08.12.11, 16:49
Spodobał mi się ten hotel z oferty TUI. Chciałabym zapytać czy są tam "lepsze" i "gorsze" usytuowania pokoi a jeżeli tak to o które prosić w recepcji? Do tej pory wakacje spędzaliśmy w Egiptowie więc nie wiem czy w Turcji też praktykuje się co nieco do paszportu za lepsiejszy pokój?
Obserwuj wątek
    • Gość: Renia Re: Club Nena IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.11, 18:02
      Jeśli nie chcesz się nachodzić, to najlepiej mieć pokój bliżej basenu głównego, czy "centrum handlowego", wtedy masz blisko do morza i bliżej do restauracji głównej. Blisko mini club, amfiteatr itp. Kompleks jest rozległy i spacer od recepcji do morza to podczas upału duuuże wyzwanie :) Mieliśmy pokój w kwadracie z pokojami o n-rach od 601-625 - na parterze - lokalizacja dla mnie idealna ( po prawej str. planu, drugi kwadrat od basenu gł. ) www.holidaycheck.pl/hotel-Zdjecia_Hotel+Club+Nena-ch_ub-hid_31181.html?action=detail&mediaId=1155855144&mediaOrder=4 Nic nie dawaliśmy dodatkowo za pokój, ale nasi znajomi byli tam kilka dni wcześniej i "wychodzili" nam ten pokój u Polki pracującej w recepcji. Mmmm, fajny hotel :D
      • blueazur Re: Club Nena 10.12.11, 23:08
        Dzieki bardzo Reniu za konkretną odpowiedź:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka