Dodaj do ulubionych

Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!!

IP: *.ssh.gliwice.pl 09.10.11, 20:26
Hotel do bani, jedzenie do bani,animatorzy smutasy jedynie Mowli, albo Mogli próbuje jakoś ratować sytuacje i doskonale bawi się z dziecmi.O nie zapomnę wspomnieć o szefie animatorów to był SZef wszystkich ,,szefów" jedynie tańcem się mógł wykazać 30-latek -smutny człowiek z dziwnymi zapędami-(Ci co byli to wiedzą) Teraz jak to wygląda.... tam nikt sie nie przejmuje, że parasole mamy jak na działce przy bloku(cholerka z czasów komuny) a leżaki co drugi połamany, że niby jest forma all im wszystko zwisa totalnie.EEE troszkę już zwiedziłam , ale nie widziałam stołówki, restauracji gdzie jest w jednej misce-koper, w drugiej-pietruszka,w trzeciej bazylia......ehhhh żeby zapełnić miejsca w bufecie.Napewno tam nikt nie przytyje to są wakacje jak w klinice,,OTYŁOŚCI" płacisz i chudniesz hahhah.Omijajcie ten hotel szerokim łukiem.Muszę również wystawić mu opinię na Holiday , bo wiem że ,,szef",,szefów"główny animator tam czyta opinie.Szkoda Waszej kasy na takie wakacje.

pozdrawiam

p.s jedynie co sie broni to widok z pokoju w odnowionej cześci hotelu
Obserwuj wątek
    • Gość: Duch Re: Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 10.10.11, 22:36
      Smutni animatorzy? Jak dla mnie to zachęta. Nie ma nic bardziej uprzykrzającego wypoczynek niż natrętni, wiecznie uśmiechnięci animatorzy. A za miskę bazylii dużo bym dał swoją drogą.
      • Gość: evisia1802 Re: Hotel Aska Buse-totalana porażka!!!!! IP: *.ssh.gliwice.pl 11.10.11, 17:16
        uwierz mi na słowo, że wolę usmiechniętych, zadowolonych i wesołych animatarów potrafiących zachecić do zabawy niż tych ,których poznałam w Aska Buse, oni robili łaskę , że w ogóle tam są, a to jest ich praca, i nie zarabiają ,aż tak mało w porównaniu z inną obsługą hotelową
    • aga.aga.5 Re: Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!! 17.10.11, 17:22
      Jak to czytam to się we mnie gotuje, byłam w Aska Buse w maju 2011 rok, nie jest to Hilton ale 4* tureckie, jedzenie bardzo dobre i chciałabym miec teraz te miski bazylii i innych roślinek, trzeba było jechać do Alara Kum niby 5* a totalna porażka jedzenie, hotel i wszystko do...., byłam tam we wrzesniu chcieliśy się przenieść do Aski, ale nie było wolnych pokoi co mnie nie dziwi!!!! Animacje w Asce naprawdę ok nie ma co pisac głupot, fakt mieliśmy pokój w nowej części, ale znajomi byli w tych straszych budynkach i nie umarli. Nawet nie wiesz jak miał animator na imię a więc MOGLI, ludzie jak liczycie na luksus w Turcji w hotelu 4* to jesteście debilami, trzeba jeździć do Dubaju:)))
      • Gość: evisia1802 Re: Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!! IP: *.ssh.gliwice.pl 17.10.11, 21:16
        aga ....nie ugotuj się!! ja pisze jakie są moje wrażenia z tego hotelu.Napisałam na temat tego animatora , bo tylko on był wesoły zagadał i uśmiechał się często w przeciwieństwie do innych. Sorry każdy ma prawo wypowiedzieć się na tym forum na temat hotelu jedzenia itp... a koperku u nas w Polsce też dostatek.W Turcji byłam akurat drugi raz, więc mam porównanie jak ten hotel prezentował się w porównaniu z tym w którym byłam
        pozdrawiam
        • Gość: aga Re: Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!! IP: *.itsa.net.pl 18.10.11, 10:20
          spokojnie nie ugotuję się, jest na minusie w nocy:) ja w Turcji byłam któryś raz już nawet nie wiem który i uwierz mi, że mam porównanie, Nie ma co prównywać hoteli 4* do 5* i też można się przejechać na 5* jak my we wrześniu i wtedy wiele bym dała za te miski koperku i bazylii które były w Asce :) bo tam to było jedzenie do bani a animatorzy brali przed Tobą napój w barze bo im gorąco, to jest dopiero porazka:( a ten animator w Asce jak nas zobaczył w hotelu jak weszliśmy na chwikę we wrześniu chciał nam załatwić pokój żebyśmy się przenieśli, ale nasze biuro miało wszystkie zajete:(Hotel nie jest zły typowe 4* w Turcji, miło wspominam po pobycie dwutygodniowym:) i jeszcze super widoki :)
          • swietlik00 Re: Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!! 22.10.11, 20:20
            Aska Buse to stracone pieniądze. Podpisuję się pod evitką, byłam w hotelu w Turci we wrześniu i początkowo myślałam, że może w "sezonie" jest tam więcej (w ogóle?) jedzenie, no ale stołów bufetowych to dostawić by chyba nie mieli gdzie. Mieliśmy mieć ultra all inclusive. Idę do baru przy basenie lub w lobby i proszę o rum z colą słyszę ze nie ma, o wodke z cola - nie ma, jak również ginu piwa (bo kek czy jak to się pisze zepsuty w chwili obecnej) zostaje wino po ktorym ma się zgagę. Chodzimy głodni i wydajemy pieniądze na miescie, bo mięso było ze dwa razy w ciągu tygodnia, jak robili rybę śmierdziało w całym kompleksie, a snack bar którego nikt nie mogl znalezc znajdowal się duzo ponizej hotelu i tylko nieliczny zorientowali się ze jest tam cos w rodzaju placków ziemniaczanych. Lezaki połamane, animatorzy beznadziejni, choc sama nie lubię jak latają jak małpy wokół leżaków to jednak to jest ich praca a dzieci które są tam 2tygodnie zaczynają się nudzić po 3 dniu bo animacje codziennie są takie same (śmiałyśmy się z koleżanką iż mają 1płytę z muzyką i 3 koszulki na zmianę). Animatorka niemiła dla paru dzieci. Pokój w nowej części czysty, ładny widok na morze, choc w starej części rozwalające się brodziki. Kiedy byłam w Turcji 3 lata temu również we wrzesniu w hotelu o tym samym standardzie było do wyboru kilkanascie dan, ciast, owoce (tu resztki arbuza i troche pomaranczy, raz winogrona), kilkanascie drinkow przy basenie piekny kompleks i bardzo rozrywkowi animatorzy. Wolę jednak tak zapamiętać Turcję, bo hotel Aska Buse bede chciała jak najszybciej wymazać z pamięci.
            • Gość: dusia Re: Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!! IP: *.itsa.net.pl 24.10.11, 12:21
              proponuję brać tylko i wyłącznie hotele z sieci Hilton, a jak się nie ma kasy na Hiltona to się siedzi w domu i gotuje tanią zupkę a wtedy smakuje jak nic na świecie :) z tego co wiem to w Hotelu Aska Buse nie było nigdy oferty all ultra więc może to nie ten hotel:))) snack bar jest nie tam gdzie gozlemy- tak się nazywają te pyszne placki więc nawet nie wiedzieliście co gdzie było. Kocham polaczków na wakacjach za granicą i współczuję wam, że jesteście tak beznadziejni :)
              • Gość: Duch Re: Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!! IP: 91.216.239.* 24.10.11, 13:44
                Brzmisz mało wiarygodnie. Obśmiewasz post, który jest całkiem rozsądny i nie wydaje się by był pisany przez pieniacza.
                • Gość: dusia Re: Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!! IP: *.itsa.net.pl 24.10.11, 13:49
                  byłeś widziałeś??? nie widzę większej Twojej wypowiedzi na temat tego hotelu?! a nikomu nie musze się tłumaczyć i brzmiec więcej lub mniej wiarygodnie!
                  • Gość: Duch Re: Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!! IP: 91.216.239.* 24.10.11, 13:55
                    Radzę po prostu dobrze, że jeżeli chcesz by Cię traktowano poważnie, to nie powinnaś pisać stwierdzeń typu: "Polaczkowie są beznadziejni".
                • Gość: aga Re: Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!! IP: *.itsa.net.pl 24.10.11, 14:00
                  Wydaje mi się, że obsamorowywanie tego Hotelu nie jest aż tak na miejscu. Ja byłam w maju dwa tygodnie i naprawdę było w porządku, jedzenia full mięs kilka rodzaji na obiad i kolację i co dzień coś z grila:) oferta all jak w każdym hotelu, ale all ultra nie było na pewno, bo bysmy o tym wiedzieli i nie przagapili takiej okazji :))) Hotel jak każdy typowa 4* jak już pisałam, ale ja na mieście nie jadłam i tak ledwo po tym się ruszałam:)
              • Gość: vvv Re: Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!! IP: *.ists.pl 24.10.11, 18:06
                Gość portalu: dusia napisał(a):

> proponuję brać tylko i wyłącznie hotele z sieci Hilton, a jak się nie ma kasy n
                > a Hiltona to się siedzi w domu i gotuje tanią zupkę

Czy masz w tym względzie jakieś swoje doświadczenia, czy tylko teoretyzujesz?

• Gość: evisia1802 Re: Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!! IP: *.ssh.gliwice.pl 27.10.11, 19:47
                  zacznę od komentarza dla ,,dusi" nie muszę gotować taniej zupki ,bo mam swoją małą restauracje nie ukrywam może na Hiltona mnie nie stać , ale naprawdę jest wiele fajnych hoteli które odwiedziłam , więc daruj sobie uszczypliwość.Opinie na temat tego hotelu napisałam (żeby głupie polaczki wiedziały) jak to zostało stwierdzone :/ tylko , że my polaczki podróżujemy coraz częściej i coraz drożej, więc nie łapiemy teraz zachwytu na coś co jest namiastką hotelu.Zawsze jak wracam z wakacji opisuje na forum opinie na temat hotelu ,żeby inni nie musieli wrócić tak rozczarowani jak ja.CO ...do formy ultra all to się mylisz we wrześniu jak my byliśmy miała taka obowiązywać napoje alkoholowe 24h nocne przekąski i zupa jedynie rozcieńczony alkohol był 24h a zupa tezzzzzzzzzzz była hahah jeżeli to można nazwać zupą.Mam wrażenie , że na tym forum chodzi to żeby nasze opinie były wiarygodne a moje spostrzeżenia są takie , czy innym płacą za te pozytywne opinie ? bo nie kumam bazy ehhhh
                  • Gość: aga Re: Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!! IP: *.itsa.net.pl 28.10.11, 11:04
                    Wydaje mi się, że nie do końca zrozumiałaś opcję all ultra, all ultra polega na tym że nie tylko podają alkohole lokalne, ale też importowane jak Gin, Marini, Malibu czy oryginale Whysky tu nie było o tym mowy, jeśli chodzi o opcję 24h to nie jest tzw.opcja ultra. Fakt zgadzam się, jest w tym hotelu opcja all 24h i jak już pisałam wczesniej nie było z tym problemu alkohole i napoje były dostepne 24h. Dziwię się że nie interweniowaliście w tej kwestii, my we wrześniu w hotelu Alara Kum zrobiliśmy o to awanturę że brak jest opcji ultra czyli importowanych alkoholi znalazły się migiem, trzeba walczyć o swoje :) W Aska Buse menegera spotkać żaden problem byli dostępni wszyscy łącznie z Supervisiorem, który jest odpowiedzialny za ogólny wygląd i porządek Hotelu, a zdjęcia kto jest kim były wywieszone w holu.
                  • Gość: aga Re: Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!! IP: *.itsa.net.pl 28.10.11, 11:09
                    Nikt mi nie płaci za pozytywne opinie tego hotelu, nie życzę sobie tego typu komentarzy, jak nie umiałaś walczyć o swoje trzeba było jeść rozcieńczoną zupę, albo wcale nie jeść, bo nie było mowy o innych nocnych przekąskach !!! Ludzie czytajcie co znaczy opcja all i co w nią jest wliczone!!!
                    • Gość: aga Re: Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!! IP: *.itsa.net.pl 28.10.11, 11:24
                      Nikt mi nie płaci za pozytywne opinie tego hotelu, nie życzę sobie tego typu komentarzy, jak nie umiałaś walczyć o swoje trzeba było jeść rozcieńczoną zupę, albo wcale nie jeść, bo nie było mowy o innych nocnych przekąskach !!! Ludzie czytajcie co znaczy opcja all i co w nią jest wliczone!!! a nie teraz biadolić od miesiąca jaki to kiepski hotel!!!
                  • Gość: as Re: Hotel Aska Buse IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.11, 12:35
                    I LOVE BUSE ..... i tyle w temacie było super pod wzgledam jedzenia ,czystości,animatorów MOGLI I DESTY byli super - alkohol był 24 na h tylko dla Polaków!!!!!
                    • Gość: aga Re: Hotel Aska Buse IP: *.itsa.net.pl 28.10.11, 13:19
                      I wszystko jasne:)))
                  • Gość: Paulo Re: Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!! IP: *.wro-com.net 28.10.11, 13:03
                    > nie muszę gotować taniej zupki ,bo mam swoją m
                    > ałą restauracje

To poprosimy o jakiś namiar na tę restaurację, pewnie wielu smakoszy chętnie skorzysta. A sądząc po komentarzu, to w kwestii zup poprzeczkę zawieszasz wysoko.

> Zawsze jak wra
                    > cam z wakacji opisuje na forum opinie na temat hotelu ,żeby inni nie musieli wr
                    > ócić tak rozczarowani jak ja

Zawsze wracasz rozczarowana??? To musi być bardzo przykre, wiecznie nieudane wakacje? Może jednak problem tkwi nie w hotelach tylko w twojej głowie, lub w budżecie, źle dobranym do oczekiwań?
                    Ten hotel ma wiele opinii gdzie indziej, przeważająca wiekszość wczasowiczów nie wróciła tak rozczarowana jak ty.

> czy innym płacą za te pozyty
                    > wne opinie ? bo nie kumam bazy ehhhh

Idiotyczne, choć dość powszechne - jak ktoś ma pozytywne wrażenia, to juz musi być agentem biura. Prawdziwy wczasowicz powinien wybrać źle i wrócić wqu.wiony.

A może to tobie płacą za obsmarowywanie hoteli z oferty konkurencji, ehhh?

• Gość: aga Re: Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!! IP: *.itsa.net.pl 28.10.11, 13:23
                      piękna riposta :) Polecam z czystym sumieniem Aska Buse:)
                      • Gość: dusia Re: Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.11, 13:29
                        także polecam Aska Buse!!!! Widzę, że tania zaupka w małej restauracji zrobi furrorę, więc jeszcze dzięki forum zarobisz "evisia" parę groszy i może Hilton stanie otworem dla Ciebie, z całego serca życzę :)) a wtedy na forum znów napiszesz, że nie miałaś all ultra, ale na szczęście dzięki forum już będziesz wiedziała co to jest:)
                        • evisia1802 Re: Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!! 01.11.11, 00:27
                          ............zaupka....heh robi furorę nie robi nie ważne o gustach się nie dyskutuje ...wątek pozostawiam dla tych ,którzy już gdzieś byli coś zwiedzili i nie łapią się na takie opinie... ja też się na nie złapałam wybierając ten hotel
                          pozdrawiam tych którym w tym hotelu się podobało...każdy ma prawo pisać co czuje po wakacjach.....a ktoś napisał (czy zawsze wracam rozczarowana NIE !! )opisuje na forum zawsze wiarygodnie jakie były moje odczucia.

pozdrawiam
                          do zobaczenia na szlaku....
                          • Gość: dusia Re: Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!! IP: *.itsa.net.pl 02.11.11, 13:27
                            Ale Ty masz mało wiarygodne odczucia, może nie tylko jedzenia i alkoholu ci brakowało.....hehe :))))
                          • Gość: Paulo Re: Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!! IP: *.wro-com.net 04.11.11, 12:21
                            >a ktoś napisał (czy zawsze wracam rozczarowana NIE !! )

taak, ktoś napisał... czy nie evisia1802?
                            dla przypomnienia:

>Zawsze jak wracam z wakacji opisuje na forum opinie na temat hotelu ,żeby inni nie musieli >wrócić tak rozczarowani jak ja.
                            :(

Chciałem jeszcze zapytać, jak się "rozcieńcza" np piwo lane z kega, czy wódkę laną z butelki przed nosem? Chyba, że lubujesz się w bardzo mocnych alkoholach i dolanie do wódki soku czy fanty nazywasz rozcieńczeniem...

Bo wykazywanie jako zarzut, że przez 24h na dobę podawano zbyt słaby alkohol, to brzmi dość straszliwie... Nasuwa się pytanie, czy ty w ogóle pamiętasz coś z tego wyjazdu, który tak totalnie krytykujesz?
                            Może ty faktycznie nie zawsze wracasz rozczarowana, a jedynie tęgo skacowana..?
    • simon_r Re: Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!! 03.11.11, 23:12
      współczuję ludziom dla których udane wakacje zależą od:
      1. hotelowych leżaków
      2. animatorów
      3. żarcia w hotelu
      • panbagien Re: Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!! 04.11.11, 08:46
        Współczuję ludziom, którzy nie zwracają uwagi na:
        1. Wypoczynek
        2. Zabawę
        3. Jedzenie

Pozostaje im chyba tylko picie.
        • Gość: Paulo Re: Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!! IP: *.wro-com.net 04.11.11, 12:27
          A Scooby-Doo z Kudłatym to lubią, jak mają "3 x R":

1. Relaks
          2. Rozrywkę.
          3. Radosną wyżerkę
          • Gość: evisia1802 Re: Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!! IP: *.ssh.gliwice.pl 06.11.11, 20:30
            Paulo ,,panie mądraliński hiiiii" jedziesz po mnie jak po,, dzikiej świni" , ale Twoje prawo .Jeżeli nie wiesz jak się rozcieńcza piwo heh nam to pokazał kiedyś barman jest człeku druga rureczka a Ty masz wrażenie ze pijesz superrrrrrrrr piwo.Kwestię piwa dobrze znam w swoim sklepie mam ich około 300 rodzajów................i co zdziwiony??????.....A LOVE ASKA BUSE hahhahahahahahaha

byłeś tam w ogóle?, czy tylko na folderze Ci się podoba??????
            • Gość: dusia Re: Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!! IP: *.itsa.net.pl 07.11.11, 16:37
              Oj Ty jednak zmieniłaś profesję:) nie będzie taniej zupki w małej restauracji tylko super sam z 300 rodzajami piwa :) może ty po porostu tyrasz w hipermarkecie :)) i udawłaś damę w Aska!!! I LOVE ASKA!!!!!
              • Gość: evisia1802 Re: Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!! IP: *.ssh.gliwice.pl 07.11.11, 16:57
                dusiu akurat tak się składa, że mam to i to
                • Gość: dusia Re: Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!! IP: *.itsa.net.pl 08.11.11, 13:13
                  to trzeba było brać Hiltona, a nie od ponad miesiaca pisać jaka to nieszczęśliwa byłaś, a nwet nie wiedziałaś co to znaczy all ultra :)))) hahahahahahahhahahahahaha
                  • Gość: evisia1802 Re: Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!! IP: *.ssh.gliwice.pl 08.11.11, 19:22
                    w moim zaprzyjaźnionym BP postaram się , żeby przygotowali mi jaką wybierałam ofertę decydując się na ten hotel , wtedy może zrozumiesz moje rozczarowanie

pozdrawiam
                    • evisia1802 Re: Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!! 08.11.11, 19:44
                      oooooooo jeszcze jedno dusiu słowo tyrasz napewno jest ze śląska mylę się?????
                      • Gość: dusia Re: Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!! IP: *.itsa.net.pl 09.11.11, 10:04
                        skąd jest to słowo nie ważne i mało ważne, lepiej skup się na wybieraniu kolejnej wycieczki żebyś znów nie szukała dziury w całym:) i koniecznie weź all ultra, albo puszki jak znów będziesz musiała dojadać na mieście:) już teraz wiesz co to znaczy ultra hahahahhaa:)
                        • Gość: evisia1802 Re: Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!! IP: *.ssh.gliwice.pl 09.11.11, 20:15
                          znam dobrze to słowo ehhh wakacje na styczeń już zamówione , więc nie martw się o mnie odwiedzam hotel w którym już byłam i ajjjj love aska buse buse mnie juz nie dotyczy hahahhahaha
                          • Gość: dusia Re: Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!! IP: *.itsa.net.pl 10.11.11, 08:24
                            baw się dobrze i daj ludziom spokój swoimi dennymi opiniami, bo znów wrócisz obrażona na cały świat !!!! I Love Aska :))))
                            • Gość: Paulo Re: Hotel Aska Buse-totlana porażka!!!!! IP: *.wro-com.net 12.11.11, 11:00
                              Z tego co czytam wnoszę, że wątek spełnił już zadanie dla jakiego został zainicjowany, bo wprawdzie o samym hotelu było niewiele, ale za to wszyscy mogliśmy się dowiedzieć, że evisia MA:
                              - restaurację
                              - supermarket z 300 butelkami piwa
                              - zaprzyjaźnone BP (zapewne chodzi o biuro podróży, bo domyślamy się, że stację benzynową evisia ma swoją)
                              - wykupione wakacje na styczeń (koniecznie prosimy o uzupełnienie ile kosztowały)

To bardzo wiele wnosi do wyrobienia sobie opinii o tym hotelu, za wszystko dziękujemy, ale koniecznie prosimy jeszcze o podanie:

- jakim autem evisia jeździ i jakim rocznikiem
                              - jak duży ma telewizor
                              - jaki ma sprzęt AGD w kuchni, i oczywiście za ile była

Z tą wiedzą już na pewno każdy podejmie decyzję, czy jechać do Aska Buse, czy nie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka