Dodaj do ulubionych

jak się spisało Wasze biuro podróży w tym roku ???

IP: *.136.246.94.ip4.artcom.pl 15.08.10, 09:20
Hejka!
Jakie biuro podróży organizowało Wam w tym roku wakacje i jak się
spisało? Czy jesteście zadowoleni? Czy polecacie w przyszłym roku?
Czy może wręcz odwrotnie? Jakieś spostrzeżenia, uwagi?

Ja w zeszłym roku byłam z Triadą i niezbyt przyjemnie wspominam. W
tym roku zaufałam Wezyrowi i jestem zadowolona. Wszystko super
dograne i do nieczego przyczepić się nie można. Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • gusia210 Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok 15.08.10, 12:24
      Wezyr-wszystko ok.
      • Gość: kika30 Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 13:35
        Biuro Orbis Travel - wszystko grało , polecam :)
        • Gość: graga123 Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok IP: *.telpol.net.pl 15.08.10, 15:33
          my bylismy z Oasis i było super biuro spisalo sie na medal,
          polecam ,bardzo kompeteni rezydenci
          • apsara2010 Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok 17.09.10, 21:25
            Zima 2010 - ITAKA - Smak Indii. Byłam z tym biurem w styczniu br. na objazdówce. Wyjazd wypadł powyżej moich oczekiwań. Wróciłam z szeregiem nowych informacji oraz wspaniałymi zdjęciami i jeszcze piękniejszymi wspomnieniami. Wielkim, pozytywnym zaskoczeniem były hotele, prawdziwie królewskie w swej ogromnej skali.
            Lato 2010 - TRIADA - objazdówka " Turcja 8 dni Bodrum" . Triada swoim klientom zaoferowała nie hotele a chlew. Hotele były stare, czar dla których zatrzymał się 30 lat temu i czas świetności miały już za sobą. Pokoje były zużyte, meble stare, podłogi i łazienki brudne.
    • Gość: sava Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok IP: *.e-wro.net.pl 15.08.10, 16:24
      Itaka Ortakent hotel Kriss na 5 z plusem !!!!!!
    • Gość: Grażka Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.10, 15:15
      w 2009 roku byłam w Tunezji z biurem Selecturs a w tym roku w Turcji z biurem
      GTL i powiem szczerze że byłam zadowolona z obsługi godni polecenia Pozdrawiam
      • Gość: ania w.1. Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok IP: *.gdynia.mm.pl 16.08.10, 15:23
        każde nawet najlepsze biuro ma wpadki, jak w zyciu ze wszystkim trzeba mieć
        troszkę szczęścia
        w tym roku Alfastar, Jettouristic i Wezyr - wszytkie dały mi dobrze wypocząć :)
        czego życzę wszytkim
    • kiniak_86 Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok 16.08.10, 16:40
      Itaka do Turcji - wszystko bardzo OK. Wyjazd mieliśmy 30.07 o 7 rano (AirItaly)
      - co do minuty. O 13 wchodziliśmy już do swojego pokoju w hotelu :) Kontakt z
      rezydentem dobry, bardzo miły facet (ale niestety musiał się użerać z bandą
      wariatów, którzy robili mu dziką awanturę o to, że na śniadanie w Turcji w 3*
      dostali ser, dżemy, miód, oliwki i papryczki...nie wiem czego się spodziewali -
      schabowego?). Powrót też super punktualny, a nawet chyba dolecieliśmy ok.5 minut
      przed czasem (mimo omijania burzy). Jak wyglądały wycieczki z biura nie wiem, bo
      korzystaliśmy z miejscowej Ginzy i zwiedzaliśmy na własną rękę. Ale ogólnie
      wszystko w porządku i ze swojej strony mogę polecić Itakę :)
      • Gość: marek Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok IP: *.gdynia.mm.pl 16.08.10, 20:45
        triada jestem bardzo zadowolony jechałem w zeszłym roku z gti triada miała o
        wiele lepszą organizację
    • paewlek Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok 16.08.10, 20:50
      też jestem zadowolona, i za rok pojadę też z Triadą. Czekam na nową
      ofertę.
      • 4269m Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok 16.08.10, 22:38
        Tui- Papillon Ayscha- wszystko w porządku:)
        • Gość: aagata75 Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok IP: 89.230.157.* 24.12.10, 23:21
          Witam, czy mogłabym prosić o kilka informacji na temat tego hotelu? Chcielibyśmy tam pojechać z Rainbow Tours, ale mam wątpliwości co do pokoju, ponieważ oferują pokój 2-osobowy na 4 osoby ( 2 dorosłe + 2 dzieci)
    • brasilka2 Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok 17.08.10, 10:39
      Hotel Tropicana Oludeniz z Itaką.
      Wszystko OK.
    • Gość: JrMarley Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok IP: 109.243.186.* 30.08.10, 21:11
      Triada - 7+7 Turcja Zachodnia + pobyt w Alani - było super!!!
    • Gość: alicja Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.08.10, 17:11
      co roku latam z exim tours i jestem bardzo zadowolona , zarówno
      Tunezja ,jak i Turcja bardzo zorganizowana
    • Gość: vvv DIY - wszystko OK. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.10, 17:26
      Jak w temacie.
      • kurczak48 Re: DIY - wszystko OK. 31.08.10, 17:38
        Byłem z Triadą 7+7 , było ok , na przyszły rok tez jadę z nimi .
      • Gość: Agata Re: DIY - wszystko OK. IP: 217.153.33.* 31.08.10, 17:55
        Wezyr Egipt i Turcja wszystko ok.
      • simon_r DIY najlepsze :)) - potwierdzam 11.10.10, 15:08
        ale czasem można wykupić coś w prawdziwym gdy np. wycieczka kosztuje taniej niż bilet lotniczy soute.
    • sandra00 Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok 01.09.10, 09:48
      Byłam trzeci raz z Itaką w Turcji - wszystko ok, brak spóźnień , warunki
      dokładnie jak w katalogu , nie było do czego się przyczepić !
    • Gość: mika Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok IP: *.142.138.21.static.telsat.wroc.pl 01.09.10, 23:04
      czerwiec Tunezja,Oasis Tours - Thalassa village REWELACJA!!:) Teraz
      wczasy z Itaką w Turcji...zobaczymy
      • Gość: mika Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok IP: *.142.138.21.static.telsat.wroc.pl 18.09.10, 12:08
        ... i po wczasach w Turcji z Itaką- suuuuuperancko !!:)
    • Gość: ana Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 23:04
      Triada, w przyszłym roku też oni
      • Gość: nuta Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok IP: *.chello.pl 17.09.10, 20:01
        Wezyt - ok - hotel, rezydent, transfer na i z lotniska
        • Gość: ania Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.10, 22:35
          Byłam z TriaDĄ na Krecie -tragedia , pokoje nie zgodne z tym co było w katalogu , małe , suterena,a miały mieć balkon lub taras ??
          • Gość: ganski Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 09:08
            WE wrześniu 2 tygodnie z Jetem w Turcji- ZERO problemów - idealnie jak w ofercie
            • Gość: Sid Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 10:23
              Początek Sierpnia dwa tygodnie w Holiday Garden Resort Biuro Selectours wyjazd rodzinny 2+2, Wszystko w najlepszym pożądku Lot bez opóźnień, bardzo miła rezydentka, ubezpieczenie Ok wzywaliśmy lekarza do dziecka, bez problemu podjechał na okresloną godzine do pokoju hotelowego.

Poleciłbym innym biuro Selectours ale zbankrutowało.
    • Gość: Tomo Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok IP: *.merinet.pl 18.09.10, 15:02
      Itaka, hotel TTH Pegasos World.
      Bez zarzutu.
      • beaataa Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok 18.09.10, 15:09
        Exim Tours - wiele obaw przed wyjazdem. Ale było super. Zwłaszcza rezydentki! Lot, hotel, opieka na medal. Nie spodziewałam się aż tak wiele!
