Dodaj do ulubionych

Saphir Resort & Spa

09.03.12, 21:20
Witam.
Co o nim sądzicie?
Kto z Państwa tam był?
Proszę o porady.
Czy w lipcu nie wyzioniemy tam ducha?:)
Obserwuj wątek
    • aldip2online Co sądzicie o Saphir Resort & Spa? 10.03.12, 14:29
      > Witam.
      > Co o nim sądzicie?
      > Kto z Państwa tam był?
      > Proszę o porady.
      Pozdrawiam
    • Gość: sylwia Re: Saphir Resort & Spa IP: *.118.254.26.wireless.dyn.drei.com 16.04.12, 09:45
      My bylismy w tym hotelu od 22-31 lipca 2011 pierwsze wrazenie bylo zaduch i wilgoc ale moj maz ktory nienawidzi goracych dni byl zachwycony.Wedlug nas bylo wsamraz.
      hotel jest czysty,bardzo mila obsluga(kelnerzy ,animatozy,a nawet rezepcja)
      Jedzenie bylo bardzo dobre i bardzo duzo,pomimo ze sie powtazalo w niektore dni tak niebylismy w stanie sprobowac wszystkiego.
      Ogrod jest bardzo duzy i ladny (dlatego ten hotel wybralam)
      Baseny bardzo czyste
      I w tym roku kolo 20-30 lipca sie wybieramy tam znowu jesli moja zlamana noga sie zagoi.
      w tej cenie niemoglam nic znalezc co by bylo porownywalne do Saphira
      Jesli masz jeszcze pytania to pisz smialo na gg.9069974
      • Gość: Sylwia Re: Saphir Resort & Spa IP: *.118.254.26.wireless.dyn.drei.com 16.04.12, 10:01
        O bardzo przepraszam ale pomylilam hotele
        My bylismy w tym drugim Saphir hotel w konakli(25 czy 35km dalej)
        Ale do tego sie wybieralismy przed zlamaniem nogi (teraz cena od stycznia wzrosla i troszke za duzo dla nas kosztuje)
    • 47agnieszka Re: Saphir Resort & Spa 16.04.12, 15:17
      Witam serdecznie!

Mam na imię Agnieszka i pracuję w portalu BajeczneWakacje.pl. Chciałabym przedstawić swoją możliwie subiektywną opinię o hotelu Saphir. Z mojego doświadczenia mogę powiedzieć, że hotel sprawia bardzo pozytywne wrażenie (byłam w nim na szkoleniu w zeszłym roku) - jest bardzo przestronny, czysty aż do przesady, jedzenie przepyszne i bardzo elegancko podawane. Również pokoje są duże i przytulne, dość nowoczesne. Jedynie do Alanyi jest dość daleko, ale można dojechać dolmuszem za małe pieniądze. Dolmusze kursują co kilka minut. Polecam serdecznie!

A co do temperatur, będzie bardzo gorąco, jak to w lipcu, ale po się jedzie na wakacje, prawda? :)

Jeśli mogę w czymś pomóc, proszę o telefon :)
      Agnieszka
      603993499
      • karola810 Re: Saphir Resort & Spa 16.04.12, 15:32
        Hotel na wysokim poziomie. Właściwie nie ma się do czego przyczepić.
        Bardzo czysto, jedzenie rewelacja, wszystko bardzo gustownie i ze smakiem.
        Klimat hotelu nawet bardziej europejski niż turecki.
        Minusem natomiast jest okolica - wszędzie daleko i niezbyt fajna plaża
        pozdrawiam, Karola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka