Dodaj do ulubionych

Hotel Turunc

27.01.11, 15:02
Prawie zdecydowalismy sie na Hotel Turunc w czerwcu- z Waszych opisow oraz opinni na Holidaycheck wynika, że zapowiada się nieźle :)
Mam tylko pytanko do tych co byli wlasnie w tym hotelu - ze zdjęć dostępnych w necie i również tutaj widać ze w tej zatoczce przy hotelu plaża jest wąska. Czy jest to jakis defekt :), czy nie należy sie tym przejmowac bo każdy znajdzie tam miejsce dla siebie? Nie widac nigdzie aby ktoś leżal na ręczniku np. :P...
Obserwuj wątek
    • Gość: mala Re: Hotel Turunc IP: 87.204.189.* 27.01.11, 15:14
      kacha a którego lecisz bo ja 13 .06 :) z tego co czytalam to plaza jest wąska ale dla mnie liczą sie baseny bo plaze mam pod nosem:) -mieszkam w gdyni hehe
      • kacha30 Re: Hotel Turunc 27.01.11, 15:31
        hahaha ja góralka :) (ale rodowita elblążanka :P) - wiec skałki mam na co dzień,a wody nie :)
        my też planujemy 13.06 z krakowa - ale z planami równie bywa wiec czas pokaże :)
        • sandra00 Re: Hotel Turunc 28.01.11, 07:22
          plaża jest bardzo wąska - chcesz zdjęcia podaj maila lub napisz na mojego sandra00@gazeta.pl
    • milla007 Re: Hotel Turunc 31.01.11, 14:44
      Owszem, plaża jest wąska, ale my (ja, mąż i syn 13 letni) zajmowaliśmy leżaki na samym jej koncu na takim mini pomoście, ponieważ cenimy sobie spokój. Miało to jedną wadę, było daleko do baru po napoje (ok 30m). Poza tym hotel godny polecenia, pięknie położony, wieczorem można isc na spacer do pobliskiego miasteczka. No i wada największa... strasznie długi dojazd z lotniska, my jechaliśmy prawie 3 godziny, ale jesli komus to nie przeszkadza to nie ma sprawy

pozdrawiam!
      Mila
      • sanpja Re: Hotel Turunc 01.02.11, 17:32
        chyba masz problem z orientacją, bo z końca plaży do picia jest przynajmniej dobre 200 m jak nie 300 m i więcej jak 4 picia nie chcą dawać na raz.
    • sanpja Re: Hotel Turunc 01.02.11, 17:30
      To zależy co kto lubi. Chociaż byłam zadowolona z pobytu w tym hotelu to nie wybrałabym się tam drugi raz. Uwielbiam połozyć sie na piasku i widzieć pełne morze, a tam tego brak. Trzeba do morza wchodzić w butach.
      Owszem, można przejśc tunelem na drugą stronę i jak znajdziesz miejsce na pomoście to podziwiać urok otwartego morza, ale co z tego jak tam dla dzieci niebezpiecznie bo głęboko.
      Poza tym ta ciagła walka o leżaki i daleko z plaży do picia.
      Ale moja nastolatka była zachwycona aqua parkiem.
      • Gość: sandra00 Re: Hotel Turunc IP: *.static.sitel.net.pl 03.02.11, 20:09
        To hotel typu pojechać zobaczyć i zapomnieć - prócz widoków nic nie ma a one wszystkiego nie rekompensują !!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka