Gość: an400 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.12, 20:01 Byłam w ostatnie wakacje w Turcji (Alanya, Incekum - hotel Alara), poszukuję piosenek z tamtego miejsca może ktoś był i zna jakieś tytuły. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_p45 Re: muzyka Turcja 16.06.12, 08:24 Trzeba było na miejscu jakies płyty zakupic albo zadbać o tytuły i wykonawców. Mnie to zawsze dziwi, ze cos wam sie podoba a orientujecie sie po powrocie.. Ja juz kilka razy przywiozłam sobie płyte z rytmami, melodiami, piosenkami które mi sie podobały.. Zawsze tez mozna na kamerke nagrać, łatwiej wtedy szukac.. Odpowiedz Link Zgłoś
troms Re: muzyka Turcja 18.06.12, 15:16 Mnie w tureckiej muzyce urzekł zespół Yeni Türkü z swoją balladą, która w 2008 roku słyszana była wszędzie na tureckiej ziemi. No ale to było parę lat temu, co tam króluje obecnie, nie mam pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: muzyka Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.12, 21:55 bara bara bere bere -michel telo tebya bum bum bum tacata- tacabro tarkan - simarik Szukam piosenki puszczanej na końcu dyskoteki, może pomożesz? Odpowiedz Link Zgłoś