Dodaj do ulubionych

hotele Alara- pomocy!

05.09.11, 14:22
Witam:) Jestem zainteresowana wypoczynkiem w jednym z hoteli tej sieci, w szczególności hotelem Alara lub Alara West. Wszystko by było pięknie, gdyby nie to, że oprócz tych wspaniałych opinii na ich temat, spotkałam się również z dość nieprzychylnymi dotyczącymi jedzenia, a konkretnie wywołanymi przez nie zatruciami pokarmowymi... Dlatego bardzo proszę o opinie osóby, które niedawno wróciły z tego kompleksu, jak było naprawdę. Chciałabym bardzo zarezerwować któryś z tych hoteli, ponieważ posiadają wszystko, czego oczekuję, lecz obawiam się jakiejś przykrej niespodzianki. Mam bardzo wrażliwy żołądek i wiem, że jeśli jest chociaż małe prawdopodobieństwo, że coś jest w tym hotelu, to ja będę pierwszą osobą, która to złapie;) Bardzo proszę o opinię dotyczącą jakości jedzenia, czystości w hotelu oraz możliwych zatruciach. Będę wdzięczna za każdą wypowiedź. Pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość turystka Re: Alara West-polecam ! IP: *.dynamic.mm.pl 05.09.11, 14:59
      Polecam gorąco hotel Alara West. Hotel Alara też jest w porządku. Jeśli ktoś napisał o problemach żołądkowych to na pewno nie były one spowodowane brakiem czystości czy problemem ze złej jakości jedzeniem. Trzy razy korzystałam z usług hotelu Alara West i nie było najmniejszego problemu.Ja też mam wrażliwy żołądek i obawiałam się innej flory bakteryjnej. Nie spotkało mnie nic takiego. Czasem problemy ze zdrowiem mogą wynikać ze zbyt długiego przebywania na słońcu, z korzystania z klimatyzacji (kłopot z gardłem),ale nie jest to z winy hotelu. Uważam, że cały kompleks 3 hoteli Alara w Incekum to Raj na Ziemi. Czystość idealna i smaczne, świeże jedzenie. Do tego bardzo pracowita obsługa hotelu, życzliwie nastawiona do wszystkich gości. Polecam z całą odpowiedzialnością.
      • Gość: Michał Re: Alara West-polecam ! IP: *.pl 06.09.11, 19:33
        No właśnie sklikałem Alare West na 14.09.2012 mam nadzieję że będziemy zadowoleni. Pierwszy raz w Turcji.
        • Gość: Sandra Re: Alara West-polecam ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.11, 12:03
          My wyruszamy do Alary 09.09.2011. Tak to już jest, że gdy jedziemy na wakacje, jemy (żeby nie powedzieć bardziej dosadnie) na potęgę, jakby w domu nam brakowało. Pytanie ilu z tych "zatrutych" jest samemu sobie winnym ;)
          Kieliszek wódki po posiłku też nie zaszkodzi, a mniej wyrozumiałej dziewczynie/żonie można powiedzieć: Kochanie, przecież to profilaktyka! ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka