Gość: jakajakaja IP: *.swiebodzin.vectranet.pl 14.02.12, 14:12 No i stało się w końcu kupiliśmy wczasy. Po żmudnych wyszukiwaniach i analizach padło na Calimera serra palace. Czy ktoś z Was tam był może? A może ktoś się wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: korek2 Re: Calimera Serra Palace IP: 31.61.109.* 23.02.12, 10:11 Super hotel. Jedyny minus to polozenie, totalnie na uboczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakajakaja Re: Calimera Serra Palace IP: *.swiebodzin.vectranet.pl 23.02.12, 14:18 A to mi totalnie nie przeszkadza bo z małym dzieckiem jedziemy i nie zamierzamy nosa wychylać z hotelu. Bardzo dziękuję za opinię:) Odpowiedz Link Zgłoś
piotorw Re: Calimera Serra Palace 18.04.12, 15:49 tez tam jadę - 19.09.2012 z żoną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakajakaja Re: Calimera Serra Palace IP: *.swiebodzin.vectranet.pl 18.04.12, 16:33 A ile płacicie i na ile jedziecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrow Re: Calimera Serra Palace IP: 195.117.22.* 28.05.12, 07:08 na dwa tygodnie - ja wykupuję zawsze w styczniu( First minut ) - za Al Ultra z widokiem na morze 8 400 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakajakaja Re: Calimera Serra Palace IP: *.swiebodzin.vectranet.pl 28.05.12, 13:34 My już wróciliśmy i polecam:) Byliśmy na 10 dni za niecałe 1300 euro. Było cudownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astari Re: Calimera Serra Palace IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.12, 21:42 przymierzamy sie o tego hotelu na szybki tydzien we wrzesniu, chyba z grecosem ostatecznie. moze jakies rady odnosnie do hotelu? jest cos o czym powinnismy wiedziec? info z pierwszej ręki najlepsze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakajakaja Re: Calimera Serra Palace IP: *.swiebodzin.vectranet.pl 02.06.12, 20:53 Więc:)Hotel organizuje dojazd taniutki do Side, Manavgat i pewnie gdzieś dalej ale nas tylko to interesowało. Koszt 5 euro od osobnika. Taksówka 30 euro-dla porównania. Codziennie jest pyszny sok z pomarańczy za 1,5 euro. W hotelu jest wszystko i więcej. Gdy jest wieczór turecki, przyjeżdżają do hotelu kramy, wielbłąd, na którym za 10 euro można się przejechać po terenie hotelu itp. Po wyjściu z hotelu nie ma nic. Na prawdę nic. Krowy się pasą:) Tyle mi przychodzi na ten moment do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek bankomat 29.07.12, 13:49 A czy w pobliżu jest bankomat? Czy można płacić kartą w hotelu, czy wydatki "barowe" są doliczane do rachunku pokoju? Odpowiedz Link Zgłoś