Dodaj do ulubionych

wróciłam pytajcie - hotel Gunes Sun Time / Alanya

IP: *.136.246.94.ip4.artcom.pl 24.07.10, 15:23
Obserwuj wątek
    • Gość: Mateusz Re: wróciłam pytajcie - hotel Gunes Sun Time / Al IP: *.cyberlex.pl 24.07.10, 18:45
      Witam, my z żoną lecimy do tego hotelu 28-07-2010, jak tam wyglada w tym hotelu?
      jest czysto? Co tam można ciekawego kupic na targu i jakie są rzeczy i ceny np.
      t-shirty pumy, nike itd?
      • Gość: Nati Re: wróciłam pytajcie - hotel Gunes Sun Time / Al IP: *.136.246.94.ip4.artcom.pl 24.07.10, 21:38
        Już odpowiadam ...
        Hotel ok. Czysto. Prawie codziennie sprzątane. Po zostawieniu
        bakszyszu zdecydowanie lepsza obsługa. Godny polecenia!
        Co do zakupów ... Ogólnie drożyzna. Zauważyłam, że z roku na rok
        coraz trudniej się z turkami targuje. Za wiele to oni opuszczać nie
        chcą. Oczywiście po przeliczeniu na naszą walutę ciuchy firm typu
        adidas, nike i tak taniej wyjda, ale ich jakość wcale nie jest taka
        dobra.
    • Gość: Mariola Re: wróciłam pytajcie - hotel Gunes Sun Time / Al IP: *.cyberlex.pl 24.07.10, 20:10
      Witam, w który dzień jest bazar w Alnya bo na forum kazdy pisze inaczej, i czy
      korzystalaz z łazni tureckiej w tym hotelu? jest jakaś różnica między ą łaznią
      hotelową a tą co oferuja w biurach typu pacho tour?
      • Gość: Nati Re: wróciłam pytajcie - hotel Gunes Sun Time / Al IP: *.136.246.94.ip4.artcom.pl 24.07.10, 21:42
        Na bazarze w tym roku nie byłam, ale chodzili znajomi z hotelu i
        mówili, że teraz podobno bazar jest codziennie.
        na mnie w zeszłym roku bazar wcale wrażenia nie zrobił. To samo jest
        na mieście codzienne i jak się umie targować, to za tą samą cenę
        można coś kupić.
        Z hamamu nigdy nie korzystałam. Przykro mi.
    • paewlek Re: wróciłam pytajcie - hotel Gunes Sun Time / Al 24.07.10, 21:11
      Bułam na bazarze w Alanii - PIĄTEK i w OBA ( dzielnica Alanii ) -
      PONIEDZIAŁEK. Ten w Oba wg mnie jest lepszy.
    • Gość: Mateusz Re: wróciłam pytajcie - hotel Gunes Sun Time / Al IP: *.cyberlex.pl 24.07.10, 21:59
      A jakies wycieczki godne polecenia albo miejca jakies w alani w których warto
      być? jedziemy tylko na tydzien wiec kapadocja odpadnie.
      • Gość: Nati Re: wróciłam pytajcie - hotel Gunes Sun Time / Al IP: *.136.246.94.ip4.artcom.pl 25.07.10, 18:15
        W samej Alanyi napewno wzgórze Cale i jaskinia Dalmatach.
        Będąc w Turcji warto też zobaczyć Pammukale. Strasznie męczaca
        wycieczka, ale warto. Fajna sprawa też to rafting. Ubaw i
        adrenalina. Biura podrózy oferują bardzo wiele wycieczek i różnych
        atrakcji.
        • Gość: Mateusz Re: wróciłam pytajcie - hotel Gunes Sun Time / Al IP: *.cyberlex.pl 27.07.10, 09:46
          dżiejuje za odpowiedzi, jutro wylatujemy :) zobaczymy jak to wszystko będzie,
          szkoda że dopiero wieczorem będziemy w hotelu, bo lot mamy koło 15.
          Ile czasu jedzie się z Antalya do Alanya?
          • Gość: mona Re: wróciłam pytajcie - hotel Gunes Sun Time / Al IP: *.chello.pl 27.07.10, 10:11
            a nie zmienili Wam godz wylotu? ( o ile z Itaką lecicie ) nam z 19 przesunli lot
            o 12 godz...na 7 rano :) w sumie super jak dla mnie,
            • monia515 Re: wróciłam pytajcie - hotel Gunes Sun Time / Al 27.07.10, 11:13
              Z jakim biurem byłaś w tym hotelu i w której części was
              zakwaterowali? Podobno część Suntime jest gorsza i tam głównie
              kwaterują Polaków. Jak jest z opcją all- jakie posiłki,gdzie, w
              jakich godzinach, napoje, dużo, dobre?
              • Gość: Mateusz Re: wróciłam pytajcie - hotel Gunes Sun Time / Al IP: *.cyberlex.pl 27.07.10, 13:32
                My lecimy z wezyra lot mamy dopiero jutro o 15:35 ale dzwoniła przed chwilą do
                mnie z biura podróży że nic się nie zmienia lot jest o tej co miał być, więc 3
                godziny lotu i pewnie z 3h jazdy busem z antalya bo pewnie resztę ludzi będą
                rozwozić od razu do hotelów. To fajnie że wam lot przestawili, my jeden dzień
                już mamy stracony.
              • Gość: Nati Re: wróciłam pytajcie - hotel Gunes Sun Time / Al IP: *.136.246.94.ip4.artcom.pl 28.07.10, 21:05
                Byłam z Wezyrem.W części Sun Time. Też słyszałam, że to gorsza
                część. Czy ja wiem? Nie widziałam pokoi tamtych pozostałych, ale
                naszym niczego nie brakowało. Zarówno hotel jak i pokoje czyste,
                zadbane, ładnie urządzone. Obsługa miła, uczynna. Mnie jedzenie
                bardzo smakowało, choć brakowało mi większego urozmaicenia. Posiłki
                jeżeli dobrze pamiętam śniadanie od 7.30-9.00, obiad 12.30-14.00,
                kolacja nie bardzo pamietam ale coś chyba od 19, w między czasie w
                ciagu dnia jakieś lunche, cakes time, coś takiego no i all barowe
                czyli rzeczy procentowe do godz. 23. Napoi dużo i wszystko dobre.
                • agulka04 Re: wróciłam pytajcie - hotel Gunes Sun Time / Al 28.07.10, 21:45
                  obowiązkowa wycieczka - delfinarium, blisko i w miarę tanio (ok. 20
                  euro)
    • Gość: Oriana Re: wróciłam pytajcie - hotel Gunes Sun Time / Al IP: *.toya.net.pl 08.08.10, 20:46
      Ja z rodziną jadę do tego hotelu 12.08.10. Chciałam się zapytać jak się
      nazywa plaża obok hotelu. Czy jest to może plaża Kleopatry? Byłabym
      wdzięczna za udzielenie informacji. ;]
      • Gość: Mateusz Re: wróciłam pytajcie - hotel Gunes Sun Time / Al IP: *.cyberlex.pl 09.08.10, 08:47
        Plaza kolo hotelu o ile dobrze pamieta to keykubat czy jakos tak, plaza
        kleopatry jest po drugiej stronie wzgorza jakies 40 min pieszo albo autobusem 5
        min, ja na plazy hotelowej bylem tylko raz bo przeypominala mi nasz baltyk, woda
        niezbyt czysta i wejscie kamieniste do wody. plaza kleopatry to zupelnie inna
        bajka, super czysta woda, super fale, i plaza piaszczysta. Polecam sie rozkladac
        blizej wzgorza khale bo wesjcie do wody jest leszpe piaszczyste troche dalej od
        wzgorza sa jakies skaly na dnie i mozna sie pokaleczyc. pozdrawiam
      • Gość: Mateusz Re: wróciłam pytajcie - hotel Gunes Sun Time / Al IP: *.cyberlex.pl 09.08.10, 08:48
        Aha autobus kosztuje 1,25 lira
      • Gość: nati Re: wróciłam pytajcie - hotel Gunes Sun Time / Al IP: *.136.246.94.ip4.artcom.pl 09.08.10, 17:41
        Niestety to nie plaża Kleopatry. I ubolewam, bo brudna i wąska ...
        przy wejściu do morza kamienie, co utrudnia swobodne wejście do wody.
    • Gość: Marek Re: wróciłam pytajcie - hotel Gunes Sun Time / Al IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.11, 16:47
      Witam. Lecimy do tego hotelu w lipcu tego roku. Interesuje mnie praca rezydentów. Jak z tym jest? Bo prawdopodobnie była Pani z Wezyrem?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka