Dodaj do ulubionych

BP Itaka - rezydenci

IP: *.chello.pl 31.07.10, 13:09
Kilka dni temu wróciliśmy z Incekum k.Alanii.
Muszę przyznać, że po raz pierwszy jak jeżdżę od kilku lat do Turcji (z różnymi biurami podróży) spotkałam kompetentną, zawsze uśmiechniętą i pomocną rezydentkę - BP Itaka. Hotele Alara/Incekum.
Pani Joannie chciało się (co zdarza się, niestety, u rezydentów biur podróży b.rzadko) dokładnie wszystko tłumaczyć turystom, dokładnie ich informować.
Była dostępna na dyżurach, nie spóźniała się. Tak powinno być!
Moim zdaniem powinno się nie tylko wiecznie narzekać na wszystko, ale także chwalić to, co jest dobre. Mam nadzieję, że biura podróży wyciągną z tego wnioski na przyszłość i będą się bardziej starać by zasłużyć na taką opinię.
W każdym razie w tym roku duży plus ode mnie dla Itaki:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Sylwia Re: BP Itaka - rezydenci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.10, 13:50
      Ja wybieram się 13 sierpnia do Alary, mam nadzieje, że będzie p. Jola. Popieram
      to co piszesz, nie tylko narzekajcie ale czasami chwalcie!
      • Gość: turystka Re: BP Itaka - rezydenci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.10, 22:53
        Byłam w czerwcu w Turunc. Rezydentka miła , kompetentna. I nie odwalała roboty...
        • Gość: mała Re: BP Itaka - rezydenci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.10, 10:28
          u nas nie było co chwalić. Poprosiłam laskę która jechała z nami transferem ok 4
          h, aby cokoliwek nam opowiedziała, a ona oznajmiła, że BP im zabrania, że to
          tylko transfer i o wszystkim opowie na zebraniu. Ok, tylko do tej pory lataliśmy
          z innych biur p. i nawet jak transfer trwał pół godz. to oprócz fajnych widoków
          za oknem, mieliśmy przekazywane nie tylko podstawowe informacje, ale i
          ciekawostki dot. życia, kultury danego kraju. Tu zabrakło fantazji:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka