lavender334 09.09.11, 09:21 Czy mogę zabrać słodką przegryzkę do torebki w samolocie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ifadg Re: batonik w bagażu podręcznym-czy można? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 09:46 Oczywiście, że tak. Możesz zabrać batoniki, wafelki, kanapki itp. Ograniczenia dotyczą jedynie płynów - te trzeba kupować na lotnisku po odprawie, chociaż ja wracając z turcji miałam w bagażu podręcznym soczek w kartonie dla dziecka i nie sprawdzali. Jak ktoś miał otwartą butelkę na wierzchu to musiał wyrzucić. Co do jedzenia to ja zawszę zabieram do samolotu dzieciom ciasteczka, chrupki czy chipsy. Odpowiedz Link Zgłoś
lavender334 Re: batonik w bagażu podręcznym-czy można? 09.09.11, 10:09 nawet jak nie mam dzieci ze sobą to mogę?Ok, postaram się o batonik bez nadzienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika Re: batonik w bagażu podręcznym-czy można? IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.11, 10:48 Postarasz się o batonik bez nadzienia? Przepraszam - prowokujesz, czy pytasz poważnie? Faktem jest, że na forach poziom głupoty znacznie przewyższa normę, ale bijesz chyba rekordy. Nie bierz batoników o dwóch różnych nadzieniach, bo istnieje ryzyko wybuchu przy zgnieceniu w torebce. Nie bierz też w czekoladzie - skaner nie ma możliwości sprawdzenia co jest w środku i celnicy zabierają je bez dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: batonik w bagażu podręcznym-czy można? IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.11, 22:24 Postaraj się lepiej szybko o jakiegoś dzieciora. Można wtedy będzie zabrać batonik z nadzieniem. Po co masz sobie odmawiać tej przyjemności i zajadać batoniki bez nadzienia. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: batonik w bagażu podręcznym-czy można? 09.09.11, 09:58 Jeśli ma płynne nadzienie, to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: batonik w bagażu podręcznym-czy można? IP: *.rdpoland.eu 09.09.11, 10:42 Można mieć batoniki, cukierki, ciastka, kanapki, chipsy itp. Ograniczenia dotyczą tylko napojów, a nie jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
idiota.wioskowy "Slodka przegryzka" 09.09.11, 10:55 Milo jest wiedziec, ze rodzinni idioci licznie lataja do Turcji. Jeden nierozgarniety podroznik pyta i podobni mu odpowiadaja. Dawaj dziecku ciasteczka i czipsy. Za pare lat bedzie mialo d.upe wielkosci twojej i takie same uzebienie. I to infantylne pieszczenie sie: batonik, soczek. Na sniadanko jecie bulunie z maselkiem popijajac herbatka. Papaptki durnie i witajcie w rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość wielkomiejski Re: "Slodka przegryzka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 11:10 Fakt idiota.wioskowy. Poziom intelektu znacznie p.p.m. Ty to chyba siedzisz na tej swojej wielkiej d.... w ogródku na wiosce i nigdzie się nie ruszasz bo i tak do cywilizacji by cię nie wpuścili. Odpowiedz Link Zgłoś
idiota.wioskowy Re: "Slodka przegryzka" 09.09.11, 11:17 Fakt, ze cywilizacja batonikowa, czipsowa, chrupkowa i loty do Turcji na AI nie sa mi pisane. Ale lubie pozazdroscic "high life`u" innym idiotom. Taka mam nature. Idiotyczna. Podciagnij skarpetki, pantofelku, i zapytaj jeszcze o cos. Cos na brzusio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: batonik w bagażu podręcznym-czy można? IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.11, 23:41 Oczywiście, że jest zakazany batonik w bagażu podręcznym. Nie dalej jak wczoraj byłem świadkiem przerażającej sceny na Okęciu. Grupa uzbrojonych po zęby antyterrorystów wpadła na lotnisko i szybko obezwładniła pewnego grubasa, który leciał z rodziną na wczasy do Turcji. Podobno wywiad już od dawna miał informacje, że grubas może miec w plecaku batonik. Delikwent został powalony na ziemię, szybko obezwładniony i skuty w kajdany a batonik przetransportowany w wozie na sygnale do ekspertyzy. Specjaliści mówią, że gdyby grubas użył batonika na pokładzie samolotu to skutki byłyby katastrofalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaxja Re: batonik w bagażu podręcznym-czy można? IP: *.toya.net.pl 11.09.11, 09:18 Ludzia, dlaczego jesteście tacy złosliwi? Niedługo strach będzie o cokolwiek zapytac, by grupa "wszystkowiedzących" nie wyśmiała. A wracając do tematu: możesz zabrać na pokład samolotu zarówno batoniki jak i inne przekąski. Odpowiedz Link Zgłoś