aldip2online 09.03.12, 21:20 Witam. Co o nim sądzicie? Kto z Państwa tam był? Proszę o porady. Czy w lipcu nie wyzioniemy tam ducha?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aldip2online Co sądzicie o Saphir Resort & Spa? 10.03.12, 14:29 > Witam. > Co o nim sądzicie? > Kto z Państwa tam był? > Proszę o porady. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Saphir Resort & Spa IP: *.118.254.26.wireless.dyn.drei.com 16.04.12, 09:45 My bylismy w tym hotelu od 22-31 lipca 2011 pierwsze wrazenie bylo zaduch i wilgoc ale moj maz ktory nienawidzi goracych dni byl zachwycony.Wedlug nas bylo wsamraz. hotel jest czysty,bardzo mila obsluga(kelnerzy ,animatozy,a nawet rezepcja) Jedzenie bylo bardzo dobre i bardzo duzo,pomimo ze sie powtazalo w niektore dni tak niebylismy w stanie sprobowac wszystkiego. Ogrod jest bardzo duzy i ladny (dlatego ten hotel wybralam) Baseny bardzo czyste I w tym roku kolo 20-30 lipca sie wybieramy tam znowu jesli moja zlamana noga sie zagoi. w tej cenie niemoglam nic znalezc co by bylo porownywalne do Saphira Jesli masz jeszcze pytania to pisz smialo na gg.9069974 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Saphir Resort & Spa IP: *.118.254.26.wireless.dyn.drei.com 16.04.12, 10:01 O bardzo przepraszam ale pomylilam hotele My bylismy w tym drugim Saphir hotel w konakli(25 czy 35km dalej) Ale do tego sie wybieralismy przed zlamaniem nogi (teraz cena od stycznia wzrosla i troszke za duzo dla nas kosztuje) Odpowiedz Link Zgłoś
47agnieszka Re: Saphir Resort & Spa 16.04.12, 15:17 Witam serdecznie! Mam na imię Agnieszka i pracuję w portalu BajeczneWakacje.pl. Chciałabym przedstawić swoją możliwie subiektywną opinię o hotelu Saphir. Z mojego doświadczenia mogę powiedzieć, że hotel sprawia bardzo pozytywne wrażenie (byłam w nim na szkoleniu w zeszłym roku) - jest bardzo przestronny, czysty aż do przesady, jedzenie przepyszne i bardzo elegancko podawane. Również pokoje są duże i przytulne, dość nowoczesne. Jedynie do Alanyi jest dość daleko, ale można dojechać dolmuszem za małe pieniądze. Dolmusze kursują co kilka minut. Polecam serdecznie! A co do temperatur, będzie bardzo gorąco, jak to w lipcu, ale po się jedzie na wakacje, prawda? :) Jeśli mogę w czymś pomóc, proszę o telefon :) Agnieszka 603993499 Odpowiedz Link Zgłoś
karola810 Re: Saphir Resort & Spa 16.04.12, 15:32 Hotel na wysokim poziomie. Właściwie nie ma się do czego przyczepić. Bardzo czysto, jedzenie rewelacja, wszystko bardzo gustownie i ze smakiem. Klimat hotelu nawet bardziej europejski niż turecki. Minusem natomiast jest okolica - wszędzie daleko i niezbyt fajna plaża pozdrawiam, Karola Odpowiedz Link Zgłoś