Gość: sylwia IP: *.197.90.4.edial.pl 07.08.12, 21:47 Czy ktoś był może w tym hotelu?? Jakie wrażenia? Chodzi mi o bieżące opinie;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: józef Re: hotel Krizantem IP: *.xdsl.centertel.pl 11.08.12, 21:58 Ja też czekam na nowe opinie o tym hotelu lece tam 22 sierpnia z Krakowa nadmienię że po raz pierwszy wyjazd na zagraniczne wakacje ! Będę wdzięczny za wszelkie sugestie i podpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: hotel Krizantem IP: *.197.89.30.edial.pl 13.08.12, 20:07 w takim razie mam nadzieje, że ktoś coś napiszę;) w razie czego proszę o recenzje po powrocie;) ja lecę 1 wrześnią, więc myślę, że zdążę się czegoś dowiedzieć;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ani Re: hotel Krizantem IP: *.tbs-net.rekin.net 13.08.12, 22:46 znajomi wrócili tydzien temu, byli z Wezyrem, mówili, że bez luksusów w pokojach ale czysto, jedzenie rozkręcało się w miare upływu dnia tzn. śniadania takie sobie ale zjadliwe, lunch lepszy a kolacja szał, przejście do plaży tunelem ale nie uciążliwe, przy wejściu do morza trochę kamieni i szybko robi się głęboko, woda w morzu ciepła, są zadowoleni zwłaszcza, że kupili tanio bo 3 dni przed wyjazdem, byli z dziećmi 12 i 15 lat, które były zadowolone choć czasem mam wrażenie, że są za bardzo rozpuszczone, nie jedzą wszystkiego bo są wybredne a tu nie bylo problemu Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiekis Re: hotel Krizantem 14.08.12, 18:32 To ja też poproszę o opinię my tam lecimy 12.09.2012 z Rzeszowa Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiekis Re: hotel Krizantem 09.09.12, 20:20 Witam czy możesz napisać jakieś świeże informacje na temat hotelu Krizantem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Re: hotel Krizantem IP: *.xdsl.centertel.pl 10.09.12, 19:01 Tu jest moja opinia po pobycie w tym hotelu www.oceniacz.pl/profil/jozeftarnow/opinie/hotel/3937/krizantem/48046 Hotel jak najbardziej ok jak na 4 gwiazdki pokoje skromne ale wystarczajace my po przyjeździe musielismy czekac ponad godzine na wolny pokój więc to na minus wyzywienie dobre i dużo choć przy posiłkach tłok jednak w hotelu jest duzo ludzi my większość czasu spędzqliśmy na plazy więc tam raczej nie było problemów z wolnym leżakiem przy basenach tłok trzeba jeszcze przed śniadaniem zarezerwować sobie lezaki jeżeli jakies konkretne pytania to odpowiem bo tak to dużo by opowiadać ja osobiście polecam Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiekis Re: hotel Krizantem 10.09.12, 19:56 A leciałeś z Rzeszowa ? a jak tak to o której godzinie waz zabierali z hotelu przy powrocie ? Ile się jedzie z lotniska do hotelu ? Leciałeś Pegasus Airlines ? Był katering na pokładzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Re: hotel Krizantem IP: *.xdsl.centertel.pl 10.09.12, 20:39 1-leciałem z krakowa z hotelu wyjazd o 12 a wylot o 17 2-z lotniska sie jedzie około 2,5h 3-tak pegasus bardzo przyjemny samolot 4-na pokładzie katering był ale płatny więc nic nie zamawialismy mozna wziąśc do bagażu podrecznego jakies batony ciastka picie tez mieliśmy ale takie małe kartoniki 0,2l podobno tylko 0,1 mozna miec ale nikt sie nie czepiał tych 0,2 Odpowiedz Link Zgłoś
metintour Re: hotel Krizantem 14.01.17, 20:42 Warto zabrać ze sobą buty do wody bo zejście do morza jest miejscami kamieniste i można się skaleczyć. Koniecznie czpakę od słońca, dobre okulary i kremy z filtrem. Choć jeśli nie mamy ww rzeczy to sklepiki przyhotelowe sa w pełni wyposażone również w różńe pontony, materace czy zestawy do snorkelingu. Jedzenie w Turcji jest bardzo dobre, wodę butelkowaną smiało można pić, a jedzenia w opcji all inclusive jest tyle że nie warto brać "zapasów z Polski". 150m od hotelu mieści się nasze biuro podróży, więc jak będzie potrzeba to służymy pomocą i informacją co warto zwiedzić. Zapraszamy tez na nasze polskie wycieczki. KOntakt do nas: www.metintour.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lenakemal.com Re: hotel Krizantem 22.03.17, 13:01 Jeśli macie jakiekolwiek pytania dotyczące bezpieczeństwa i obecnej sytuacji w Turcji lub problemy z wyborem hotelu czy inne pytania zapraszam na nasze FORUM 'TURCJA WAKACJE' - https://www.facebook.com/groups/turcja2016 Tu żadne pytanie nie zostaje bez odpowiedzi!!! _ _ _ WYCIECZKI FAKULTATYWNE W TURCJI www.lenakemaltour.com (+905356708842 Viber, What'sApp) Odpowiedz Link Zgłoś