nat10 13.05.12, 16:29 Pegasus Airlines - czy ktoś w tym roku leciał z nimi?Czy mają jakąś ofertę sky shop (napoje itd) na pokładzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Pegasus Airlines IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.12, 20:45 Tak, lecieliśmyz nimi tydzień temu. Mają sky shop. Odpowiedz Link Zgłoś
nat10 Re: Pegasus Airlines 13.05.12, 21:03 Super,a ceny w miarę? I czy są kanapki? :) Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
bank.amb Pozyczka 14.05.12, 08:45 nat10 napisał: > a ceny w miarę?< Wez kredyt na dogodne niskie raty. Rozmawiaj z naszym doradca finansowym. Dajemy recznik w prezencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Pegasus Airlines IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.12, 15:23 hmm, z tego co kojarzę to raczej ceny mają zacne ;) Mają kanapki, mają też jakiś zestaw, mają również menu dla dzieci. My nie byliśmy zainteresowani akurat, ale z tego co pamiętam to to jedzenie wychodziło dosc drogo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LILA Re: Pegasus Airlines IP: *.Netcominternet.pl 08.08.12, 12:37 Można pobrać cennik na stronie: www.flypgs.com/en/fly-with-pegasus/pegasus-flying-cafe.aspx ceny faktycznie spore :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Pegasus Airlines IP: *.dynamic.chello.pl 08.08.12, 22:45 Lecieliśmy tymi liniami w czerwcu z Warszawy do Antalyi, i z powrotem. Byliśmy zadowoleni. Punktualnie, samolot czysty,wygodny, z monitorkami pokazującymi przez cały czas trasę przelotu. Nie było darmowego cateringu, ale można było kupić napoje i kanapki, itp. - ceny dość wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pegasus Airlines IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.12, 13:47 my lecieliśmy w lipcy tymi liniami. Lecąc do Turcji trafił nam się starszy samolot bez telewizorków, było bardzo ciasno, ale wracając do polski dostaliśmy nowy, większy i z telewizorkami, które pokazywały gdzie się znajdujemy, temperaturę, prędkąść itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Pegasus Airlines IP: *.dynamic.chello.pl 16.08.12, 22:12 A skąd to zdziwienie? Pisałam, że lecieliśmy z Warszawy, i z powrotem. Wezyr z nimi lata, a my z Wezyrem... Odpowiedz Link Zgłoś
madzi87 Re: Pegasus Airlines 17.08.12, 10:24 czartery to całkiem co innego niż regularne trasy, czarter może wszedzie latać Odpowiedz Link Zgłoś
madzi87 Re: Pegasus Airlines 16.08.12, 11:02 jest sky shop, ale bardzo drogi, czyli norma na pokąłdzie nie ma żadnego napoju ani jedzenia w cenie biletu lubię te linie bo mają bardzo tani nadbagaż gdy kupuje się przy bukowaniu biletów na lotnisku w Istanbule ważą bagaż podręczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mięsożer Re: Pegasus Airlines IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.12, 21:18 jak po 3 tyg w Afryce równikowej leciałem z nimi na trasie Stambuł Berlin to steka za 10eur wszamałem, aż mi się uszy trzęsły :) Może nie ogromny ale tańszy niż w niejednej turystycznej restauracji :) lubię te lini - dużo razy latałem i nic złego powiedzieć nie mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Pegasus Airlines IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.09.12, 14:34 Bardzo punktualne linie, czysto w samolocie. Tylko w drodze powrotnej z Turcji (PC2115) jak włączyli tak dużą klime że wszyscy w samolocie ubierali się w co tylko mieli przy sobie. prośba skierowana do stewardesy o zmniejszenie klimy nie wiele dała i dalej wszyscy marzli (przyzwyaczjeni wcześniej do upałów w Turcji). teraz z rodzinką walczymy z katarem i przeziebieniem. Radzimy w podróż powrotną z turcji zabrać grubszą bluze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papatya Re: Pegasus Airlines IP: *.240.197.86.dynamic.ttnet.com.tr 01.10.12, 11:17 Mam moze troche nietypowe pyt. dot. wlasnie tego czarteru z Antalyi PC2115. Pamietasz moze,z ktorego terminala byl odlot? - lotnisko w Antalyi ma dwa osobne A i B, bylabym wdzieczna za info.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaaaaa Pegasus Airlines - lot z dzieckiem poniżej 2lat IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.14, 15:02 Czy leciał ktoś tymi liniami z dzieckiem poniżej 2 lat? Może ktoś podpowie mi jak mam rozumieć zapis dotyczący bagażów: 20 + 8 (dziecko do 2 lat - 10kg)? Co oznacza to 10 kg? Że osoba dorosła może mieć 10 kg bagażu podręcznego jeżeli leci z dzieckiem? Na biletach lotniczych dziecko przy rubryce bagaż ma wpisane 0kg wiec od razu wyjaśniam że to 10 kg nie jest dodatkowym bagażem. Jak jest z przewożeniem wózków (chodzi mi o mały wózek spacerowy składany w parasolkę) traktują go jako bagaż czy przewożą go bezpłatnie? Czy mogę oddać/ otrzymać wózek podczas wchodzenia/wychodzenia z samolotu czy muszę go oddać wraz z bagażami? Czy fotele są bardzo ciasno ustawione? Z góry dziękuję za odpowiedzi oraz wszelkie przydatne informacje dotyczące tego przewoźnika. Odpowiedz Link Zgłoś
z-a-g-a-t-k-a Re: Pegasus Airlines - lot z dzieckiem poniżej 2l 04.06.14, 19:16 To znaczy że możesz mieć 20 kg bagażu rejestrowanego i 8 podręcznego. A dziecko do lat dwóch ma 10 kg bagażu rejestrowanego i podręcznego nie ma bo jest małe i nie nosi swoich tobołków. Wózek możesz oddac przy wsiadaniu do samolotu, nie płacisz za to. Tylko sobie podpisz albo jakoś oznacz, bo leci dużo ludzi z małymi dziećmi i potem szukają tych wózków, który czyj. Fotele są ustawione jak to w klasie turystycznej, dużego luzu nie ma, ale można wytrzymać. Obsługa w samolotach jest bardzo miła i pomocna. Odpowiedz Link Zgłoś
filip.nowako.47 Re: Pegasus Airlines 11.04.17, 16:47 Zapraszamy do LoanMe Polska! Oferujemy szybkie i prywatne pożyczki na 0%, które są bezpiecznymi produktami kredytowymi. Wniosek możesz złożyć przez Internet lub telefon, a decyzję otrzymujesz w 15 minut lub mniej! Zostaw swój numer w wiadomości prywatnej na naszym Facebook'u - oddzwonimy:www.facebook.com/LoanMePolska www.loanme.pl Odpowiedz Link Zgłoś