mateusz_kucharczyk 23.06.10, 12:13 W Turcji będę już po raz trzeci . czy ktoś wybiera się albo był w hotelu S-Hotel w Icmeler/Marmaris ? Ja wybieram się do tego hotelu od 20września do 04 października z biura Wezyr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Ewa Re: S-Hotel Icmeler/Marmaris IP: *.chello.pl 23.06.10, 21:01 Byłam tam w zeszłym roku, we wrześniu. Hotel całkiem niezły, ma super lokalizację - wszędzie blisko: na plażę i do centrum tego pięknego miasteczka jakim jest Icmeler. W hotelu jest dość czysto i jedzenie też nie jest złe. To plusy hotelu. Niestety są też minusy: hotel dosłownie okupują Rosjanie, nawet recepcjonistka jest Rosjanką. Rosjanie są okropnie chałaśliwi, wszędzie ich pełno. Hotel ma zarezerwowanych ok. 20 leżaków (bezpłatnie) z materacami, na plaży ogólnomiejskiej. Niestety, żeby dostać taki leżak trzeba mieć nie lada szczęście - Rosjanie chyba już o 6.00 rano rezerwują sobie leżaki kładąc na nich ręczniki. W rezultacie jak się idzie po śniadaniu na plażę, to wszystkie leżaki są już zajęte przez Rosjan i pozostaje tylko wykupić sobie taki leżak na cały dzień (2,50 liry tureckiej) od Turka. I jeśli tak było we wrześniu (w sumie już w końcu sezonu), to co się musi dziać w sezonie! No, ale może w tym roku coś się zmieniło na lepsze - życzę ci tego. Ponadto barman hotelowy (taki łysy gość, Turek) jest bardzo niesympatyczny. Widać było, że ma wszystkiego dość - tak go wkurzali ci Rosjanie, którzy po prostu chlali, a nie pili. Ogólnie mam mieszane uczucia jeśli chodzi o ten hotel. Nie, raczej drugi raz nie chciałabym tam przebywać ze względu na Rosjan. Ale - jak napisałam - wielkim plusem jest jego lokalizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: S-Hotel Icmeler/Marmaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 12:13 Ja się wybieram do S hotel w Icmeler na początku września na 2 tyg, więc po powrocie opiszę swoje wrażenia. Mam nadzieję, że jeszcze ktoś, kto był już w tym hotelu coś tutaj napisze:) Odpowiedz Link Zgłoś