        • Gość: ciekawy Po co IP: *.xdsl.centertel.pl 18.09.10, 16:27
          Czy można z tej pseudoankiety wyciągnąc jakiekolwiek wnioski ? Kompletnie nie.
        • fafulutka Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok 23.09.10, 20:09
          Ja też byłam w tym roku na wakacjach z EXIM tours i też jestem bardzo zadowolona. Teraz patrzę powoli na katalog zimowy, bo myślę o jeszcze jednych wakacjach w tym roku :)
          • Gość: Bombel Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok IP: 94.254.207.* 23.09.10, 21:00
            O, a mają w ofercie jakiś Bliższy albo Dalszy Wschód? Fajnie byłoby wybrać się wreszcie w tamte szerokości czy tam długości, czy jak to się zwie, a zimą to pewnie taniej, niż latem?
        • Gość: siwa_a00 Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok IP: *.chello.pl 10.10.10, 20:30
          Miło słyszeć. Wybieram się z eximem teraz w październiku do Italii ;)
    • Gość: Wercia Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok IP: 81.219.189.* 23.09.10, 22:51
      My z chłopakiem w tym roku polecieliśmy z alfastarem do Turcji i przyznam, że było bardzo przyjemnie. Hotel był zgodny z opisem w katalogu, rezydenci codziennie na miejscu, ewentualnie do dyspozycji pod telefonem. Chodziliśmy na plażę, opalaliśmy się przy basenie. Wieczorami zwiedzaliśmy miasto, spędzaliśmy czas na miłych imprezach. Poznaliśmy sporo fajnych ludzi, ciekawa jestem czy utrzymamy z nimi kontakt. Ogólnie wszystko bez zastrzeżeń.
      • mlarka Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok 24.09.10, 14:44
        Ja problemów z biurem nie mam. Latam z zaufanym organizatorem i póki co nigdy źle na tym nie wyszłam. Zawsze mieszkam w hotelu, który rezerwuje, wylot jest o podanej godzinie. Hotel i w ogóle miejsce docelowe zawsze zgodne z opisem. Wolę latać z jednym biurem niż co rok zmieniać i się zastanawiać czy oby na pewno dobrze zrobiłam.
    • Gość: M. Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok IP: 78.159.94.* 24.09.10, 12:45
      sky club - wszystko w jak najlepszym porzadku, dobra organizacja biura, polscy animatorzy w hotelach.
      • tm647 Polacy muszą jeszcze trochę popracować nad sobą. 24.09.10, 15:07
        Aby nasz bardziej przychylniej traktowano jako turystów. I przestańmy w końcu dziadować i tanim kosztem spędzać zagraniczne wycieczki. Bo uważają nas za biedaków co żałują tych paru lirów na bakczysz dla kierowcy czy pani sprzątaczki w hotelu, nie wspominając już o leżaku czy parasolu na plaży. Bo ruskie z nas się śmieją. I nie długo nie będzie dla nas miejsca w hotelach, bo wszystkie oni zajmą.
    • Gość: BaRnaBA Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok IP: *.finemedia.pl 11.10.10, 11:30
      Biuro się nie spisało... Zaczynam wątpić w rzetelność wszystkich zorganizowanyc ofert, w przyszłym roku na własną rękę. Słyszałem dużo dobrego o www.cp-online.pl Spróbuję...
    • prof_s_jonalizm ITAKA - raz i wystarczy 11.10.10, 12:53
      z itaką byłem w turcji. i już nie skorzystam z tego biura. głównie za to, że kompletnie olewają klienta. na lotnisku w antalii o godz. 22 dowiedziałem się, że zmienili nam hotel na inny. owszem niezły ale o zmianie wiedzieli już kilka dni przed naszym wylotem i nie raczyli zadzwonić. magiczny zapis w umowie "w przypadku skorzystania z oferty zastępczej odszkodowanie się nie należy". tylko jak nie skorzystać będąc postawionym przed faktem dokonanym już po przylocie? rezydenci generalnie są tylko od sprzedaży wycieczek, a od jednej panienki usłyszeliśmy nawet, że nie jest naszą służącą i nie musi nas informować o odwołaniu wycieczki. do tego są one drogie (w porównaniu do lokalnych biur czy tych z innych krajów, np czesi płacą prawie o połowę taniej za to samo) i nastawione głównie na "szoping" a nie zwiedzanie. w zeszłym roku z triadą było jakoś normalniej.
      • ryb-cia16 Re: ITAKA - raz i wystarczy 28.12.10, 15:26
        Potwierdzam. Bylam z Itaka 2 lata temu w Turcji- wiele pozostawia do zyczenia. Wycieczka do świetnego Side skończyla sie zakupami w 3 lub 4 centrach handlowych- z dziecmu to masakra. gdy chcielismy zwiedzac starozytne Side- niestety nie było czasu. Wszystko na temat. W zeszłym roku bylismy z Wezyrem- rewelacja. Super obsługa, transfer, wycieczki- zero zakupów a tylko zwiedzanie. Polecam. W 2011r. znowu wybieramy sie z wWezyrem.
        • aga-ks scanholiday 28.12.10, 22:30
          wakacje drugi raz ze scanholiday obecnie tui wszysko ok. hotel jak w opisie katalogowym bez zadnych wpadek a korzystalismy z roznych biur
    • Gość: gosc Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 01:16
      alfastar, 2 tyg. alanya, bez zastrzezen- zadnych niespodzianek
    • Gość: jjgg Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.10, 22:03
      Byliśmy z biurem Itaka w Bodrum od 16 do 30 wrześnis 2010. Lot w obydwie strony bez zastrzezeń. Punkualność 100%. Na miejscu rezydent jest nie potrzebny. Sprzedaje tylko wycieczko i na tym jego rola się kończy. Nie liczyć na pomoc. Poza tym wszystko ok.
      P.s. biuro ITAKA ma zarezerwowane najgorsze pokoje. Bez łapówy będzie kicha. Pozdrawiamy.
    • Gość: Sadlika Exim IP: *.tkk.pl 16.10.10, 21:27
      W tym roku tradycyjnie bylam z exim tours. Tym razem Tunezja (Sousse) - piękne miasto z rzymskimi katakumbami i twierdzą. Wszystkim polecam. A zapomnialabym - biuro spisało sie na medal
      • siwa_a00 Re: Exim 17.10.10, 08:36
        Miło słyszeć dobre informacje o Eximie bo mam zamiar jechać z nimi w podróż do Turcji. Już nie mogę się doczekać. A tu jeszcze prawie 2 miesiące :/
    • Gość: Maria i Jerzy Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.10, 14:49
      Biuro Ecco Holiday-wszystko w porządku.Polecam!
    • Gość: Ewa Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok IP: *.aster.pl 25.12.10, 17:00
      Wspaniale, byłam z biurem TUI i jestem zachwycona. Biuro na medal.
      Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego na Swięta i Nowy rok.
      • Gość: Ania Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok IP: 46.113.185.* 27.12.10, 14:25
        Alfa Star - Alanya - Wszystko OK.
        • kurczak48 Re: jak się spisało Wasze biuro podróży w tym rok 05.01.11, 09:33
          Okazuje się , ze wszystkie BP są OK , to skąd tyle negatywnych opinii o tych BP ? Czytając różne wątki i tyle negatywnych opinii z wyjazdów po różnych krajach , to ja naprawdę tym którzy chcą wyjechać pierwszy raz nie zazdroszczę ;)
          Starzy turyści nie mają z tym problemu , ale nowi ? ;)
          Czy naprawdę o to niektórym forumowiczom chodzi ? ;)
          • dopaminka78 EXIM tours 05.01.11, 19:05
            Egipt z tym biuren-SUPER!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka