Dodaj do ulubionych

Turcja z Bee Free

IP: *.multi-play.net.pl 29.03.12, 13:53
Był ktoś w Turcji w hotelu STELLA BEACH? Znalazłam lasta dość korzystnego z Bee Free, ale jeszcze się nie zdecydowałam...
Obserwuj wątek
    • Gość: bunia Re: Turcja z Bee Free IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.12, 19:49
      Byłam z rodziną w Leodikya Resort, nie z BF, ale polecam.
      • Gość: klara Re: Turcja z Bee Free IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.12, 12:36
        Ja byłam w Turcji z RT, bardzo przystepna cena i zapewniona opieka nad dziećmi.
    • Gość: emocjonalna Re: Turcja z Bee Free IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.12, 20:03
      Biuro jest spoko. Byłam z nimi akurat w Maroko, ale organizacja fajna, i tez upolowałam wtedy lasta, więc cena była naprawdę korzystna :)
    • Gość: Guaranax Re: Turcja z Bee Free IP: *.multi-play.net.pl 29.03.12, 22:03
      Hotel podobał mi się bardzo. Miła obsługa, ciekawie urządzone wnętrze, czysto. krótko mówiąc hotel na poziomie.
    • Gość: Witaminka09 Re: Turcja z Bee Free IP: *.multi-play.net.pl 31.03.12, 02:05
      Cóż, mnie tam się podobało z Bee Free, ale byłam z nimi w Egipcie. Spojrzałam na zdjecia, ten hotel wygląda niczego sobie. Pozdrawiam
    • Gość: Agent Pytanie IP: *.dynamic.chello.pl 31.03.12, 18:15
      Dlaczego ci ludzie od marketingu są tacy głupi, że nie stać ich nawet na porządną kryptoreklamę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka