Dodaj do ulubionych

Rainbow Tours

IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.11, 17:02
Są już oferty na lato 2012. Ceny masakra-przynajmiej Turcja.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: Rainbow Tours IP: *.alfanet24.pl 10.11.11, 11:44
      Mnie wczoraj Rainbow wykończył nerwowo !!!!!
      We wtorek zamówiliśmy wczasy (wprawdzie do Egiptu ,ale biuro to samo) wpłaciliśmy zaliczkę,dostaliśmy umowę a wczoraj rano otrzymaliśmy komunikat że był błąd w systemie i wszystkie umowy podpisane na hotel Aqua Blue są anulowane. Zgoda o to nie mam pretensji -weszli na rynek z dużą ofertą wkradł się błąd i tyle ale rozp.......liła mnie inna rzecz.Chcieliśmy zostać przy tym hotelu i do wczoraj do godź 20 nikt nie potrafił Nam podać konkretnej ceny za imprezę.Raz informowano Nas że system przyjmuje naszą konfigurację 2+2 i koszt ostateczny to 8.400 a za moment że nie i musimy zrobić 2+1 i pokój jednoosobowy (o zgrozo ) dla 13 latka a wtedy cena zmienia się na 10,600 !!!!!! Około godź 16 cena za osobę dorosłą wynosiła 2990 a po 19- tej już 3080 .......
      Boję się że z takim podejściem i wyliczeniami to na 30 dni przed wylotem okaże się że na wczasy mam przeznaczyć 15 tysięcy
      Czekam na Exim i Wezyra
      • Gość: do Ewy Re: Rainbow Tours IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.11, 11:56
        Wejdź na victoria travel w żorach. Ten hotel mają w swojej ofercie i pewnie bardziej konkurencyjna:)
        • Gość: gosc Re: Rainbow Tours IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.11, 18:34
          @ do Ewy
          userze, wsadź sobie w szczelinę ... dowolną takie rady :(
          to jest agent, pośrednik lub jak zwał, a nie organizator
          więc takie niby-pseudo pomoc - są na śmietnik
          aby doradzać innym - trzeba mieć trochę wiedzy :) - to taka dobra rada na przyszłość :)
          • Gość: do Ewy Re: Rainbow Tours IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.11, 19:37
            No i co, że agent ? Nie można u agenta kupić wycieczki hahaha-prymitywie!
    • Gość: Nati Re: Rainbow Tours IP: *.136.246.94.ip4.artcom.pl 12.11.11, 09:32
      Mają tak beznadziejną wyszukiwarke na stronie, że ... szlag mnie trafia jak mam tam coś szukać. Mimo, że zaznaczam swoje kryteria wyskakuje tysiące innych ofert. Porażka!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka