Gość: Ania
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
17.05.11, 14:34
A ja mówię jedno - jeśli chcesz mieć zmarnowany urlop to jedź na wakacje z Rainbow Tour.
Oto mój przypadek :
1. wakacje na Krecie
2. hotel zmieniony - właściciel zamknął hotel już 2 tygodnie wcześniej, biuro o tym wiedziało ale nie raczyło z nami skonsultować tej zmiany
3. w umowie wylot i powrót do Warszawy - w niedzielę, 3 dni przed powrotem panienka z RT oświadcza nam z uśmiechem na twarzy, ze powrót mamy do Katowic i szlus. Jak podnieślismy raban to panienka odpowiedziała, ze to zgodne z umową i mamy się odczepić. Lot jest skancelowany i innej mozliwości powrotu nie ma. Wynajeliśmy z mężem samochód, pojechalismy na lotnisko w Chani i okazało sie, ze owszem, lot jest skancelowany ale przez RT. Pani na lotnisku była bardzo uprzejma i poszukała dla nas lotu (dla wszystkich, których RT chciało oszukać - a było nas 11 osób - w tym malutkie dziecko). Dopiero po kilku kilkudziesięciominutowych , bardzo nieprzyjemnych rozmowach z gościem z RT w Łodzi , zmusiliśmy RT do wywiązania się z umowy.
Ja bym zrozumiała, gdyby te zmiany wynikły z przyczyn obiektywnych, ale te wszystkie zmiany w umowie były realizowane z premedytacja. Biuro doskonale wiedziało, że będzie robiło zmiany. No i dla RT podróż samolotem Chania - Warszawa to to samo co podróż Chania - Katowice (samolot) i do Warszawy busikiem. Wszystkie osoby były spoza Warszawy i czekała je dalsza droga samochodwm (nasza np. do Gdyni).
NIE POLECAM RAINBOW TOUR.