Dodaj do ulubionych

tania podróż

26.10.11, 23:12
witam,

przejrzałem forum, ale postanawiam założyć nowy wątek - przepraszam jeżeli komuś się to nie spodoba :)

zamierzam odbyć praktykę studencką w Turcji, ale poszukiwania jak na razie marnie mi idą.
mimo wszystko chciałbym się tam wybrać (najlepiej jeszcze w tym roku) nawet nie w celu praktyk, ale samego zwiedzania i bliższego kontaktu z tamtą kulturą. codziennie przeglądam oferty lotów, ale niestety ceny mnie odstraszają, a kiedy już znajdę w miarę tani lot, to jestem już spóźniony...
dodam, że nigdy nie podróżowałem tak daleko oraz nigdy nie leciałem samolotem - mam nadzieję, że wkrótce to się zmieni :)

czy jest jeszcze szansa na znalezienie jakiegoś taniego lotu czy może taniej byłoby dostać się do Turcji drogą lądową? przeglądałem różne informacje podróżników, jednak nie wiem czy dane te są jeszcze aktualne.

bardzo proszę o pomoc

pozdrawiam,
Paweł
Obserwuj wątek
    • anias29 Re: tania podróż 27.10.11, 09:17
      wczoraj bilety z Warszawy do Stambułu i z powrotem były po 233zł, wg mnie to tanio:)
      • Gość: GTI_Travel_Poland Re: tania podróż IP: *.gtitravel.pl 27.10.11, 14:17
        zapraszam po bilety czarterowe z Warszawy do Antalyi. Samolot w każdą środę a ceny w zależności od terminu :)

www.gtitravel.pl
        0-801-484-444
        info@gtitravel.pl
        • Gość: krotka Re: tania podróż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 15:00
          a z ciekawości, bo choć na razie nie mam sprecyzowanych planów- to jednak nigdy nie wiadomo kiedy mi coś do głowy strzeli - jakie są terminy tzn czy loty są przez cały rok czy będzie jakaś przerwa?
          Pozdrawiam!
          • Gość: GTI_Travel_Poland Re: tania podróż IP: *.gtitravel.pl 27.10.11, 15:42
            do końca listopada są loty. potem mamy przerwę i od świąt wracamy z lotami regularnie co środę.

www.gtitravel.pl
            0-801-484-444
            info@gtitravel.pl
      • pawxx Re: tania podróż 27.10.11, 21:11
        no niestety się spóźniłem... próbowałem zamówić te bilety, ale ostatni wykupiono 15 minut przede mną
        • Gość: Maciadlo Re: tania podróż IP: *.centertel.pl 28.10.11, 14:56
          Jak chcesz to możesz jeszcze śledzić sobie oferty przewoźników dzięki temu serwisowi. Tak szczerze to polecam patrzeć za biletami z pewnym wyprzedzeniem i w nietypowych dniach np. środek tygodnia albo sobota, niedziela. Jak się uda coś znaleźć, niezależnie gdzie będziesz szukał to życzę powodzenia. :)
    • Gość: Monitka last minute IP: *.play-internet.pl 29.10.11, 23:04
      Jeśli jesteś z Warszawy to odwiedź centrum ofert last minute na świętokrzyskiej, tudzież zapisz się na newsletter. Można bardzo często prawdziwe perełki trafić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka