Gość: Dorota1 Re: ktos moze wybiera sie do Lonicera world w maj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.11, 14:25 Witam, Czekając na rozwój sytuacji w Tunezji (choć nie wygląda ona za ciekawie) chyba wybierzemy się do Turcji zaraz po świętach Wielkanocnych. Myslimy o wyjeździe albo 27 lub 29.04 z Katowic i z nastawieniem na 10-11 dni. Więc obejmie nas maj, ale jakby jego pierwsza połowa. Myslelismy o hotelu ciut bliżej lotniska (połowa drogi) - W okolicach Alanya bylismy na przełomie wrzesnia i października. Myslelismy o hotelu Camyuva Beach w Kemer lub opcjonalnie Holiday Garden Resort - wtedy własnie w Incekum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maj Re: ktos moze wybiera sie do Lonicera world w maj IP: 194.246.16.* 21.01.11, 07:10 my wczoraj wplacilismy zaliczke do Lonicera. 18-29 maj -wylot z ktw. lecimy z czterolatka.brat byl w tym hotelu w zeszlym roku i bardzo poleca.zobaczymy jak bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota1 Re: ktos moze wybiera sie do Lonicera world w maj IP: *.swidnica.mm.pl 21.01.11, 16:18 My bedziemy juz w domu....Wy polecicie....i będę Wam pewnie zazdrościła. W drugiej połowie maja na bank juz będzie b.ciepło. Mam nadzieje, że na poczatku maja też bedzie ciepło. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: ktos moze wybiera sie do Lonicera world w maj IP: *.pzu.pl 28.01.11, 11:20 A my z synkiem /9lat/ po raz pierwszy do Turcji i właśnie L. mamy w planach, druga połowa sierpnia. Może Szanowni Forumowicze macie jakies uwagi, wskazania czy ważne informację - o które uprzejmie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanuta Re: ktos moze wybiera sie do Lonicera world w maj IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.11, 22:31 Byliśmy w Lonicerze 2 lata temu z rocznym dzieckiem. Hotel jak najbardziej wart polecenia. Najprzyjemniej jest na basenie i w ogrodzie przy budynku D. Po kilku godzinach koczowania w pokoju w budynku B, doczekaliśmy się przeniesienia do D. Standard pokoju znacznie odbiegał co prawda od tego z budynku B, ale w niczym nam to nie przeszkadzało. W pokoju się tylko śpi, a bliżej było do basenu przy budynku D. Powierzchnia hotelowa jest olbrzymia, nie trzeba wychodzic poza hotel na wieczorny spacer. warte polecenia tzw. "domki ciszy", dwa lata temu płatne 1 dolar za cały dzień. Przy małym dziecku byly wielkim udogodnieniem. Do tego hamaki, ogrodowe huśtawki, tzw. beanbagi. W hotelu przeważają Rosjanie, prawie 90%, było trochę sympatycznych emerytów z Niemiec i garstka Polaków. Choć w pierwszym tygodniu pobytu nie słyszeliśmy polskiego w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maj do hanuta IP: *.ksi-system.net 30.01.11, 08:04 czyli lepszy jest budynek D ale w B sa lepsze pokoje? i jak mniej wiecej wyglada pokoj w hotelu?zdjec niewiele w necie. co to sa te domki ciszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanuta Re: do hanuta IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.11, 13:40 Budynek D to ten najniższy (zielony), najbardziej wysunięty w lewo jesli patrzysz od strony morza, jest dwupiętrowy i w kształcie litery U. Budynki A, B, C są 4-5 piętrowe i to w nich są większe i lepiej urządzone pokoje, zdjęcia na holidaycheck są wlasnie z tych budynków: www.holidaycheck.pl/hotel-Zdjecia_Hotel+Lonicera+World-ch_ub-hid_152027.html?mediaCategorySubId=51 Nie mam zdjeć pokoju z budynku D, które pokazałyby całosć, ale nam naprawdę nie przeszkadzało to, ze był duzo mniejszy i gorszy w standardzie (np, starsza i troche poplamiona wykładzina na podłodze, zwykly telewizor 21 a nie spore lcd). Domki ciszy to kilka (chyba osiem ich było) drewnianych domków w ogrodzie, z materacami i powiewajacymi firanami, gdzie można się schować i zdrzemnąc, pobawić z dzieckiem. na głównej stronie Lonicery, jak wejdziesz w PHOTO GALLERY to po lewej stronie w piątym rzędzie od góry kliknij na miniaturkę, są tam dwa zdjęcia tych domków. Jest tez spora siłownia na zewnątrz (wszytsko do zobaczenia w galerii). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanuta Re: do hanuta IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.11, 13:51 strona Lonicery: www.lonicera.com.tr/index_eng.html Budynek D jest lepszy ze wzdl. na usytuowanie, fajny basen, wiecej zielni wokół, brak animacji i mniej Rosjan ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maj Re: do hanuta IP: *.ksi-system.net 30.01.11, 14:16 dziekuje bardzo za odpowiedz.mam jeszcze pytanie - ile kosztuje wynajecie sejfu? mozna bez problemu zaopatrzec sie w butelkowana wode mineralna?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanuta Re: do hanuta IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.11, 16:09 Nie pamiętam ceny za sejf, nawet nie pamiętam czy korzystaliśmy.... zapytam męża, moze on ma lepszą pamięc :) Jesli chodzi o wodę, to ze względu na małe dziecko byliśmy nastawieni, żeby zakupić większą ilosć na miejscu, okazalo się, że nie było potrzeby, bo w hotelu była dostępna woda butelkowana. Przewaznie braliśmy ze stolówki, do obiadu i kolacji zawsze na stół była podana 1,5 l butelka niegazowanej wody mineralnej, mozna ją było zabrać ze sobą i tak jak większosć gości tak robiła. Gdy czasami jej zabrakło to w barze można dostać 0,5 l plastikowe butelki. A propos restauracji, budynek D ma osobną restaurację, mniejszą od pozostałych, ale za to bez tłumów, natomiast z trochę uboższym menu. Smialo można korzystać z wszystkich dostępnych w kompleksie. Tu jeszcze plan całosci: www.holidaycheck.pl/fullscreen-Hotel+Lonicera+World+Plan+lonicera-ch_ub-id_1157210325.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: lonicera IP: 193.111.166.* 18.02.11, 14:26 A ja mam pytanie jeśli można czy odbiera jakaś polska telewizja i jak daleko jest do najbliższej miejscowości spacerkiem i ewentualnie co warto zobaczyć czy ceny w hotlu są wyższe niż na mieście i czy pokój z dwiema dostawkami jest bardzo mały a jak jedzenie ? z góry bardzo dziękuję wybieram się z mężem i dziećmi w pierwszej połowie sierpnia i dlatego tyle pytań:) a i jeszcze ile trwa lot:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: do hanuta IP: 193.111.166.* 22.02.11, 09:20 A ja mam pytanie jeśli można czy odbiera jakaś polska telewizja i jak daleko jest do najbliższej miejscowości spacerkiem i ewentualnie co warto zobaczyć czy ceny w hotlu są wyższe niż na mieście i czy pokój z dwiema dostawkami jest bardzo mały a jak jedzenie ? z góry bardzo dziękuję wybieram się z mężem i dziećmi w pierwszej połowie sierpnia i dlatego tyle pytań:) a i jeszcze ile trwa lot:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stareczka Re: ktos moze wybiera sie do Lonicera world w maj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 18:23 My z rodzina wybieramy sie wlasnie do Lonicery World wlasnie 27.04,2011 wylot z r4zeszowa. Mam nadzieje ze bedziemy zadowolenie z hotelu i pobytu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: ktos moze wybiera sie do Lonicera world w maj IP: 193.111.166.* 24.02.11, 10:17 Mam serdeczną prośbę jak wrócicie bardzo proszę napisz jak i co. Dzięki seerdeczne z góry:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona_25 Re: ktos moze wybiera sie do Lonicera world w maj IP: *.comp-serwis.com.pl 11.03.11, 13:17 Witam Streczko ! Ja również wybieram się wraz z mężem w tym terminie do tego hotelu. Mam nadzieje ze się spotkamy i wspólnie spędzimy miło czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stareczka Re: ktos moze wybiera sie do Lonicera world w maj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.11, 17:08 Witam Iwono_25!!! Takze wylatujecie z Rzeszowa??? Moze jedzie z wami jakis towarzysz zabaw dla naszej corci ( w lipcu konczy 3 latka)??? Razem ze mna , mezem i corka jada takze moje 3 siostry ( wiek od 17 do 21 lat). Im wieksza ekipa tym lepiej i weselej :))) Moze blizej wylotu wymienimy sie meilami?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona_25 Re: ktos moze wybiera sie do Lonicera world w maj IP: *.comp-serwis.com.pl 30.03.11, 10:14 Witam. Niestety jeszcze nie mamy towarzysza dla twoje córeczki. Do Lonicery wybieram się wraz z mężem i znajomymi. Odpowiedz Link Zgłoś
ilonapr Re: ktos moze wybiera sie do Lonicera world w maj 03.06.11, 14:08 PILNE 08.06 ZAMIENIE WYLOT DO LONICERA WORLD NA 08.06 WARSZAWA NA POZNAN NA 2 TYGODNIE DLA 2+1 Odpowiedz Link Zgłoś
secret_light Re: ktos moze wybiera sie do Lonicera world w maj 30.03.11, 19:33 Jakiś czas temu w Radiu Wnet „Poranek Wnet” mówili o jakimś zamku, nawet nie pamiętam gdzie to było, zakodowało mi się tylko „Muszę tam pojechać”. Czy ktoś może słuchał tej audycji i mógłby mi powiedzieć gdzie to było? Odpowiedz Link Zgłoś