Dodaj do ulubionych

Poszukuję hotelu na wysokim poziomie-bez dzieci.

IP: *.46-29-148.tkchopin.pl 10.07.12, 09:30
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów,
Na początku września chcemy wyskoczyć z żoną na relaksujący urlop i poszukujemy odpowiedniego hotelu. Może macie jakieś propozycję hoteli gdzie jest w miarę mało dzieci i można spokojnie odpocząć. Zastanawialiśmy się nad którymś z hoteli sieci Papillon, macie może jakieś opinie z pierwszej ręki? Cena do 4500/os za 7 dni. Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • travelmax Re: Poszukuję hotelu na wysokim poziomie-bez dzie 10.07.12, 10:17
      Adam&Ewa - mało prawdopodobne aby spotkać tam dzieci
    • Gość: Paweł Re: Poszukuję hotelu na wysokim poziomie-bez dzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.12, 10:25
      Polecam Ci bajeczny hotel Barut Lara Resort SPA & Suites, byliśmy tam z żoną w podróży poślubnej włąśnie we wrześniu, ale ubiegłego roku, hotel na szóstkę z plusem. Byliśmy już w wielu bardzo dobrych hotelach, ale Barut hotel Lara to najlepszy hotel, w jakim byliśmy, po prostu luksus z ofertą ultra all unclusive i to wszystko w naprawdę przystępnej cenie w porównaniu do hoteli na tak wysokim poziomie, myślę, że powinieneś się zmieścić w swoim budżecie. Hotel zachwyci nawet najbardziej wymagających klientów, we wrześniu nie ma już w hoteli tabunów dzieciakó jest spokojnie i komfortowo, polecam. My byliśmy z TUI, organizacja perfekcyjna, po zgłoszeniu przy rezerwacji w biurze, że to podróż poślubna, był e-mail do hotelu i po przyjeździe mieliśmy dodatkowe atrakcje dla nowożeńców, królewskie powitanie z butelką szampana w pokoju i koszem wspaniałych przekąsek i owoców. POLECAM.
      Poniżej link do strony hotelu
      www.baruthotels.com.tr
      • Gość: Verba Re: Poszukuję hotelu na wysokim poziomie-bez dzie IP: *.46-29-148.tkchopin.pl 10.07.12, 12:02
        Barut Lara brzmi interesująco, poczytałem troszkę i myślę, że to faktycznie może być dobry wybór. Znalazłem jeszcze coś takiego jak Voyage Belek gdzie podobno mają fajnie podzielone strefy dla dorosłych i dzieci m.in oddzielna restauracja główna (nie mówię o a'la carte) i oddzielny pomost. Co do Adama i Ewy to był tam znajomy i nie poleca, może jest bajerancki, ale poziom jedzenia i gości (nowobogaccy Rosjanie) pozostawia wiele do życzenia, a i po samym hotelu widać już zużycie. W zeszłym roku byliśmy w hotelu Limak Lara De Luxe i byliśmy zadowoleni, ale nie lubimy jeździć dwa razy do tego samego hotelu. Fajnie jeszcze wyglądają Delphin'y, a w szczególności ten nowy Imperial, ale ceny mają troszkę zaporowe, chociaż do września może trochę spadną, chcemy last minute przed samym wyjazdem.
        • Gość: sheera Re: Poszukuję hotelu na wysokim poziomie-bez dzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.12, 12:47
          Delphiny są rewelacyjne, byłam w Delphin Palace , po prostu bajka, ale nie wiem czy uda ci, go dostać w tej cenie (sądzę,że jeżeli to raczej II połowa września), poza tym mam wątpliwości czy nie będzie tam dzieci, bo hotel ma super infrastrukturę także dla dzieci, ten lunapark, place zabaw i baseny itp, więc raczej dzieci jest sporo (ja co prawda byłam w szczycie sezonu wakacyjnego, we wrześniu może być mniej dzieci, ale te w wieku przedszkolnym to zawsze są). W hotelu są odizolowane strefy relaksacyjne, gdzie właściwie dzieci nie ma, a teren hotelu jest bardzo przestronny, więc jak się chce to można dzieci skutecznie unikać.
          Warte zainteresowania są hotele sieci Gloria w Belek, my byliśmy w Gloria Golf Resort, który moim zdaniem jest właśnie takim hotelem na relaksujący urlop, w pięknym ogrodzie, z doskonałym wyżywieniem i bardzo uprzejmą, profesjonalną obsługą.
    • Gość: Marta Re: Poszukuję hotelu na wysokim poziomie-bez dzie IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.12, 20:58
      Polecam Ci zjawiskowy hotel Club Seno Sarigerme (Południowa Turcja Egejska). Hotel ekskluzywny przy pięknej plaży, położony na zboczu wzgórza z którego roztacza się cudowny widok. Teren hotelu porośnięty piniowym lasem, wyborna kuchnia i obsługa na bardzo wysokim poziomie, cisza i spokój, hotel nowy (otwarty w ubiegłym roku) dlatego może jeszcze niezbyt popularny, ale oferuje jeszcze promocyjne ceny, więc za super komfort cena jest naprawdę niewygórowana,we wrześniu ok. 4500-4700 (przynajmniej takie ceny ma TUI), droższy jest pokój z widokiem na morze, a widok jest oszałamiający , świetne miejsce na pełen relaks.
      • Gość: Monika Re: Poszukuję hotelu na wysokim poziomie-bez dzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.12, 08:30
        Barut Lara mogę polecić :) my akurat byliśmy z dzieckiem. Hotel bardzo fajny, czysto i wybór restauracji sporo więc każdy znajdzie coś dla siebie.
        • Gość: adwe Re: Poszukuję hotelu na wysokim poziomie-bez dzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.12, 09:49
          Zwróć swoją uwagę na Alba Royal w Side Colakli. Ze wszystkich hoteli sieci Alba posiada najwyższy standard i nie przyjmują dzieci poniżej piętnastego roku życia.
          • Gość: Verba Re: Poszukuję hotelu na wysokim poziomie-bez dzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.12, 12:00
            Dziękuję wszystkim za podpowiedzi, ale niektóre z hoteli, które poleciliście pomimo tego, że są naprawdę ciekawe, odpadają. Odpadają dlatego, że nie ma ich w ofercie z wylotem z Gdańska, a tylko taki nas interesuję. Zdecydowaliśmy się wybrać hotel z oferty Wezyra głównie dla tego, że mają wczasy 10 dniowe, a chyba na takie się zdecydujemy (wiadomo, cena również wzrośnie), ale to jest chyba złoty środek w naszym przypadku, ponieważ zawsze lecieliśmy na tygodniowe wczasy i brakowało nam tych 2 małych dni do pełnego wypoczynku;) Mam jeszcze nadzieję, że do końca sierpnia spadną troszkę ceny, nie liczę na jakieś cuda, ale może się uda zaoszczędzić kilkaset złotych. Planujemy wylot na początek września.
            Co do hoteli to w naszym kręgu zainteresowania znajdują się:
            Barut Lara
            Voyage Belek
            Limak Arcadia - ale ciężko go dorwać, chyba jest strasznie oblegany
            Papillon Zeugme
            oraz Delphin'y - niestety ma je w ofercie tylko GTI, a nie sprawdzałem czy mają 10 dniówki, poza tym cena na chwilę obecną jest zaprowa
            Wpadł mi jeszcze w oko Spice Hotel & Spa, ale znalazłem parę niepochlebnych opinii i mam małe obawy bo z własnego doświadczenia wiem, że zazwyczaj jest tak jak piszą w najmniej pozytywnych opiniach. Przekonaliśmy się o tym na własnej skórze będąc jakiś czas temu w hotelu Iberotel Palm Garden, gdzie oprócz ładnych pokoi w bungalowach wszystko było poniżej poziomu, którego się spodziewaliśmy (porównując m.in do Limak Lara De Luxe i Magic Life Bodrum). Uff...trochę się rozpisałem, starczy;)
    • seatac Voyage - Belek 02.08.12, 09:14
      Proponuję wybór hotelu taki jak w temacie. Opisałem go dość dokładnie jak sądze na holidaychecku. Jeśli pozostaną jeszcze jakieś pytania do wyjaśnienia to wrzuć namiar na siebie z pytaniami na mój mail gazetowy.
      Pozdrawiam.
      T.
    • Gość: mija Re: Poszukuję hotelu na wysokim poziomie-bez dzie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.08.12, 09:57
      wtopek napisał:

> kiepski hotel skoro mało ludzi tam jeździ

Ciekawa argumentacja :). Niestety jeździ dużo - obłożenie hotelu było pełne, po prostu liczba osób przypadających na 1 m2 jest w tym hotelu relatywnie niska. Nie wszyscy mają instynkt stadny....
      • Gość: gtw Re: Poszukuję hotelu na wysokim poziomie-bez dzie IP: 195.158.247.* 03.08.12, 13:23
        wtopek ma rację, hotel dość kiepski
        • Gość: mija Re: Poszukuję hotelu na wysokim poziomie-bez dzie IP: *.xdsl.centertel.pl 03.08.12, 15:51
          Gość portalu: gtw napisał(a):

> wtopek ma rację, hotel dość kiepski

byłeś ? ciekawa jestem Twoich uwag
    • Gość: gość Re: Poszukuję hotelu na wysokim poziomie-bez dzie IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 02.08.12, 22:54
      Long Beach Resort polecam bardzo gorąco.Na pewno w ofercie ma go Wezyr

www.longbeach.com.tr/index.php/en/home
      pozdrawiam
      • sandra00 Re: Poszukuję hotelu na wysokim poziomie-bez dzie 03.08.12, 09:58
        Gural Premier w Kemer - we wrześniu pewnie już nie będzie dzieci ....
        • Gość: Verba Re: Poszukuję hotelu na wysokim poziomie-bez dzie IP: *.46-29-148.tkchopin.pl 03.08.12, 10:30
          Hotel fajny, ale na strasznym zad*piu ;) Na 99% jedziemy do Royal Holiday Palace w Larze, szkoda, że Wezyr nie ma jeszcze w ofercie nowego hotelu Royal Alhambra Palace, który został otwarty w tym roku i jest blisko lubianego przez nas Side.
          • Gość: yasemin1 Re: Poszukuję hotelu na wysokim poziomie-bez dzie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.08.12, 12:43
            Wybrany przez was hotel ma pełną infrastrukturę dla dzieci, a więc bardzo prawdopodobne jest je tam spotkać.
            • Gość: Verba Re: Poszukuję hotelu na wysokim poziomie-bez dzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.12, 14:53
              Widzę, że tytuł tematu jest troszkę zwodniczy;) Nie chodzi nam o to aby hotel był bez dzieci, tylko o to, że my jedziemy bez dzieci i nie potrzebujemy hotelu z atrakcjami dla nich, a to że będą sobie latać po hotelu zupełnie nam nie przeszkadza.
          • Gość: kleosia Re: Poszukuję hotelu na wysokim poziomie-bez dzie IP: *.icpnet.pl 09.05.13, 11:10
            My własnie jedziemy do Royal Alhambra Palace :)
    • Gość: monia Re: Poszukuję hotelu na wysokim poziomie-bez dzie IP: *.ip.netia.com.pl 03.08.12, 13:02
      w long beach jest mnóstwo dzieci, jest to hotel dla rodzin z dziećmi
      ja tego hotelu nie lubię, to moloch, kombajn bez klimatu
      • wodzenie_na_pokuszenie hotel na wysokim poziomie-bez dzieci 03.08.12, 13:09
        Hotel "adult only"

voyagehotel.com/Voyage-Bodrum-EN
        • Gość: m Re: hotel na wysokim poziomie-bez dzieci IP: *.milleni.com.tr 04.08.12, 14:26
          Witam.
          Spojrz na MAXX ROYAL w Belek. Nowy hotel. Otwarty na pocztku 2011 roku. Hotel jest swietny.
    • Gość: emc Re: Poszukuję hotelu na wysokim poziomie-bez dzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.13, 20:22
      Alba Royal w Colakli k/ Side. Jak byłam 2 lata temu to hotel nie przymował gości poniżej 16 r.ż. Pewnie jest nadal tak samo. Ma ten hotel w tym roku w ofercie Itaka i chyba Wezyr. Polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka