Dodaj do ulubionych

Long Beach REsort - które piętro...

IP: *.215.198.243-internet.zabrze.debacom.pl 27.10.11, 12:32
witam, w końcu zdecydowałam się na Long Beach - troszkę od lotniska, ale co tam...
mam pytanie do osób, które były w tym hotelu:
- czy pokoje są z góry przydzielane czy można negocjować:-) z widokiem na morze?
- on ma 6 pięter (bodajże), które piętro dobre?
- chodzi mi o pokój 2+2

dziękuję za wszystkie odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: Duch Re: Long Beach REsort - które piętro... IP: 91.216.239.* 27.10.11, 13:05
      Odnośnie tego hotelu to ja też mam pytania.
      Które leżaki są najlepsze na plaży? Te po prawej, po lewej, czy może bliżej środka?
      Na stołówce lepiej siadać koło surówek, czy koło mięs?
      Czy szybciej jeździ lewa, czy prawa winda?
      • Gość: gość Duch, nie rozumiem IP: *.215.198.243-internet.zabrze.debacom.pl 27.10.11, 13:41
        po co zabrałeś głos w wątku! wsadź w sobie w .... swoją złośliwość!
        masz coś konkretnego do powiedzenia - chyba nie co?! to zamilcz!
        • Gość: Duch Re: Duch, nie rozumiem IP: 91.216.239.* 28.10.11, 08:56
          Dbam o poziom forum. Może ktoś przeczyta mą złośliwość i zastanowi się na przyszłość, czy jest sens pytać się o to, które piętro jest lepsze. Wybacz, ale zadałaś dość kretyńskie pytanie.

ps Popracuj nad interpunkcją.
          • Gość: gość Duch IP: *.215.198.243-internet.zabrze.debacom.pl 28.10.11, 17:12
            dla Ciebie może tego typu pytania są kretyńskie, ale dla matek z dwójką dzieci (w tym jednym niepełnosprawnym) to jest istotne.
            Mam nadzieję, że wiele pytań tego typu padnie na forum - hehe:-)
            • Gość: GTI_Travel_Poland Re: Duch IP: *.gtitravel.pl 28.10.11, 17:50
              a to jeśli chodzi o pokoje dla niepełnosprawnych to jest w sumie ich 8 ale nie wiem na jakich piętrach i czy jest możliwość rezerwacji land / sea view :( ale mogę się dowiedzieć ;)
              w każdym razie łazienki w tych pokojach są przystosowane dla osób na wózkach, pokoje są w pobliżu wind, również plaża jest przystosowana dla osób niepełnosprawnych czy też dojazd do basenów i restauracji.
              • Gość: gość GTI IP: *.215.198.243-internet.zabrze.debacom.pl 28.10.11, 18:27
                witam Pana, moje dziecko pomimo, że niepełnosprawne nie jeździ na wózku itd. to inny rodzaj niepełnosprawności. chciałabym dostać normalny pokój, bez jakiś udogodnień:-)
                bo to niepotrzebne nam.

dziękuję bardzo
              • Gość: gość GTI, mam prośbę IP: *.215.198.243-internet.zabrze.debacom.pl 31.10.11, 08:37
                jeśli ma Pan możliwość o informację jak tam wyglądają pokoje dla niepełnosprawnych (mam na myśli ich rozmieszczenie - kondygnacje, jak duże to pokoje - czy rodzinne również) byłabym bardzo wdzięczna:-)

pozdrawiam i jednocześnie dziękuję
                • Gość: GTI_Travel_Poland Re: GTI, mam prośbę IP: *.gtitravel.pl 31.10.11, 14:39
                  na każdym piętrze jest pokój dla niepełnosprawnych i wszystkie mają widok na ląd. Jeśli chodzi o pokoje rodzinne to niestety nie są przystosowane dla osób niepełnosprawnych. Natomiast w pokojach standardowych można zakwaterować rodzinę 2 + 2 lub 3 + 1. Pokoje mają około 28 m kw. :)

www.gtitravel.pl
                  0-801-484-444
                  info@gtitravel.pl
                  • Gość: gość Re: GTI, mam prośbę IP: *.215.198.243-internet.zabrze.debacom.pl 31.10.11, 20:41
                    bardzo dziękuję za cenne informacje:-)
                    czyli pokoje z widokiem na ląd - to chyba od strony gór prawda? to i dobrze, nie będzie hałasu
                    a orientuje się Pan może czy w pokojach rodzinnych jest wanna czy prysznic - to dla mnie istotna sprawa. Muszę być przy dziecku w czasie kąpieli. Te pokoje rodzinne mam nadzieję, są większe metrażem aniżeli standardowe:-)

dziękuję serdecznie i pozdrawiam
    • Gość: GTI_Travel_Poland Re: Long Beach REsort - które piętro... IP: *.gtitravel.pl 27.10.11, 14:15
      Hotel posiada do wyboru pokoje z widokiem na morze lub na góry (czyli od drugiej strony). Przy dokonywaniu rezerwacji można sobie wybrać (jest różnica w cenie).

każde piętro dobre :) Hotel fajny więc polecam w naszej ofercie się również znajdzie, a start już niedługo ;)

www.gtitravel.pl
      0-801-484-444
      info@gtitravel.pl
      • Gość: gość Re: Long Beach REsort - które piętro... IP: *.215.198.243-internet.zabrze.debacom.pl 27.10.11, 15:10
        pięknie dziękuję za wypowiedź:-)
        oferta Wasza niedługo:-)?
        • Gość: GTI_Travel_Poland Re: Long Beach REsort - które piętro... IP: *.gtitravel.pl 27.10.11, 15:40
          prawdopodobnie w przyszłym tygodniu zaczniemy :)

www.gtitravel.pl
          0-801-484-444
          info@gtitravel.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka