Gość: ron5 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 20:21 Witam,czy lecieliście tymi liniami??Jakie są?Lata nimi biuro Wezyr,a teraz w związku z kłopotami Air Polonii inne biura też.Trochę się obawiam,że to jakieś kiepskie linie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TGIF Re: Tureckie linie MNG IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 13.06.04, 02:47 A czy wiesz moze kogo uzywa Triada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron5 Re: Tureckie linie MNG IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.04, 09:20 Niestety nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makor Re: Tureckie linie MNG IP: 212.160.106.* 14.06.04, 09:52 tylko lotem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Tureckie linie MNG IP: *.piotrkow.shadows.pl / *.piotrkow.shadows.pl 13.06.04, 10:36 www.mngairlines.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Tureckie linie MNG IP: 213.243.30.* 13.06.04, 11:41 My lecielismy 7 czerwca z Itaka do Oludeniz zamiast Air Polonia. Linie sa OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron5 Re: Tureckie linie MNG IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.04, 12:13 Czy możesz napisać jak było w Oludeniz?Co warto zobaczyć,jakieś porady praktyczne,czy jest dobra pizzeria (mój syn nie jada nic innego na razie).Ile kosztuje wycieczka na Rodos?Czzy jest dobry sklep spożywczy i bankomat?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Tureckie linie MNG IP: *.k.mcnet.pl 21.06.04, 13:09 Wrociłam dzisiaj rano, więc z góry przepraszam za zwłokę w odpowiedzi. Jeżeli chodzi o Oludeniz to ja byłam w hotelu Aymera, który jest położony nie w samym Oludeniz a na wzgórzach, więc o samym Oludeniz nie bardzo moge opowiedzieć. Jest dobra pizzeria w Hisaronu o nazwie bodajze Peppino(jedliśmy tam w niedzielę). My się specjalnie jedzeniem nie interesowaliśmy, ponieważ nasz hotel oferował all inclusive. Bankomaty są i to nawet dużo. Z wycieczek polecam Rodos (my mieliśmy ją gratis od biura podróży), która u nas kosztowała 55 EUR i jest to moim zdaniem cena bardzo wygórowana (prom z Marmaris na Rodos kosztuje 15 EUR z opłatami portowymi plus dodajmy ok 20 EUR na osobe za autokar to wychodzi 35 EUR). Z pozostałych wycieczek na pewno Efez oraz Tlos i Yakapark oraz oczywiście Pamukale. Można jeszcze pojechać na wycieczkę statkiem po rzece Dajlan, która jest typowo relaksową wycieczką z kąpielą w błocie. Odpowiedz Link Zgłoś
proofik Re: Tureckie linie MNG 22.06.04, 10:39 Aniu, jesteś chyba jedyną osobą na forum, która niedawno wróciła z Oludeniz. Ja jadę tam 5 lipca. Proszę napisz, czy w Ovacik-Hisaronu znajdę biuro, które organizuje wycieczki, np. na Rodos. Jak długo trwa odprawa na lotnisku w Dalamanie i czy w drodze powrotnej zdążę do sklepu wolnocłowego. W Itace zapewniają mnie, że tureckie linie MNG są bardzo w porządku, ale tak naprawdę nikt nie wie, jaki jest stan floty transportowej. Ostatnie pytanie-prośba: powiedz, jakie były minusy Twojego pobytu w Oludeniz, czy z czegoś byłaś niezadowolona albo coś wyrażnie wkurzyło tam Ciebie? Plusy i fajne strony pobytu odkryję zapewne natychmiast sama. Pozdrówka :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Tureckie linie MNG IP: *.k.mcnet.pl 22.06.04, 13:40 W Hisaronu przechodziłam koło biura (mają wielkie wystawione na zewnątrz maikety reklamowe, więc nie powinno być problemu z trafieniem do nich), które oferowało wycieczki w tym Rodos (jak jest z ich jakością i cenami nie wiem, bo my kupiliśmy wycieczki u rezydentki). Odprawa na lotnisku w Dalamanie w obie strony była bardzo sprawna , praktycznie nie staliśmy w kolejce (jak tylko przylecieliśmy otworzyli 4 stanowiska paszportowe, pamiętaj, że po przylocie musisz kupić wizę przy osobnym stanowisku a potem dopiero idziesz do odprawy paszportowej). MNG lata Boeingami nasz byly 737-400. W drodze powrotnej spokojnie będzisz miała czas na odwiedzenie strefy wolnocłowej (jak na mój gust jest tam drogo). Minusów praktycznie nie widziałam, może oprócz nachalnych sprzedawcó skór i dywanó, ale to nie było w Hisaronu tylko w Fethyie. Odpowiedz Link Zgłoś
proofik Re: Tureckie linie MNG 22.06.04, 16:19 Dziękuję za szybką odpowiedź i do "zobaczenia" ponownie na forum. Bożena Odpowiedz Link Zgłoś
proofik Re: Tureckie linie MNG 22.06.04, 16:33 Dziękuję za szybką odpowiedź i do "zobaczenia" w cyberprzestrzeni. Bożena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Tureckie linie MNG IP: *.k.mcnet.pl 23.06.04, 07:59 Dobrej zabawy na wakacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Tureckie linie MNG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 22:50 czy wiesz coś o hotelu dorian,jakie są twoje spostrzeżenia co do tego miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Tureckie linie MNG IP: 195.94.200.* 16.06.04, 16:45 Witaj Aniu! możesz sie odezwać na mojego maila: marcin.adaszek@wp.pl Byłaś zdaje się w Aymera w okolicach Oludeniz, rozmawialiśmy wcześniej, chciałem się dowiedzieć jak było, bo lecę 28.06 pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
ertek Re: Tureckie linie MNG 15.06.04, 16:29 NIe musisz się niczego obawiać, MNG to sprawdzone linie. Mają więcej boeingów niż Lot Charters. A boeing to boeing, dokładnie taki sam jakimi latają polskie linie i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Tureckie linie MNG IP: *.wyspowa.waw.pl 20.06.04, 14:36 Linie sa OK, skoro wydaja posilek, tyle tylko ze za piwko trzeba placic samemu, 2 EUR. Ale zdziwilibyscie sie na pokladzie Austrian Airlines!!! Sa drogie, i do tego bez posilku!!! w klasie ekonomicznej, zupelnie jak w low-cost. Poza tym obsługa bez zastrzezen:) Odpowiedz Link Zgłoś