedy autokar zawozi mnie na miejsce docelowe nie musze szukać parkingu i płacić za niego dodatkowo ale to już kwestia wyboru. Ja w każdym razie jeżeli jadę na własną rekę to od początku i do końca a nie na pół gwizdka, samolot i hotel organizowane przez biuro a reszta przez siebie. W końcu można sobie zorganizować wszytko od A - Z samemu:) Nasza grupa była super - więc zyskałam nowe znajomości które na pewno będę podtrzymywać:) Pozdrawiam autokar nr 10 z Metinem 12-19 marzec :) "można tak powiedzieć ;) "
                                    • Gość: patrycja Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 19:57
                                      kochani powiedzcie mi prosze czy te wszystkie hotele posiadaja siec wi-fi? bo nie wiem czy jest sens brac komputer, a przyznam ze bardzo by mi sie przydal
                                      lece 2.4. z wawy, leci ktos?
                                      • Gość: duende Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.ip.netia.com.pl 28.03.11, 16:34
                                        to są hotele 4 i 5 * Patrycjo . Z tego co kojarzę mają sieć internetową, zresztą kilka osób miało laptopy. ja też planowałam zabrać laptopa ale zrezygnowałam i dobrze bo czasu nie było na komputer:) pozdrawiam:)
                                        • Gość: patrycja Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 11:09
                                          Bardzo dziękuję :)
                                          Też bym chętnie nie brała, ale sprawy zawodowe wymagają chociaż kilkuminutowego kontaktu ze światem codziennie :)

pozdrawiam
                                          • Gość: Pusia46 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.03.11, 12:05
                                            Wszędzie jest internet, ale z tego, co wiem, wszędzie jest płatny i jak widziałam nasza przewodniczka korzystała z niego przy recepcjach. Są też w każdym hotelu kawiarenki internetowe. Oczywiście płatne.
                                            • Gość: stachu Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 15:22
                                              w Grand Ring Hotel na 100% jest darmowy internet w holu bo w pokojach raczej nie łapie zasięgu :)
                                              • Gość: Pusia46 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.03.11, 19:26
                                                Ale ten hotel jest w Kemer, a tam wycieczka nie nocuje.
                                          • simon_r Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 02.04.11, 20:45
                                            Posiadają ale jest płatna. Za pół godziny było to 3 euro a za cały dzień chyba 10... dokładnie nie pamiętam bo nie używałem ale w pokoju były karteczki z cenami.
                                      • Gość: iga Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 22:17
                                        hotel surmeli ma darmowe wifi, trzeba tylko sie zalogowac, w recepcji dostaniesz dane do logowania, u mnie loginem byl nr paszportu a haslem nr pokoju
                                        • Gość: Ewa i Andrzej Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.aster.pl 28.04.11, 01:06
                                          My bylismy z Bon Prix w Turcji od 9 do16 kwietnia. Mamy bardzo miłe wspomnienia, a sama wycieczka należała do najbardziej udanych wśród naszych wyjazdów, choć podróżowaliśmy
                                          nie raz z drogimi biurami podróży. Uważam, że jej plusem są dobre proporcje między zwiedzaniem a innymi atrakcjami. Tego zwiedzania nie ma tak wiele i chwała organizatorom za to - człowiek nie jest zmęczony i ma szansę zapamiętać, co widział, nie dostaje na koniec totalnego zametu. Jest za to i rejs łódkami, i opalanie na plaży, i występy taneczne z profesjonalnym tańcem brzucha (wprawdzie dla tych, którzy wykupią wycieczkę kakultatywną, ale warto się na to "zrujnować") i sympatyczna gala na sam koniec. Wielkim atutem naszej wycieczki byli piloci - trafilismy wspaniale: Małgosia jest nie tylko kompetentna - zna Turcję, bo już rok tam mieszka - ale też bardzo życzliwa, ciepła i sympatyczna, a Mustafa to człowiek wielkiego taktu i kultury. Warto też wspomnieć o doskonałym kierowcy - Memet zadziwiał panie, dosłownie wydzierając im walizki z rąk, a jeździł fantastycznie!
                                          Polecam każdemu Turcję z Bon Prix. Myślę, że menedżerowie Biura wzięli sobie do serca najnowsze trendy w obsłudze klienta - najważniejsze jest wrażenie, przeżycie - i zadbali o to, by swoich klientów trochę rozpieszczać, zresztą tanim kosztem - a to cię częstują raki, a to słodyczami, a to pieczonymi krabami, to znów puszczają w obieg kolonię limonkową lub szykują jeszcze inne niespodzianki. Te wszystkie drobne gesty tworzą atmosferę i powodują, że robi się miło, ludzie się wyluzowują, otwierają i integrują.
                                          Jedyne przed czym bym ostrzegała to przed zakupami w fabryce biżuterii (raczej się przepłaca), bo w skórach można wytargować korzystne ceny.
                                          Ogólnie trzeba powiedzieć, że Biuro dotrzymało warunków umowy - hotele głównie pięciogwiazdkowe, wszędzie szwedzkie stoły, wygodne autokary i autentyczna wiedza na temat tego, czego turysta potrzebuje do szczęścia! Tak trzymajcie!
                                          • simon_r Turcja na zaproszenie Bon Prix.... relacja 03.05.11, 23:34
                                            Relacja z objazdówki z Bon Prix... trochę to trwało zanim się spisało, ale jest.
                                            Bon Prixa co prawda mało w tej relacji bo trochę to inaczej było :)
                                            • Gość: danielWW Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix.... relacja IP: *.clubnet.pl 04.05.11, 00:13
                                              Ty to jednak simon masz nie równo poukładane w głowie.... Ale to już większość wie....
                                              Zastanawia mnie tylko skoro wszystko negujesz ( bo tak już jest , nawet nie wyruszywszy z PL) to po co w ogóle Ty się pchasz do tej Turcji?!

