Dodaj do ulubionych

Hotel Papillon Ayscha

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.11, 22:49
Proszę o opinie na temat tego hotelu
Obserwuj wątek
    • Gość: sisi Re: Hotel Papillon Ayscha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.11, 13:08
      ponawiam pytanie
      • holidayservice Re: Hotel Papillon Ayscha 07.05.11, 13:41
        Wróciła od nas grupa, oto oceny i uwagi:
        1. duży ładny obiekt, czysto i zadbanie
        2. dobre jedzenie
        3. pokoje i SPA jednak na 4*
        4. z części willowej dalej do plaży niż z budynku głównego
        5. miła obsługa
        Możemy podesłać zdjęcia na priv lub w miarę możliwości i wiedzy odpowiedzieć na bardziej szczegółowe pytania.
        • Gość: pytanie Re: Hotel Papillon Ayscha IP: *.skierniewice.vectranet.pl 07.05.11, 16:06
          Jak wyglada dojazd do Side, Antalyi?Jak wyglada zabawa dla dzieci, czy juz sa organizowane gry itd?Jak wyglada sytuacja z lezakami na plazy, recznikami?A jak woda w basenach?
          • 4269m Re: Hotel Papillon Ayscha 08.05.11, 11:40
            Mini klub dla dzieci działa, jest też plac zabaw. Mozna sobie wypożyczać zabawki do piasku na plażę. Codziennie są dyskoteki dla dzieci.
            Nie ma problemu z leżakami na plaży i przy basenie. Wszędzie jest ich dużo.
            Dojazd do innych miast , w tym do centrum Belek- dolomuszami, busami i taksowką.

Byliśmy w maju zeszłego roku. Bardzo fajny hotel na wysokim poziomie.
            Tu szczegółowa nasza ocena:

www.holidaycheck.pl/detail-opinie_Hotel+Papillon+Ayscha+Papillon+Ayscha+raj+na+ziemi-ch_hb-id_1792025.html
            • Gość: oli Re: Hotel Papillon Ayscha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.11, 17:48
              ineresują mnie pokoje 2-os. nie orientujesz się jakie są i czy z widokiem na morze? Co ciekawego można zobaczyć w okolicy?
              • 4269m Re: Hotel Papillon Ayscha 18.05.11, 21:27
                -ineresują mnie pokoje 2-os. nie orientujesz się jakie są i czy z widokiem na mo
                > rze? Co ciekawego można zobaczyć w okolicy?

2.os. są w budynku głównym
                a widok zależy od tego jaki pokój zarezerwujesz w biurze

przede wszystkim starozytny Aspendos
    • Gość: ola Re: Hotel Papillon Ayscha IP: *.skierniewice.vectranet.pl 09.05.11, 22:57
      czy internet jest platny?na stronie hotelu pisza ,ze jest bezprzewodowy .. w katalogu itaki, ze platny , moze wiecie??
    • Gość: olo Re: Hotel Papillon Ayscha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.11, 19:50
      Był może ktoś tam w tym roku?
      • Gość: gosc Re: Hotel Papillon Ayscha IP: *.skierniewice.vectranet.pl 19.05.11, 16:39
        ja jutro lece, dam znac po powrocie
        • Gość: gość Re: Hotel Papillon Ayscha IP: *.dynamic.mm.pl 19.05.11, 20:59
          a kiedy wracacie?
          • Gość: sisi Re: Hotel Papillon Ayscha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.11, 22:35
            w ostatnim czasie cena za tydz. strasznie wzrosła!
            • Gość: Ulka Re: Hotel Papillon Ayscha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.11, 12:40
              Czy ktoś może leci w lipcu do Papillon Ayscha ... ?
              • Gość: gość Re: Hotel Papillon Ayscha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 08:32
                Czy ktoś leci do Papillon Ayscha ... ?
                • Gość: ja Re: Hotel Papillon Ayscha IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.11, 16:56
                  lece jutro 2+2 z katowic na tydzien
                • Gość: . Re: Hotel Papillon Ayscha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.11, 22:12
                  leci ktoś do Papillon Ayscha ... ?
                  • Gość: milka Re: Hotel Papillon Ayscha IP: *.play-internet.pl 25.08.11, 22:28
                    ja lecę, 14 wrzesnia. Chętnie poczytałabym wpisy tych, którzy byli w tym roku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka