Dodaj do ulubionych

batonik w bagażu podręcznym-czy można?

09.09.11, 09:21
Czy mogę zabrać słodką przegryzkę do torebki w samolocie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ifadg Re: batonik w bagażu podręcznym-czy można? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 09:46
      Oczywiście, że tak. Możesz zabrać batoniki, wafelki, kanapki itp. Ograniczenia dotyczą jedynie płynów - te trzeba kupować na lotnisku po odprawie, chociaż ja wracając z turcji miałam w bagażu podręcznym soczek w kartonie dla dziecka i nie sprawdzali. Jak ktoś miał otwartą butelkę na wierzchu to musiał wyrzucić. Co do jedzenia to ja zawszę zabieram do samolotu dzieciom ciasteczka, chrupki czy chipsy.
      • lavender334 Re: batonik w bagażu podręcznym-czy można? 09.09.11, 10:09
        nawet jak nie mam dzieci ze sobą to mogę?Ok, postaram się o batonik bez nadzienia
        • Gość: anika Re: batonik w bagażu podręcznym-czy można? IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.11, 10:48
          Postarasz się o batonik bez nadzienia? Przepraszam - prowokujesz, czy pytasz poważnie? Faktem jest, że na forach poziom głupoty znacznie przewyższa normę, ale bijesz chyba rekordy.
          Nie bierz batoników o dwóch różnych nadzieniach, bo istnieje ryzyko wybuchu przy zgnieceniu w torebce.
          Nie bierz też w czekoladzie - skaner nie ma możliwości sprawdzenia co jest w środku i celnicy zabierają je bez dyskusji.
        • Gość: As Re: batonik w bagażu podręcznym-czy można? IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.11, 22:24
          Postaraj się lepiej szybko o jakiegoś dzieciora. Można wtedy będzie zabrać batonik z nadzieniem. Po co masz sobie odmawiać tej przyjemności i zajadać batoniki bez nadzienia.
    • pavvka Re: batonik w bagażu podręcznym-czy można? 09.09.11, 09:58
      Jeśli ma płynne nadzienie, to nie.
    • Gość: Ela Re: batonik w bagażu podręcznym-czy można? IP: *.rdpoland.eu 09.09.11, 10:42
      Można mieć batoniki, cukierki, ciastka, kanapki, chipsy itp. Ograniczenia dotyczą tylko napojów, a nie jedzenia.
      • idiota.wioskowy "Slodka przegryzka" 09.09.11, 10:55

Milo jest wiedziec, ze rodzinni idioci licznie lataja do Turcji.
        Jeden nierozgarniety podroznik pyta i podobni mu odpowiadaja.
        Dawaj dziecku ciasteczka i czipsy. Za pare lat bedzie mialo
        d.upe wielkosci twojej i takie same uzebienie. I to infantylne
        pieszczenie sie: batonik, soczek. Na sniadanko jecie bulunie
        z maselkiem popijajac herbatka.

Papaptki durnie i witajcie w rodzinie.
        • Gość: gość wielkomiejski Re: "Slodka przegryzka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 11:10
          Fakt idiota.wioskowy. Poziom intelektu znacznie p.p.m. Ty to chyba siedzisz na tej swojej wielkiej d.... w ogródku na wiosce i nigdzie się nie ruszasz bo i tak do cywilizacji by cię nie wpuścili.
          • idiota.wioskowy Re: "Slodka przegryzka" 09.09.11, 11:17

Fakt, ze cywilizacja batonikowa, czipsowa, chrupkowa i loty do Turcji
            na AI nie sa mi pisane. Ale lubie pozazdroscic "high life`u" innym
            idiotom. Taka mam nature. Idiotyczna.

Podciagnij skarpetki, pantofelku, i zapytaj jeszcze o cos. Cos na brzusio?
    • Gość: jasiu Re: batonik w bagażu podręcznym-czy można? IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.11, 23:41
      Oczywiście, że jest zakazany batonik w bagażu podręcznym. Nie dalej jak wczoraj byłem świadkiem przerażającej sceny na Okęciu. Grupa uzbrojonych po zęby antyterrorystów wpadła na lotnisko i szybko obezwładniła pewnego grubasa, który leciał z rodziną na wczasy do Turcji. Podobno wywiad już od dawna miał informacje, że grubas może miec w plecaku batonik. Delikwent został powalony na ziemię, szybko obezwładniony i skuty w kajdany a batonik przetransportowany w wozie na sygnale do ekspertyzy. Specjaliści mówią, że gdyby grubas użył batonika na pokładzie samolotu to skutki byłyby katastrofalne.
      • Gość: jaxja Re: batonik w bagażu podręcznym-czy można? IP: *.toya.net.pl 11.09.11, 09:18
        Ludzia, dlaczego jesteście tacy złosliwi? Niedługo strach będzie o cokolwiek zapytac, by grupa "wszystkowiedzących" nie wyśmiała.

A wracając do tematu: możesz zabrać na pokład samolotu zarówno batoniki jak i inne przekąski.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka