Gość: Alicja79 IP: *.multi-play.net.pl 29.03.12, 13:53 Był ktoś w Turcji w hotelu STELLA BEACH? Znalazłam lasta dość korzystnego z Bee Free, ale jeszcze się nie zdecydowałam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bunia Re: Turcja z Bee Free IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.12, 19:49 Byłam z rodziną w Leodikya Resort, nie z BF, ale polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: Turcja z Bee Free IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.12, 12:36 Ja byłam w Turcji z RT, bardzo przystepna cena i zapewniona opieka nad dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emocjonalna Re: Turcja z Bee Free IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.12, 20:03 Biuro jest spoko. Byłam z nimi akurat w Maroko, ale organizacja fajna, i tez upolowałam wtedy lasta, więc cena była naprawdę korzystna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guaranax Re: Turcja z Bee Free IP: *.multi-play.net.pl 29.03.12, 22:03 Hotel podobał mi się bardzo. Miła obsługa, ciekawie urządzone wnętrze, czysto. krótko mówiąc hotel na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witaminka09 Re: Turcja z Bee Free IP: *.multi-play.net.pl 31.03.12, 02:05 Cóż, mnie tam się podobało z Bee Free, ale byłam z nimi w Egipcie. Spojrzałam na zdjecia, ten hotel wygląda niczego sobie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent Pytanie IP: *.dynamic.chello.pl 31.03.12, 18:15 Dlaczego ci ludzie od marketingu są tacy głupi, że nie stać ich nawet na porządną kryptoreklamę? Odpowiedz Link Zgłoś