Gość: oli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.11, 22:49 Proszę o opinie na temat tego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sisi Re: Hotel Papillon Ayscha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.11, 13:08 ponawiam pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
holidayservice Re: Hotel Papillon Ayscha 07.05.11, 13:41 Wróciła od nas grupa, oto oceny i uwagi: 1. duży ładny obiekt, czysto i zadbanie 2. dobre jedzenie 3. pokoje i SPA jednak na 4* 4. z części willowej dalej do plaży niż z budynku głównego 5. miła obsługa Możemy podesłać zdjęcia na priv lub w miarę możliwości i wiedzy odpowiedzieć na bardziej szczegółowe pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: Hotel Papillon Ayscha IP: *.skierniewice.vectranet.pl 07.05.11, 16:06 Jak wyglada dojazd do Side, Antalyi?Jak wyglada zabawa dla dzieci, czy juz sa organizowane gry itd?Jak wyglada sytuacja z lezakami na plazy, recznikami?A jak woda w basenach? Odpowiedz Link Zgłoś
4269m Re: Hotel Papillon Ayscha 08.05.11, 11:40 Mini klub dla dzieci działa, jest też plac zabaw. Mozna sobie wypożyczać zabawki do piasku na plażę. Codziennie są dyskoteki dla dzieci. Nie ma problemu z leżakami na plaży i przy basenie. Wszędzie jest ich dużo. Dojazd do innych miast , w tym do centrum Belek- dolomuszami, busami i taksowką. Byliśmy w maju zeszłego roku. Bardzo fajny hotel na wysokim poziomie. Tu szczegółowa nasza ocena: www.holidaycheck.pl/detail-opinie_Hotel+Papillon+Ayscha+Papillon+Ayscha+raj+na+ziemi-ch_hb-id_1792025.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: Hotel Papillon Ayscha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.11, 17:48 ineresują mnie pokoje 2-os. nie orientujesz się jakie są i czy z widokiem na morze? Co ciekawego można zobaczyć w okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
4269m Re: Hotel Papillon Ayscha 18.05.11, 21:27 -ineresują mnie pokoje 2-os. nie orientujesz się jakie są i czy z widokiem na mo > rze? Co ciekawego można zobaczyć w okolicy? 2.os. są w budynku głównym a widok zależy od tego jaki pokój zarezerwujesz w biurze przede wszystkim starozytny Aspendos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Hotel Papillon Ayscha IP: *.skierniewice.vectranet.pl 09.05.11, 22:57 czy internet jest platny?na stronie hotelu pisza ,ze jest bezprzewodowy .. w katalogu itaki, ze platny , moze wiecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Hotel Papillon Ayscha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.11, 19:50 Był może ktoś tam w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hotel Papillon Ayscha IP: *.skierniewice.vectranet.pl 19.05.11, 16:39 ja jutro lece, dam znac po powrocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Hotel Papillon Ayscha IP: *.dynamic.mm.pl 19.05.11, 20:59 a kiedy wracacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Hotel Papillon Ayscha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.11, 22:35 w ostatnim czasie cena za tydz. strasznie wzrosła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulka Re: Hotel Papillon Ayscha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.11, 12:40 Czy ktoś może leci w lipcu do Papillon Ayscha ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Hotel Papillon Ayscha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 08:32 Czy ktoś leci do Papillon Ayscha ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Hotel Papillon Ayscha IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.11, 16:56 lece jutro 2+2 z katowic na tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Hotel Papillon Ayscha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.11, 22:12 leci ktoś do Papillon Ayscha ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Hotel Papillon Ayscha IP: *.play-internet.pl 25.08.11, 22:28 ja lecę, 14 wrzesnia. Chętnie poczytałabym wpisy tych, którzy byli w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś