Gość: usialalaaa IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.11, 22:07 Witam jadę w czerwcu do Turcji z ITAKĄ . Poradźcie mi proszę jakiś hotel z katalogu 2011 /ITAKA/ blisko Side. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sandra00 Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.11, 08:59 średnio cenowy Venus ! Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: 14.02.11, 12:34 my byliśmy w: ttp://www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Hotel+Jasmin+Side-hid_153923.html przyzwoity, tani całkiem, do plaży jest kawałek drogi, ale plaża super- piaszczysta, łagodne zejście. Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: 14.02.11, 12:35 www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Hotel+Jasmin+Side-hid_153923.html jeszcze raz daję linka, bo źle wkleiłem Odpowiedz Link Zgłoś
usialalaaa Re: 15.02.11, 12:36 voyager747 napisał: > my byliśmy w: > > ttp://www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Hotel+Jasmin+Side-hid_15 > 3923.html > > przyzwoity, tani całkiem, do plaży jest kawałek drogi, ale plaża super- piaszcz > ysta, łagodne zejście. w katalogu ITAKI nie ma tego hotelu moze cos innego?? Odpowiedz Link Zgłoś
usialalaaa Re: 14.02.11, 13:00 Gość portalu: sandra00 napisał(a): > średnio cenowy Venus ! moze i tak ale mimo ze w katalogu lezaki sa bezplatne to czytalam ze jednak trzeba placic za nie a cos innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.11, 13:35 a biurze ci nie polecą ? Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: 14.02.11, 13:51 skoro wiesz, ze chcesz czy musisz jechac z itaką to wrzuc w holidaycheck czy inny oceniacz hotelowy ich propozycje i wybierzesz cos co Ci odpiwada Odpowiedz Link Zgłoś
usialalaaa Re: 15.02.11, 12:43 marghot napisała: > skoro wiesz, ze chcesz czy musisz jechac z itaką > to wrzuc w holidaycheck czy inny oceniacz hotelowy ich propozycje i wybierzesz > cos co Ci odpiwada wiem ale mozna z kims popisac by ktos cos polecil skoro byl... musze jechac z itaka gdyz mam zaplacona pierwsza rate/ inny kierunek/ ale zmieniam na turcje Odpowiedz Link Zgłoś
usialalaaa Re: 15.02.11, 12:35 voyager747 napisał: > tani, drogi ? średnio drogi i tak w hotelu wiadomo malo sie spedza czasu ale takze jest wazny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra00 Re: Turcja z Itaki płacenie w Venus ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.11, 07:11 Moja droga leżaki są bezpłatne , płaci się jedynie jeżeli chcesz materac na leżak , który bierzesz albo nie bierzesz kosztuje 1 euro na cały dzień ale to sandard tak jest w 90 % hoteli 4 gwiazdkowych , ale masz blisko do plaży pięknym deptakiem , możesz wyjść z hotelu na spacer a nie siedzieć gdzieś na zadupiu , no i przepyszna jedzenie ! Odpowiedz Link Zgłoś
usialalaaa Re: Turcja z Itaki płacenie w Venus ! 15.02.11, 12:41 Gość portalu: sandra00 napisał(a): > Moja droga leżaki są bezpłatne , płaci się jedynie jeżeli chcesz materac na leż > ak , który bierzesz albo nie bierzesz kosztuje 1 euro na cały dzień ale to sand > ard tak jest w 90 % hoteli 4 gwiazdkowych , ale masz blisko do plaży pięknym de > ptakiem , możesz wyjść z hotelu na spacer a nie siedzieć gdzieś na zadupiu , no > i przepyszna jedzenie ! hej dzieki za odpowiedz ale szukajac opini znalazlam gdzies ze sa platne a ze materace sa platne czy cos tam to wiem az tak glupia nie jestem.. Byłaś w tym hotelu czy ktos znajomy? mozesz cos wiecej napisac o nim?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc76 Re: Turcja z itaki IP: 46.186.36.* 15.02.11, 21:23 Polecam joy pegasos world 5* byłam 2 lata temu z dzieckiem i teraz jadę jeszcze raz :] ale tylko z malzonkiem. było super fantastyczne baseny, super jedzenie i animacje, a starożytne side to bardzo sympatyczne miasteczko. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra00 Re: Turcja z itaki dotyczy Venus ! 16.02.11, 07:43 Byłam osobiście 2 razy po dwa tygodnie ! byłam też w innych hotelach z Itaki , na forum pojawił się wpis o pegasos world w tym nie byłam ale też polecam bo byli znajomi , wracając do Venus jak dla mnie wszystko super , położony w dzielnicy w której można gdzieś wyjsc do Starego Side busik jedzie ok.10 minut , jedzenie przepyszne , pokoje ok . baseny czyste , plaża czysta , bar na plaży z jedzeniem i piciem - co jeszcze chcesz wiedzieć , moim zdaniem to dobry hotel za tą cenę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Turcja z itaki IP: *.254.udn.pl 04.03.11, 21:31 Chciałabym skorzystać z okazji i zapytać coś bliżej o ten hotel joy pegasos world jeśli można. właśnie się tam wybieram z dziećmi w lipcu w tym roku. Czy to prawda że są tam pokoje bez balkonów? Jak działa klimatyzacja i czy nie było jakiś problemów z żołądkiem u dzieci? W których budynkach warto brać pokoje? Odpowiedz Link Zgłoś
chuda41 Re: Turcja z itaki 13.03.11, 09:01 Witam.Byliśmy w ubiegłym roku w tym hotelu( z Itaki)-w sumie fajny,ale bez szczegóelych fajerwerków.Hotel olbrzymi,należy nastawić się na spacerki,składa się z kilku jakby 4-piętrowych bloków.Basen ogromny,rózna głębokość,piękny,ale tylko 2 nieco większe zjeżdżalnie.Jest dodatkowy brodzik dla maluchówz zacienionymi lezakami i tam chyba 3 małe zjeżdżalenki.Polaków kwaterują w bloku nr2-dość daleko(ew.chyba 5-ten przy recepcji).Pokój dostaliśmy rodzinny(płaciliśmy za standard)więc składał się z dużego pokuju i wnęki z 2 łóżkami dla dzieci.Klima działa słabo,po obiedzie siedzieliśmy w lobby ,żeby trochę ochłonąć.Nie ma szamponików w łazience!Winda parę razy się zacinała-trochę stres.Jedzonko przyzwoite.Ogólnie takie dobre 4*. Odpowiedz Link Zgłoś