Aż przykro się robi że za granicą muszą poznawać takich Polaków jak Ty.... Ale jesteś idealnym przykładem teorii że My Polacy to czasem lubimy sobie ponarzekać ! Bo przecież za łatwo byłoby powiedzieć " jest idealnie " !

Osobiście polecam Wam wyjazd z Premio czy to objazdówka czy relaksacyjny wyjazd. "Przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem" :) Szkoda że wiele ludzi nie opisuję tu swoich wyjazdów bo NAPRAWDĘ większość przyjeżdża 100% zadowolona! Nie psujcie sobie humorów takimi wypocinami jak np simona. Jeżeli człowiek chce na własną odpowiedzialność jechać na wyjazd to robi to całkowicie inaczej! A takie wyjazdy jak z Premio są po to żeby nad niczym się nie zastanawiać co chwilę tylko WYPOCZYWAĆ!!!!

Pozdrawiam
                                              • simon_r Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix.... relacja 04.05.11, 15:35
                                                Danielu drogi!!.. czy wykazałeś chociaż ODROBINĘ wysiłku aby przeczytać to co napisaliśmy w relacji???.. czy tez jesteś tym rodzajem, który wszystko wie zanim jeszcze się dowie??
                                                Na szczęście mnie w Turcji nie spotkasz, bo nawet jeśli tam będziemy w tym samym czasie to z całą pewnością w różnych miejscach... Ty sobie będziesz jechał swoim wygodnym autokarem do kolejnej fabryki biżuterii a ja w tym czasie będę siedział na plaży lub w innym pięknym miejscu, którego nie obejrzysz nawet z daleka..
                                                Oczywiście istnieje niebezpieczeństwo, ze wpadniemy na siebie w windzie hotelowej ale jestem skłonny takie coś zaryzykować.
                                                Pozdrawiam
                                                Simon
                                              • Gość: duende Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix.... relacja IP: *.ip.netia.com.pl 09.05.11, 16:54
                                                www.libertas.pl/myra_i_plaza_iztuzu_w_poszukiwaniu_sw_mikolaja_i_zolwi_turcja.html?PHPSESSID=6b1437fa3869ad822a2bc4b9b73aa057
                                                to tutaj moja informacja o wycieczce do Turcji z bon Prix:) w przeciwieństwie do Simona ja jestem zadowolona:) i niech sobie czyta ten co chce a ten co nie niech nie czyta:) bo już słyszałam na innym forum że za często piszę że było fajnie ale jak było to będę pisać po raz 1000 i co :)
                                                • simon_r Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix.... relacja 09.05.11, 22:41
                                                  w przeciwieństwie do tego co tu niektórzy próbują insynuować ja też jestem zadowolony... i to bardzo zadowolony... tyle tylko, że z własnego programu zwiedzania :)
                                                  • Gość: p Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix.... relacja IP: *.ostrowmaz.mm.pl 14.07.11, 19:38
                                                    mogę odsprzedać za 300 zł takie zaproszenie 06-2011 prosze o kontakt w.paulina@vp.pl
                                                  • Gość: Oliwka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix.... relacja IP: *.ostrowmaz.mm.pl 22.07.11, 19:55
                                                    A może ma ktoś ofertę i nie zamierza z niej skorzystać (wycieczka objazdową Likia z firmą Bon Prix)? Jestem zainteresowana: sylr@interia.pl
                                                  • ala1-967 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix.... relacja 10.08.11, 17:45
                                                    Odsprzedam zaproszenie od bon prix wycieczka objazdowa LIKIA. Nazwa oferty: TUR-BON-07-2011
                                                    aliszar@poczta.onet.pl
                                                  • Gość: Little_One Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix.... relacja IP: *.finemedia.pl 10.08.11, 16:55
                                                    Odsprzedam niedrogo kupon Premio Travel z Bon Prix na 8 dniowy wyjazd do Turcji TUR-BON-07-2011 - Wycieczka objazdowa Likia.
                                                    Koszt wycieczki 440zł (opłata lotniskowa) + 25 zł (ubezpieczenie).

Osoba towarzysząca: już od 999 PLN

W cenie:
                                                    - przeloty
                                                    - transfery
                                                    - 4i5 gwiazdkowe hotele
                                                    - 7* śniadania w formie bufetu
                                                    - polskojęzyczny rezydent
                                                    - wieczorna gala
                                                    - program wycieczek min. Efez, Pammukale

Kontakt: joanna-cichosz@wp.pl (najchętniej ktoś z Wrocławia - są wyloty)
                                            • Gość: józia Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix.... relacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 12:05
                                              simon, bardzo ciekawa relacja, duzo w niej prawdy, zwiedzanie na takiej zasadzie jak to zrobiles tj. czesciowo na wlasna reke jest o wiele ciekawsze i tansze i sama bym tak wolala ale niestety nie jestem na tyle odwazna i nie mam na tyle orientacji w terenie, pewnie zaraz bym gdzies zabladzila :) to jak potraktowali was przewodnicy (pisze ogolnie, bo nie wiem kto byl za te decyzje odpowiedzialny) bylo nie w porzadku ale widze, ze juz odezwal sie fanklub premio wiec nie bede wiecej pisac, bo zaraz mnie tez zjadą ;) ale prawda jest taka ze daleko im do idealu, powiem ci, ze jedynie ominela cie przyjemnosc "splywu" rzeka dalyan i pobyt na plazy iztuzu a poza tym to miales ciekawszy program :)
                                              • Gość: michał-sgl Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix.... relacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 12:24
                                                Koleżanko.... Tu nie chodzi o jakiś fanclub Premio a o logiczne podejście!Dawid ma racje! Nie znam biura które postąpiłby inaczej, jeśli rezygnujesz ze wspólnego wyjazdu (bo tak to było w przypadku simona) to rezygnujesz ze wszystkich udogodnień i przywilejów . Takie życie- nic nowego.... Więc albo człowiek wybiera wyjazd z biurem albo jedzie na własną rękę ! Bo gdyby simon trochę bardziej pomyślał to spokojnie taki wyjazd można zrobić za O WIELE niższą cenę niż tu wypisuję....! Tylko wystarczy czasem pomyśleć logicznie a nie kombinować bo jak widać jak zawszę to się nie sprawdza.... ;)

I popieram.... teoria narodu narzekającego - w tym przypadku 100% prawdziwa.....
                                                Trzeba zawsze widzieć POZYTYWY a nie na każdym kroku doszukiwać się NEGATYWÓW!

• Gość: józia Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix.... relacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 14:56
                                                  kolego... gdyby simon zrezygnowal ze wspolnego wyjazdu i oddaliby mu czesc pieniedzy, zostawiajac sobie tylko kase za noclegi w hotelach to rozumiem, ale z tego co pisal, to on tylko zrezygnowal ze wspolnego przemieszczania sie z grupa i zrzekl sie jedynie odpowiedzialnosci biura w razie jakiegos wypadku, cala reszta powinna pozostac wedlug umowy
                                                  • Gość: duende Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix.... relacja IP: *.ip.netia.com.pl 09.05.11, 16:59
                                                    myślę że debata nad Simonem powinna się zakończyć...zrobił jak chciał , wybrał jak chciał. Biuro też ma swoje prawa i skorzystało z prawa- skoro odłączyłeś się od grupy, nie jesteś uczestnikiem wycieczki i nie przysługują Ci z tego tytułu wejściówki i bilety skoro nie jesteś uczestnikiem. A to że zapłaciłeś za to Twój wybór. Rezygnujesz tracisz!
                                                • simon_r Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix.... relacja 04.05.11, 14:59
                                                  Misiowie drodzy... Simon miał czasu na organizacje dokładnie 5 dni. Gdyby w tamtym momencie były bilety lotnicze do Turcji w cenie np. 700zł to nie jechałbym z Premio Travel.... ale nie było.
                                                  Tak wyszło nam 1100zł za przelot z hotelami na głowę i to bynajmniej nie jest drogo.
                                                  Zrezygnowałem jedynie z jazdy wspólnym autobusem... i nie to najbardziej zabolało organizatorów tylko fakt (potwierdzony zresztą przez panią przewodnik), że nie pojechaliśmy z wycieczką do sklepów... jak to pani przewodnik określiła "gdybyśmy Wam dali te bilety to każdy potem by tak chciał"... jak widać z tutejszych wypowiedzi myliła się.. są tacy dla których wartością samą w sobie jest wożenie się autobusem. Czy mam o tym pisać podobnie jak oni piszą o mnie, że mają źle poukładane w głowie???.... No cóż... każdy ma prawo lubić to co lubi. Przedstawiając własny punkt widzenia nie oczekuję, że wszyscy radośnie mnie poprą ale komentarze niektórych świadczą jedynie o ich braku kultury... a może jakichś kompleksach??
                                                  Ja nie narzekam na naszą wycieczkę... co więcej jestem z niej pieruńsko zadowolony i uważam, że składała się z samych pozytywów. Fakt, że biuro nie wywiązało się z umowy i nie dostarczyło nam wejściówek, które były na umowie bynajmniej nam humoru nie zepsuł... my nasz plan wykonaliśmy a 160zł, które trzeba było wydać na bilety, które mieliśmy w umowie nie jest warte tego aby nad tym rozpaczać.
                                                  • Gość: eden_pl Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix.... relacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 16:38
                                                    piszcie reklamacje do prezesa Premio Travel:) niech Wam oddadza kase za te wejściówki :D

Ja tam jadę na własną rekę na początku czerwca :) Byłem z Premio w zeszłym roku- było fajnie :) ale w tym roku wybieramy się sami do Alanyi :) kupiliśmy bilety za 400zł w dwie strony :) więc wszystko jest do ogarnięcia ;)

Sa osoby ktore wola podrozowac z biurami- bo nie musza sie stresowac niczym, a dla innych podrozowanie na wlasna reke jest wieksza frajda :) wszystko jest dla ludzi :)
                                                  • simon_r Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix.... relacja 04.05.11, 16:52
                                                    Gość portalu: eden_pl napisał(a):

> piszcie reklamacje do prezesa Premio Travel:) niech Wam oddadza kase za te wejś
                                                    > ciówki :D

Bez przesady.. nie mam czasu ani ochoty zajmować się pierdołami :) Niech sobie sprzedadzą te wejściówki :P

> Ja tam jadę na własną rekę na początku czerwca :) Byłem z Premio w zeszłym roku
                                                    > - było fajnie :) ale w tym roku wybieramy się sami do Alanyi :) kupiliśmy bile
                                                    > ty za 400zł w dwie strony :) więc wszystko jest do ogarnięcia ;)
                                                    >
                                                    > Sa osoby ktore wola podrozowac z biurami- bo nie musza sie stresowac niczym, a
                                                    > dla innych podrozowanie na wlasna reke jest wieksza frajda :) wszystko jest dla
                                                    > ludzi :)

I tak trzymać... my niestety mieliśmy bardzo mało czasu na ogarnięcie tematu bo wolne wyskoczyło znienacka.
                                                  • mala.7 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix.... relacja 09.05.11, 20:37
                                                    A gdzie można kupić bilety za 400 zł do Alanyi? Chciałabym pojechać na początku września bez biura podróży i nigdzie nie znalazłam biletów w tej cenie:( Szukam lotów z Warszawy.
                                                  • Gość: alina Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix.... relacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 11:05
                                                    Lot miał promocje "szalone środy " tam były fajne oferty lotów... Ale nie wiem czy teraz coś takiego oferują.
                                                    Możesz również lecieć z liniami Wizz Air z Budapesztu- bezpośrednie loty do Antalyi wychodzą naprawdę tanio ok. 600 zł w dwie strony, do Istambułu 200 zł w obie strony, a jak wiemy Budapeszt nie jest daleko i dojazd tam jest bardzo łatwy i na różne sposoby :)

Pozdrawiam
                                                • Gość: Pusia46 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix.... relacja IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.05.11, 14:57
                                                  Zadałam sobie trud i podliczyłam wydatki Simona związane z jego indywidualnym poruszaniem się samochodem i indywidualnym wyzywieniem w czasie wycieczki do Turcji.
                                                  Koszt pobytu poza wpłaconymi na wycieczkę z Bon Prix wyniósł ok 350 euro, nie licząc benzyny, jaką w czasie trasy spalił wypożyczony samochód, bo tego kosztu, ani nie uwzglednił w swojej relacji, ani nie podał. Benzyna w Turcji dużo droższa jak u nas, bo ok 8 zł za l. Euro przeliczcie sobie na złotówki, dorzućcie sobie do tego koszt paliwa, to wyjdzie Wam ładna sumka. Juz nie liczę pieniędzy wydanych na wina, wodę i zakupów. Wg mnie, aby sobie zafundować taką wycieczkę, to trzeba mieć kasę i to nie małą. Simonowi pewnie to się opłaciło, bo pieniadze, które wydałby na przeloty i hotele,które dostał za pół darmo od Premio Travel, mógł wydać na zakupy. No cóż, Polak to potrafi. Potrafi być cwany, ale nie każdy. Widocznie inni, którzy skorzystali z tego, co im zaoferowało biuro w ramach tej wycieczki, albo nie są tacy bogaci, albo tacy cwani. Ja zapłaciłam 1300 zł od osoby razem z obiadokolacjami, a na napoje i inne zakupy i przyjemności wydałam 250 euro na dwie osoby i też jestem bardzo zadowolona,że byłam,że zobaczyłam i że na tyle mnie było stać i mogłam sobie na taką wycieczkę pozwolić. Każdy żyje wg swoich możliwości.
                                                  • Gość: alek Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix.... relacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 16:06
                                                    "każdy żyje wg swoich możliwości " i tym akcentem zakończmy już dyskusje na temat simonów i innych.....

Ta strona służy do przekazania informacji na temat kompletnej wycieczki z Premio Travel i niech tak zostanie :)
                                                  • Gość: duende Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix.... relacja IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.11, 22:58
                                                    jestem za :) tutaj powinny znaleźć się opinie dla tych którzy planują wybrać się do Turcji z Premio Travel. Opinie o hotelach, o organizacji, o dodatkowych opłatach, o odwiedzanych miejscach, o tym czego można się spodziewać lub nie i tyle.
                                                  • Gość: vvv eeee, nie przeginajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.11, 06:47
                                                    A może w ogóle zmienić nazwę tego forum z Turcja na Turcja z Bon Prix? Wtedy nie trzeba się będzie gimnastykować w sztuczne podtrzymywanie wątku
                                                  • Gość: alek Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.clubnet.pl 13.05.11, 23:53
                                                    no ale przeciez jest "Turcja na zaproszenie bon prix" :) wiec nie trzeba nic zmieniać:) każdy wie o co chodzi.....

wiec najlepiej będzie jak forum zostanie przy wersji początkowej i będzie miało jedyny cel - opisania wyjazdów Bon prix za pośrednictwem biura Premio Travel :)
                                          • Gość: Kajka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.11, 14:26
                                            Mam wielką prośbę. Wybieram się do Turcji w połowie listopada (19.11), czy wie ktoś mniej więcej jakiej pogody można spodziewać się wtedy? Co ze sobą zabrać?
                                            • Gość: effka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 19:32
                                              My również wyjeżdżamy 19.11 (z Wawy). I mamy ten sam problem, wyczytałam z ulotki reklamowej, że średnia temperatura w listopadzie to 23*C, wody 21.
                                              • Gość: Kajka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.11, 14:13
                                                My mamy wylot z Katowic. Przypuszczam że oprócz bluzek z krótkim rękawem trzeba mieć jakieś bluzy a nie wiadomo czy nie jakąś wiatrówkę na wyjazd w góry.
      • jolana14 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 23.05.11, 20:09
        W sobotę wróciłam z Turcji z zaproszenia z Bon Prix .Była to objazdowa wycieczka po Liki.
        W większości zgadzam się z duende chociaż z kosztami to nie całkiem. Koszt dla osoby samotnej wynosi 1715 zł ( przymusowy caly pokój ) plus dodatkowe wycieczki i obiady ( 85 euro ) plus napoje do obiadów i kolacji i czasem niezbędne napiwki plus wiza to minimum 2450 zł. Za to hotele piękne, jedzenia w bród no i koszty jazdy autokarem ( benzyna już po 8 zł) wysokie.
        Nasza grupa miała przewodniczkę Anię, protekcjonalną i ponurą , w autokarze było cicho, nudno i sennie. Grupa była fajna ale wtedy gdy dziwnej dziewczyny nie było.
        Duende pisze, że ich Metin rozśmieszał, śpiewali piosenki i było wesoło. Nasz Ahmet rano przed autokarem uśmiechał się i mówił " dzień dobry" i potem nigdy już się nie odezwał. Kierowca też się uśmiechał. Tylko pilotka ani się nie uśmiechała ani raczej nie klaniała.
        Pierwszy raz się spotkałam z taką sytuacją. Szkoda, bo wszystkim nam to popsuło nastrój.
        • simon_r Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 23.05.11, 21:14
          czegos nie rozumiem... kazali wam płacić za benzynę do autokaru??.. ;)
          • jolana14 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 23.05.11, 22:08
            Ależ skąd. Podkreślam tylko, że biuro te koszty ponosi i nie może taka wycieczka zbyt mało kosztować. Gdyby nie ta niegrzeczna i arogancka pilotka to wycieczka byłaby naprawdę fajna.
        • Gość: duende Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.11, 00:16
          jolanta moje koszty były takie ale ja leciałam 12 marca i wtedy koszty są niższe bo im dalej sezonu tym taniej:) Co do Ani pilotki chyba wiem o kogo chodzi ... uczyła się kiedy ja jechałam .
      • Gość: JOLA Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 17:16
        WITAM, CHCE JECHAC Z PON PRIX W LISTOPADZIE.CZY MOZESZ POWIEDZIEC CZY WARTO?
    • ania_gone Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 20.05.11, 15:41
      Witam serdecznie, teściowa uraczyła mnie tą okazją :)
      Termin już wybrany wylot 1 X 2011 z Warszawy - niestety z Gdańska już nie mają. Może ktoś udzieli mi jakichś cennych wskazówek (ile dodatkowych pieniążków ? euro czy dolary) będę bardzo wdzięczna :)
      A może ktoś też się wybiera w tym terminie :) Pozdrawiam
      • Gość: Beata Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.xdsl.centertel.pl 20.07.11, 18:55
        Ja również się wybieram w tym terminie czyli dokładnie 01.10.2011 tylko prawdopodobnie z Katowic. Mam jednak troche wątpliwości co do tego wyjazdu czy napewno wszystko jest w cenie, czy nie będzie trzeba na miejscu ponosic dodatkowych opłat. Dlatego prosze o jakies kolwiek wskazówki. Jest to wycieczka objazdowa po Likii.
        • Gość: c Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 22:47
          ja była wiosną i nie ma żadnych dodatkowych opłat
    • Gość: wioleta Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 11:37
      Ja też się wybieram z bon p. ale w październiku, wylot 12. z Gdańska. Koszt tej wycieczki wyniesie ok. 3200zł
      • Gość: nika Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 14:11
        3200 zł za dwie osoby?
        • Gość: anka9 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 17:38
          opowiedzcie coś o tej Ani, lecimy z Premio i chcielibyśmy się dowiedzieć czego się po niej spodziewać ?
          • jolana14 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 24.05.11, 18:12
            Może na tę Anię nie trafisz bo jest bardzzo dużo grup i inni te pilotki chwalą. Zresztą na Facebooku napisałam o tym i Premio Travel już wie. Zastanawiałam się nad tym co napisała dounde, że boki zrywali w autokarze dzięki Metinowi. W jakim języku on z nimi rozmawiał? Nasz Ahmet rano się grzecznie uśmiechał i próbował mówić " dzień dobry ". Ta pilotka przez połowę wycieczki nawet z nim nie bardzo rozmawiała.
            • simon_r Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 24.05.11, 19:27
              Metin gada po polsku bo przez jakiś czas pracował w Polsce jako przedstawiciel handlowy... całkiem fajny z niego gość i prawdziwy dyplomata :P

Definicja dyplomaty -> ktoś kto w taki sposób potrafi powiedzieć "sp..j", że już się cieszysz na czekającą cię wyprawę :)
              • Gość: kiki Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.11, 20:54
                eh simon simon każdy wie że zanim nie przepadasz.... ale nie gadaj o ludziach rzeczy na forum gdy tak naprawdę ich nie znasz.... byłeś z nim na jednym wyjeździe i gadasz o nim nie wiadomo co.... odpuść już.....

Jeśli znałbyś go lepiej i dłużej to luz... ale nie wypowiadaj się o ludziach których nie znasz....

Metin mówi dobrze po polsku więc to dobre rozwiązanie dla wycieczek.... Jest miły i sympatyczny- więc czego więcej chcieć na wycieczkach :)
                • jolana14 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 24.05.11, 22:10
                  Chyba kiki źle zrozumiałaś simona. To co napisał o Metinie dobrze o nim świadczy a określenie dyplomaty bardzo dobre.
                  • Gość: natka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.clubnet.pl 25.05.11, 00:02
                    ciekawe czy Premio zrobi coś z tą Ania, nie chcielibyśmy na nią trafić......
                    Skoro zepsuła Wam wyjazd to naprawdę nieodpowiednia osoba do takiej pracy
                    • jolana14 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 25.05.11, 20:13
                      Może ona była pierwszy raz i coś zrozumie. Premio Travel wie już o niej. Zresztą grup jest bardzo wiele, pozostali bardzo chwalą pilotów wię musiałabyś Natka mieć wyjątkowego pecha. A wycieczka naprawdę piękna.
                      • Gość: natka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.clubnet.pl 25.05.11, 20:37
                        jolana14 dziękuję :) mam nadzieję że wszystko będzie dobrze :) bo lepiej zwiedzać w miłej atmosferze :)
                        • jolana14 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 25.05.11, 21:05
                          Wszystko będzie dobrze. Jeżeli masz wycieczkę po Likii to wkółko wsiadając i wysiadając z autobusu, nie idzie się nie zaprzyjaźnić z ludźmi. Postojów sporo. Widoki obłędne. Obiady i wycieczki dodatkowe można wykupić lub nie. Ja wykupiłam ale raczej niepotrzebnie. Dla 2 osób to 170 euro czyli prawie 700 zł. Gala na końcu to raczej dancing i można się bez niej obejść jeżeli tak jak my, 2 godziny po przyjeździe z gali wyjeżdżaliśmy na lotnisko.
                • simon_r Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 25.05.11, 19:04
                  kiki Droga!!
                  Ja Metina podziwiam a nie nie lubię :))
                  Sam chciałbym tak umieć zakręcić ludzi.
                  • Gość: natka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 12:15
                    dziękuje jolana14 za informację :)
                    pozdrawiam
                  • Gość: hehe Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 10:34
                    nooo metin to mistrz sciemy ;), latwowierni ludzie jedli mu po prostu z reki
            • Gość: duende Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.dynamic.chello.pl 29.05.11, 01:06
              Metin rozmawiał z nami po polsku:) jest przewodnikiem i naprawdę życzę wszystkim takiego przewodnika:) Z administracji tureckiej był P. Alpaj ( nie wiem czy dobrze napisałam) też był miły i tez się uśmiechał ale nie mówił po polsku:)
              • Gość: jadzia Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 11:57
                Wróciliśmy niedawno z wycieczki z Premio. Było super- hotele piękne, jedzenie smaczne, pogoda fajna kraj przepiękny :) Metin świetny przewodnik z dużą wiedzą, super opowiada i był zawsze do Naszych usług gdy mieliśmy problemy zdrowotne czy językowe :) Inni przewodnicy też bardzo sympatyczni- choć nie zawsze tak optymistycznie nastawieni do życia jak Metin.
                Wyjazd bardzo udany gdy nie słychać marudzących Naszych rodaków ;)
                Polecamy
                Pozdrawiam
        • Gość: Wioleta Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.11, 12:08
          Tak za dwie osoby:)
          • Gość: Wioleta Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.11, 12:14
            Odpowiedź powyżej była do niki
          • Gość: Wioleta Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.11, 12:17
            Bardzo chciałabym się dowiedzieć, czy ktoś też wylatuje z Gdańska 12. 10.2011r na wycieczkę objazdową Likia?
            • Gość: emu Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.play-internet.pl 18.06.11, 18:56
              czy dostaliście już może zaproszenia z bon prixu na wrześniowe terminy czy jedziecie bez zaproszeń i jakie są koszty? widzę że już się wybieracie. mnie interesuje kapadocja ;)
            • daga_1 Re: Czy w październiku jest na tyle ciepło, żeby 11.07.11, 23:05
              jechać czy raczej spodziewać się, że może częściej padać. Bo nie wiem czy wybrać wrzesień czy październik. Październik trochę tańszy.
              • simon_r Re: Czy w październiku jest na tyle ciepło, żeby 12.07.11, 09:35
                Październik jest bardzo dobry
            • Gość: p Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.ostrowmaz.mm.pl 14.07.11, 19:41
              odsprzedam zaproszenie 06-2011 za 300 zł. zainteresowanych prosze o kontakt w.paulina@vp.pl
      • effka46 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 22.08.11, 22:24
        Kto jedzie 19 listopada z Warszawy?
      • Gość: Renata Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.11, 16:06
        Witam
        Jestem Renata,te wylatujemy mężem 12-tego do Turcjii, na zaproszenie Reader's Digest.Wylatujemy z Poznania,proszę o kontakt,będzie raźniej
      • Gość: renia Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.11, 17:14
        Witam
        Ja z mężem też wybieram się na wycieczkęz Premio Travel 12 października,wylatujemy z Poznania,proszę o kontakt,będzie raźniej:)
    • Gość: Łukasz Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.07.11, 20:21
      Witam.
      Szukam kompana na wylot z Poznania we wrześniu (również z 'darmowym' biletem) na 'Turcja 8 dni atrakcji'.
      Zamierzam wybrać się sam, a jak wiecie we 2 razniej ;)
      Proszę o kontakt ld3@wp.pl
      • Gość: kaha Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 13:51
        Dostałam bon (TUR-BON-06-2011), ma ktoś może odstąpić drugi taki bon, bardzo proszę o informację na email: kasiabiz@walbrzych.info Czekam na informację, Dziękuję
        • Gość: Celina Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.11, 19:05
          Na jeden bon są dwie osoby, chyba, że chcecie paczką jechać.
          • Gość: Celina Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.11, 19:10
            Jeżeli ktoś ma zbędny bilet to jestem chętna. Pojechałabym też, proszę o info na maila: celhab@wp.pl
            • ala1-967 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 12.08.11, 18:06
              Odsprzedam zaproszenie od bon prix wycieczka objazdowa LIKIA. Nazwa oferty: TUR-BON-07-2011
              aliszar@poczta.onet.pl
    • Gość: justI Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.xdsl.centertel.pl 13.07.11, 00:17
      Witam!
      otrzymałam właśnie zaproszenie od bon prix na wyjazd do Turcji (Likia) i zastanawiam się czy rzeczywiście warto..jestem młodą osobą i nie wiem czy to coś dla mnie..jaka jest średnia wieku uczestników?czy wycieczki są rzeczywiście tak atrakcyjne jak to opisują? a 22 października nie będzie jeszcze za chłodno w tamtych rejonach? z góry dzięki za wszelkie informacje!
      • Gość: jolka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.clubnet.pl 13.07.11, 08:33
        na te wyjazdy raczej jeżdżą starsze osoby bo to już po sezonie wakacyjnym ;)

Pogoda jest ok , choć wieczory już trochę chłodne
      • ania-n21 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 13.07.11, 10:22
        Ja też jestem młodą osobą i jadę. Myślę, że będzie fajnie. Ja się wybieram końcem października i początkiem listopada i trochę boję się o pogodę ale tylko wtedy mam wolne na uczelni.
      • Gość: Celina Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.07.11, 17:55
        Ja byłam z moja córką (15 lat) oraz wcześniej poznaną parą (18-20 lat), kilka osób po 20, a potem to już do 40, aż do ponad 80 lat.
        Wycieczka jest dobrze zorganizowana. Naszą przewodniczką była pani Renata, a ja byłam zadowolona z jej pracy.
      • Gość: paulina Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.xdsl.centertel.pl 13.07.11, 18:26
        witam! jeśli ktoś chcialby odstąpić bon 06 2011 to jestem chętna. prosze o kontakt w.paulina@vp.pl
        • Gość: Ania K Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.07.11, 17:49
          Hej

Kto się wybiera 22 pażdziernika do 29 października do Likii z BOn Prix??? Wylot z Katowic.
          Myślę że będzie fajnie. Nie ważne gdzie ważne z kim...;-)))
          • Gość: dzingul Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.tktelekom.pl 22.07.11, 08:49
            Witam,jedziemy z mężem na objazdówkę LIKIA-Turcja na zaproszenoie Bon Prix w dniach od 15.10.2011 do 22.10.2011 z Katowic .Może jeszcze ktoś jedzie w tym terminie ?, byłoby nam raźniej .
          • dorciazet1 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 02.08.11, 10:10
            Witam !!
            Mam ten sam termin 22-29 tez z Katowic .Mam na imię dorota mail dorciazet@poczta.onet.pl odezwij się Pozdrawiam
            • gosia_1963_2 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 18.08.11, 18:26
              Witajcie. Wraz z mężem zarezerwowaliśmy termin na 8 października, Wylot z Katowic. Niech się odezwa Ci którzy też w tym dniu "odlatują". Może porozmawiamy....zawsze to póżniej weselej i pewniej....Gosia i Waldek
              • Gość: kwiat201 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.centertel.pl 30.08.11, 16:31
                Witm ja również z żoną jedziemy 8 paxdziernika wylot oczywiście z Katowic.
                Pozdrawiam
              • Gość: kwiat 201 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.centertel.pl 30.08.11, 16:35
                Witam my wraz z żoną wylatujemy z katowic 8 października. Nasz adres to kwiatpawel@o2.pl.
                Pozdrawiam.
    • ania-n21 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 20.07.11, 13:25
      mam do sprzedania zaproszenie od bon prix na wycieczke objazdową po Turcji. Dla zainteresowanych moj e-mail: anian1990@interia.pl
      • arturo63 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 21.07.11, 16:50
        odsprzedam zaproszenie od bon prix objazdówka LIKIA
        artur6340@wp.pl
        • Gość: duende Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.ip.netia.com.pl 22.07.11, 15:45
          nie wrzucałam tutaj chyba jeszcze cz.2 relacji z wycieczek:) kto ma ochotę poczytać zapraszam. Będzie i 3 cz. tylko nie wiem czy w sierpniu czy może we wrześniu:)
          www.libertas.pl/efez_miasto_sw_pawla_artemidy_i_heraklita_turcja.html
          • Gość: Oliwka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.ostrowmaz.mm.pl 22.07.11, 20:09
            Bardzo mi zależy na zdobyciu drugiego bonu TUR-BON-06-2011
            sylr@interia.pl
            • Gość: ewa Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.181.116.192.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.07.11, 03:01
              posiadam TUR-BON-06-20011
              • Gość: ika Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 17:00
                A jaki tam jest termin wyjazdów?
              • dorciazet1 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 02.08.11, 09:44
                jaka cena tego bonu ??? mój adres dorciazet@poczta.onet.pl tel 501598098 proszę o kontakt
              • dorciazet1 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 02.08.11, 10:13
                czy aktualne proszę o kontakt 501598098
              • Gość: Agata Bon 07-2011 odsprzedam bardzo tanio IP: *.tktelekom.pl 10.08.11, 13:01
                Do odsprzedania mam bon TUR-BON-07-2011. Wczoraj dostałam zaproszenie, ale ze względu an małe dziecko nie mogę skorzystać. jak ktoś jest zainteresowany proszę o maila: Agataa1984@wp.pl
      • dorciazet1 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 02.08.11, 10:15
        szukam bonu 06-2011 tel 501598098
        • Gość: Basia Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.11, 18:12
          otrzymałam TUR-BON -07-2011, wycieczka objazdowa Likia,
          nie mogę skorzystać, odstąpię; kontakt: abasia@interia.pl
    • Gość: kinia115 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.ostnet.pl 15.08.11, 15:05
      witam ja wybieram się w terminie18 listopad bo wcześniej nie było już miejsc trochę się boję ale teraz to już za pużno proszę o informacje jak było u was mój mail kinia115@vp.pl
    • Gość: PITER Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 12:24
      Witam
      Odsprzedam bon do Turcji za 500 zł wyjazd wrzesień-listopad 2011
      mój adres piterek7@o2.pl
      • Gość: Agata Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.tktelekom.pl 17.08.11, 13:11
        Ja również posiadam ten bon i odprzedam go za 50 zł. Mój mail: Agataa1984@wp.pl
        • easymajorka1976 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 18.08.11, 08:10
          Odsprzedam bon z BON PRIX na wycieczkę objazdową Turcja -Likia. Oferta ciekawa jednak już wykupiłam wczasy we wrześniu też w Turcji więc nie skorzystam . Więcej informacji: marzenam117@o2.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka