Dodaj do ulubionych

Incekum Beach -Tui

25.12.10, 21:08
Witam moze ktos podzieli sie wrazeniami z tego hotelu co prawda wybieramy sie do niego dopiero na wakacje 2011 interesuja mnie wszystkie info.hotelu jedzenie ,pokoje gdzie najlepiej wybierac ,jaka odleglosc do jakis bazarow zeby zrobic male zakupy wycieczek raczej nie planuje gdyz bedzie to 4 wyjazd do turcji pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: jevick Re: Incekum Beach -Tui IP: *.xdsl.centertel.pl 26.12.10, 12:38
      przyłaczam sie do prosb-lecimy lipiec 2011
    • Gość: Ewcia Re: Incekum Beach -Tui IP: *.137.c76.petrotel.pl 26.12.10, 18:47
      Tez lecimy do Incekum (sierpień 2011) tylko inny hotel. Ale miło bedzie posłuchac rad... my pierwszy raz do Turcji.
    • Gość: grazka Re: Incekum Beach -Tui IP: 213.192.68.* 26.12.10, 19:48
      witam bylam w tym hotelu 3 lata temu i mogę powiedzieć ze bylo super,zeby cos kupic trzeba jechać do miasta bo hotel lezy na odludziu przy głównej drodze do Alanyi , my jezdzilismy dolmuszami do Manawgatu , tam raz w tygodniu jest super bazar i jest też bazarek codzienny gdzie mozna kupic wszystkie podróbki, tak że bedzie super my lecimy 29 czerwca do Turcji ale do hotelu eftalia village, pozdrawiam serdecznie
      • Gość: martasu33 Re: Incekum Beach -Tui IP: *.bialystok.vectranet.pl 15.01.11, 19:01
        kochani byłam w ostatnie wakacje ze Scan Holiday, z przyjemnością odpowiem na wasze pytania ale bardziej szczegółowe,
        pokój mieliśmy ok z widokiem na morze - nic nie dopłacaliśmy, nie dawaliśmy też " w paszport", pokoiki i łazienki małe ale czysto i schludnie, dwuosobowy pokój z dostawką dokładnie taki sam jak w katalogach na zdjęciach,
        basen jak dla nas - a przede wszystkim córki- rewelacyjny, duży, od płycizny stopniowo łagodnie przechodził głębiej do 1,40(chyba) mały basenik dla maluchów z małą zjeżdzalnią,
        ręczniki wymieniane przy basenie, cały czas wszelkiego rodzaju animacje, konkursy,aerobic, joga - przy klebie dla dzieci dokładna rozpiska co, kiedy i w jakich godzinach
        • aga-ks Re: Incekum Beach -Tui 16.01.11, 20:43
          Wielkie dzieki .Jeszcze jak daleko jest do Incekum czy pokoje sa wyposazone w czajniki i ktore pokoje najlepsze chodzi o polozenie pozdrawiam aga
          • Gość: martasu33 Re: Incekum Beach -Tui IP: *.bialystok.vectranet.pl 17.01.11, 19:05
            jest kilka budynków na całym obszarze hotelu różnie ustawionych, jeden jest wzdłuż ulicy, równolegle z budynkiem głównym - na ten bardzo narzekano, ( ponoć okropny hałas i mrówki) my mielismy pokój w budynku ustawionym prostopadle do morza, na piętrze, widok na morze poprzez korty, dla nas ok, ludziom nie podobały się też pokoje rodzinne (balkon oszkolony był tym drugim pokojem gdzie nie było wentylacji),
            balkoniki małe jak dla mnie,
            czajnika nie było, w barze przy recepcji lub na stolówce w każdej chwili możesz prosić o kawę, herbatę lub tez ciepłą przegotowaną wodę np dla dziecka
            do incekum piechotką szliśmy ok 30 min, po drodze marne sklepiki, plantacja bananów, dolmuszem kilka minut, lepiej jechać do samej alanya kilkanaście minut dłużej i wysiadać na końcowym przystanku przy samym dużym centrum, ryneczku
            • Gość: martasu33 Re: Incekum Beach -Tui IP: *.bialystok.vectranet.pl 17.01.11, 19:15
              jeśli ktoś ma ochote mogę na priva wysłać prywatne fotki z hotelu i miejsc, które polecam,
              • Gość: Grzegorz Re: Incekum Beach -Tui IP: *.c34.178.msk.pl 23.01.11, 19:49
                Wyjeżdżam w lipcu proszę o kilka zdjeć na e-mail bagins11@hotmail.com
                z góry dziękuje i pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka