Gość: no tak IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.06.10, 08:48 Czy to prawda ze w Turcji od paru dni pada i jest niebo zachmurzone? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ..... Re: Pogoda IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.06.10, 12:53 www.zoover.pl/turcja/wybrzee-rodziemnomorskie/mahmutlar/pogoda#tabs masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q7 Re: Pogoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.10, 14:31 www.wunderground.com/webcams/Rjukan/3/show.html Masakra. Ja chyba nie kupie wczasow :( Odpowiedz Link Zgłoś
przemek34 Re: Pogoda 07.06.10, 20:49 Od 26 maja do środy jestem w hotelu Alaiye Resort & Spa w Avsallar, padało jedynie dzisiaj około 15 przez mniej więcej godzinę - w tym czasie i tak pływałem w morzu i basenie. Przez cały ten czas bez przerwy żar z nieba. Na chwilę obecną ( dochodzi 22 ) temperatura 22 stopnie. Jedyny minus pobytu to to, że mi córa zaczęła wysoko gorączkować pod koniec pobytu - prawdopodobnie zatrucie. Przemek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q7 Re: Pogoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 21:06 www.weatheronline.pl/weather/maps/city?PLZ=_____&PLZN=_____&LANG=pl&CEL=C&SI=kph&CONT=euro&LAND=TU®ION=0005&WMO=x5027&LEVEL=52&R=0&NOREGION=1 no tak, tylko jak interpretować to powyżej? Od tego tygodnia zapowiadają jakieś deszcze. Jestem w kropce czy lecieć czy nie, na dodatek jest super last!A z drugiej strony szkoda kasy na siedzenie w hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Pogoda IP: 88.251.230.* 08.06.10, 09:10 Wczoraj poznym popoludniem dotarlem do Marmaris. Turcja przywitala mnie chmurami, nawet chwile popadalo, jakies 10 minut. Dzis od rana bezchmrne niebo, ani pol chmurki nie ma, oczywiscie bardzo goraco Odpowiedz Link Zgłoś