byczek-m 21.10.11, 16:52 Szukam hotelu blisko plaży , z dobrym jedzeniem i atrakcjami dla dzieci ( 6 i 8 lat) w Marmaris lub okolicy . Możecie jakiś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
judyt-a Re: Hotele w Marmaris 22.10.11, 01:14 Marmaris Palace bliżej Icmeler, ale do Marmaris też blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
matt.cobosca Re: Hotele w Marmaris 22.10.11, 10:35 Marmaris Resort spełni Twoje wszystkie warunki - bardzo dobre jedzenie, dużo atrakcji dla dzieci, plaża nad samym morzem. Odpowiedz Link Zgłoś
byczek-m Re: Hotele w Marmaris 24.10.11, 16:38 Bardzo dziękuję za informację . Może jeszcze ktoś ma dobry spawdzony horel w tej okolicy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga72 Re: Hotele w Marmaris IP: 88.220.178.* 27.10.11, 21:57 w 2009 roku byłam z Triadą w Club Oylum Prestige,ogólnie ok - podobało nam się, hotel na solidną 4, ale animacji dla dzieci w czerwcu nie było ,miały być w lipcu, cenowo był wtedy bardzo atrakcyjny, moja siostra była w 2010 w Marti la Perla- w/g niej rewelacja- super pokoje, baseny,jedzenie i animacje itp. ale hotel w normalnej cenie był bardzo drogi, ona go wychwyciła w last minute: oba hotele w Icmemer koło Marmaris mi samo Marmaris się nie podoba, za duże miasto,za duże tłumy i plaża gorsza niż w Icmeler Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GTI_Travel_Poland Re: Hotele w Marmaris IP: *.gtitravel.pl 28.10.11, 09:59 Polecam hotel Aqua w Marmaris/Icmeler. Położony przy samej plaży, bardzo ładny ogród, wspaniałe widoki, pyszne jedzenie! Dla dzieci jest plac zabaw, mała zjeżdżalnie, brodzik i ogród. www.gtitravel.pl 0-801-484-444 info@gtitravel.pl Odpowiedz Link Zgłoś